Skip to content Skip to navigation

Företagsekonomi

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko kaupallisen tai teknisen koulutuksen omaava myynnin aloitteleva ammattilainen, joka etsii seuraavaa askelta uralleen? Etsimme Limentelle Helsinkiin Account Manageria vastaamaan yrityksen asiakassuhteista ja tekemään tuloksellista myyntityötä alan johtavien tuotteiden parissa. Jos olet etsimämme energinen ja asiakaskeskeinen alan ammattilainen, etkä säikähdä teknisiä yksityiskohtia, lue lisää alta ja hae paikkaa heti!

 

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Account Manageria Helsinkiin!

 

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Limente Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

 

TYÖTEHTÄVÄT

Toimenkuvaasi kuuluu Limenten valaistustuotteiden myyntiprosessin eri vaiheet potentiaalisten B2B-asiakkaiden kontaktoinnista asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Pidät yhteyttä uusiin ja nykyisiin asiakkaisiisi ja tapaat heitä eri puolilla Suomea, vaikkakin suurin osa asiakkaistasi on Etelä-Suomessa. Asiakkaitasi ovat mm. keittiökalustevalmistajat ja -myymälät. Varmistat myös, että tuotteet ovat edustavasti jälleenmyyjillä esillä.

 

Huolehdit myös omien asiakkaidesi hallinnoinnista CRM-järjestelmässä. Työsi tukena ovat mm. myyntipalvelu ja tuotepäällikkö. Kun tuotteet alkavat tulla sinulle tutuksi, et epäröi antaa asiakkaillesi yksinkertaista teknistä tukea silloin tällöin. Raportoit työsi myyntijohtajalle.

 

Työtehtäviisi kuuluu:

 

 • Asiakkuuksien hankkiminen ja hallinta
 • Asiakastapaamiset
 • Ratkaisujen löytäminen asiakkaille

 

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa alan huippumyyjäksi, ja ympärille energisen tiimin joka haastaa kehittymään entistä parempiin tuloksiin.

 

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustausta, sekä aikaisempaa kokemusta B2B-myyntitehtävistä 1 - 2 vuoden ajalta. Eduksi katsotaan kokemus valaisintuotteiden parissa. Vaikka valaisintekniikka ei ole sinulle aikaisemmin tuttua, sinulta löytyy motivaatiota oppia ja kehittää osaamistasi alalla. Lisäksi tehtävässä menestymiseen vaaditaan energistä ja myynnillistä asennetta sekä vahvoja sosiaalisia taitoja. Pidät itsenäisestä ja liikkuvasta työstä, ja asiakas on sinulle etusijalla.

 

Etsimällämme henkilöllä on:

 

 • Soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulutausta
 • 1 - 2 vuoden kokemus B2B-myyntityöstä
 • Myynnillinen ja asiakaslähtöinen asenne
 • Kyky itsenäiseen ja liikkuvaan työhön
 • Ajokortti
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Aloitus: Mahdollisimman pian

 

Työmäärä: Kokoaika

 

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

 

Paikka: Kankiraudantie 1, Helsinki

 

Palkka: Sopimuksen mukaan

 

Julkaisupäivämäärä: 20.4.2018

 

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

 

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

 

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

 

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

 

INFOA ASIAKKAASTA

Oy Limente Ab:n juuret ovat 1982 perustetussa Lapetekissa, josta Limente jakaantui omaksi yhtiöksi 2016. Limente keskittyy kodin valaistukseen erityisesti keittiössä ja kylpyhuoneissa. Tuoteryhmiin kuuluvat muun muassa LED-lamput, valaisuratkaisut, himmentimet ja katkaisijat. Kaikki tuotteet kantavat ylpeänä Limente-brändiä ja tuotteiden suunnittelusta vastaa yrityksen oma tuotekehitys.

