Skip to content Skip to navigation

Kultur

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energialla on yli 130 000 asiakasta Suomessa. Kotimaan Energia Oy on osa Hafslundin Markets-liiketoiminta-aluetta, jolla on tytäryhtiöitä myös Ruotsissa ja Norjassa. Hafslund Marketsilla on yli miljoona sähköasiakasta Pohjoismaissa. Kotimaan Energia Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 28 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 50 alan ammattialaista. Olemme nuori, dynaaminen ja mutkaton organisaatio. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa https://www.kotimaanenergia.fi/ 

Me Studentworkilla haemme nyt asiakasyrityksellemme Kotimaan Energialle Helsingin Salmisaareen myyntihenkistä ja oma-aloitteista palveluneuvojaa asiakaspalvelutiimiin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Kotimaan Energialle. 

Työtehtävässä kontaktoit puhelimitse ja sähköpostitse jo olemassa olevia asiakkaita ja löydät heille sopivat ratkaisut onnistuneen asiakassuhteen jatkamiseksi. Päivittäinen työ pitää sisällään mm. sähkösopimusten uusimista ja lisäarvopalveluiden myyntiä. Roolissa olet avainpelaajana luomassa loistavaa asiakaspalvelukokemusta osana mahtavaa tiimiä!

Toivomme sinulta:
- Positiivista ja innostunutta työotetta sekä kiinnostusta myyntityötä kohtaan
- Rohkeutta ja halua sekä kehittää että kehittyä
- Vastuullisuutta, oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja 
- Suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän asiakaspalvelun ja myynnin parissa, kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. +358 50 401 0539.

Företag:
Gasmet Europe
Arbetsbeskrivning:

Oletko markkinoinnin tai viestinnän opiskelija? Vai kiinnostaako muuten joustava ja monipuolinen rooli markkinoinnin parissa opiskelujen oheen?

Tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen
Tausta: 2.-5. vsk., neuvoteltavissa
Työaika: 20 h/vko, neuvoteltavissa
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Roihupelto, Helsinki
Haun deadline: Ma 30.10.2017

Gasmet -yhtiöt on helsinkiläinen vakavarainen teknologiakonserni, joka on perustettu vuonna 1990. Konserni koostuu emoyhtiöstä ja seitsemästä tytäryhtiöstä, joista kolme on Suomessa ja neljä ulkomailla. Henkilöstöä on yhteensä noin 90. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 16 milj. euroa. 

Gasmet -yhtiöt kehittää, valmistaa, myy ja huoltaa kaasuanalyysilaitteita mm. voimalaitosten ja jätteenpolttolaitosten päästöjen jatkuvatoimiseen valvontaan. Kauppa on maailmanlaajuista, päämarkkina-alueita ovat Eurooppa, Aasia ja Pohjois-Amerikka. 

Gasmet Europe etsii nyt reipasta, osa-aikaista markkinointiassistenttia! Monipuolisessa roolissa toimit myynnin ja markkinoinnin tiimissä markkinointipäällikön oikeana kätenä. Töitä riittää noin 20 tuntia viikossa, joten tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa kartuttaa kokemusta opintojen ohella. Työ tapahtuu pääasiassa Gasmetin toimistolla Roihupellossa, mutta myös etätyö on toisinaan mahdollista. Työsuhde on aluksi vuoden mittainen määräaikaisuus, mutta jatkosta on mahdollista keskustella työsuhteen edetessä.

Markkinointiassistenttina teet monipuolisesti graafisia tehtäviä, kuten tuotat kuvia, videoita, dokumenttipohjia, markkinointimateriaaleja ja esitteitä. Lisäksi päivität Gasmetin nettisivuja Wordpress-alustalla ja viet sisältöä sosiaaliseen mediaan. Toivomme sinun olevan innostunut markkinoinnista ja osallistuvan markkinointitiimin tukena markkinoinnin suunnitteluun ja ideointiin.

