Skip to content Skip to navigation

Teknik

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Tähän tehtävään etsitään henkilöä, joka tuntee olonsa kotoisaksi sovellusten parissa sekä ymmärtää liiketoimintaa. Tässä tehtävässä pääset osaksi, kuinka liiketoiminta ja IT kohtaavat kansainvälisessä organisaatiossa. Työskentelet uuden sovelluksen käyttöönottoprojektissa liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa. Työpaikkasi on iso, kansainvälinen yritys. Työ on alkuun 6 kuukautta, jatkosta voidaan keskustella. Aloitus tehtävässä on joulukuun alussa, haethan paikkaa pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut heti.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista projektikoordinaattoria Jyväskylään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Asiakasyrityksemme on suuri, kansainvälisesti toimiva teknologiateollisuuden yritys, jossa otetaan parhaillaan käyttöön uutta sovellusta. Tällä hetkellä käyttöönotto on käynnissä Suomessa, mutta tavoitteena on ottaa sovellus käyttöön myös kansainvälisesti. Jos sinua kiinnostaa, kuinka liiketoiminta ja IT toimivat yhdessä, tämä on paikkasi! Tehtävä tarjoaa sinulle mielettömän mahdollisuuden päästä työskentelemään osana käyttöönottoprojektia kansainvälisessä ympäristössä. Järjestelmä on luotu kenttähuollon raportointityökaluksi ja sinun tehtäväsi on toimia huollon asiantuntijoiden ja IT:n välissä. Koulutat sovelluksen loppukäyttäjiä sovelluksen käyttöönotossa, tuoden heidän tarpeensa esiin IT puolelle, joka kehittää sovellusta. Tehtävässä sinua tukee mm. järjestelmän palveluntarjoajan konsultti sekä projektipäällikkö IT:n ja liiketoiminnan puolelta.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Loppukäyttäjien tukeminen käyttöönotossa
 • Käyttäjien vaatimusten määrittely IT:lle
 • Mahdollisten koulutustilaisuuksien ja –materiaalien valmistelu ja esittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen tai IT -alan korkeakoulutus, esimerkiksi IT tradenomin tutkinto. Ymmärrät järjestelmien toiminnollisuuksia ja sinulla on halua työskennellä IT:n ja liiketoiminnan välissä. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä, esimerkiksi jonkin järjestelmän käyttöönottoprojektista tai implementoinnista. Tehtävä vaatii tekijältään avointa ja rohkeaa asennetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kansainvälisen luonteensa vuoksi sujuvaa englannin sekä suomen kielen taitoa sekä hyviä valmiuksia toimia sosiaalisissa tilanteissa esimerkiksi kouluttajan roolissa.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/Yliopisto)
 • aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä (etu)
 • avointa ja rohkeaa asennetta
 • intohimoa IT:n ja liiketoiminnan rajapinnoilla työskentelyyn
 • sujuva englannin ja suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 6kk

Paikka: Jyväskylä

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologiateollisuuden yritys, joka kehittää erilaisia teknologian ja automaation ratkaisuja teollisen alan yrityksille. Yritys haluaa panostaa asiakkaidensa palvelemiseen sekä työntekijöidensä sitouttamiseen.

Företag:
Vainu.io
Arbetsbeskrivning:

Vainu on yksi Pohjois-Euroopan nopeimmin kasvavia yrityksiä. Olemme kasvaneet kolmessa vuodessa kolmen hengen startupista lähes 150 henkilön kansainväliseksi kasvuyritykseksi. Softamme on myyjän paras kaveri ja me vainulaiset autamme asiakastamme myymään fiksummin, nopeammin ja paremmin. Palveluamme käyttää B2B-yritykset globaaleista pörssiyrityksistä kasvaviin startupeihin. Rakennamme 100 miljoonan yrityksen tietokantaa ja tavoitteenamme on muuttaa tapaa jolla yritykset tekevät B2B-myyntiä. Päästäksemme tavoitteisiimme haluamme pitää olemassa olevista asiakkaistamme parasta huolta ja varmistaa Vainun heille luoma lisäarvo.

