Skip to content Skip to navigation

Företagsekonomi

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Tähän tehtävään etsitään henkilöä, joka tuntee olonsa kotoisaksi sovellusten parissa sekä ymmärtää liiketoimintaa. Tässä tehtävässä pääset osaksi, kuinka liiketoiminta ja IT kohtaavat kansainvälisessä organisaatiossa. Työskentelet uuden sovelluksen käyttöönottoprojektissa liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa. Työpaikkasi on iso, kansainvälinen yritys. Työ on alkuun 6 kuukautta, jatkosta voidaan keskustella. Aloitus tehtävässä on joulukuun alussa, haethan paikkaa pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut heti.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista projektikoordinaattoria Jyväskylään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Asiakasyrityksemme on suuri, kansainvälisesti toimiva teknologiateollisuuden yritys, jossa otetaan parhaillaan käyttöön uutta sovellusta. Tällä hetkellä käyttöönotto on käynnissä Suomessa, mutta tavoitteena on ottaa sovellus käyttöön myös kansainvälisesti. Jos sinua kiinnostaa, kuinka liiketoiminta ja IT toimivat yhdessä, tämä on paikkasi! Tehtävä tarjoaa sinulle mielettömän mahdollisuuden päästä työskentelemään osana käyttöönottoprojektia kansainvälisessä ympäristössä. Järjestelmä on luotu kenttähuollon raportointityökaluksi ja sinun tehtäväsi on toimia huollon asiantuntijoiden ja IT:n välissä. Koulutat sovelluksen loppukäyttäjiä sovelluksen käyttöönotossa, tuoden heidän tarpeensa esiin IT puolelle, joka kehittää sovellusta. Tehtävässä sinua tukee mm. järjestelmän palveluntarjoajan konsultti sekä projektipäällikkö IT:n ja liiketoiminnan puolelta.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Loppukäyttäjien tukeminen käyttöönotossa
 • Käyttäjien vaatimusten määrittely IT:lle
 • Mahdollisten koulutustilaisuuksien ja –materiaalien valmistelu ja esittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen tai IT -alan korkeakoulutus, esimerkiksi IT tradenomin tutkinto. Ymmärrät järjestelmien toiminnollisuuksia ja sinulla on halua työskennellä IT:n ja liiketoiminnan välissä. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä, esimerkiksi jonkin järjestelmän käyttöönottoprojektista tai implementoinnista. Tehtävä vaatii tekijältään avointa ja rohkeaa asennetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kansainvälisen luonteensa vuoksi sujuvaa englannin sekä suomen kielen taitoa sekä hyviä valmiuksia toimia sosiaalisissa tilanteissa esimerkiksi kouluttajan roolissa.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/Yliopisto)
 • aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä (etu)
 • avointa ja rohkeaa asennetta
 • intohimoa IT:n ja liiketoiminnan rajapinnoilla työskentelyyn
 • sujuva englannin ja suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 6kk

Paikka: Jyväskylä

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologiateollisuuden yritys, joka kehittää erilaisia teknologian ja automaation ratkaisuja teollisen alan yrityksille. Yritys haluaa panostaa asiakkaidensa palvelemiseen sekä työntekijöidensä sitouttamiseen.

Företag:
Vainu.io
Arbetsbeskrivning:

Vainu on yksi Pohjois-Euroopan nopeimmin kasvavia yrityksiä. Olemme kasvaneet kolmessa vuodessa kolmen hengen startupista lähes 150 henkilön kansainväliseksi kasvuyritykseksi. Softamme on myyjän paras kaveri ja me vainulaiset autamme asiakastamme myymään fiksummin, nopeammin ja paremmin. Palveluamme käyttää B2B-yritykset globaaleista pörssiyrityksistä kasvaviin startupeihin. Rakennamme 100 miljoonan yrityksen tietokantaa ja tavoitteenamme on muuttaa tapaa jolla yritykset tekevät B2B-myyntiä. Päästäksemme tavoitteisiimme haluamme pitää olemassa olevista asiakkaistamme parasta huolta ja varmistaa Vainun heille luoma lisäarvo.

Etsimme nyt CUSTOMER SUPPORT SPECIALISTia vahvistamaan Customer Success -tiimiämme.