Ilmapiiri toimistollamme avoin ja kannustava, joten toivomme sinun olevan luonteeltasi positiivinen ja rohkeasti toimeen tarttuva. Seuraat markkinoinnin alalla tapahtuvia muutoksia ja saat hommat hoidettua tarkasti aikataulussa. Pystyt itsenäiseen työhön, mutta toimit mielelläsi myös yhteistyössä tiimisi kanssa. Kirjoitat ja puhut sujuvaa englantia ja käytät vaivattomasti tietoteknisiä järjestelmiä. 

Gasmet Europe edellyttää:

• Kesken olevia tai valmiita korkeakouluopintoja
• Hyviä IT-taitoja ja kokemusta graafisten ohjelmien (Illustrator, InDesign, Photoshop, Illustrator Draw)
• Huolellista ja järjestelmällistä työotetta
• Rohkeaa asennetta ja kykyä tarttua toimeen
• Erinomaista englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Videoiden editointitaidot
• Kokemus web-analytiikkatyökalujen käytöstä 
• Muu kielitaito, esim. saksa tai kiina

Gasmet Europe tarjoaa: 

• Monipuolisen työtehtävän globaalissa yrityksessä
• Nuorekkaan ja dynaamisen tiimi, jolta saat täyden avun ja tuen työhösi
• Joustavat työajat, jotka voidaan sovittaa omien aikataulujesi mukaan

Oletko Gasmet Europen etsimä Markkinointiassistentti? Lähetä CV:si, hakemuksesi ja työnäytteesi mielellään pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 30.10. täällä: https://apply.atalent.fi/gasmet-europe-markkinointiassistentti-10-2017

Lisää Gasmetista voit lukea täältä: http://www.gasmet.com/ . Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen[ät]atalent.fi) .

Företag:
MTV OY / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Etsimme asiakaspalvelijaa yhteen Suomen suurimpaan ja tunnetuimpaan mediataloon. Mikäli olet reipas tekijä, joka rakastaa asiakaspalvelua sekä omaa aitoa kiinnostusta myös palvelun kehittämistä kohtaan, jätä hakemuksesi osa-aikaiseksi Customer Care Specialistiksi jo tänään.

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista Customer Care Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä MTV Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

Customer Care Specialistin tehtävässä pääset toimimaan monikanavaisissa asiakaspalvelutehtävissä osana yhtä Suomen suurimmista ja tunnetuimmista mediataloista. Pääasiallinen työtehtäväsi koostuu MTV Katsomon asiakkaiden auttamisesta sekä asiakkaiden palautteiden ja toiveiden edustamisesta osana palvelun jatkuvaa kehitystyötä. Autat asiakasta Katsomon käyttöön, sisältöön tai vikatilanteisiin liittyen. Kommunikoit asiakkaiden kanssa pääosin digitaalisissa kanavissa: sosiaalisen median, chatin ja sähköpostin välityksellä. MTV Katsomon lisäksi pääset myös viestimään asiakkaille muidenkin MTV:n brändien (kuten MTV3, Subin ja Avan) sosiaalisen median tileillä. Kaikissa työtehtävissä teet tiivistä yhteistyötä omien asiakaspalvelukollegoiden lisäksi sisältö- ja tuotantoyksiköiden, IT-osaajien sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten kanssa.

Tehtävä tarjoaa mainion mahdollisuuden päästä osaksi modernia asiakaspalvelutiimiä ja kehittää omaa digitaalista asiakaspalveluosaamista seuraavalle tasolle!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Olet etsimämme henkilö, mikäli modernin digitaalisen asiakaskokemuksen tuottaminen on kutsumuksesi. Parhaimmat lähtökohdat tehtävään saat viestinnän, markkinoinnin tai palvelumuotoilun opinnoista, mutta tärkeintä on, että sinulta löytyy aito halu ja tahto erinomaiseen asiakaspalveluun.