Etsimme nyt CUSTOMER SUPPORT SPECIALISTia vahvistamaan Customer Success -tiimiämme.

Osana Customer Success-tiimiä varmistat, että portfoliossamme olevat asiakkaamme tekevät tehokkaampaa, nopeampaa ja fiksumpaa myyntiä Vainun avulla. Meillä on lähes 1500 asiakasta ja uusia saamme päivittäin. SaaS- liiketoiminnassa asiakkuuksien pysyvyys on erittäin keskeisessä roolissa. Customer Support Specialistin tehtävä on hieno mahdollisuus päästä toimimaan lähelle B2B-asiakasrajapintaa mielenkiintoisessa ja nopeatempoisessa kasvuyrityksessä.

Customer Support Specialist tulee vastaamaan intuitiivisesta konsultoivasta asiakaspalvelusta Intercom-chatin välityksellä vastaten asiakkailtamme tulleisiin kysymyksiin. Pääset selvittämään eri tyylisiä ongelmia ja kaivamaan ratkaisuja sekä ohjelmistoon että asiakkaaan myyntiprosessiin liittyen. Osana rooliasi tutkit ja raportoit bugeja ja kehitysehdotuksia, vaikuttaen myös tuotteemme kehittämiseen.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Tehtävä on mieletön mahdollisuus opiskelijalle päästä osaksi kasvutarinaa. Henkilö palkataan puolipäiväiseen työsuhteeseen ja työsuhde on määräaikainen toukokuuhun asti. Tämän jälkeen jatkosta voidaan keskustella. Hyviä tuloksia tekevälle Vainun kasvu mahdollistaa myös erilaisia kansainvälisiä kehittymismahdollisuuksia.

Täytämme paikan sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

 • loppuunsaattavaa otetta tekemiseen
 • erinomaisia sosiaalisia taitoja ja iloisen rehtiä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • pitkäjänteisyyttä ja sinnikyyttä
 • kykyä oma-aloitteisesti hallita useita rinnakkaisia tehtäviä
 • analyyttisyyttä ja intohimoa hyviin tuloksiin
 • kykyä viestiä ongelmitta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
 • halua kasvaa osana timanttista työyhteisöä ja nautit mahdollisuudesta päästä osaksi kasvutarinaamme
 • kokemusta asiakaspalvelusta

Edellisten lisäksi auttaa hurjasti, mikäli

 • tunnet B2B-myynnin ja -markkinoinnin maailmaa jo entuudestaan
 • liiketoimintaymmärrystä laajasti eri toimialoista
 • ymmärrät Software as a Service (SaaS) -liiketoimintaa
 • olet valmistunut tai vastavalmistumassa korkeakoulusta
Företag:
Carrier Oy
Arbetsbeskrivning:

Haluaisitko tehdä työtä kansainvälisen konsernin työhyvinvoinnin edistämiseksi? Löytyykö sinulta jonkin verran ymmärrystä EHS-asioista esimerkiksi opintojen kautta? Etsimme nyt tavoitteellista ja rohkeaa osa-aikaista EHS-harjoittelijaa Carrier Oy:lle. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua työturvallisuuden toteuttamiseen mielenkiintoisella toimialalla. Jatka lukemista ja hae jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii EHS (Environment, Health, Safety) -harjoittelijaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Carrier Oy:lla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet päivittämään Carrierin EHS-järjestelmää ja pidät huolen suojeluvälineiden käytöstä. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat dokumenttien luominen ja olemassa olevan tiedon kerääminen, kääntäminen sekä organisointi sähköiseen kansioon. Tulet myös kääntämään UTC:n (emoyhtiö) ohjeistuksia sekä kommunikoimaan kansainvälisten edustajien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu jätehuollon sekä urakoitsijoiden EHS-ohjelman toteutusta ja seurantaa. Harjoittelijana pääset myös toteuttamaan riskiarviointeja sekä järjestämään tarvittaessa työhygieenisiä mittauksia.

