Skip to content Skip to navigation

Teknik

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Air Navigation Service Finland Oy tuottaa Suomen lentoreittipalvelun sekä lähi- ja lähestymislennonjohtopalvelut 22 lentoasemalle Suomessa. Lentoreittipalvelut sisältävät Suomen aluelennonjohdon, ilmatilan hallinnan, lentopelastuksen sekä lentoliikennevirtojen säätelyn.
ANS Finland vastaa myös lennonvarmistuksen tarvitseman infrastruktuurin suunnittelusta ja ylläpidosta kansainväliset vaatimukset täyttäen ja omaa toimintaansa kehittäen.

Työtehtävät ja työnkuvaus
Jr. järjestelmäasiantuntijana vastuullasi on sovellusten ja järjestelmien ylläpito sekä kehittäminen yhteistyössä toimittajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu käyttöoikeuksien hallinta, henkilöstön kouluttaminen ja avustaminen, sekä nettisivujen ja lomakkeiden kehittäminen viestintäyksikön kanssa. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja tuen kehittymisellesi. 

Oletko ¨match¨ tähän tehtävään?
Sinulla on ymmärrys siitä miten järjestelmät ja sovellukset toimivat, ja haluat kehittää osaamistasi. Sinulla on positiivinen asenne ja olet aina valmis auttamaan toisia. Olet ratkaisukeskeinen ja osaat priorisoida tehtäviä. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulla on halua kehittää asioita ja pitkäjänteisyyttä viedä ideoitasi eteenpäin. Olet oma-aloitteinen ja uskallat kysyä apua, sekä kertoa jollet jotain osaa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutusta tietotekniikan puolelta
- Office365 ja Windows10 taitoja
- Skypen hallintaa
- Aiempaa työkokemusta service desk tehtävistä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:
- Aiempi M-files – järjestelmän käyttökokemus
- Oracle ja MySQL tietokantaosaaminen
- JavaScript ja HTML osaaminen

Tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta Air Navigation Services Finland Oy:lle määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti. Aloitus tehtävässä on touko-kesäkuun vaihteessa. Vuodenvaihteen jälkeen on hyvät mahdollisuudet työn jatkoon. Työntekopaikka on Vantaa, Helsinki-Vantaan lentoasema. 

Hakuohjeet
Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko kaupallisen tai teknisen koulutuksen omaava myynnin aloitteleva ammattilainen, joka etsii seuraavaa askelta uralleen? Etsimme Limentelle Helsinkiin Account Manageria vastaamaan yrityksen asiakassuhteista ja tekemään tuloksellista myyntityötä alan johtavien tuotteiden parissa. Jos olet etsimämme energinen ja asiakaskeskeinen alan ammattilainen, etkä säikähdä teknisiä yksityiskohtia, lue lisää alta ja hae paikkaa heti!

 

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Account Manageria Helsinkiin!

 

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Limente Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

 

TYÖTEHTÄVÄT

Toimenkuvaasi kuuluu Limenten valaistustuotteiden myyntiprosessin eri vaiheet potentiaalisten B2B-asiakkaiden kontaktoinnista asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Pidät yhteyttä uusiin ja nykyisiin asiakkaisiisi ja tapaat heitä eri puolilla Suomea, vaikkakin suurin osa asiakkaistasi on Etelä-Suomessa. Asiakkaitasi ovat mm. keittiökalustevalmistajat ja -myymälät. Varmistat myös, että tuotteet ovat edustavasti jälleenmyyjillä esillä.

 

Huolehdit myös omien asiakkaidesi hallinnoinnista CRM-järjestelmässä. Työsi tukena ovat mm. myyntipalvelu ja tuotepäällikkö. Kun tuotteet alkavat tulla sinulle tutuksi, et epäröi antaa asiakkaillesi yksinkertaista teknistä tukea silloin tällöin. Raportoit työsi myyntijohtajalle.

 

Työtehtäviisi kuuluu:

 

 • Asiakkuuksien hankkiminen ja hallinta
 • Asiakastapaamiset
 • Ratkaisujen löytäminen asiakkaille

 

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa alan huippumyyjäksi, ja ympärille energisen tiimin joka haastaa kehittymään entistä parempiin tuloksiin.

