Skip to content Skip to navigation

Kultur

Företag:
Bumi Cafe
Arbetsbeskrivning:

Bumi Café was founded in December 2015 and is known for herb-rich East-Asian cuisine in the heart of Punavuori, Helsinki. Currently Bumi has 2 business premises: the Café at Pursimiehenkatu 21 and the Takeaway in Annankatu 4. We are on our way to expand and develop towards a recognizable brand of Asian food & drink. Our new premise in Kruununhaka will be in operation at the beginning of April 2018. We are looking for enthusiastic teammate to join Bumi team in Helsinki, Finland. Our main working language is English.

About the job:

We are looking for a market research thesis worker in service marketing field. A narrower topic is discussed in the interview. 

Requirements:

- Undergraduate students working on Bachelor’s degree thesis from relevant field e.g. International Sales and Marketing, Business Management, International Business. Preferably in your 3rd year study.

- Interest in service marketing filed

- Good teamwork and communication skills in English

- Finnish-background candidates are preferred

We offer an interesting project to work on, the possibility to be a part of rapidly growing restaurant in service marketing sector and develop your skills towards your own research career. Moreover, you can have chances to work with inspiring young entrepreneurs both locally and internationally. The thesis outcome is utilized. Funds for necessary database and research related activities are covered if needed. Extra rewards are available based on performance.

To apply please send your resume and application letter in English via email no later than 28th February 2018.  The applications are processed as soon as they arrived. Positions are filled and the job can start right after the suitable candidates are matched.

Contact information:

Email address: bumi.punavuori@gmail.com

Phone number:  +358451361883 (from 17-21)

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys. Semantix tarjoaa sekä käännös- ja tulkkauspalveluja. Semantixilla on yli 7 500 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin verkosto, ja se tarjoaa kielipalveluja kaikilla maailman kielillä.

Etsimme asiakkaallemme Semantixille osa-aikaista teknistä dokumentoijaa koostamaan asiakkaittensa asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeita. Työtä tehdään hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin kantakaupungissa.

Teknisenä dokumentoijana työtehtäviisi kuuluu ohjeiden koostaminen käyttämällä erilaisia työkaluja, kuten XML DocBook ja Adobe FrameMaker. Aiempi työkokemus näistä aihepiireistä ei ole välttämätöntä, kunhan olet kiinnostunut tekniikan ja teknologian alasta ja olet oppimishaluinen. Sen sijaan työtehtävässä sinulta toivotaan järjestelmällisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Nopea oppimiskyky erityisesti koskien ohjelmistoja takaa sinulle hyvät edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Eduksesi katsotaan CAD-kuvien tulkintaymmärrys sekä rakennedokumentaation tuntemus.

Odotamme sinulta: 
• soveltuvaa koulutusta, esim. tekninen koulutus
• suomen kielen lisäksi vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• kykyä omaksua erilaisia ohjelmistoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa toimintaympäristössä, jossa saat mahdollisuuden työskennellä sekä kehittyä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävä on osa-aikainen (15 – 37,5 h/vko) ja kahdeksan kuukauden määräaikaisuus vuokratyösuhteena Studentworkin kautta. Työtunnit vaihtelevat viikoittain loppuasiakkaan toimitusprojektien mukaisesti, ja niitä on mahdollisuus sovittaa joustavasti muiden menojen kanssa yhteen. Taitonsa näyttävällä työntekijällä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 5.2.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

 

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko intohimoinen graafinen suunnittelija? Omaatko aikaisempaa kokemusta graafisesta suunnittelusta ja kyvyn tuottaa visuaalisesti korkeatasoisia palveluita asiakkaan toiveita unohtamatta? Academic Work etsii nyt graafista suunnittelijaa digitaalisten koulutusmateriaalien suunnitteluprojekteihin, Jollas Instituutille! Tehtävä on osa-aikainen ja sopii esimerkiksi opintojen ohelle. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista graafista suunnittelijaa Helsinkiin!

 

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Jollas Instituutilla.