Työtehtäviisi kuuluu:

- EHS-järjestelmän päivitys ja raportointi
- Työpaikkaselvitysten toteutus yhdessä työterveyshuollon kanssa
- Safety Talk – aineiston luominen ja jakaminen henkilöstölle
- Jätehallinnan seuranta ja ohjeistuksen luominen
- Riskiarvioinnit ja työhygieenisten mittausten järjestäminen
- Työkalujen vuositarkastuksen järjestäminen työnjohdon kanssa
- Ohjeistusten kääntäminen ja organisointi

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä työsuojelun parissa suuressa kansainvälisessä yrityksessä, mukavassa työyhteisössä. Asiakasyrityksemme tulee tarjoamaan positioon valitulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä itse yritykseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuvat opinnot käynnissä (esim. DI tai tradenomi) sekä ymmärrystä työturvallisuudesta opintojen kautta. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on erinomaiset kommunikointitaidot sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaalista asennetta sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tämän lisäksi sinulla on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työote, etkä pelkää ottaa vastuuta ja pyytää tarvittaessa apua. Joustavuus erilaisia työtehtäviä kohtaan on myös edellytyksenä tehtävään, koska töitä tehtävät vaihtelevat tilanteen ja tarpeen mukaan. Työtehtävä vaatii matkustamista Lahteen 1-2 kertaa kuukaudessa, joten olisi toivottavaa, että sinulta löytyy ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään soveltuvat opinnot käynnissä ja perusopintoja EHS-asioista
- Oma-aloitteinen, rohkea ja vastuullinen työote
- Joustava asenne työtehtäviä kohtaan
- Hyvät kommunikointitaidot, erityisesti kirjallisesti
- Matkustusvalmius ja B-ajokortti
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Mikäli sinulla on oma auto käytettävissäsi, siitä on hyötyä Lahteen matkustaessasi. Työturvallisuuskortista on myös hyötyä tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, 20h/vk

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.10.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Carrier Oy on maailman suurin ilmastoinnin, lämmityksen sekä kylmätekniikan toimittaja ja teknologian kehittäjä. Yritys on Carrier Corporationin tytäryhtiö, joka edustaa Carrier-tuotteita Suomessa ja Baltiassa noin 100 henkilön voimin. Carrier on ollut Suomessa kehityksen kärjessä jo yli kuusi vuosikymmentä toimittaen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja toimintavarmoja ilmastointi- ja kylmäjärjestelmiä. Carrier Oy:n toimitilat sijaitsevat Vantaalla sekä aluekonttorit Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Studentwork is looking for an English-speaking Software Developer for Financial Trading IT team to work for our client company. 

Your work space is located in Financial Trading department where traders analyze derivative markets of energy and fuels and make trades in various exchanges. This is an extremely rare environment to work in and an extraordinary possibility for a recent graduate to show his/her talent. If you are excited as you should be, keep on reading!

This role is a combination of software development and data science, focusing more on software development. You will have a wide range of tasks and use different sources of information to visualize and analyse the information to help the financial traders. The role provides you with experience in multiple technologies. 

You are not expected to be a developer-guru already, but you must have proven track record with hands-on skills in software development. We are looking for a person with right profile to fit in the team and of course you will get full support from your Manager and colleagues. You are fluent in English - Finnish/Swedish are seen as a plus.

We hope that you have experience in some of the following technologies: R, Matlab, .NET, C++, Qlik Sense and/or Visual Basic. You are also familiar with SQL.

We don’t expect you to be familiar with all the technologies above - we value attitude over experience! By attitude we mean learning-orientation and self-leadership – curiosity over the new technologies and drive to learn. Hence, you can be in the beginning of your career but, however, we hope that you have some experience working in IT.