Osaat asettua erilaisten asiakkaiden asemaan. Olet hyvä kirjoittaja ja kykenet viestimään teknisistäkin asioista selkeästi ”asiakkaan kielellä”. Lisäksi sinulla on kiinnostusta palvelun kehittämistä kohtaan ja tarjoat innokkaasti parannusideoita käsittelemäsi asiakaspalautteen pohjalta. Sinulta löytyy hyvää osaamista digikanavista sekä sosiaalisen median toimintalogiikasta. Liikut itse sujuvasti eri sosiaalisen median kanavissa, tuotat niihin kenties jopa aktiivisesti sisältöä sekä osallistut keskusteluihin. Plussaa saat, jos olet kiinnostunut TV-sarjoista ja -ohjelmista.

On tärkeää, että ymmärrät olevasi paitsi asiakaspalvelija myös palveluidemme kehittäjä ja brändimme markkinoija. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Palava halu erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen

-Asiakaspalveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa asennetta

-Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot (erityisesti kirjallinen viestintä)

-Aitoa intoa palveluiden viestinnällistä ja teknistä kehittämistä kohtaan

-Hyvää osaamista digikanavista ja niiden käyttämisestä

-Kiinnostusta TV-sarjoihin ja ohjelmiin

-Erittäin sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta digitaalisten kanavien kautta tehdystä asiakaspalvelusta, viestinnästä, myynnistä ja/tai markkinoinnista. Näemme myös etuna sujuvan kirjallisen ruotsin ja englannin kielen taidon.

Näytä meille, kuinka hyvä sisällöntuottaja olet. Lähetä kirjallinen hakemuksesi pian ja myy persoonasi ja asiakaspalveluhenkisyytesi meille!

Aloitus: 3.1.2018

Työmäärä: Osa-aika 15-37,5h/viikossa (tavallisesti 15-20 h / viikossa)

Työaika: Työajat sijoittuvat aikavälille klo 8-22, työpäiviä tulee myös lauantaisin ja sunnuntaisin

Kesto: 12 kk, mahdollisuus rekrytoitua yritykseen tämän jälkeen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakaslahtoisella-ja-kehi...

INFOA ASIAKKAASTA

MTV on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien suosituimmat ohjelmat katsottaviksi verkossa. Laajin kattaus leffoja, sarjoja ja urheilua löytyy puolestaan C More -suoratoistopalvelusta sekä C Moren maksu-tv-kanavilta.

Företag:
MTV OY / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Etsimme asiakaspalvelijaa yhteen Suomen suurimpaan ja tunnetuimpaan mediataloon. Mikäli olet reipas tekijä, joka rakastaa asiakaspalvelua sekä omaa aitoa kiinnostusta myös palvelun kehittämistä kohtaan, jätä hakemuksesi kokoaikaiseksi Customer Care Specialistiksi jo tänään.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Customer Care Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä MTV Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

Customer Care Specialistin tehtävässä pääset toimimaan monikanavaisissa asiakaspalvelutehtävissä osana yhtä Suomen suurimmista ja tunnetuimmista mediataloista. Pääasiallinen työtehtäväsi koostuu MTV Katsomon asiakkaiden auttamisesta sekä asiakkaiden palautteiden ja toiveiden edustamisesta osana palvelun jatkuvaa kehitystyötä. Autat asiakasta Katsomon käyttöön, sisältöön tai vikatilanteisiin liittyen. Kommunikoit asiakkaiden kanssa pääosin digitaalisissa kanavissa: sosiaalisen median, chatin ja sähköpostin välityksellä. MTV Katsomon lisäksi pääset myös viestimään asiakkaille muidenkin MTV:n brändien (kuten MTV3, Subin ja Avan) sosiaalisen median tileillä. Kaikissa työtehtävissä teet tiivistä yhteistyötä omien asiakaspalvelukollegoiden lisäksi sisältö- ja tuotantoyksiköiden, IT-osaajien sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten kanssa.