 

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisten digitaalisten koulutusratkaisujen visuaalista ilmettä eri brändien ja konseptien mukaisesti. Pääset itse vaikuttamaan tuotteiden visuaaliseen ilmeeseen, yhteistyössä asiakkaan kanssa. Päivittäisessä työssäsi hyödynnät pääsääntöisesti Adoben työkaluja (mm. Photoshop ja InDesign). Tulet työskentelemään osana osaavaa, digitaalisia koulutusmateriaaleja tuottavaa, tiimiä joka koostuu niin pedagogeista, graafikosta ja teknisistä osaajista.

 

Tehtävä sopii sinulle joka olet kiinnostunut graafisesta suunnittelusta ja etsit osa-aikaista tehtävää esimerkiksi opintojen ohelle. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisen projektityön parissa, osana huipputiimiä!

 

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa käytännön kokemusta graafisesta suunnittelusta esimerkiksi työelämästä tai esimerkiksi henkilökohtaisten projektien parista. Sinulla on visuaalista silmää ja haluat toteuttaa käyttäjäystävällisiä sekä visuaalisesti korkealaatuisia

 

palveluita, jotka sopivat yrityksen brändeihin. Photoshop ja InDesign ovat sinulle luontevia työkaluja ja sinulla on mielellään myös näyttöä graafisen suunnittelun osaamisestasi. Lisääthän siis hakemukseesi portfoliosi tai linkkejä omiin töihisi. Tämän lisäksi sinulla on hyvä organisointi- sekä paineensietokyky. Sinulla on reipas ja joustava asenne työntekoon. sekä sujuva suomen kielen taito.

 

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Aiempaa kokemusta graafisesta suunnittelusta esimerkiksi töiden tai henkilökohtaisten projektien parista
 • Kokemusta Adoben työkaluista (Photoshop ja InDesign)
 • Hyvä organisointi- ja paineensietokyky
 • Reipas ja joustava asenne työntekoon

 

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa animaatio-osaamista (esim. Adobe After Effects) ja/tai graafisen alan koulutustausta.

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 2-5 päivää viikossa

Kesto: Maaliskuuhun 2018 asti

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.1.2018

 

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin

 

ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

 

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

 

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

 

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

 

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

 

INFOA ASIAKKAASTA

Jollas on 1949-luvulla perustettu, ammattitaitoinen ja intohimoisesti työlleen omistautunut verkosto, josta löytyy ketterästi vaikuttava valmennusratkaisu liiketoiminnan haasteisiin ja muutostilanteisiin. Jollas valmentaa myyjiä, asiantuntijoita, esimiehiä ja johtoa, jotta liiketoiminnot voivat menestyä ja tuottaa laadukkaita palveluja asiakasomistajille ja S-ryhmän muille asiakkaille.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Saint-Gobain on maailman markkinajohtaja asuin- ja teollisuusrakentamisen alalla. Me suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme suorituskykyisiä rakennusmateriaaleja sekä kehitämme innovatiivisia ratkaisuja kasvun, energiatehokkuuden ja ympäristönsuojelun haasteisiin. Me tarjoamme monipuolisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia – tule mukaan rakentamaan yhdessä tulevaisuutta!

Me Studentworkillä etsimme Saint-Gobainille asiakaspalveluassistentteja kokopäiväiseen työsuhteeseen, Pitäjänmäelle. Asiakaspalveluassistentin roolissa palvelet asiakkaita puhelimitse sekä sähköpostilla. Hoidat tilausten käsittelyä ja autat muissa toimistotöissä tarpeen mukaan. Kokemuksen mukaan on mahdollista päästä toimimaan myös viennin ja laskutuksen tehtävissä.

Odotamme kaikilta asiakaspalvelijoilta oma-aloitteisuutta, sekä positiivista myyntihenkeä. Tehtävässä tarvitset myös hyviä kommunikaatiotaitoja, sekä tiimityöskentelytaitoja. Mikäli haluat keskittyä vientiin, niin tehtävä edellyttää kykyä työskennellä englannin kielellä.

Asiakaspalveluassistenttina pääset osaksi huippu tiimiä, ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Yrityksessä kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvistä tyypeistä halutaan pitää kiinni.