 

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/itsenainen-ja-asiakaskeskeinen-account-manager-limentelle/15006086

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Onko sinulla tehtävään soveltuva koulutus sekä jo hieman aiempaa kokemusta kirjanpidosta? Oletko oma-aloitteinen sekä palat halusta näyttää mihin pystyt ja ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Haemme nyt kirjanpitäjää Bokföringsbyrå Tärnan AB:lle Helsinkiin. Tämä voi olla sinun tilaisuutesi, joten ethän epäröi, vaan hae tehtävään heti!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Bokföringsbyrå Tärnan AB:llä.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet monipuolisesti osallistumaan tilitoimiston eri tehtäviin. Tyypillisiä työtehtäviä ovat juokseva kirjanpito sekä tilinpäätöstyöt. Veroilmoitukset ja veropäätökset sisältyvät myös työtehtäviisi, kuten myös arvopaperikirjanpito. Toimenkuvaasi kuuluu myös raportointia ja avustavia palkanlaskennan tehtäviä. Teet tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja sinulla on oma asiakasportfolio, josta vastaat. Tavoitteesi on kehittää yhteistyötänne ja luoda asiakkaillesi sopivia ratkaisuja.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Juokseva kirjanpito sekä tilinpäätöstyö
 • Veroilmoitukset, veropäätökset sekä arvopaperikirjanpitoa
 • Raportointia ja avustavia palkanlaskennan tehtäviä
 • Muut taloushallinnon tehtävät

Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle, joka pystyy sitoutumaan tekemään töitä kokoaikaisesti. Bokföringsbyrå Tärnanilla tulet varmasti kuulluksi ja yrityksessä panostetaan myös henkilöstön kouluttamiseen ja kehittämiseen. Jos omaat hyvän asenteen ja halun ottaa seuraavan askeleen urallasi, tämä voi olla juuri sinulle! Mikäli omaat jo enemmän kokemusta kirjanpidosta, voit myös olla etsimämme henkilö!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomin tutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää ainakin vahvat perusteet kirjanpidosta. Pitkää työkokemusta tärkeämpänä koemme kuitenkin vahvan halun oppia uutta sekä oma-aloitteisen ja proaktiivisen asenteen. Sinun tulee olla valmis ottamaan ohjat omiin käsiisi ja menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla stressinsietokykyä sekä taitoja priorisoida eri tehtävien välillä. Sinulla tulee myös olla tarkka työote mutta myös kokonaiskuvan hahmottaminen on tärkeää. Työ sisältää paljon asiakaskontaktia, joten tarvitset myös asiakaspalvelutaitoja sekä tietenkin positiivista asennetta. Bokföringsbyrå Tärnan tarjoaa asiakkailleen kaksikielisiä taloushallinnon palveluja, joten tehtävään vaaditaan sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutus, esim. tradenomi
 • Aiempaa työkokemusta, mielellään kirjanpidon tehtävistä
 • Oma-aloitteisuutta ja proaktiivinen asenne
 • Tarkka työote ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia
 • Hyvä stressinsietokyky ja priorisointitaitoja
 • Sujuva ruotsin ja suomen kielen taito, sekä hyvä englannin kielen osaaminen

Olisi suotavaa, että sinulla on osaamista kirjanpidon ja taloushallinnon järjestelmien käytöstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoituminen asiakkaalle

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Bokföringsbyrå Tärnan AB bildades 1.1.2013 som en följd av att bokföringsenheten bröts ut från Aktia Private Banking. Bokföringsverksamhetens rötter härstammar från 1920-talet och Helsingfors Sparbanks notariat. Vi är 5 bokförare och en assistent som erbjuder tvåspråkiga ekonomiförvaltningstjänster med lång yrkeserfarenhet. Våra kunder består av stiftelser, föreningar och andra bokföringsskyldiga. De vanligaste tjänsterna våra kunder använder sig av är bokföring, lönehantering, myndighetsrapportering och skattedeklarationer. Vi har även lång erfarenhet av värdepappersbokföring och stipendieutbetalningar.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Onko sinulla jo kokemusta markkinoinnin tehtävistä ja haluat päästä rakentamaan yrityksen markkinointia uusiksi? Et kavahda myöskään toimistotyön hallinnollista puolta? Tehtävä antaa mahdollisuuden suunnitella, luoda ja toteuttaa asiakkaamme markkinointia niin online- kuin perinteisissäkin kanavissa oman osaamisesi mukaan. Lue lisää ja hae paikkaa!