 

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustausta, sekä aikaisempaa kokemusta B2B-myyntitehtävistä 1 - 2 vuoden ajalta. Eduksi katsotaan kokemus valaisintuotteiden parissa. Vaikka valaisintekniikka ei ole sinulle aikaisemmin tuttua, sinulta löytyy motivaatiota oppia ja kehittää osaamistasi alalla. Lisäksi tehtävässä menestymiseen vaaditaan energistä ja myynnillistä asennetta sekä vahvoja sosiaalisia taitoja. Pidät itsenäisestä ja liikkuvasta työstä, ja asiakas on sinulle etusijalla.

 

Etsimällämme henkilöllä on:

 

 • Soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulutausta
 • 1 - 2 vuoden kokemus B2B-myyntityöstä
 • Myynnillinen ja asiakaslähtöinen asenne
 • Kyky itsenäiseen ja liikkuvaan työhön
 • Ajokortti
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Aloitus: Mahdollisimman pian

 

Työmäärä: Kokoaika

 

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

 

Paikka: Kankiraudantie 1, Helsinki

 

Palkka: Sopimuksen mukaan

 

Julkaisupäivämäärä: 20.4.2018

 

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

 

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

 

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

 

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

 

INFOA ASIAKKAASTA

Oy Limente Ab:n juuret ovat 1982 perustetussa Lapetekissa, josta Limente jakaantui omaksi yhtiöksi 2016. Limente keskittyy kodin valaistukseen erityisesti keittiössä ja kylpyhuoneissa. Tuoteryhmiin kuuluvat muun muassa LED-lamput, valaisuratkaisut, himmentimet ja katkaisijat. Kaikki tuotteet kantavat ylpeänä Limente-brändiä ja tuotteiden suunnittelusta vastaa yrityksen oma tuotekehitys.

 

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/itsenainen-ja-asiakaskeskeinen-account-manager-limentelle/15006086

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Haemme IT-alan asiantuntijaa kääntämään liiketoiminnan tarpeet korkealaatuisiksi sovelluspalveluiksi! Tehtävässä on mahdollisuus päästä kehittämään arkkitehtuuria ja suunnitella ratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Omaatko jo hieman kokemusta projektityöskentelystä ja haet jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää prosesseja ja oppia uutta? Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden haettua paikkaa, joten lue lisää ja hae paikkaa pikimmiten!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT-Projektipäällikköä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkaamme web- ja mobiilipalveluiden kehittämisessä ja parhaiden käytäntöjen tuomisessa siihen. Työskentelet ratkaisujen suunnittelun parissa. Pääset kehittämään arkkitehtuuria, osallistumaan suunnittelupäätöksiin ja parantamaan entuudestaan asiakkaamme kehitysprosesseja. Toimit liiketoiminnan ja sovelluskehityksen yhdistävänä linkkinä ja käännät liiketoiminnan tarpeita korkean laadun palveluiksi. Tulet työskentelemään sekä sisäisten, että ulkoisten tuotekehitysryhmien kanssa. Pääset työskentelemään kovien ammattilaisten tiimissä, jossa vallitsee rento tekemisen ilmapiiri.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osoittaa oman ammattitaitosi ja kehittää osaamistasi edelleen. Asiakkaamme tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvaa ja päästä kehittymään osana kovien ammattilaisten tiimiä!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulututkinto (AMK/DI) tietotekniikasta tai vastaavalta alalta. Ymmärrät Agilea kehitystä ja sinulla on osaamista web- ja mobiilipuolen sovelluskehittämisestä. Sinulla on vahva oppimisen ja kehittämisen halu ja olet kerryttänyt jo kokemusta projektityöskentelystä. Sovellusarkkitehtuuri on sinulle tuttua, ja hallitsetkin ohjelmistokehityksen sen verran vahvasti, että pystyt omaksumaan uusia teknologioita ja ymmärrät laadukkaat ratkaisut nopeasti. Persoonana olet aktiivinen ja itseohjautuva, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva koulutustausta (AMK/DI)
- Kokemusta projektityöskentelystä
- Vahva into uuden oppimiseen ja kehittämiseen
- Ymmärrys agilesta kehittämisestä (Jira & Confluence)
- Osaamista web- ja mobiilipuolen sovelluskehittämisestä
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on työkokemusta sovellusarkkitehtuurin parissa

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/it-projektipaallikko-espooseen/150...