Tunnistatko itsesi:
- Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen ja hyvät kommunikaatiotaidot
- Olet oma-aloitteinen ja tartut ripeästi uusiin haasteisiin
- Sinulla on hyvät tietotekniikan perustaidot

Arvostamme:
- SAP ja CRM kokemusta
- Rakennusalan tuntemusta 

Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena Studentworkin kautta ja aloitus tehtävässä on joustavasti maaliskuusta alkaen. Työ on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisena koulun ohella. Työsuhde kestää elokuun loppuun, mutta toivomme että pystyisit työskentelemään syyskuun loppuun asti. 

Mikäli koet olevasi etsimämme asiakaspalveluassistentti, niin lähetäthän CV:si ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.
 

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Företag:
CheapSleep Helsinki - United Investments Oy
Arbetsbeskrivning:

CheapSleep Hostel is currently offering internship opportunities at our hostel, in the position of reception.

 

As a reception intern, you will represent CheapSleep to our international and domestic guests. Your key role is to spread out our core value to our guests by showing great care, making them feel safe and well-treated during their stay in Helsinki.

 

Working environment in CheapSleep hostel is full of fun. We offer a flat hierarchy with a great chance to learn many interpersonal skills such as problem-solving, decision making, working under pressure and so on. We are an international team of young professionals working together for common mission to create the best hostel in Finland.

 

At CheapSleep hostel we believe in creating a welcoming and affordable accommodation for both domestic and international travellers. We are proud of being sincerely caring and friendly to our guests coming to Helsinki from all over the world and from a variety of diverse backgrounds. This is reflected in our staff as much as our guests.

 

What will I be doing?

 

As a Receptionist, you would be responsible for checking in and checking out guests in the hostel’s continuing effort to deliver outstanding guest service. Specifically, you would be responsible for performing the following tasks to the highest standards:

 

 • Checking in and checking out guests.
 • Respond to guest inquiries in time with friendly and efficient manner.
 • Provide directions for guests.
 • Ensure product knowledge of the hostel.
 • Assist fellow team members and other departments to maintain efficient system and positive working relationship.

 

Opportunities:

 

 • A chance to learn while having fun in an international working environment of workmates and customers from all over the world.
 • Develop greatly your customer-orientation mindset, a crucial characteristic which is demanded in any kind of business nowadays.
 • Learn to properly use property management software, channel managers, electronic lock systems and much, much more. All these knowledge are essential to gain while working in hotels and we use the same or similar software as many big chains.
 • Improving interpersonal skills: time management, working under pressure, communication skill, problem solving skills, etc with professional coaches - our CEOs and managers.
 • A reference letter for your future job from our CEO and positive feedbacks from customers and colleagues.
 • Free and comfortable accommodation in Vallila, close to the center of Helsinki, including furniture, sheets, electricity, fast wifi, washing machine, equipped bathroom and kitchen.
 • Free Helsinki/regional travel card.
 • Monthly staff evening to socialize with co-workers, with food and drink provided.
 • 300 EUR scholarship per month

 

If you are:

 

 • Good at English (Finnish and Russian is a plus)
 • A friendly, proactive and responsible student

 

Send your C.V to: stella.dinh@cheapsleep.fi and join greatest team of Helsinki. You can also learn more about us at http://www.cheapsleep.fi

 

CheapSleep Hostel tarjoaa tällä hetkellä mahdollisuuden harjoittelun suorittamiseen hostellimme vastaanotossa.

 

Vastaanoton harjoittelijana edustat CheapSleep hostellia meidän kansainvälisille ja kotimaisille vieraille. Ensisijainen tehtäväsi on edustaa tärkeintä arvoamme vieraille, mikä on erinomainen huolenpito vieraita kohtaan, sekä heidän olonsa turvalliseksi ja hyvin kohdelluksi tekeminen.

 

Työympäristö CheapSleep hostellissa on todella mukava. Meillä on tasainen hierarkia täynnä mahdollisuuksia oppia ihmissuhteisiin liittyviä taitoja, kuten ongelmanratkontaa, päätöksentekoa, paineen alla työskentelyä, jne. Olemme ryhmä nuoria kansainvälisiä ammattilaisia tavoitteenamme luoda koko Suomen paras hostelli.