The position is full-time for 12 months via Studentwork. For a person who shows their talent there are good chances for a permanent position. Companies office is located in Espoo.

Got interested? Please send us your CV and an application (with a salary request) via the link below which describes why you are the best candidate for the position. The position will be filled as soon as a suitable candidate is found.

For further information you can contact Consultant Manager Marjukka Laakso ( +358 50 573 2425).

Our story

Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in rising and experienced graduates. Our view of the business is revolutionary, putting online assessments in the center of every assignment. This is so we can spot the best, minimise on-boarding and recruitment time, and secure cultural and motivational fit between graduates and companies. In fact, our goal is to have the most satisfied customers – one candidate, one employee and one recruitment at a time.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Me Studentworkillä etsimme nyt suorarekrytointina asiakkaallemme Tietomitta Oy:lle järjestelmäasiantuntijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen.

Tietomitta Oy on Espoossa ja Lahdessa toimiva ohjelmistotalo. Olemme osa pohjoismaista Vitec Software Grouppia. Toimitamme ja kehitämme ympäristöalan toiminnanohjausjärjestelmää. Olemme erikoistuneet ympäristönhuoltoalan toiminnanohjausratkaisuihin ja tuotteitamme on kehitetty 25 vuotta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tietomitan asiakkaita ovat yksityiset ja kunnalliset yritykset, jotka toimivat nopeasti kehittyvällä ympäristöalalla. Asiantuntijaorganisaationa tarjoamme asiakaslähtöistä ja tehokasta palvelua asiakkaillemme. Toimintamme lähtökohtana on olla luotettava yhteistyökumppani ja tarjota tehokkaita työkaluja asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseksi. Viime vuosina henkilöstömme määrä on tasaisesti lisääntynyt. Tällä hetkellä Tietomitassa työskentelee 22 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Tässä järjestelmäasiantuntijan roolissa tehtäviisi kuuluvat palvelinasennukset (omat ja asiakkaiden palvelinympäristöt), sekä tuotantojärjestelmien palvelinten ylläpito- ja virheenselvittelytehtävät. Lisäksi tulet kehittämään ja ylläpitämään omaa pilvipalvelua ja rakentamaan tietokantayhteyksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• IT-alan koulutus tai vastaavat taidot
•Vahva palvelin- ja työasemaosaaminen (Windows, Linux)
•Tietokantaosaaminen (MySQL, PostreSQL)

Eduksi katsomme:
•Pilvipalvelujen tuntemus
•Kyky tuottaa skriptejä (esim. Bash, PowerShell)
•Tiimityöskentelytaidot ja asiakaspalveluvalmius
•Kiinnostus uusiin teknologioihin ja toimintatapoihin
•Sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito suomeksi sekä englanniksi
•Kyky omaksua nopeasti uusi asioita ja tekniikoita, kyky itsenäiseen ongelmanratkaisuun
•Rohkeus, oma-alotteisuus, tiimityötaidot ja tarkkuus

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mitä pikimmiten. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus tietotekniikan palvelualan TES:in mukainen. Saat lisäksi lounas- ja liikuntaedut käyttöösi.

Hakuohjeet
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Jobbtitel:
Företag:
CGI/Finanssi-Kontio Oy
Arbetsbeskrivning:
Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Etsimme asiakkaallemme uutta Jr. Linux-spesialistia heidän Finnish Market Delivery Operations- yksikköön Middleware tiimiin Helsinkiin.

Olet match tähän tehtävään?
Middlewarella tarkoitetaan sovelluskerrosta, joka ajaa asiakkaiden liiketoimintasovelluksia. Middleware- sovelluskerros voi koostua monista erilaisista komponenteista (esim. tietokantoja, java-sovellusalustoja, kuormantasausta, tietoturvasovelluksia) tuottaen asiakkaan käyttäjille esimerkiksi portaalipalvelua. Työ tulee olemaan Middleware- sovelluskerroksen ylläpitoon liittyvää työtä, kuten käyttöönottoja, erilaisia hankkeita tai asiakkaan tilaamia muutoksia tai muita tukipyyntöjä. 

