Skip to content Skip to navigation

Idrott

Jobbtitel:
Företag:
TJ Motion Oy
Arbetsbeskrivning:

Haemme vastuuohjaajaa PK-seudulla järjestettäviin polkujuoksukouluihin.

Mikäli olet urheilullinen ja innostava henkilö joka saa ihmiset ylittämään itsensä jokaisessa treenissä, ja tunnet myös polkujuoksun salat, saatat olla etsimämme henkilö.

Järjestämme polkujuoksukouluja Helsinki-Espoo-Vantaa alueella. Pääset suunnittelemaan jokaisen treenin itsenäisesti. Koulut kokoontuvat torstai-iltaisin 2-4x/kk, klo 18:00. Harjoituksen kesto 1-2h. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä, ja kestää toukokuun loppuun. Mahdollisuus jatkaa pidempään.

 

Laita vapaamuotoinen hakemus toni@polkuhurmio.fi, kerro itsestäsi ja kokemuksestasi polkujuoksun parissa. tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poluilla tavataan!

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys. Semantix tarjoaa sekä käännös- ja tulkkauspalveluja. Semantixilla on yli 7 500 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin verkosto, ja se tarjoaa kielipalveluja kaikilla maailman kielillä.

Etsimme asiakkaallemme Semantixille osa-aikaista teknistä dokumentoijaa koostamaan asiakkaittensa asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeita. Työtä tehdään hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin kantakaupungissa.

Teknisenä dokumentoijana työtehtäviisi kuuluu ohjeiden koostaminen käyttämällä erilaisia työkaluja, kuten XML DocBook ja Adobe FrameMaker. Aiempi työkokemus näistä aihepiireistä ei ole välttämätöntä, kunhan olet kiinnostunut tekniikan ja teknologian alasta ja olet oppimishaluinen. Sen sijaan työtehtävässä sinulta toivotaan järjestelmällisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Nopea oppimiskyky erityisesti koskien ohjelmistoja takaa sinulle hyvät edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Eduksesi katsotaan CAD-kuvien tulkintaymmärrys sekä rakennedokumentaation tuntemus.

Odotamme sinulta: 
• soveltuvaa koulutusta, esim. tekninen koulutus
• suomen kielen lisäksi vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• kykyä omaksua erilaisia ohjelmistoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa toimintaympäristössä, jossa saat mahdollisuuden työskennellä sekä kehittyä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävä on osa-aikainen (15 – 37,5 h/vko) ja kahdeksan kuukauden määräaikaisuus vuokratyösuhteena Studentworkin kautta. Työtunnit vaihtelevat viikoittain loppuasiakkaan toimitusprojektien mukaisesti, ja niitä on mahdollisuus sovittaa joustavasti muiden menojen kanssa yhteen. Taitonsa näyttävällä työntekijällä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 5.2.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

 

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa

Företag:
Tallink Silja Oy
Arbetsbeskrivning:

Töitä näkyvissä Siljan iloisessa ja reippaassa miehistössä!

Miltä kuulostaa auringossa kimmeltävä meri, inspiroivat työpäivät ja vaihtuvat maisemat, kansainvälinen huippuporukka, uudet mielenkiintoiset haasteet ja mahdollinen lähtölaukaus uudelle uralle? Tee check-in elämäsi kesään ja ole mukana rakentamassa aurinkoisia ja ikimuistoisia risteilyelämyksiä.

Silja Linen laivat kuljettavat risteilymatkustajia Tukholmaan sekä Helsingistä että Turusta. Onnistunut risteily vaatii monenlaista työpanosta. Haemme nyt työntekijöitä Silja Serenadelle ja Baltic Princessille seuraaviin tehtäviin: ravintoloihin, keittiöön, myymälöihin, leikkihuoneelle ja hotelliosastolle.

Mitä odotamme?

Olethan palveluhenkinen, kielitaitoinen (ainakin suomi ja englanti - muu kielitaito lasketaan meritöissä eduksi), positiivinen, joustava ja reipas tiimityöntekijä. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, kuten myös hakemaasi tehtävään liittyvä tutkinto tai koulutus.

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi haemme kesätyöntekijöitä laivojemme kansi- ja koneosastoille. Näihin tehtäviin vaaditaan tarvittavat pätevyyskirjat ja koulutus.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työympäristön, haastavan ja vaihtelevan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen sekä hyvät mahdollisuudet uran luomiselle suuressa organisaatiossa.

Tarjolla olevien kesätyöjaksojen pituus vaihtelee ja työtä löytyy keikkaluontoisesti jo ennen kesää sekä kesän jälkeen. Etsimme myös laivojemme sijaispankkiin kesän ajaksi keikkatyöntekijöitä. Kesän aikana työssään hyvin menestyneille voimme tarjota töitä myös jatkossa.