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakkaamme on suuri ja kansainvälisesti tunnettu energia-alan yritys.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Would you like to work on product development projects with experienced and professional colleagues? Do you feel like it would be nice to hone your software developing skills by attending online courses and collaboration projects during work time? It sounds like we have a job for you; read more and apply today!

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for a Software Developer for our client Arter Oy.

You will be recruited to our client company. Academic Work will take care of the recruitment process, therefore candidates are kindly asked to direct all questions to Academic Work esp02@academicwork.fi.

JOB DUTIES

In this position, you will take part in product development projects. Together with your team you will develop software solutions that help Arter’s clients to make their business more efficient. You can read more about Arter’s solutions (in Finnish) here.

Technologies you will be using are mostly, but not limited to, Java and React. Depending on your skills and interest, you can develop either back-end or front-end parts of the software; of course, if you are talented enough there is an opportunity to become a Full-Stack Developer. Atmosphere at Arter is professional but relaxed; after a long day you can compete with your colleagues on table tennis or Xbox games.

The technologies used in the team are:

 • Java (Spring)
 • JavaScript (React, Angular.js, Backbone.js)
 • HTML5, CSS3
 • SQL / NoSQL

This position suits you who have experience in software development and are interested in working on product development. You will get a chance to work in a growing consulting company and affect how Arter’s solutions are going to look in the future.

WE ARE LOOKING FOR

Thanks to your strong interest and education in software development, you have gained strong enough understanding of Java and JS libraries (React, Backbone.js) so that you can independently contribute in a team. It doesn’t matter if you have gained your skills through own projects or work-life; the most important part is that you can independently develop software. There are experienced developers in a team to support you when needed.

Our ideal candidate has:

 • Software development experience (Through own projects or work-life)
 • Good knowledge in Java (Spring) and familiarity in databases (SQL/NoSQL)
 • Good knowledge in JavaScript and its libraries (e.g. React)
 • Relevant education or finishing studies
 • Fluent in English
 • Basic understanding of Finnish

It is seen as an advantage if you have knowledge in UI/UX, automation testing and/or fluent Finnish skills.

Start: As soon as possible

Working hours: Full-time

Employment period: Permanent

Location: Helsinki

Salary: According to agreement

Published: April 20, 2018

To apply for the job you need to register on our website and then click on “Apply here”. Remember to attach your CV into your application! We only process applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in esp02@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject field and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please note that the advert can be removed prior to the last application dates on our external advertising pages. In the event the advert has been removed it is either due to the process being completed or because we have a sufficient number of qualified applications and are proceeding to the selection/interview phase in the process.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY

Arter is a consulting company that has its roots in software development. We believe that there are no tricks to make business grow and develop. In order to develop a business you should have expertise, technology and resilience.

 

Apply here: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/software-developer-to-work...

Företag:
Academic Work/Power-Deriva Oy
Arbetsbeskrivning:

Oletko sähkömarkkinoista ja niiden tulevaisuuden kehityskulmista kiinnostunut teknisen alan osaaja? Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä sähkömarkkinoiden seurannan ja analysoinnin parissa? Onko sinulla vahva tietokanta- ja excel-osaaminen? Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö hakee analyytikkoa kokoaikaiseen tehtävään Helsingin ydinkeskustaan. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla jo jonkin verran työkokemusta, tärkeintä on halu kehittyä ja kiinnostus energia-alaa kohtaan! Tehtävä on räätälöitävissä valitun hakijan osaamistason mukaan. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa heti, sillä etenemme hakuprosessissa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista analyytikkoa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Power-Deriva Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä työtehtävänäsi on sähkömarkkinoiden seuranta ja analysointi. Työtehtäviisi kuuluu myös osallistuminen päivittäiseen sähkönhallinnan suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus olla mukana kulutuksen jouston kehittämisessä. Työtehtävät sisältävät myös kaupankäyntijärjestelmien ja raportointimallien kehitystä, sekä osaamisen mukaan mahdollisuus työskennellä robotin ohjelmoinnin parissa.