Osana Customer Success-tiimiä varmistat, että portfoliossamme olevat asiakkaamme tekevät tehokkaampaa, nopeampaa ja fiksumpaa myyntiä Vainun avulla. Meillä on lähes 1500 asiakasta ja uusia saamme päivittäin. SaaS- liiketoiminnassa asiakkuuksien pysyvyys on erittäin keskeisessä roolissa. Customer Support Specialistin tehtävä on hieno mahdollisuus päästä toimimaan lähelle B2B-asiakasrajapintaa mielenkiintoisessa ja nopeatempoisessa kasvuyrityksessä.

Customer Support Specialist tulee vastaamaan intuitiivisesta konsultoivasta asiakaspalvelusta Intercom-chatin välityksellä vastaten asiakkailtamme tulleisiin kysymyksiin. Pääset selvittämään eri tyylisiä ongelmia ja kaivamaan ratkaisuja sekä ohjelmistoon että asiakkaaan myyntiprosessiin liittyen. Osana rooliasi tutkit ja raportoit bugeja ja kehitysehdotuksia, vaikuttaen myös tuotteemme kehittämiseen.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Tehtävä on mieletön mahdollisuus opiskelijalle päästä osaksi kasvutarinaa. Henkilö palkataan puolipäiväiseen työsuhteeseen ja työsuhde on määräaikainen toukokuuhun asti. Tämän jälkeen jatkosta voidaan keskustella. Hyviä tuloksia tekevälle Vainun kasvu mahdollistaa myös erilaisia kansainvälisiä kehittymismahdollisuuksia.

Täytämme paikan sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

 • loppuunsaattavaa otetta tekemiseen
 • erinomaisia sosiaalisia taitoja ja iloisen rehtiä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • pitkäjänteisyyttä ja sinnikyyttä
 • kykyä oma-aloitteisesti hallita useita rinnakkaisia tehtäviä
 • analyyttisyyttä ja intohimoa hyviin tuloksiin
 • kykyä viestiä ongelmitta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
 • halua kasvaa osana timanttista työyhteisöä ja nautit mahdollisuudesta päästä osaksi kasvutarinaamme
 • kokemusta asiakaspalvelusta

Edellisten lisäksi auttaa hurjasti, mikäli

 • tunnet B2B-myynnin ja -markkinoinnin maailmaa jo entuudestaan
 • liiketoimintaymmärrystä laajasti eri toimialoista
 • ymmärrät Software as a Service (SaaS) -liiketoimintaa
 • olet valmistunut tai vastavalmistumassa korkeakoulusta
Företag:
Carrier Oy
Arbetsbeskrivning:

Haluaisitko tehdä työtä kansainvälisen konsernin työhyvinvoinnin edistämiseksi? Löytyykö sinulta jonkin verran ymmärrystä EHS-asioista esimerkiksi opintojen kautta? Etsimme nyt tavoitteellista ja rohkeaa osa-aikaista EHS-harjoittelijaa Carrier Oy:lle. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua työturvallisuuden toteuttamiseen mielenkiintoisella toimialalla. Jatka lukemista ja hae jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii EHS (Environment, Health, Safety) -harjoittelijaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Carrier Oy:lla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet päivittämään Carrierin EHS-järjestelmää ja pidät huolen suojeluvälineiden käytöstä. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat dokumenttien luominen ja olemassa olevan tiedon kerääminen, kääntäminen sekä organisointi sähköiseen kansioon. Tulet myös kääntämään UTC:n (emoyhtiö) ohjeistuksia sekä kommunikoimaan kansainvälisten edustajien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu jätehuollon sekä urakoitsijoiden EHS-ohjelman toteutusta ja seurantaa. Harjoittelijana pääset myös toteuttamaan riskiarviointeja sekä järjestämään tarvittaessa työhygieenisiä mittauksia.

Työtehtäviisi kuuluu:

- EHS-järjestelmän päivitys ja raportointi
- Työpaikkaselvitysten toteutus yhdessä työterveyshuollon kanssa
- Safety Talk – aineiston luominen ja jakaminen henkilöstölle
- Jätehallinnan seuranta ja ohjeistuksen luominen
- Riskiarvioinnit ja työhygieenisten mittausten järjestäminen
- Työkalujen vuositarkastuksen järjestäminen työnjohdon kanssa
- Ohjeistusten kääntäminen ja organisointi