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista markkinointi- ja hallintoassistenttia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä pääset luomaan uutta tapaa tehdä markkinointia ja rakentamaan markkinoinnin infrastruktuuria. Tehtäviisi kuuluu markkinoinnin toteuttaminen niin somessa, blogissa kuin perinteisempien markkinointimateriaalien kohdallakin. Tämän lisäksi tuet yrityksen toimitusjohtajaa hallinnollisissa tehtävissä, esimerkiksi matkavarauksissa.

Tehtävä sopii sinulle joka jo hallitset markkinoinnin perusteet, haluat luoda uutta ja olet valmis myös toteuttamaan ajatuksesi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Sinulla on kokemusta markkinoinnin tehtävistä ja tunnet markkinoinnin työkaluja ja olet tehnyt markkinointia sosiaalisessa mediassa, jotta voit auttaa asiakastamme luomaan markkinointia uudelleen. Sinulla on myös tehtävään sopiva koulutus. Hallitset kuvankäsittelyn ja sinulla on visuaalista silmää, jotta voit rakentaa esimerkiksi uutiskirjeen. Tartut toimeen, hoidat tehtäväsi ja tuot omat ajatuksesi esiin. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • soveltuva koulutus
 • kokemusta markkinoinnin tehtävistä (some, kuvankäsittely, Google AdWords)
 • kykyä ja halua hoitaa myös hallinnollisia tehtäviä
 • sujuva suomen ja englannin osaaminen
 • viet tehtäväsi loppuun ja tuot omat ajatuksesi esiin

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 6 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.4.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on teleoperaattori, joka palvelee yrityksiä.

Företag:
Academic Work/Power-Deriva Oy
Arbetsbeskrivning:

Oletko sähkömarkkinoista ja niiden tulevaisuuden kehityskulmista kiinnostunut teknisen alan osaaja? Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä sähkömarkkinoiden seurannan ja analysoinnin parissa? Onko sinulla vahva tietokanta- ja excel-osaaminen? Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö hakee analyytikkoa kokoaikaiseen tehtävään Helsingin ydinkeskustaan. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla jo jonkin verran työkokemusta, tärkeintä on halu kehittyä ja kiinnostus energia-alaa kohtaan! Tehtävä on räätälöitävissä valitun hakijan osaamistason mukaan. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa heti, sillä etenemme hakuprosessissa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista analyytikkoa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Power-Deriva Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä työtehtävänäsi on sähkömarkkinoiden seuranta ja analysointi. Työtehtäviisi kuuluu myös osallistuminen päivittäiseen sähkönhallinnan suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus olla mukana kulutuksen jouston kehittämisessä. Työtehtävät sisältävät myös kaupankäyntijärjestelmien ja raportointimallien kehitystä, sekä osaamisen mukaan mahdollisuus työskennellä robotin ohjelmoinnin parissa.

Työtehtäviisi kuuluu:

-Sähkömarkkinoiden seuranta ja analysointi (erityisesti Spot-, Elbas- ja päivän sisäiset markkinat)
-Osallistuminen päivittäiseen sähkönhankinnan suunnitteluun ja toteutukseen
-Kulutuksen jouston kehittäminen
-Kaupankäyntijärjestelmien ja raportointimallien kehitys
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä mukavassa pienessä työyhteisössä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä tehtävässä oman henkilökohtaisen mentorin tuen alla. Tehtävän sisältö tullaan räätälöimään tehtävään valitun henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaiseksi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta esimerkiksi energia- tai sähkötekniikan alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa tietokanta- ja excel-osaamista. Ideaalihakijallamme on hallussaan SQL, ja lisäksi ohjelmointitaitoinen henkilö voi päästä mukaan käytössä olevan kaupankäyntirobotin ohjelmointiin ja kehittämiseen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät valmiudet työskennellä itsenäisesti, mutta työskentelet hyvin myös tiimissä. Etsimällämme henkilöllä on myös pitkäjänteisyyttä, oppimis- ja kehittymishalua sekä työtä pelkäämätön asenne. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. sähkö- tai energia-alan insinööri)
-Vahva excel- ja tietokantaosaaminen (SQL)
-Kiinnostusta sähkömarkkinoita kohtaan
-Valmiudet työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä
-Pitkäjänteisyyttä
-Oppimis- ja kehittymishalu
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan aiempi kokemus analyyttisistä tehtävistä sekä ohjelmointiosaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki (Urho Kekkosen katu, 00100)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Power-Deriva Oy Power-Deriva Oy on sähkön hankintaan, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut Helsingissä sijaitseva sijoituspalveluyhtiö. Yhtiöllä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa sijoituspalveluiden tarjoamiseen. Yhtiön omistajia ovat Oy Katternö Ab, Kokkolan Energia Oy, Kymppivoima Oy, Oulun Energia Oy, Pori Energia Oy sekä Vaasan Sähkö Oy.

Sekä omistajat että useat kymmenet asiakkaamme ovat vahvoja ja vakaita yhteisöjä. Tämä antaa luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnalle. Konseptimme perustuu läpinäkyvyyteen: käymme kaiken johdannaiskaupan asiakkaan puolesta asiakkaan omaan lukuun. Markkina-asemamme on vahva ja vakaa, ja asiakassuhteemme ovat pitkiä. Olemme toimineet markkinoilla jo vuodesta 2000.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/annons/analyytikko-sahkomarkkinoiden-pariin-...

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Studentwork hakee asiakkaalleen Baswarelle tulevaisuuden tekijöitä toukokuussa 2018 alkavaan trainee -ohjelmaan.

Haluatko toimia menestyvässä kansainvälisessä IT-talossa loistavien työkavereiden ja maailmanluokan ohjelmistojen parissa? Arvostatko mahdollisuutta oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä kovan luokan asiantuntijaksi? Basware kehittää menestyviä ratkaisuja hankintojen, osto- ja matkalaskujen sähköiseen käsittelyyn sekä talousohjaukseen.

Etsimme harjoitteluohjelmaamme Software Specialist konsultteja implementoimaan Baswaren Purchase to Pay (P2P) tuotteita asiakkaillemme. Software Specialistina tulet työskentelemään vaihtuvien asiakasprojektien parissa osana tiimiä. Osallistut asiakkaalle toteutettavien ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen sekä käyttöönottoon. Trainee -ohjelman myötä pääset työn ohella kouluttautumaan ja kehittymään alan asiantuntijaksi.

Software Specialist -trainee ohjelma on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille tulevaisuuden osaajille. Etsimämme henkilöt omaavat tehtävään soveltuvan teknisen tai kaupallisen koulutustaustan sekä hyvä tietotekniset valmiudet. Arvostamme osto- ja hankintatoimen tai taloushallinnon osaamista sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen, kehittymishaluinen ja asiakaslähtöinen työskentelyote!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutustaustaa
- Teknistä osaamista (perusosaaminen: SQL, XML, Saas, Relaatiotietokannat, Windows palvelimet)
- Konsultoivaa asiakaspalveluasennetta
- Aitoa innostusta itsensä kehittämiseen
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Yhdeksän kuukauden harjoitteluohjelmamme on erinomainen tilaisuus kokeilla, mihin rahkeesi riittävät. Harjoitteluohjelma on ollut pidetty tapa aloittaa ura Baswarella opintojen loppuvaiheessa. 

Tarjoamme haasteellista työtehtävää kansainvälisessä, nopeasti kasvavassa ja menestyvässä pörssiyrityksessä. Hyvä tiimihenki, dynaaminen työilmapiiri ja korkea ammattitaito ovat tiimimme kantavat voimat. Basware menestyvänä kansainvälisenä yrityksenä tarjoaa hyvät puitteet oman ammattitaidon kehittämiselle ja uran eteenpäin viemiselle. Tervetuloa jatkamaan menestystä kanssamme!