Vaatimuksina tehtävään pidämme aikaisempaa tuntemusta ja työkokemusta (0-2 vuotta) Linux-tuoteperheen parissa sekä pitkäjänteistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Työssä menestymisen pohjana pidämme kiinnostusta tietotekniikkaan sekä haluun kehittää ja oppia aina jotain uutta. Eduksi katsomme Linux RedHat – osaamisen.

Työtehtävä on luonteeltaan kokopäiväinen ja vuoden kestävä määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä on mahdollisuus aloitukseen heti sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään Studentworkin kanssa.

Asiakkaamme tarjoaa mukavat työskentelytilat sekä huippuorganisaation täyden ohjauksen ja tuen missä voi kasvaa ja kehittyä. 
Valittavalle henkilölle tullaan suorittamaan sekä asiakkaan vaatimat perusmuotoiset turvaselvitykset. Työ voi sisältää arkaluontoisia asioita, joita varten tullaan tarvittaessa kirjoittamaan sitova vaitiolovelvollisuussopimus.

Hakuohjeet
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Företag:
Viria LAN&WAN Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Onko sinulla kyky pitää langat käsissäsi ja organisoida työtä tehokkaasti? Viihdytkö asiakasrajapinnassa ja nautit kanssakäymisestä eri tiimien ja sidosryhmien kanssa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viria LAN&WAN Oy:lle vuorovaikutuskykyistä projektipäällikköä, joka vie projektit onnistuneesti ajallaan maaliin. Paineensietokyky on tehtävässä tärkeää, mutta samalla sinulle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näkemään koko toimitusketju organisaatiossa, joka tarjoaa myös koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tärkeintä tehtävässä on motivoitunut asenne ja ymmärrys projektityöskentelystä! Jatka lukemista ja hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista projektipäällikköä Espooseen!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Viria LAN&WAN Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT

Projektipäällikkönä Viria LAN&WAN:illa tärkeimpänä vastuualueenasi on palvelutoimitusten koordinointi. Käytännössä vastaat projektin etenemisestä; suunnittelet projektin aikataulun ja kokoat siinä tarvittavat resurssit. Asiakasrajapinta on sinun hallussasi ja toimit projektin yhdyshenkilönä asiakkaisiin päin. Pidät myös yhteyttä toimittajiin ja vastaat projektin seurannasta ja raportoinnista. Toimit roolissasi tiiviissä yhteistyössä organisaation asiantuntijoiden ja myyjien kanssa.
Työtehtäviisi kuuluu:
• projektien etenemisestä, läpiviemisestä ja kustannusten seuraamisesta vastaaminen
• resurssien käytön ohjaaminen ja seuraaminen
• kokonaisaikataulusta ja tiedottamisesta vastaaminen
• projektiin liittyvä dokumentointi
• projektin riskienhallinta

Tehtävä sopii sinulle, joka koet olevasi organisointitaitoinen ja nautit yhteistyöstä erilaisten sidosryhmien ja ihmisten kanssa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää projektiosaamistasi edelleen ja kouluttautua organisaation sisällä – pääset tässä positiossa todellakin hyödyntämään motivaatiotasi ja intoasi uuden oppimiseen. Tulet työskentelemään hyvin monipuolisessa tiimissä, jossa viihdytään keskimäärin varsin pitkään. Tiimissä on myös toinen projektipäällikkö, ja saat asiaankuuluvan perehdytyksen toimenkuvaasi. Työsuhteen jatkuessa Viria LAN&WAN tarjoaa käyttöösi myös kattavat henkilöstöedut.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Haemme tehtävään pedanttia henkilöä, jonka työskentelyote on tarkka ja järjestelmällinen. Koska toimit hyvin aktiivisesti erilaisissa sosiaalisissa konteksteissa ja tulet tapaamaan suuren määrän asiakkaita sekä yrityksen omaa henkilökuntaa, edellytämme positiivisuutta, sosiaalisuutta ja laadukasta ulosantia. Sinulle on ominaista myös ratkaisulähtöinen toimintatapa. Tehtävään voi soveltua hyvin monenlainen koulutustausta, mutta kyetäksesi vastaamaan projektinhallinnasta toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä ja sen perusperiaatteiden osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Tärkeintä tehtävässä ei ole pitkä kokemus, vaan oikeanlainen asenne ja tekemisen meininki.