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä työsuojelun parissa suuressa kansainvälisessä yrityksessä, mukavassa työyhteisössä. Asiakasyrityksemme tulee tarjoamaan positioon valitulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä itse yritykseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuvat opinnot käynnissä (esim. DI tai tradenomi) sekä ymmärrystä työturvallisuudesta opintojen kautta. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on erinomaiset kommunikointitaidot sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaalista asennetta sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tämän lisäksi sinulla on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työote, etkä pelkää ottaa vastuuta ja pyytää tarvittaessa apua. Joustavuus erilaisia työtehtäviä kohtaan on myös edellytyksenä tehtävään, koska töitä tehtävät vaihtelevat tilanteen ja tarpeen mukaan. Työtehtävä vaatii matkustamista Lahteen 1-2 kertaa kuukaudessa, joten olisi toivottavaa, että sinulta löytyy ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään soveltuvat opinnot käynnissä ja perusopintoja EHS-asioista
- Oma-aloitteinen, rohkea ja vastuullinen työote
- Joustava asenne työtehtäviä kohtaan
- Hyvät kommunikointitaidot, erityisesti kirjallisesti
- Matkustusvalmius ja B-ajokortti
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Mikäli sinulla on oma auto käytettävissäsi, siitä on hyötyä Lahteen matkustaessasi. Työturvallisuuskortista on myös hyötyä tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, 20h/vk

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.10.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Carrier Oy on maailman suurin ilmastoinnin, lämmityksen sekä kylmätekniikan toimittaja ja teknologian kehittäjä. Yritys on Carrier Corporationin tytäryhtiö, joka edustaa Carrier-tuotteita Suomessa ja Baltiassa noin 100 henkilön voimin. Carrier on ollut Suomessa kehityksen kärjessä jo yli kuusi vuosikymmentä toimittaen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja toimintavarmoja ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä. Carrier Oy:n toimitilat sijaitsevat Vantaalla sekä aluekonttorit Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Studentwork is looking for an English-speaking Software Developer for Financial Trading IT team to work for our client company. 

Your work space is located in Financial Trading department where traders analyze derivative markets of energy and fuels and make trades in various exchanges. This is an extremely rare environment to work in and an extraordinary possibility for a recent graduate to show his/her talent. If you are excited as you should be, keep on reading!

This role is a combination of software development and data science, focusing more on software development. You will have a wide range of tasks and use different sources of information to visualize and analyse the information to help the financial traders. The role provides you with experience in multiple technologies. 

You are not expected to be a developer-guru already, but you must have proven track record with hands-on skills in software development. We are looking for a person with right profile to fit in the team and of course you will get full support from your Manager and colleagues. You are fluent in English - Finnish/Swedish are seen as a plus.

We hope that you have experience in some of the following technologies: R, Matlab, .NET, C++, Qlik Sense and/or Visual Basic. You are also familiar with SQL.

We don’t expect you to be familiar with all the technologies above - we value attitude over experience! By attitude we mean learning-orientation and self-leadership – curiosity over the new technologies and drive to learn. Hence, you can be in the beginning of your career but, however, we hope that you have some experience working in IT.

The position is full-time for 12 months via Studentwork. For a person who shows their talent there are good chances for a permanent position. Companies office is located in Espoo.

Got interested? Please send us your CV and an application (with a salary request) via the link below which describes why you are the best candidate for the position. The position will be filled as soon as a suitable candidate is found.

For further information you can contact Consultant Manager Marjukka Laakso ( +358 50 573 2425).

Our story

Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in rising and experienced graduates. Our view of the business is revolutionary, putting online assessments in the center of every assignment. This is so we can spot the best, minimise on-boarding and recruitment time, and secure cultural and motivational fit between graduates and companies. In fact, our goal is to have the most satisfied customers – one candidate, one employee and one recruitment at a time.

Jobbtitel:
Företag:
INS Industrial News Service
Arbetsbeskrivning:

Are you interested to see behind the curtain of presswork? Are you curious about what kind of work is included in project work for an international press campaign? Are you the person who enjoys working with a small but international team? Do you enjoy the challenges of learning new things and working with them right away? Would you enjoy having changing tasks all the time and also work with your mother tongue? If you answered the questions above with “yes, that´s me!”, the only things between you and your internship at INS are a few details. We are looking for someone who is: - open minded - is able to work independently - able to work in a team - willing to learn - has strong MS Office skills - fluent in English, because our office language is English We offer you: -start your Internship right away - a great international teams - experience in project work - interesting and changing tasks - working in your mother tongue as well as internationally - nice office in the middle of downtown Helsinki - length of the Internship at least 3 months (max. 6 months) - nice office in the middle of downtown Helsinki If you have questions or just want to know more just send an email to Katrin.Leinonen@ins.fi