Työ alkaa toukokuun alussa 2018 heti sopivien henkilöiden löydyttyä yhdkesän kuukauden määräaikaisuudella Studentworkin kautta ja trainee -ohjelman tavoitteena on henkilöiden vakinaistaminen Baswarelle. Työpaikka sijaistee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

AVAINSANOJA: SQL kieli, XML, Windows palvelimet, Saas, SQL Server/Oracle, hankintatoimi

Hakuohjeet:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat päästä nauttimaan työstä mahtavassa organisaatiossa ja huipputiimissä, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (p. 0505732425).
 

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Företag:
North European Oil Trade Oy / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

NEOT Group harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Suuret pohjoismaiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat meiltä polttoaineensa. Toimitamme vuosittain n. 7 miljardia litraa liikennepolttonesteitä n. 2000 asemalle, jälleenmyyjien kautta polttoöljyä sadoille tuhansille kodeille ja yrityksille sekä merkittäviä määriä polttoaineita laivoihin ja ilmailuun. NEOT Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 4,5 miljardia euroa. Emoyhtiön NEOT Oy:n omistavat SOK ja St1 Nordic Oy.

Etsimme asiakkaallemme North European Oil Trade Oy:lle kesätyöntekijää Treasury-tiimiin Kampissa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Tässä kesätyö, jossa pääset oikeasti tekemään, näkemään ja oppimaan. Treasury-tiimissä saat vastuullesi laajasti erilaisia työtehtäviä. Tiimin tehtäviin kuuluu muun muassa koko konsernin rahoitus, likviditeetin hallinta, kassaennusteet, vakuutukset, pankkiyhteistyö sekä valuuttajohdannaiset. Tulet vastaamaan päivittäisistä työtehtävistä ja velvoitteista ja ottamaan vastuuta esimerkiksi positiolaskennan eri osista. Lisäksi käytät aktiivisesti yhtiön ERP-järjestelmää.

Sinulla on aktiivinen työote ja työskentelet mielelläsi tiimissä. Toivomme myös intoa ja motivaatiota rutiinitehtävien hoitamiseen huolella. Et myöskään pelästy hektistä työympäristöä ja vastuun ottamista. Tässä tehtävässä täytyy sietää epävarmuutta ja ajoittaista painetta. Voit olla urasi alkuvaiheessa, mutta sinulta löytyy rohkeutta uuden opetteluun sekä suun avaamiseen tiukassa paikassa.

Kokemus vastaavista toimistotyötehtävistä on etu, mutta ei välttämättömyys. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä tiimin tuen työllesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Meneillään olevia kaupallisen alan opintoja (esim. rahoitus, tuotantotalous).
- Numerotarkkuutta ja kärsivällisyyttä työskennellä erilaisten järjestelmien parissa.
- Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kasvattamaan osaamistasi käytännön työssä. NEOT Groupilla sinua odottaa työstään innostunut tiimi ja monipuoliset työtehtävät.
Tehtävässä tulet työllistymään Studentworkin kautta kokopäiväiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun alusta elokuun loppuun. Tuntityön tekeminen opintojen ohessa tarvittaessa syksyllä 2018 on myös mahdollista.

Oletko etsimämme henkilö?
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (0505732425, marjukka.laakso@studentwork.com).

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

We are looking for an enthusiastic Sales Intern to work at our Helsinki office! Management Events' Sales Team generates business leads for our customers which are solution provider companies. Find out more about our unique concept here! In this role you will be supporting the sales team with prospecting, contacting potential customers and inviting potential customers to a customer event. You will also be supporting in other sales related tasks.

What's in it for you?

 • See the video: Our International Family wants you!
 • Great career opportunities in our international organization - we are growing fast and want to commit the brightest talents to our career paths!
 • Important work experience in international B2B sales operations and event management
 • Thorough training for your tasks and constant feedback and support to enhance your professional growth
 • Fun loving and unique working atmosphere. Our ME-family of 300 young talents enjoy spending time together in arranged parties, sports and culture activities

We are looking for a colleague with:

 • A high-class customer service mind-set
 • Interest in sales and hunger to succeed!
 • Fluent Finnish and English
 • Business education or previous work experience in customer service or sales is an advantage
 • Ambition to learn and be successful in your work
 • A positive attitude and team spirit!