 

CheapSleep hostellissa pyrimme tarjoamaan ystävällisen ja kustannustehokkaan majoituspalvelun kansainvälisille ja kotimaisille vieraille. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme huolta vieraista, jotka tulevat Helsinkiin ympäri maailmaa erilaisista lähtökohdista. Tämä näkyy niin meidän henkilökunnassa, kuin myös vieraissa.

 

Mitkä ovat tehtäväni?

 

Vastaanottovirkailijana olet vastuussa vieraiden sisään- ja uloskirjaamisesta hostellin pyrkiessä erinomaisiin asiakaspalvelukokemuksiin. Erityisesti seuraavat tehtävät tulevat olemaan erittäin tärkeitä työssäsi vastaanottovirkailijana.

 

·         Vieraiden sisään- ja uloskirjaaminen

·         Vastaaminen vieraiden kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti.

·         Opastuksen tarjoaminen vieraille

·         Tiedon jakaminen hostellimme tuotteista.

·         Muiden ryhmän jäsenten ja työntekijöiden auttaminen tehokkaan systeemin ja hyvän työyhteisön ylläpitämiseksi.

 

Mahdollisuudet:

 

·         Mahdollisuus oppia kansainvälisessä ympäristössä työkavereiden ja asiakkaiden ollessa eri puolilta maailmaa.

·         Asiakaslähtöisen ajattelutavan kehittäminen. Merkittävä taito, jota vaaditaan nykyään työelämässä, minne ikinä menetkin.

·         Opit käyttämään hallintajärjestelmiä, varauskanavia, elektronisten avaimien järjestelmiä ja paljon, paljon lisää. Kaikki tämä on tärkeää hotellialalla ja käytämme samoja, tai samankaltaisia järjestelmiä, mitä monet suuret ketjut käyttävät.

·         Ihmissuhdetaitojen kehittäminen: ajan käyttö, paineen alla työskentely, viestintätaidot, ongelmanratkaisutaidot, jne. Kaikki ammattilaisten, eli toimiston väkemme opastuksessa.

·         Viitekirje tulevaa työtäsi varten toimitusjohtajaltamme.

·         Ilmainen ja mukava majoitus Vallilassa, lähellä Helsingin keskustaa, kalusteineen, lakanoineen, sähköineen, pesukoneineen, nopealla wifillä ja varustelluilla keittiöllä ja kylpyhuoneella.

·         Ilmainen Helsingin sisäinen matkakortti.

·         Kuukausittainen henkilökunnan ilta, jossa voit keskustella työkavereiden kanssa ilmaisen ruoan ja juoman kera.

 

Jos olet:

 

·         Hyvä englannin kielessä

·         Ystävällinen, ennakoiva ja vastuuntuntoinen opiskelija

 

Lähetä CV:si sähköpostilla osoitteeseen: stella.dinh@cheapsleep.fi ja liity koko Helsingin mahtavimpaan ryhmään. Voit lukea meistä lisää osoitteessa:  http://www.cheapsleep.fi

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Hallitsetko dokumenttien hallintajärjestelmän sekä haluat työskennellä projektien suunnittelun parissa? Kiinnostaako sinua työskentely yhdessä öljy- ja kaasualan johtavista kansainvälisistä yrityksistä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Document Controllereita työskentelemään projektien suunnittelun parissa. Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!

KUVAUS

Academic Work etsii neljää määräaikaista Document Controlleria Porvoon Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Document Controllerina työskentelet projektien suunnittelu- ja muun dokumentaation hallinnan parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa varmistaa, että tarvittavat dokumentit löytyvät järjestelmästä, ja että niihin liittyvä oheisinformaatio on myös paikallaan sekä tarvittaessa olla yhteydessä projektin sidosryhmiin tarvittavien tietojen saamiseksi.