Etsimällämme henkilöllä on:
-soveltuva koulutustausta tai korkeakouluopinnot loppusuoralla
-kokemusta projektityöskentelystä
-kykyä nähdä kokonaisuuksia ja toimia asiantuntijaorganisaatiossa
-hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne
-tarkka, järjestelmällinen ja joustava työskentelyote
-paineensietokykyä ja hyvät organisointitaidot
-ymmärrystä ICT-toimialasta ja hyvät IT-taidot (Microsoft Office -ohjelmat)
-sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Eduksesi hakuprosessissa katsotaan myös, jos sinulla on osaamista tai kokemusta PRINCE2-viitekehyksestä, ITIL-osaamista tai projektimenetelmien tuntemusta. Ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksesi tässä tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, toimistoajat liukumalla

Kesto: 12 kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: 02630 Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

Viria LAN&WAN Oy on tietoturvan, tietoliikenteen sekä kiinteistöturvallisuuden palvelutuottaja ja asiantuntijaorganisaatio. LAN&WAN on perustettu vuonna 1993 ja yrityksessämme työskentelee 95 henkilöä. Tuotamme yrityksen neljästätoista toimipisteestä ympärivuorokautisia palveluita globaalisti yli 20 maahan.
Visiomme on turvata asiakkaidemme liiketoimintaa tuottamalla laadukkaita kyberturvallisuuspalveluita. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota uusimman teknologian mukaisia ratkaisuja ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin laadukkaasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.
Lue lisää: http://www.lanwan.fi/fi/etusivu/?id=2

Företag:
Digital Workforce
Arbetsbeskrivning:

Haluatko päästä hyödyntämään ohjelmointiosaamistasi kasvavalla ohjelmistorobotiikan alalla? Haluatko mukaan yritykseen, joka tulee mullistamaan tulevaisuuden työntekoa? Digital Workforce etsii Junior Solution Consultanteja (RPA) tiimiinsä! 

Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: Täysipäiväinen, mahdollisuus joustoon
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa. 
Työpaikan sijainti: Helsinki
Haku-DL: 5.11.2017

Digital Workforce toimittaa digitaalista työvoimaa eli ohjelmistorobotteja pilvipalveluna pohjoismaisiin organisaatioihin. Tietotyön automatisointi on lähitulevaisuuden suurimpia työelämän murroksia useilla toimialoilla. Ohjelmistorobotti hoitaa toistuvaisluontoiset rutiinitehtävät nopeasti ja virheettömästi vapauttaen ihmisten aikaa muuhun työhön. Olemme parissa vuodessa kasvaneet kansainväliseksi yritykseksi, toimintaa meillä on jo viidessä eri maassa. 

Liiketoimintamme kasvaessa erittäin nopeasti etsimme nyt joukkoomme tietotyön automatisoinnista innostuneita Junior Solutions Consultanteja.

Haemme nyt teknisiä osaajia, joilla on aito halu päästä mukaan ohjelmistorobotiikka-alan kehitykseen. Sinulla on ymmärrystä ohjelmistoista ja halua työskennellä pitkäjänteisesti teknisten ratkaisujen parissa vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Lisäksi työotteesi on järjestelmällinen ja tavoittelet aina laadukasta lopputulosta. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja olet tarkka työssäsi. Olet yleisesti kiinnostunut prosesseista, tekniikasta ja tuottavuudesta, ja haluat oppia ohjelmistorobotiikasta lisää. Tässä tehtävässä pystyt kehittymään kovan luokan asiantuntijaksi nousevalla alalla.