Työtehtäviisi kuuluu:

-Sähkömarkkinoiden seuranta ja analysointi (erityisesti Spot-, Elbas- ja päivän sisäiset markkinat)
-Osallistuminen päivittäiseen sähkönhankinnan suunnitteluun ja toteutukseen
-Kulutuksen jouston kehittäminen
-Kaupankäyntijärjestelmien ja raportointimallien kehitys
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä mukavassa pienessä työyhteisössä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä tehtävässä oman henkilökohtaisen mentorin tuen alla. Tehtävän sisältö tullaan räätälöimään tehtävään valitun henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaiseksi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta esimerkiksi energia- tai sähkötekniikan alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa tietokanta- ja excel-osaamista. Ideaalihakijallamme on hallussaan SQL, ja lisäksi ohjelmointitaitoinen henkilö voi päästä mukaan käytössä olevan kaupankäyntirobotin ohjelmointiin ja kehittämiseen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät valmiudet työskennellä itsenäisesti, mutta työskentelet hyvin myös tiimissä. Etsimällämme henkilöllä on myös pitkäjänteisyyttä, oppimis- ja kehittymishalua sekä työtä pelkäämätön asenne. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. sähkö- tai energia-alan insinööri)
-Vahva excel- ja tietokantaosaaminen (SQL)
-Kiinnostusta sähkömarkkinoita kohtaan
-Valmiudet työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä
-Pitkäjänteisyyttä
-Oppimis- ja kehittymishalu
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan aiempi kokemus analyyttisistä tehtävistä sekä ohjelmointiosaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki (Urho Kekkosen katu, 00100)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Power-Deriva Oy Power-Deriva Oy on sähkön hankintaan, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut Helsingissä sijaitseva sijoituspalveluyhtiö. Yhtiöllä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa sijoituspalveluiden tarjoamiseen. Yhtiön omistajia ovat Oy Katternö Ab, Kokkolan Energia Oy, Kymppivoima Oy, Oulun Energia Oy, Pori Energia Oy sekä Vaasan Sähkö Oy.

Sekä omistajat että useat kymmenet asiakkaamme ovat vahvoja ja vakaita yhteisöjä. Tämä antaa luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnalle. Konseptimme perustuu läpinäkyvyyteen: käymme kaiken johdannaiskaupan asiakkaan puolesta asiakkaan omaan lukuun. Markkina-asemamme on vahva ja vakaa, ja asiakassuhteemme ovat pitkiä. Olemme toimineet markkinoilla jo vuodesta 2000.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/annons/analyytikko-sahkomarkkinoiden-pariin-...

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko talousalan osaaja, jolla on paloa IT-alaa ja -tehtäviä kohtaan? Oletko reipas ja aktiivinen tyyppi joka tarttuu tuumasta toimeen? Etsimme nyt asiakkaallemme työntekijää Service Deskiin ratkomaan pääkäyttäjien pulmia! Työssäsi pääset ottamaan vastuuta ja kehittymään sekä saamaan lisää vastuuta täysin innostuksesi mukaan. Tämä paikka on loistava ponnahduslauta päästä kehittymään kohti haastavampia tehtäviä!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Service Desk-työntekijää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Accountor Enterprise Solutions.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet ratkomaan pääasiassa pääkäyttäjätasoisten asiakkaiden tikettejä. Pyyntöjä tulee myös puhelimitse, mutta pääpaino on kirjallisessa viestinnässä. Asiantuntemuksellasi tuotteiden suhteen osaat auttaa asiakkaita ratkomalla heidän mahdolliset ongelmatilanteensa tai tarvittaessa ohjata pyynnöt eteenpäin.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Pääkäyttäjätuki, sovelluksen käyttöön liittyvät pyynnöt
 • Ohjeistustarpeet, kuten haut, poiminnat ja raportointi
 • Ongelmatapausten (tikettien) ratkaisu
 • Kommunikointi asiakkaiden kanssa
 • Jatkossa mahdollisesti parametrointi ja muut tehtävät