The internship period is for 5-6 months starting preferably in August 2018. In addition to the monthly internship salary, we offer you optional lunch and sports voucher benefits and the possibility for an additional, performance-based bonus at the end of your internship.

We want to get to know you! Send your application letter and CV to us via the link below. 

Apply Link >> https://managementevents.com/jobs/oN4n7fw5/?s=FI_Arcada

Get to know ME on Facebook.

Företag:
Arvato Finance
Arbetsbeskrivning:

Arvato Financial Solutionsin palvelutarjoomaan kuuluvat taloushallinnon ulkoistuspalvelut sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut. Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka 70 000 työntekijää 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Asiakkaamme toimivat mm. vähittäis- ja verkkokaupassa, vakuutus- ja rahoitusalalla sekä terveydenhuollon parissa. Digitaalisuus on osa kaikkea liiketoimintaamme.
Arvato on toiminut Suomessa vuodesta 2001 ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Arvatolla pääset mukaan aidosti kansainväliseen työympäristöön osaksi kehittyvää ja vahvassa kasvussa olevaa organisaatiota.

Haemme nyt nuorekkaaseen ja dynaamiseen joukkoomme opiskelujen loppusuoralla olevaa analyytikkoa Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistoomme. Odotamme sinulta hyvää Excel-osaamista, numerotarkkuutta, analyyttistä otetta ja englanninkielen taitoa. Tehtävässä menestymistä edesauttaa kaupallinen korkeakoulutausta ja kiinnostus asiakas- ja riskienhallintaan sekä asiakasraportoinnin kehittämiseen. Etsimällämme henkilöllä on myös positiivinen asenne, oma-aloitteellisuutta sekä kiinnostusta yrityksen operatiiviseen toimintaan.

Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallisten korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin ja kilpailukykyisen palkan. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus, vakinaistaminen määräajan jälkeen on mahdollista. Työaika on keskimäärin 10 tuntia/viikko ja tarve painottuu kuukauden alkuun.
Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään 1.5.2018 osoitteeseen rekry.fi@arvato.com. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Vuorinen puhelimitse (p. 020 7229 473) maanantaina 23.4.2018 klo 13-15 tai sähköpostilla kimmo.vuorinen@arvato.com.
 

Företag:
Toll Global Forwarding
Arbetsbeskrivning:

Yrityksen nimi ja lyhyt kuvaus yrityksestä

TOLL GLOBAL FORWARDING AB

Toll on yksi Kaukoidän johtavista integroitujen logistiikkapalvelujen tuottajista. Tollin liikevaihto on 5 800m USD (n. 4,7 miljardia €) ja yhtiö työllistää yli 40 000 henkilöä 55 eri maassa. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2010 ja henkilökuntaa on 7 henkilöä. Toimisto sijaitsee Vantaalla. 

 

Haettavan työtehtävän nimike sekä kuvaus tehtävästä

Huolitsija – trainee

 

Haemme joukkoomme vastavalmistunutta tai tänä vuonna valmistuvaa henkilöä, joka on kiinnostunut toimimaan tulevaisuudessa logistiikan alalla.

Toimenkuvaan kuuluu sekä viennin että tuonnin operatiiviset työt osana koko tiimiä. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi laskutus, kulukirjaus ja yleiset toimistotehtävät. Yhteydenpito asiakkaisiin, alihankkijoihin, ulkomaan konttoreihin ja edustajiimme ovat olennainen osa toimenkuvaa.