Tehtävä tarjoaa mainion mahdollisuuden päästä osaksi modernia asiakaspalvelutiimiä ja kehittää omaa digitaalista asiakaspalveluosaamista seuraavalle tasolle!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Olet etsimämme henkilö, mikäli modernin digitaalisen asiakaskokemuksen tuottaminen on kutsumuksesi. Parhaimmat lähtökohdat tehtävään saat viestinnän, markkinoinnin tai palvelumuotoilun opinnoista, mutta tärkeintä on, että sinulta löytyy aito halu ja tahto erinomaiseen asiakaspalveluun.

Osaat asettua erilaisten asiakkaiden asemaan. Olet hyvä kirjoittaja ja kykenet viestimään teknisistäkin asioista selkeästi ”asiakkaan kielellä”. Lisäksi sinulla on kiinnostusta palvelun kehittämistä kohtaan ja tarjoat innokkaasti parannusideoita käsittelemäsi asiakaspalautteen pohjalta. Sinulta löytyy hyvää osaamista digikanavista sekä sosiaalisen median toimintalogiikasta. Liikut itse sujuvasti eri sosiaalisen median kanavissa, tuotat niihin kenties jopa aktiivisesti sisältöä sekä osallistut keskusteluihin. Plussaa saat, jos olet kiinnostunut TV-sarjoista ja -ohjelmista.

On tärkeää, että ymmärrät olevasi paitsi asiakaspalvelija myös palveluidemme kehittäjä ja brändimme markkinoija. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Palava halu erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen

-Asiakaspalveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa asennetta

-Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot (erityisesti kirjallinen viestintä)

-Aitoa intoa palveluiden viestinnällistä ja teknistä kehittämistä kohtaan

-Hyvää osaamista digikanavista ja niiden käyttämisestä

-Kiinnostusta TV-sarjoihin ja ohjelmiin

-Erittäin sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta digitaalisten kanavien kautta tehdystä asiakaspalvelusta, viestinnästä, myynnistä ja/tai markkinoinnista. Näemme myös etuna sujuvan kirjallisen ruotsin ja englannin kielen taidon.

Näytä meille, kuinka hyvä sisällöntuottaja olet. Lähetä kirjallinen hakemuksesi pian ja myy persoonasi ja asiakaspalveluhenkisyytesi meille!

Aloitus: 3.1.2018

Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikossa

Työaika: Työajat sijoittuvat aikavälille klo 8-22, työpäiviä tulee myös lauantaisin ja sunnuntaisin

Kesto: 12 kk, mahdollisuus rekrytoitua yritykseen tämän jälkeen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakaslahtoisella-ja-kehi...

INFOA ASIAKKAASTA

MTV on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien suosituimmat ohjelmat katsottaviksi verkossa. Laajin kattaus leffoja, sarjoja ja urheilua löytyy puolestaan C More -suoratoistopalvelusta sekä C Moren maksu-tv-kanavilta.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaisia henkilöitä kiireavuksi asiakaspalveluun toimimaan SAP-tehtävien pariin Espooseen! Voit aloittaa tehtävässä välittömästi ja tarjoamme sinulle töitä aina 31.12.2017 asti! Työajat ovat joustavat klo 6:00-22:00 välillä, joten tehtävät sopivat loistavasti opiskelijoille opintojen oheen. Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hieman SAP-osaamista. Haethan paikkaa välittömästi, mikäli kiinnostuit!

 

KUVAUS

 

Academic Work etsii kokoaikaisia Junior SAP-osaajia Espooseen!

 

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

 

TYÖTEHTÄVÄT

 

Junior SAP-osaaja: kyseessä on teknisempi rooli, jossa tulet auttamaan asiakasyritystämme heidän SAP-projektissaan. Työskentelet monipuolisesti laskutuksen eri tehtävien parissa. Tulet saamaan tarvittavan SAP-koulutuksen sekä työhön perehdyttämisen. Työajat sijoittuvat aina 6:00-22:00 välille arkisin ja pystyt sovittamaan työt loistavasti opintojen oheen, mutta edellytämme kokoaikaista työskentelyä (37,5h/vko). Työt alkavat ASAP ja kestävät 31.12.2017 asti. Tämän jälkeen sinulla on mahdollista keskustella jatkosta niin halutessasi.