Tehtävä sopii sinulle joka haluat kehittyä työssäsi, tämä tehtävä on oiva ponnahduslauta edetä urallasi!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on aito palo IT-alaa kohtaan sekä kunnianhimoa ja halua edetä urallaan. Loistat tiukoissa tilanteissa ja tartut aina tuumasta toimeen, etsien määrätietoisesti ratkaisun käsillä olevaan ongelmaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, aktiivinen ja reipas persoona. Työssäsi viestit paljon asiakkaiden suuntaan, joten erityisesti vahva kirjallinen ulosanti on tarpeen. Sinulla on talousalan koulutus tai työkokemusta sekä rutkasti halua kehittyä IT-puolella. Olet kerryttänyt aiempaa kokemusta esimerkiksi taloushallinnosta, asiakaspalvelusta tai puhelinkeskustyöstä. Saat kattavan koulutuksen tehtävään, joten aito halu ja kiinnostus oppia ovat tässä tehtävässä avainasemassa.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva korkeakoulututkinto
 • Taloushallinnon kokemusta koulutuksen tai työn kautta
 • Kiinnostusta kehittyä IT-alalla
 • Selkeä suullinen ja kirjallinen ulosanti
 • Ongelmanratkaisukykyä ja määrätietoinen asenne
 • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan, jos osaat SQL-ohjelmoinnin perusteet.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5 tuntia viikossa

Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Accountor Enterprise Solutions on osa Accountor Enterprise liiketoiminta-aluetta, joka tarjoaa CRM- ja ERP-ratkaisuja, sekä ICT-palveluita asiakkailleen. Accountor-konsernin muodostavat Accountor, Accountor Enterprise Solutions, Accountor HR Solutions, Finago Procountor, Finago Tikon, Mara-Plan, TyövuoroVelho, Ecom, eTasku ja Accountor ICT. Konserni tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon. Lisäksi Accountor tarjoaa talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluja.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Studentwork hakee asiakkaalleen Baswarelle tulevaisuuden tekijöitä toukokuussa 2018 alkavaan trainee -ohjelmaan.

Haluatko toimia menestyvässä kansainvälisessä IT-talossa loistavien työkavereiden ja maailmanluokan ohjelmistojen parissa? Arvostatko mahdollisuutta oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä kovan luokan asiantuntijaksi? Basware kehittää menestyviä ratkaisuja hankintojen, osto- ja matkalaskujen sähköiseen käsittelyyn sekä talousohjaukseen.

Etsimme harjoitteluohjelmaamme Software Specialist konsultteja implementoimaan Baswaren Purchase to Pay (P2P) tuotteita asiakkaillemme. Software Specialistina tulet työskentelemään vaihtuvien asiakasprojektien parissa osana tiimiä. Osallistut asiakkaalle toteutettavien ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen sekä käyttöönottoon. Trainee -ohjelman myötä pääset työn ohella kouluttautumaan ja kehittymään alan asiantuntijaksi.

Software Specialist -trainee ohjelma on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille tulevaisuuden osaajille. Etsimämme henkilöt omaavat tehtävään soveltuvan teknisen tai kaupallisen koulutustaustan sekä hyvä tietotekniset valmiudet. Arvostamme osto- ja hankintatoimen tai taloushallinnon osaamista sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen, kehittymishaluinen ja asiakaslähtöinen työskentelyote!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutustaustaa
- Teknistä osaamista (perusosaaminen: SQL, XML, Saas, Relaatiotietokannat, Windows palvelimet)
- Konsultoivaa asiakaspalveluasennetta
- Aitoa innostusta itsensä kehittämiseen
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Yhdeksän kuukauden harjoitteluohjelmamme on erinomainen tilaisuus kokeilla, mihin rahkeesi riittävät. Harjoitteluohjelma on ollut pidetty tapa aloittaa ura Baswarella opintojen loppuvaiheessa. 