Työtehtäviisi kuuluvat mm:

 • Dokumenttien hallintajärjestelmien tunteminen
 • Varmistaa, että projektin tarvittavat dokumentit ja niiden oheisinformaatio on tallennettu järjestelmään
 • Projektihenkilöstön opastaminen tarvittaessa dokumenttijärjestelmän käytössä
 • tiedostojen käsittely
 • Tietojen keruu järjestelmistä
 • Muut dokumenttihallinnan tehtävät

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa biokaasun ja kemianalan kansainvälisessä yrityksessä. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja työskentelet kokeneemman Document Controllerin kanssa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on tehtävään soveltuva koulutustausta tekniseltä tai kaupalliselta alalta, esim. tradenomi. Sinulla on hieman kokemusta esimerkiksi dokumenttienhallinnasta tai projektityöstä. Omaksut helposti uusia järjestelmiä ja sinulla on hyvät MS Office-taidot. Luonteeltasi olet avoin, yhteistyökykyinen ja sosiaalinen, eikä sinulla mene sormi suuhun ongelmien edessä. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja reipas tekijä, joka hoitaa työnsä tehokkaasti mutta huolella. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen (esim. tradenomi) koulutustausta
 • hieman kokemusta dokumenttienhallinnasta tai projektityöstä
 • hyvät MS Office-taidot
 • kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
 • sosiaalinen ja avoin luonne
 • ratkaisukeskeinen, tehokas ja huolellinen työskentelyote
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: määräaikainen

Kesto: 6 kk aloituksesta

Paikka: Porvoo, Kilpilahti

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.1.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Työpaikan toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Porvoon Kilpilahdessa (noin puolen tunnin automatkan päässä Helsingistä).

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Jos haluat kehittyä ja oppia myyntiä tulevaisuuttasi varten, tule meille töihin. Tässä oikeasti mukava työpaikka myynnin ja markkinoinnin parissa!

Etsimme asiakkaallemme, Suomen Monetan myyntitiimiin kesätyöntekijöitä. Suomen Moneta myy ja markkinoi mm. kultaisia ja hopeisia keräilyrahoja ja –mitaleita ja muita numismaattisia tuotteita.Yritys on alallaan tunnettu ja luotettava niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tutustu tarkemmin Monetaan: http://www.suomenmoneta.fi/

Tässä loistava tilaisuus työllistyä mukavaan tiimiin, josta ei tekemisen meininkiä puutu!

Myyntityössä kontaktoidaan asiakkaita, jotka ovat jo aikaisemmin tilanneet tuotteita ja ovat kanta-asiakkaita, tai ilmaisseet kiinnostuksensa ja haluavat kuulla lisää uusista tuotteista. Kyseessä on siis vahvasti myynnillinen ja markkinoinnillinen tehtävä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti 20-37,5h/vko tai kokoaikaisesti 37,5h/vko. Myös aloittaminen ennen kesäkautta on mahdollista.

Toivomme hakijalta:
- Tervettä kilpailuhenkisyyttä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja 
- Tahtoa oppia myynnin ja markkinoinnin tekniikoita
- Soveltuvia opintoja, esim. kaupallinen ala, luovat alat kuten esim musiikki, desing taidesuunnittelu, teatteri, media tai viestintäala
- Pitkäjänteisyyttä ja energisyyttä
- Sujuvaa suomen kielen osaamista
- Pidätpä sitten lukemisesta, matkustelusta, kulttuurista tai urheilusta, niin niistä on kaikista hyötyä tässä työssä

Etuna katsomme:
- Aikaisemman kokemuksen puhelintyöstä tai puhelinasiakaspalvelusta
- Harrastuksina työssä auttaa esim matkailu, lukeminen tai kiinnostus urheiluun, vaikka vain penkkiurheilijanakin

Tarjoamme:
- Erinomaisen perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään ja tuotteisiin
- Hyvän pohjapalkkauksen ja kannustavan provision myynneistäsi
- Kannustavan työilmapiirin koko yhtiössä
- Erinomaista työkokemusta tulevaisuuden haasteita ajatellen 
- Mukavan toimiston hyvillä kulkuyhteyksillä 

Kaiken taustalla on erinomainen ja kannustava tiimi! Moneta huolehtii kattavasta perehdytyksestä työhön ja tuotteisiin. Työntekijöille tarjotaan kannustava tuntipalkka ja päälle hyvät provisiot. Moneta tarjoaa työntekijöilleen myös mahdollisuuden kuntosalin käyttöön ilmaiseksi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, olet motivoitunut ja haluat suuntautua uralle jossa myynnin syventävästä osaamisesta on sinulle hyötyä, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson, 0503839295, katriina.karlsson@studentwork.com

Företag:
Kalevala World - Kalevalan Maailma Oy
Arbetsbeskrivning:

Kalevala World – Kalevalan Maailma Oy etsii

VIESTINTÄASSISTENTTIA

Assistentin tehtävä kattaa kehitteillä olevan tv-sarjan tiedottamisen yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille, faniviestinnän sekä erityiskohderyhmien lähestymisen kotimaassa ja kansainvälisesti. Etsimme viestintää monialaisesti hallitsevaa henkilöä sosiaalisen median kanavien ja verkkosivujen päivittämiseen sekä sisällön tuottamiseen niihin.