Företag:
Stalatube/Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko vastavalmistunut, urasi alkupuolella oleva teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulutuksen omaava henkilö ja kiinnostunut uramahdollisuuksista kansainvälisessä yrityksessä tekniikan alalla? Etsimme Stalatubelle myynnin kehitysinsinööriä kasvamaan yrityksen sisällä ja kehittämään yrityksen myynnin prosesseja ja työkaluja. Jos sinulle on innostunut asenne työtä kohtaan ja olet valmis kehittymään, lue lisää ja hae tehtävää.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista teknisesti orientoitunutta myynnin kehittäjää Lahteen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen yrityksellä on tavoite rekrytoida kyseinen henkilö pidempään työsuhteeseen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Stalatube.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä pääset kehittämään yrityksen myynnin prosesseja ja työkaluja osana tiimiä. Aluksi tutustut yrityksen myyntiprosesseihin ja myynnin työkaluihin käytännössä, jonka pohjalta pääset toimimaan erilaisten myynnin prosesseja edistävien kehitysprojektien parissa. Osaamisesi kasvaessa saat myös omia projekteja johtaaksesi. Tehtäviisi kuuluu myös myynnin analysointi ja raportointi sekä raportoinnin kehittäminen. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja pääset tutustumaan myynnin tukitoimiin perusteellisesti.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Myynnin tukitoimintoihin perehtyminen käytännössä
 • Myynnin analysointi ja raportointi
 • Myynnin prosessien, työkalujen ja raportoinnin kehittäminen

Tehtävässä pääset mukaan nuorekkaaseen ja työstään innostuneeseen tiimiin, joka pitää huolen, että työnteko on myös hauskaa. Yritys tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua kansainvälisen, kasvavan yrityksen myynnin tukitoimintoihin ja niiden kehittämiseen. Tehtävä tarjoaa myös hyvän kasvualustan yrityksen sisällä esimerkiksi kansainvälisen vastuumyyjän tehtäviin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus tai olet opintojesi loppusuoralla sekä jo hieman työkokemusta esimerkiksi harjoittelusta. Olet kiinnostunut tekniikasta ja myynnin kehittämisestä ja haluat oppia ja kehittyä alalla. Persoonana olet itseohjautuva, huumorintajuinen ja sinulla on hyvät päätöksentekotaidot. Käytät sujuvasti Exceliä myynnin analysoinnin tukena ja kykenet analysoimaan saamiasi lukuja. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva tekniikan tai kaupallisen alan koulutustausta (AMK tai yliopisto)
 • Jonkin verran työkokemusta esimerkiksi tekniseltä alalta
 • Ongelmanratkaisukykyä ja korkea työmotivaatio
 • Hyvät Excel-taidot
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielitaito
 • Ajokortti

Muut kielet, kuten saksa tai venäjä, katsotaan eduksi. Saat täyden tuen kehityksellesi ja tässä tehtävässä asenne ja halu oppia ovatkin tärkeimmät tekijät. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, tavoitteena rekrytoitua yritykseen vuoden jälkeen

Paikka: Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Stalatube on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden ruostumattomien teräsrakenneputkien ja niiden jatkojalosteiden valmistaja. Yritys on 45 toimintavuotensa aikana kehittänyt kansainvälisen jakeluverkoston, joka ulottuu kaikkiin maanosiin ja 45 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lahdessa Suomessa ja myyntikonttorit sijaitsevat myös Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Intiassa.

Företag:
Semantix Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Etsimme nyt yrittäjähenkistä sekä periksiantamatonta Account Manageria käännös-sekä tulkkauspalveluiden pariin Semantix Oy:lle. Mikäli ennätykset ovat mielestäsi tehty rikottaviksi sekä sinulla on aito kiinnostus ihmisiin, myyntiin ja palveluun, saatat olla etsimämme henkilö. Jatka siis lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Account Manageria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Semantix Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys, joka tarjoaa sekä käännös- että tulkkauspalveluja. Account Managerin roolissa tulet osallistumaan käännöspalveluiden myyntiprosessiin alusta loppuun. Prospektoinnin ja buukkaamisen lisäksi käyt aktiivisesti asiakastapaamisissa sekä vastaat oman asiakasportfoliosi rakentamisesta ja kehittämisestä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden tehdä huippukovaa tulosta erittäin kannustavalla palkkamallilla sekä päästä osaksi Semantix Oy:n kasvutarinaa!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on yrittäjähenkinen myynnin huipputekijä, jolle ennätykset on tehty rikottavaksi. Tunnistat kuuntelemalla asiakkaan piilevätkin tarpeet sekä mukaudut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sinulla on aikaisempaa myyntikokemusta ja haluat nyt siirtyä uusien haasteiden pariin sekä rakentaa oman menestystarinasi. Tärkeintä on kuitenkin periksiantamaton asenne, jolla hommat hoidetaan maaliin rokkistaran elkein!