Tarjoamme haasteellista työtehtävää kansainvälisessä, nopeasti kasvavassa ja menestyvässä pörssiyrityksessä. Hyvä tiimihenki, dynaaminen työilmapiiri ja korkea ammattitaito ovat tiimimme kantavat voimat. Basware menestyvänä kansainvälisenä yrityksenä tarjoaa hyvät puitteet oman ammattitaidon kehittämiselle ja uran eteenpäin viemiselle. Tervetuloa jatkamaan menestystä kanssamme!

Työ alkaa toukokuun alussa 2018 heti sopivien henkilöiden löydyttyä yhdkesän kuukauden määräaikaisuudella Studentworkin kautta ja trainee -ohjelman tavoitteena on henkilöiden vakinaistaminen Baswarelle. Työpaikka sijaistee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

AVAINSANOJA: SQL kieli, XML, Windows palvelimet, Saas, SQL Server/Oracle, hankintatoimi

Hakuohjeet:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat päästä nauttimaan työstä mahtavassa organisaatiossa ja huipputiimissä, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (p. 0505732425).
 

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Företag:
Lekab
Arbetsbeskrivning:

Tyyppi: kokoaikatyö
Suositeltu tausta: valmistumisen kynnyksellä – muutama vuosi työelämässä
Kesto: toistaiseksi
Työaika: 38h/vko, jousto mahdollinen
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Teknobulevardi 3-5, Vantaa
Haku-DL: 2.5.2018

LEKAB Communication Systems on vuonna 1994 perustettu vakavarainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan heidän liiketoiminnan prosessien tehostamisessa, digitalisoinnissa ja automatisoinnissa. Lekabin tarjonta koostuu kahdesta osa-alueesta, joista toinen pohjautuu oman tuotekehityksen ohjelmisto- ja mobiiliviestinnän ratkaisuista, ja toinen amerikkalaisen päämiehemme Kofax Inc’n Kapow ohjelmistorobotiikan sekä TotalAgility digitalisaatio -alustatuotteisiin. Asiakaskuntamme koostuu isoista Pohjoismaisista yrityksistä. Pääkonttorimme on Tukholmassa ja Suomen toiminnot hoidetaan Vantaalla sijaitsevan tytäryhtiön kautta.

Työnkuva

Lekab etsii Jr. konsulttia toteuttamaan tietotyön automatisoinnin asiakasprojekteja RPA-liiketoimintajohtajansa aisaparina, osana pohjoismaista Digital Transformation and RPA -tiimiä. Lekabin tiimin tavoitteena on kasvattaa sinusta jatkuvasti uudistuvien RPA-ratkaisujen huippuasiantuntija. Sinun tavoitteenasi on laittaa itsesi likoon ja saamasi opit käytäntöön Lekabin asiakasyritysten toimintaprosessien toteuttajana.
Ensisijainen tehtäväsi Jr. Konsulttina on asiakkaan prosessien mallinnus ja Kofax Kapow -robottien toteuttaminen sekä automatisoitujen prosessien käyttöönotto, testaaminen ja jatkokehitys yhdessä asiakkaan kanssa. Mentorinasi toimii Lekabin Head of Smart Process Automation & Digital Transformation Mikko Kiurunen. Pikkuhiljaa saat hoidettavaksesi myös muita projekteja.

Jr. Konsultin työnkuva on itsenäinen ja Lekabin tiimi on valmis antamaan sinulle vastuuta niin paljon kuin olet valmis sitä kantamaan. Tavoitteena on, että pystyt toimimaan itsenäisesti asiakasratkaisujen toteuttajana. Työ saattaa sisältää matkustamista Suomessa ja Pohjoismaissa omat toiveesi huomioiden. Tarjoamme vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen, mutta työajat toki joustavat, mikäli viimeistelet vielä opintojasi. Myös etätyö on osa Lekabin normaaleja työkäytäntöjä.