Etsimämme henkilö on historiallisesta, myyttisestä ja fantasia-aihepiiristä innostunut luova ja teknisesti taitava viestijä, jolta sujuu kirjallisesti suomi ja englanti. Hyvä ruotsin taito on eduksi. Työ edellyttää tarkoitukseen soveltuvaa koulutusta tai riittävää työkokemusta alalta. Jos olet oma-aloitteinen, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tykkäät myös tiimityöstä, olet etsimämme henkilö.

Assistentin työ voi olla aluksi osa-aikainen ja sopii hyvin myös media-alan harjoittelupaikaksi.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla.

Kalevala World – Kalevalan Maailma Oy
info@bearclan.org
Tietustelut: 0445702988

 

Jobbtitel:
Företag:
Kalevala World - Kalevalan Maailma Oy
Arbetsbeskrivning:

Kalevala World – Kalevalan Maailma Oy etsii

TUOTANTOASSISTENTTIA

Assistentti avustaa aluksi TV-sarjan tuotannon valmisteluun liittyvissä tehtävissä ja myöhemmin tuotannossa. Etsimme luovaa, järjestelmällistä ja projektinhallinnasta kiinnostunutta henkilöä, jolla on hyvät ihmissuhdetaidot.

Työ edellyttää tarkoitukseen soveltuvaa koulutusta elokuva- ja tv-alalla tai riittävää työkokemusta. Etsimämme henkilö on kiinnostunut historiallisesta, myyttisestä ja fantasia-aihepiiristä. Hyvä suomen ja englannin kielitaito tarvitaan ja ruotsin taito on eduksi. Jos olet oma-aloitteinen, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tykkäät myös tiimityöstä, olet etsimämme henkilö.

Tuotantoassistentin työ voi olla aluksi osa-aikainen ja sopii hyvin myös media-alan harjoittelupaikaksi.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla.

 
Kalevala World – Kalevalan Maailma Oy
info@bearclan.org

Tietustelut: 0445702988

Jobbtitel:
Företag:
Skidit ry
Arbetsbeskrivning:

Skidit Festarit, Skidit Disko, Skidit Risteily - ja ainakin tuhat muuta tarinaa vireillä! Lastentapahtumia uudella otteella järjestävä Skidit etsii harjoittelijaa. Tiedossa on kaikenmoista  tekemistä markkinoinnista palvelumuotoiluun ja viestintään, ideoimista, toteuttamista, säätämistä ja suhinaa. Skidit Festarit tapahtuu 18.8., mutta matkan varrelle mahtuu muitakin tapahtumia. Me tarjoamme harjoittelupaikan kaupunkitapahtumien tekemisen ytimessä sekä mahdollisuuden vaikuttaa, ideoida ja toteuttaa asioita ilmiöiksi asti. Lastenkulttuurin kiehtova ja murroksessa oleva maailma huutaa mielekkäitä ideoita - tule mukaan toteuttamaan? Työpöytämme sijaitsee Punavuoressa, toisinaan Siltasen alakerrassa. Toivomme, että olet kiinnostunut kaupunkikulttuurista ja sen ilmiöistä, some on hallussa, ja voit hetkeksi asettua pienen tyypin saappaisiin katsomaan miltä maailma näyttääkään.

 

Harjoitteluaika on sovittavissa osa-aikaiseksi. Lisäksi on mahdollisuus opinnäytetyön tekoon. Harjoittelu on palkaton. Lähetä vapaamuotoinen hakemus & CV sähköpostitse viimeistään 1.2. otsikolla ”työharjoittelu”. info ( at ) skiditfestarit.fi

http://www.skiditfestarit.fi/

Sidor

Prenumerera på Kultur