Kesätyöntekijöitä rekrytoidaan aina huhtikuun loppuun asti. Olemme kevään aikana yhteydessä niihin hakijoihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Kaikkiin hakijoihin ollaan joka tapauksessa yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Käy katsomassa aiempien kesätyöntekijöidemme mietteitä työstään youtube-kanavallamme.

Hae kesätöitä oheisella hakulomakkeella viimeistään 30.4.2017. Huomiothan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Jos haluat kehittyä ja oppia myyntiä tulevaisuuttasi varten, tule meille töihin. Tässä oikeasti mukava työpaikka myynnin ja markkinoinnin parissa!

Etsimme asiakkaallemme, Suomen Monetan myyntitiimiin kesätyöntekijöitä. Suomen Moneta myy ja markkinoi mm. kultaisia ja hopeisia keräilyrahoja ja –mitaleita ja muita numismaattisia tuotteita.Yritys on alallaan tunnettu ja luotettava niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tutustu tarkemmin Monetaan: http://www.suomenmoneta.fi/

Tässä loistava tilaisuus työllistyä mukavaan tiimiin, josta ei tekemisen meininkiä puutu!

Myyntityössä kontaktoidaan asiakkaita, jotka ovat jo aikaisemmin tilanneet tuotteita ja ovat kanta-asiakkaita, tai ilmaisseet kiinnostuksensa ja haluavat kuulla lisää uusista tuotteista. Kyseessä on siis vahvasti myynnillinen ja markkinoinnillinen tehtävä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti 20-37,5h/vko tai kokoaikaisesti 37,5h/vko. Myös aloittaminen ennen kesäkautta on mahdollista.

Toivomme hakijalta:
- Tervettä kilpailuhenkisyyttä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja 
- Tahtoa oppia myynnin ja markkinoinnin tekniikoita
- Soveltuvia opintoja, esim. kaupallinen ala, luovat alat kuten esim musiikki, desing taidesuunnittelu, teatteri, media tai viestintäala
- Pitkäjänteisyyttä ja energisyyttä
- Sujuvaa suomen kielen osaamista
- Pidätpä sitten lukemisesta, matkustelusta, kulttuurista tai urheilusta, niin niistä on kaikista hyötyä tässä työssä

Etuna katsomme:
- Aikaisemman kokemuksen puhelintyöstä tai puhelinasiakaspalvelusta
- Harrastuksina työssä auttaa esim matkailu, lukeminen tai kiinnostus urheiluun, vaikka vain penkkiurheilijanakin

Tarjoamme:
- Erinomaisen perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään ja tuotteisiin
- Hyvän pohjapalkkauksen ja kannustavan provision myynneistäsi
- Kannustavan työilmapiirin koko yhtiössä
- Erinomaista työkokemusta tulevaisuuden haasteita ajatellen 
- Mukavan toimiston hyvillä kulkuyhteyksillä 

Kaiken taustalla on erinomainen ja kannustava tiimi! Moneta huolehtii kattavasta perehdytyksestä työhön ja tuotteisiin. Työntekijöille tarjotaan kannustava tuntipalkka ja päälle hyvät provisiot. Moneta tarjoaa työntekijöilleen myös mahdollisuuden kuntosalin käyttöön ilmaiseksi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, olet motivoitunut ja haluat suuntautua uralle jossa myynnin syventävästä osaamisesta on sinulle hyötyä, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson, 0503839295, katriina.karlsson@studentwork.com

Företag:
Academic Work / Gigantti Oy
Arbetsbeskrivning:

Etsitkö omaa huippuduuniasi keväälle? Kuulostavatko työt nuorekkaassa ja energisessä työympäristössä houkuttavilta? Nautitko ihmisten kanssa työskentelystä? Kiinnostaisiko sinua kaiken tämän lisäksi työskentely merkittävässä ja tunnetussa yrityksessä? Mikäli näin on, kannattaa sinun ehdottomasti jatkaa lukemista!

KUVAUS

Academic Work etsii useampaa iloista Palveluneuvojaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Gigantti Oy Ab:ssa

TYÖTEHTÄVÄT

Palveluneuvojana pääset osaksi nuorekasta ja dynaamista asiakaspalvelutiimiä. Työtehtävänäsi on ottaa vastaan asiakkaiden puheluita ja ratkaista heidän huoliaan liittyen esimerkiksi ostetun tuotteen tyytyväisyyteen, vaihdettuun tuotteeseen tai kuljetukseen. Saat työhön kattavan koulutuksen yrityksen tuotteiden ja palveluiden osalta sekä tuen omalta tiimiltä ja esimieheltäsi. Pääset kartuttamaan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä sekä vastaamaan asiakaskontakteista kokonaisvaltaisesti.