Etsimällämme henkilöllä on:

-Aikaisempaa kokemusta myynnin parista
-Sujuva suomen sekä englannin kielen taito
-Periksiantamaton sekä yrittäjähenkinen asenne!
-Eduksi katsotaan myös oma auto sekä ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Motivoiva pohja + provisio-palkkamalli

Julkaisupäivämäärä: 20.10.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/account-manager-pohjoismai... ! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys, joka tarjoaa sekä käännös- ja tulkkauspalveluja. Semantixilla on yli 7 500 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin verkosto, ja se tarjoaa kielipalveluja kaikilla maailman kielillä.

Jobbtitel:
Företag:
Semantix
Arbetsbeskrivning:

Tyyppi: kokoaikainen, täysipäiväinen
Soveltuva tausta: opintojen loppuvaihe-muutama vuosi relevanttia työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Helsingin ydinkeskusta
Haku-DL: ASAP

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys. Semantix tarjoaa monikielisiä viestintäpalveluita jotta yritykset voivat menestyä kansainvälisillä markkinoilla. Semantixilla on yli 7 500 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin verkosto, ja se tarjoaa kielipalveluja kaikilla maailman kielillä.

Semantix etsii nyt kokeneeseen myyntitiiminsä aktiivista ja reipasta Account Manageria. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa myyntikokemusta: asenne on kuitenkin tärkeintä! Tässä roolissa pääfokus on uusasiakashankinnassa sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisessä. Myyntisegmenttisi määritellään tarkemmin mielenkiinnon kohteidesi mukaan ja sinulla onkin erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa erikoistumisalueeseesi (esim. rekrytointi, laki, IT, matkailu, teknologia).

Semantix tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet työssä menestymisen tueksi. Saat ympärillesi kokeneen tiimin, jolla on vankkaa myyntiosaamista sekä selkeät myyntiprosessit ja hyvät myynnin työkalut. Semantixilla toimitaan vahvasti arvopohjan mukaisesti ja toimintaympäristö tarjoaa sinulle vapautta mutta myös vastuuta.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa! Sinulta puolestaan odotetaan proaktiivista ja oma-aloitteista lähestymistapaa, sosiaalista rohkeutta ja luontaista halua toimia ratkaisumyynnin parissa. Odotamme, että sinulla on hyvä ymmärrys liiketoimintaprosesseista sekä ratkaisukeskeinen ja idearikas lähestymistapa. Haluat kehittyä myynnin rautaiseksi ammatilaiseksi ja laadukkaiden asiakasuhteiden luominen ja kehittäminen on sinulle intohimo. Kohtaat mielelläsi ihmisiä ja toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa sekä olet rohkea ja luova henkilö, joka todella nauttii asiakastyöstä.

Ideaalihakijalla on:

• Aikaisempaa kokemusta B2B myynnin-tehtävistä hyvällä menestyksellä
• Itsenäinen ote ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa asiakastyöhön
• Sujuva suomen ja englanninkielen taito
• Energinen asenne ja into kehittyä B2B myynnin vankaksi ammattilaiseksi

Semantix tarjoaa:

• Loistavat puitteet, jotta menestyt työssä erinomaisesti (työkalut ja prosessit)
• Paikan kansainvälisessä kasvuorganisaatiossa
• Matalan hierarkian ja kokeneet kollegat, pääset raportoimaan suoraan toimitusjohtajalle
• Hyvän asiakaspohjan ja vakaan peruspalkan sekä myyntipohjaiset provisiot
• Mahdollisuuden päästä näkemään digitalisaation tuomaa murrosta käännös- ja tulkkauspalveluissa, ala kasvaa kovaa vauhtia maailmanlaajuisesti ja alalla käytetään esimerkiksi high-teknologiaa ja konekäännöksiä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian tänne: https://apply.atalent.fi/semantix-account-manager-10-2017 . Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään pikimiten!