Ohjelmistoribotiikan junior-ratkaisukonsulttina tulet työskentelemään prosessien kehityksen parissa; kuvaat ja mallinnat asiakkaan tietotyön prosesseja ja lopulta opetat ne robotille. Ratkaisukonsulttina mallinnat ja toteutat automaatiota BluePrism –työkalulla asiakkaidemme erilaisissa projekteissa. Tehtävää varten tulet saamaan huolellisen ja kattavan perehdytyksen, jotta voit kehittyä Digital Workforcen ohjelmistorobotiikkateknologian huippuosaajaksi. 

Istut hyvin tehtävään, mikäli:

• Olet ratkaisukeskeinen ja innostut uusista haasteista
• Viihdyt hyvin nopeasti muuttuvassa ympäristössä
• Ymmärrät tai olet kiinnostunut prosessien kehityksestä
• Ymmärrät joitakin seuraavista: Visual basic, C#, IEC-61131-3, Windows Workflow Foundation, BPEL.
• Sinulla on kokemusta ohjelmistosuunnittelusta tai ylläpidosta

Digital Workforce tarjoaa todellisen näköalapaikan vauhdikkaasti kehittyvälle tulevaisuuden alalle. Meillä on pienen yrityksen joustava työkulttuuri ja –yhteisö, jossa kaikki pääsevät vaikuttamaan ja jossa ei pönötetä. Meillä saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä osaavien kollegoiden tuen ja ohjauksen työssäsi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja oma mentori firman sisällä tukee sinua kehittymisessäsi heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään aTalentin työntekijänä Digital Workforcelle.

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja tälle tulevaisuuden alalle, laita hakemus viimeistään 05.11.2017 osoitteesta https://digitalworkforce.teamtailor.com/jobs/59500-junior-solution-consultant/applications/new. Ilmoitathan hakemuksessasi myös mahdollisen aloituspäiväsi.

Digital Workforcesta voit lukea lisää osoitteessa www.digitalworkforce.fi. Tehtävään ja hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Anna Oikarinen +358 50 415 5345 .

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energialla on yli 130 000 asiakasta Suomessa. Kotimaan Energia Oy on osa Hafslundin Markets-liiketoiminta-aluetta, jolla on tytäryhtiöitä myös Ruotsissa ja Norjassa. Hafslund Marketsilla on yli miljoona sähköasiakasta Pohjoismaissa. Kotimaan Energia Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 28 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 50 alan ammattialaista. Olemme nuori, dynaaminen ja mutkaton organisaatio. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa https://www.kotimaanenergia.fi/ 

Me Studentworkilla haemme nyt asiakasyrityksellemme Kotimaan Energialle Helsingin Salmisaareen myyntihenkistä ja oma-aloitteista palveluneuvojaa asiakaspalvelutiimiin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Kotimaan Energialle. 

Työtehtävässä kontaktoit puhelimitse ja sähköpostitse jo olemassa olevia asiakkaita ja löydät heille sopivat ratkaisut onnistuneen asiakassuhteen jatkamiseksi. Päivittäinen työ pitää sisällään mm. sähkösopimusten uusimista ja lisäarvopalveluiden myyntiä. Roolissa olet avainpelaajana luomassa loistavaa asiakaspalvelukokemusta osana mahtavaa tiimiä!

Toivomme sinulta:
- Positiivista ja innostunutta työotetta sekä kiinnostusta myyntityötä kohtaan
- Rohkeutta ja halua sekä kehittää että kehittyä
- Vastuullisuutta, oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja 
- Suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän asiakaspalvelun ja myynnin parissa, kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön.

Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. +358 50 401 0539.

Sidor

Prenumerera på Teknik