 

 

Toivomme sinulta:

 • Sujuvaa englannin kielen kirjallista sekä suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.
 • Paineensietokykyä ja reipasta asennetta työntekoon.
 • Kykyä toimia ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja kykyä hoitaa useita asioita samanaikaisesti.
 • Omaaloitteellisuutta, ripeyttä, joustavuutta, kykyä ymmärtää kokonaisuuksia sekä positiivista asennetta.
 • Tiimityöskentelytaitoa.
 • Aikaisempi kokemus logistiikan alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

 

 

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä nuorekkaassa tiimissä.
 • Kansainvälistä työkokemusta.
 • Kehittymismahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa.

 

 

Haussa olevan työtehtävän aloitus sekä kesto

Työn aloitus kesäkuun alusta. Työsuhde on vakituinen sisältäen 4 kk harjoittelu/koeajan.

 

Yhteystiedot

Jos kiinnostuit tehtävästä ja olet valmis liittymään joukkoomme logistiikan ihmeellisessä maailmassa, niin lähettäisitkö vapaamuotoisen hakemuksen CV:n sekä palkkatoivomuksineen meille mahdollisimman pian sähköpostitse Info.fi.tgf@tollgroup.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Företag:
Eltel Networks Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

TOIMISTOINSINÖÖRI TILAUSTENKÄSITTELYYN ELTEL NETWORKS OY:LLE, KIRKKONUMMI (VEIKKOLA)

Oletko esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä oleva teknisen alan osaaja ja haluat saada työkokemusta sähköalan toimistotehtävistä? Academic Work etsii nyt Eltel Networks Oy:lle kokoaikaista toimistoinsinööriä erilaisiin tilaustenkäsittely- ja dokumentaatiotehtäviin. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, vaan halu oppia sekä kiinnostus sähköalaan riittävät! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa heti, sillä etenemme haussa nopealla aikataululla.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Toimistoinsinööriä Kirkkonummelle (Veikkolaan)!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Eltel Networks Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tärkeässä roolissa tilausten koordinoinnissa ja edistämisessä. Otat asiakkailta vastaan erilaisia sähköverkon kaapelointiin, kunnossapitoon tai viankorjaukseen liittyviä tilauksia ja ohjaat ne eteenpäin oikealle taholle Eltelin sisällä. Huolehdit tilausten etenemisestä ja niihin liittyvästä dokumentaatiosta. Työtehtäviisi kuuluu myös muita toimistotehtäviä ja esimerkiksi laskutusta. Työnkuvaasi kuuluu myös hakea erilaisia tilausten edellyttämiä lupia viranomaisilta ja päivittää sähköverkkojärjestelmiin dokumentaatiota. Työnkuvaa on mahdollista kehittää ajan myötä ja saada lisävastuita. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tietojärjestelmien parissa ja tärkeää onkin hyvät IT-taidot. Toimenkuvaasi kuuluu myös yhteydenpito työpäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:

- tilausten vastaanotto ja edistäminen
- sähköalaan liittyvä dokumentaatio
- laskutus
- viranomaislupien hakeminen
- yhteydenpito suunnittelupäällikköihin ja muihin sidosryhmiin
muut toimistotehtävät

Tehtävä sopii sinulle joka haluat työskennellä kiinnostavassa yrityksessä, jossa löytyy paljon etenemismahdollisuuksia.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta esimerkiksi tekniseltä alalta. Ideaalihakijallamme on opiskellut sähköalaa ja tuntee näin relevantit termit, kuitenkin myös muu tekninen tai kaupallinen koulutus soveltuu tehtävään, jos oppimishalua riittää. Etsimällämme henkilöllä on hyvät IT-taidot ja osaat käyttää eri järjestelmiä. Toimenkuvaan kuuluu paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä aktiivisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tekninen)
- hyvät IT-taidot
- sähköalan tuntemus
- hyvät vuorovaikutustaidot
- hyvä organisointikyky
- sujuva suomen kieli

Lisäksi eduksi katsotaan sähkövoimatekniikan opinnot sekä ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuun 2018 alussa / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen. Myös mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti syksyllä.

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Kirkkonummi (Veikkola)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/annons/toimistoinsinoori-tilaustenkasittelyy...

INFOA ASIAKKAASTA
Eltel Networks on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Sidor

Prenumerera på Företagsekonomi