Kofax Kapow -ohjelmistorobotiikka

Suomeen vasta rantautunut, maailman suurimpien konsernien käytössä oleva Kofax Kapow -ohjelmistorobotti on osa Kofax TotalAgility-tuotealustaa, jonka ratkaisuja pääset hyödyntämään työssäsi laajasti Lekabin ollessa Kofaxin pohjoismainen kumppani. Robotin työnkulku mallinnetaan suoraan Kapow käyttöliittymässä, joka tarjoaa kaikki tarvittavat toimenpiteet. Minkäänlaista scriptien editointia tai jälkikäteen tapahtuvaa konvertointia, saati virheenkäsittelylogiikan rakentamista robotille ei tarvita, vaan robotti on suoraan julkaistavissa suoritukseen käyttöliittymän avulla.

Ketä etsimme:

Etsimme teknisesti orientoitunutta ja nopeasti oppivaa henkilöä, jolla on vilpitön kiinnostus RPA-ratkaisuja kohtaan ja halua kasvaa alan asiantuntijaksi. RPA-ratkaisut kehittyvät ja yleistyvät nyt hurjaa vauhtia, joten uteliaisuus alaa kohtaan ja halu pysytellä uusien ratkaisujen aallon harjalla on alalla menestymisen kannalta tärkeää. Jr. konsultin työssä onnistumisen edellyttää myös aitoa halua ymmärtää ja jatkuvasti kehittää Lekabin asiakkaiden prosesseja ja liiketoimintaa. Tulevalta Jr. Konsultilta odotamme:

• Relevanttia korkeakoulututkintoa (AMK/yliopisto) tai loppuvaiheen opintoja (esim. informaatioverkostot, tuotantotalous, automaatiotekniikka, tietojohtaminen, tietotekniikka)
• Perusymmärrystä tietojärjestelmistä ja palvelinkäyttöjärjestelmistä (erit. Windows Server)
• Halua kasvaa RPA-asiantuntijaksi ja itsenäiseksi konsultiksi sekä kiinnostusta ongelmanratkaisu- ja kehityslähtöiseen työhön
• Valmiuksia toimia konsultoivassa asiakastyössä: kykyä kuunnella, hahmottaa kokonaisuuksia nopeasti ja vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa
• Sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään hyvää englannin kielen taitoa

Lekabilla pääset:

• Vauhdilla sisään ohjelmistorobotiikan ja asiakastyön maailmaan
• Kasvattamaan ammattitaitoasi mentorin ja tiimin tuella
• Hyödyntämään ensimmäisten joukossa Suomessa Kofax Kapow -ohjelmistorobotiikkaa
• Vaikuttamaan suoraan merkittävien yritysten prosesseihin ja tehostamaan niin yksilöiden kuin kokonaisten organisaatioidenkin toimintoja
• Osaksi tiimiä, joka on valmis satsaamaan osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen ja viihtymiseen työssäsi

Hakuohjeet:

Pääset lähettämään hakemuksesi ja CV:si 2.5.2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/lekab-ohjelmistorobotiikan-jr-konsultti-tietoty.... Lekabin toimintaan ja ratkaisuihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://lekab.com/fi/. Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaavat mielellään Recruitment Manager Team Lead Minnamari Jokinen (0503799208, minnamari.jokinen[at]atalent.fi).

Lekab ja aTalent toteuttavat rekrytointiprosessin yhteistyössä. Pyydämme ohjaamaan kaikki hakemukset ja tiedustelut aTalentille.

Rekrytointiprosessin aikataulu:

• 19.4 – 2.5 Haku auki
• 2.-4.5 aTalentin puhelinhaastattelut, palaute hakemusten perusteella karsiutuville
• 7.-11.5 Lekabin face-to-face haastattelut, palaute puhelinhaastatteluvaiheessa karsiutuville
• 14.-18.5 Mahdollinen toinen haastattelukierros Lekabilla, palaute ensimmäisessä Lekabin haastatteluvaiheessa karsiutuville
• Viim. 18.5 Lopulliset vallinnat, palaute toisessa Lekabin haastatteluvaiheessa karsiutuville

Jobbtitel:
Företag:
AST - Accounting Services Tilimatic Oy
Arbetsbeskrivning:

Nyligen färdig eller på slutrakan med dina studier? Vill du genast komma igång och lära dig nya saker för att bli en IT expert?