 

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle GDP-koulutuksen. (good distribution practice).

 

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

 

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita henkilöitä aloittamaan mahdollisimman nopealla aikataululla asiakkaamme Espoon toimipisteessä.

 

Jos olet kiinnostunut SAP-osaajan positiosta niin olet tarkka sekä huolellinen henkilö, jolla on hyvät tietotekniset taidot. Toivomme, että omaksut ja opit nopeasti eri järjestelmiä ja sinulta löytyy hyvää osaamista sekä Excelistä että SAPista.

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä toivomme, että valitut henkilöt aloittavat tehtävissään välittömästi.

 

Aloitus: mahdollisimman pian - ASAP

Työmäärä: kokoaika, 37,5h/vko

Kesto: 31.12.2017 asti

Paikka: Espoo

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2017

 

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

 

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

 

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

 

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

 

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

 

INFOA ASIAKKAASTA

 

Kyseessä on suuri kansainvälinen lääkealan yritys.

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

We are now looking for students and fresh graduates for our internship program to start their career in the international business world. 

At Management Events, we commit high-level executives from the top 500 companies to attend to our world-class invitation-only events organized in over 10 different countries. 

Your role as a Research Support Intern is to support our Project Managers and the event creation process from the start, helping our teams to have an up-to-date list of the right companies and contacts in our database. In your daily work, you research target companies and their executives on multiple markets, by finding out various information from company turnover and personnel numbers to decision maker contact information by online searching and calling switchboards. In this role, it's important to understand the structures of large companies and having fluent communication skills while being in contact with the companies.

What's in it for you?

 • Career opportunities in our international organization - we are growing fast and want to commit the brightest talents in different career paths!
 • Valuable work experience in an international business-to-business environment
 • Thorough training for your tasks and constant feedback and support to enhance your professional growth
 • Variable activities and learning points during your internship to give you a great internship experience
 • Fun loving and unique working atmosphere! Networking opportunities with international colleagues.

We are looking for a colleague with:

 • Business education or previous work experience in customer service/working over the phone is an advantage
 • Attention to detail and good basic skills with Excel and Word
 • Fluent/Professional level of English skills. German or Turkish language skills are considered as an big advantage!
 • Other language skills for example in Finnish or Swedish are considered as a plus
 • Ambition to learn and enjoying to work with targets
 • Positive attitude and team spirit

The internship period is for 5-6 months and the ideal starting time is January 2018In addition to the monthly internship salary, you will receive lunch vouchers and sports coupons as well as the possibility for an additional, performance-based bonus at the end of your internship.

We want to get to know you! Send us your application and CV in English via the link below.

Apply link >> https://managementevents.com/jobs/oLL65fwr/?s=FI_Arcada

Get to know us on Facebook!

 

Jobbtitel:
Företag:
ICD
Arbetsbeskrivning:

Introduction

The ICD Internship Project (2008-17) is a 10 year program with the main purpose to enable students who need an internship as a compulsory part of their BA or graduate studies to engage in cultural diplomacy and in doing so, to further promote cultural diplomacy and multiculturalism worldwide.

The positioning of the ICD in the center of Europe, makes it a natural hub for the younger generation and indeed, the past years of the project have been witness to interns being active participants in the multicultural field, where lasting friendships were formed and valuable contacts made, which immediately expanded each individual’s network to all parts of the world.

The diverse multicultural environment provides an excellent framework for Cultural Diplomacy to be practiced on a daily basis within the office as well as outside of the office. One of the main privileges afforded by the project is to work in a young, interdisciplinary and international environment, which serves as a model of successful multiculturalism in practice. The experience of learning to work together in a multicultural and international organizational environment is a rare, unique and a rewarding common experience.
The ICD invites applications from individuals who are coming from the following fields:

Film, Photography & Visual Art
Arts & Culture
International Relations & Politics
Marketing & Public Relations
History & Philosophy
Business & Economics
Communication & Journalism
Business Administration

Prenumerera på Kultur