Tutustu Semantixiin tarkemmin osoitteessa https://www.semantix.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Noora Markoff (+358 405928993, noora.markoff[at]atalent.fi.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Me Studentworkillä etsimme nyt suorarekrytointina asiakkaallemme Tietomitta Oy:lle järjestelmäasiantuntijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen.

Tietomitta Oy on Espoossa ja Lahdessa toimiva ohjelmistotalo. Olemme osa pohjoismaista Vitec Software Grouppia. Toimitamme ja kehitämme ympäristöalan toiminnanohjausjärjestelmää. Olemme erikoistuneet ympäristönhuoltoalan toiminnanohjausratkaisuihin ja tuotteitamme on kehitetty 25 vuotta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tietomitan asiakkaita ovat yksityiset ja kunnalliset yritykset, jotka toimivat nopeasti kehittyvällä ympäristöalalla. Asiantuntijaorganisaationa tarjoamme asiakaslähtöistä ja tehokasta palvelua asiakkaillemme. Toimintamme lähtökohtana on olla luotettava yhteistyökumppani ja tarjota tehokkaita työkaluja asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseksi. Viime vuosina henkilöstömme määrä on tasaisesti lisääntynyt. Tällä hetkellä Tietomitassa työskentelee 22 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Tässä järjestelmäasiantuntijan roolissa tehtäviisi kuuluvat palvelinasennukset (omat ja asiakkaiden palvelinympäristöt), sekä tuotantojärjestelmien palvelinten ylläpito- ja virheenselvittelytehtävät. Lisäksi tulet kehittämään ja ylläpitämään omaa pilvipalvelua ja rakentamaan tietokantayhteyksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• IT-alan koulutus tai vastaavat taidot
•Vahva palvelin- ja työasemaosaaminen (Windows, Linux)
•Tietokantaosaaminen (MySQL, PostreSQL)

Eduksi katsomme:
•Pilvipalvelujen tuntemus
•Kyky tuottaa skriptejä (esim. Bash, PowerShell)
•Tiimityöskentelytaidot ja asiakaspalveluvalmius
•Kiinnostus uusiin teknologioihin ja toimintatapoihin
•Sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito suomeksi sekä englanniksi
•Kyky omaksua nopeasti uusi asioita ja tekniikoita, kyky itsenäiseen ongelmanratkaisuun
•Rohkeus, oma-alotteisuus, tiimityötaidot ja tarkkuus

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mitä pikimmiten. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus tietotekniikan palvelualan TES:in mukainen. Saat lisäksi lounas- ja liikuntaedut käyttöösi.

Hakuohjeet
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Etsimme asiakkaallemme uutta Jr. Linux-spesialistia heidän Finnish Market Delivery Operations- yksikköön Middleware tiimiin Helsinkiin.

Olet match tähän tehtävään?
Middlewarella tarkoitetaan sovelluskerrosta, joka ajaa asiakkaiden liiketoimintasovelluksia. Middleware- sovelluskerros voi koostua monista erilaisista komponenteista (esim. tietokantoja, java-sovellusalustoja, kuormantasausta, tietoturvasovelluksia) tuottaen asiakkaan käyttäjille esimerkiksi portaalipalvelua. Työ tulee olemaan Middleware- sovelluskerroksen ylläpitoon liittyvää työtä, kuten käyttöönottoja, erilaisia hankkeita tai asiakkaan tilaamia muutoksia tai muita tukipyyntöjä. 

Vaatimuksina tehtävään pidämme aikaisempaa tuntemusta ja työkokemusta (0-2 vuotta) Linux-tuoteperheen parissa sekä pitkäjänteistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Työssä menestymisen pohjana pidämme kiinnostusta tietotekniikkaan sekä haluun kehittää ja oppia aina jotain uutta. Eduksi katsomme Linux RedHat – osaamisen.

Työtehtävä on luonteeltaan kokopäiväinen ja vuoden kestävä määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä on mahdollisuus aloitukseen heti sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään Studentworkin kanssa.

Asiakkaamme tarjoaa mukavat työskentelytilat sekä huippuorganisaation täyden ohjauksen ja tuen missä voi kasvaa ja kehittyä. 
Valittavalle henkilölle tullaan suorittamaan sekä asiakkaan vaatimat perusmuotoiset turvaselvitykset. Työ voi sisältää arkaluontoisia asioita, joita varten tullaan tarvittaessa kirjoittamaan sitova vaitiolovelvollisuussopimus.

Hakuohjeet
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Sidor

Prenumerera på Företagsekonomi