”Työpäivä koostuu yleensä noin puolet ajasta puhelimessa asiakkaiden kanssa. Toinen puolisko menee sähköpostien vastaamisessa tai "support" tehtävissä tukiagentin roolissa. Viimeisenä mainitussa selvitetään hankalampia asioita, joita ei linjassa ehdi selvittää. Tämä vaihtelevuus ja haasteet ovat parasta työssäni.”

”Loistava porukka! Hommia riittää, mutta hyvällä porukalla fiilis pysyy aina hyvänä. Henkilökunta-alennukset Gigantilla ovat myös iso plussa!”

Palveluneuvoja Robert, 25 v.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimässämme henkilössä yhdistyy palveluneuvojan kolme valttikorttia: positiivisuus, ulospäinsuuntautuneisuus ja asiakaspalveluhenkisyys. Sinulla on positiivinen ja aktiivinen asenne työhön sekä hymy herkässä. Asiakkaiden palveleminen erinomaisesti on sinulle kunnia-asia – arvostathan itsekin hyvää asiakaspalvelua. Suomen lisäksi neuvot asiakkaita hyvin myös englanniksi.

Hae paikkaa, mikäli:

 • Olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen
 • Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi
 • Suhtaudut työhön iloisella ja aktiivisella asenteella

Ruotsin kielen osaaminen on tässä tehtävässä sinulle suuri etu. Mainitsethan siis kielitaidostasi jo hakemuksessasi. Eduksesi katsotaan myös aiempi työkokemus asiakaspalvelusta. Ratkaisevaa on kuitenkin innokkuus paikkaa kohtaan!

MITEN HAKU ETENEE?

2.1. Haku aukeaa

Vk. 3 Aloitamme haastattelut Academic Workilla

7.2. Haastattelut Gigantilla

Vk. 6-7 Päätökset työntekijöistä

27.2. Aloitus & kahden viikon kokoaikainen perehdytysjakso

Alustavasti lyömme paikat lukkoon kuitenkin mahdollisimman pian. Tehtävää kannattaa siis hakea jo tänään! Vinkkaa myös kaverille tästä mahdollisuudesta!

Aloitus: 27.2.2018

Työmäärä: 30h/viikko, alkuun kahden viikon kokoaikainen perehdytysjakso

Työaika: klo 8-20 välillä (n. 6h/päivä), myös viikonloppuisin

Kesto: 30.6.2018 asti

Paikka: Helsinki

Palkka: Kaupan alan TES + motivoivat bonukset

Julkaisupäivämäärä: 2.1.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa (http://www.academicwork.fi)

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme Gigantti Oy Ab on Suomen suurin kodinelektroniikan jälleenmyyjä. Yrityksen palveluksessa työskentelee liki 1 000 henkilöä 40 myymälässä, yritysmyynnissä, Customer Care Centerissä sekä internetkaupassa. Gigantti Oy Ab:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen kaikissa jakelukanavissa laaja valikoima tunnettuja merkkituotteita markkinoiden halvimpaan hintaan.

Företag:
Strömma Finland Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

Join our awesome team at Strömma! https://www.stromma.fi/en/helsinki/jobs/vacancies/

 
City Sightseeing Worldwide offers popular Hop On Hop Off bus sightseeing tours that cover the most interesting parts of Helsinki. Read more about City Sightseeing Hop On Hop Off: https://www.stromma.fi/en/helsinki/sightseeing/sightseeing-by-bus/hop-on-hop-off/

We are looking for Sales Experts / tickets sellers to sell tickets in the summer time (begins in the beginning of May, ends in the end of September). Sales takes place in the cruise harbors and in the city center area. Customers are both Finnish and foreign individual tourists.

We expect experience in sales and customer service, positive attitude and good language skills. Working takes place in the city centre of Helsinki, mainly outdoors and also on weekends (full-time job, work shifts vary but are between 6.30 am and 6.30 pm).
 