AST IT är en del av AST Group koncernen där vi har en egen IT avdelning. Avdelningen betjänar både vår egen organisation samt externa kunder med olika IT tjänster och lösningar.

Nu söker vi en person som vill lära sig nya saker och själv tar initativ att hitta lösningar på olika problem inom IT. I början går jobbet främst ut på att betjäna organisationens egna IT miljö men senare skall personen även kunna jobba ute på fältet med externa kunder. Vårt kontor ligger i Helsingfors centrum.

Skicka en fri ansökan, där du berättar om dig själv och vad du kan & eventuellt redan jobbat med till marcus.von.schantz@ast.fi.

Har du frågor ring gärna: Marcus, 09-6188 8200.

 

Positionen fylls så fort rätt person hittats.

Företag:
Eltel Networks Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

TOIMISTOINSINÖÖRI TILAUSTENKÄSITTELYYN ELTEL NETWORKS OY:LLE, KIRKKONUMMI (VEIKKOLA)

Oletko esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä oleva teknisen alan osaaja ja haluat saada työkokemusta sähköalan toimistotehtävistä? Academic Work etsii nyt Eltel Networks Oy:lle kokoaikaista toimistoinsinööriä erilaisiin tilaustenkäsittely- ja dokumentaatiotehtäviin. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, vaan halu oppia sekä kiinnostus sähköalaan riittävät! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa heti, sillä etenemme haussa nopealla aikataululla.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Toimistoinsinööriä Kirkkonummelle (Veikkolaan)!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Eltel Networks Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tärkeässä roolissa tilausten koordinoinnissa ja edistämisessä. Otat asiakkailta vastaan erilaisia sähköverkon kaapelointiin, kunnossapitoon tai viankorjaukseen liittyviä tilauksia ja ohjaat ne eteenpäin oikealle taholle Eltelin sisällä. Huolehdit tilausten etenemisestä ja niihin liittyvästä dokumentaatiosta. Työtehtäviisi kuuluu myös muita toimistotehtäviä ja esimerkiksi laskutusta. Työnkuvaasi kuuluu myös hakea erilaisia tilausten edellyttämiä lupia viranomaisilta ja päivittää sähköverkkojärjestelmiin dokumentaatiota. Työnkuvaa on mahdollista kehittää ajan myötä ja saada lisävastuita. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tietojärjestelmien parissa ja tärkeää onkin hyvät IT-taidot. Toimenkuvaasi kuuluu myös yhteydenpito työpäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:

- tilausten vastaanotto ja edistäminen
- sähköalaan liittyvä dokumentaatio
- laskutus
- viranomaislupien hakeminen
- yhteydenpito suunnittelupäällikköihin ja muihin sidosryhmiin
muut toimistotehtävät

Tehtävä sopii sinulle joka haluat työskennellä kiinnostavassa yrityksessä, jossa löytyy paljon etenemismahdollisuuksia.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta esimerkiksi tekniseltä alalta. Ideaalihakijallamme on opiskellut sähköalaa ja tuntee näin relevantit termit, kuitenkin myös muu tekninen tai kaupallinen koulutus soveltuu tehtävään, jos oppimishalua riittää. Etsimällämme henkilöllä on hyvät IT-taidot ja osaat käyttää eri järjestelmiä. Toimenkuvaan kuuluu paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä aktiivisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tekninen)
- hyvät IT-taidot
- sähköalan tuntemus
- hyvät vuorovaikutustaidot
- hyvä organisointikyky
- sujuva suomen kieli

Lisäksi eduksi katsotaan sähkövoimatekniikan opinnot sekä ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuun 2018 alussa / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen. Myös mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti syksyllä.

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Kirkkonummi (Veikkola)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/annons/toimistoinsinoori-tilaustenkasittelyy...

INFOA ASIAKKAASTA
Eltel Networks on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Sidor

Prenumerera på Teknik