From the Sales Expert / ticket seller we require:

 • positive and sales-oriented, cheerful attitude
 • active, ambitious and outgoing
 • customer service experience
 • ability to work alone and in a team
 • ability to handle pressure, flexibility and precision
 • language skills, at least English and German (OR English and Spanish). Other languages like Finnish, Russian or Italian will be an advantage for you
 • readiness to work during the whole summer season, also on weekends

To the Sales Expert / ticket seller we offer:

 • a job in a reliable, international company/group
 • awesome colleagues
 • a versatile job description
 • a chance to work with Finnish and foreign tourists and use your language skills
 • an extensive orientation to work assignments
   

Application

 
Please send your application and curriculum vitae in English by 4.2.2018 to hakemukset@stromma.fi

Contact person / further information: Martina Antas (Sales and Customer Service Manager), martina.antas@stromma.fi

Please mention employers reference “Hop On Hop Off – Sales Expert”. Your application should also include the following information:

 • language skills
 • salary request (Base salary €/h + performance-based bonus)
 • duration of employment related information:
  - the period you are available (can you work during the whole summer season from May until end of September, please mention possible restrictions
   
Företag:
Strömma Finland Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

Liity iloiseen joukkoomme - www.stromma.fi/rekry! Rekrytoimme myyjiä monipuoliseen myyntityöhön Helsingin keskustaan kesäksi!

 
Etsimme Sales Expert / lipunmyyjiä kesäksi (toukokuu-syyskuu 2018) kiertoajeluille ja saaristoristeilyille. Helsinki Panorama Sightseeing tarjoaa helpon ja hauskan tavan tutustua Helsingin nähtävyyksiin bussilla. Helsinki Sightseeing tarjoaa puolestaan mieleenpainuvia risteilyelämyksiä Helsingin saaristossa. Risteilytuotteitamme ovat mm. Kaunis Kanavareitti sekä erilaiset teemaristeilyt.

Työtehtävät
Tehtäviisi kuuluu kiertoajeluiden sekä risteilyiden aktiivinen lipunmyynti ja asiakashankinta Esplanadin puistossa sekä Kauppatorilla. Tässä tehtävässä yhdistyvät sekä Panorama Sightseeing että Helsinki Sightseeing -tuotteiden myynti. Kokoaikainen päivätyö (työvuorot klo 9.00-19.00 välillä), työvuorojen pituudet vaihtelevat, töitä myös viikonloppuisin. Työskentely tapahtuu ulko- ja sisätiloissa.
 

Sales Expertiltä edellytämme

 • positiivista myyntihenkisyyttä ja tehokkuutta kiiretilanteissa
 • asiakaspalvelukokemusta sekä iloista ja reipasta asennetta
 • kykyä toimia ja ratkoa ongelmia itsenäisesti, mutta nautit myös me-hengestä ja sen ylläpitämisestä
 • paineensietokykyä, aktiivisuutta, joustavuutta ja tarkkuutta
 • kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti, muu kielitaito eduksi)
 • valmiutta työskennellä koko kesäkauden kesä-elokuu (osa-aikaisesti toukokuussa ja syyskuussa), myös viikonloppuisin

Sales Expertille tarjoamme

 • työpaikan luotettavassa, kansainvälisessä matkailualan konsernissa
 • mukavan työilmapiirin ja mahtavat työkaverit
 • monipuolisen ja vaihtelevan toimenkuvan
 • mahdollisuuden työskennellä koti- ja ulkomaalaisten matkailijoiden parissa sekä käyttää omaa kielitaitoa
 • kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin

 
Hakuohjeet

 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@stromma.fi viimeistään 4.2.2018.

Lisätietoja antaa Martina Antas (myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö), martina.antas@stromma.fi

Hakemuksesi tulisi sisältää myös seuraavat tiedot:

 • kielitaito
 • mistä tehtävästä olisit ensisijaisesti kiinnostunut ja oletko mahdollisesti kiinnostunut myös muista tehtävistä
 • palkkatoiveesi (€/tunti)
 • ajanjakso, jolloin voit olla töissä (alkamis- ja päättymispäivä) sekä mahdolliset rajoitukset.
Jobbtitel:
Företag:
ICD
Arbetsbeskrivning:

Introduction

The ICD Internship Project (2008-17) is a 10 year program with the main purpose to enable students who need an internship as a compulsory part of their BA or graduate studies to engage in cultural diplomacy and in doing so, to further promote cultural diplomacy and multiculturalism worldwide.

The positioning of the ICD in the center of Europe, makes it a natural hub for the younger generation and indeed, the past years of the project have been witness to interns being active participants in the multicultural field, where lasting friendships were formed and valuable contacts made, which immediately expanded each individual’s network to all parts of the world.

The diverse multicultural environment provides an excellent framework for Cultural Diplomacy to be practiced on a daily basis within the office as well as outside of the office. One of the main privileges afforded by the project is to work in a young, interdisciplinary and international environment, which serves as a model of successful multiculturalism in practice. The experience of learning to work together in a multicultural and international organizational environment is a rare, unique and a rewarding common experience.
The ICD invites applications from individuals who are coming from the following fields:

Film, Photography & Visual Art
Arts & Culture
International Relations & Politics
Marketing & Public Relations
History & Philosophy
Business & Economics
Communication & Journalism
Business Administration

Prenumerera på Idrott