Skip to content Skip to navigation

Teknik

Företag:
Portalify / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko analyyttinen ongelmanratkaisija, jolla on teknistä kiinnostusta ja osaamista? Kiinnostaako sinua työskennellä ohjelmistotuen parissa kansainvälisten asiakkaiden kanssa? Etsimme asiakkaallemme Portalifylle kokoaikaista Jr. Support Engineeriä Espooseen. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jo kokeneempi tekijä. Edellytämme, että voit aloittaa lähes välittömästi. Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Support Engineeriä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Portalifyllä.

TYÖTEHTÄVÄT
Jr. Support Engineer –roolissa työskentelet yrityksen tuki- ja toimitustiimissä vastaten ohjelmistotuesta yrityksen asiakkaille palvelusopimusten mukaisesti. Asiakkaiden ongelmien ratkominen tapahtuu pääasiallisesti Portalifyn toimistolta etäyhteyksillä. Tehtävänäsi on vastaanottaa tukipyyntöjä tikettijärjestelmän kautta, analysoida ja identifioida vika sekä ratkaista nämä palvelusopimusten mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu:

Ohjelmistotuki, konfigurointi ja dokumentaatio
Ylläpito- ja asennustehtävät
Työtehtävät tulevat määräytymään ja kasvamaan sinun osaamisesi mukaan. Halutessasi voit edetä haastavimpiin tehtäviin, mikäli sinulta löytyy taitoja sekä tarvittavaa motivaatiota. Roolissa teet läheistä yhteistyötä yrityksen muiden asiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien rinnalla sekä kartuttamaan teknistä osaamistasi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on jo valmistunut, opintojaan viimeistelevä tai jo kokeneempi teknisen koulutustaustan omaava osaaja. Edellytämme, että olet hankkinut hyvät taidot ohjelmistojen käyttöönotosta sekä konfiguroinnista joko opintojen ja/tai työkokemuksen kautta. Sinulla tulee olla perusymmärrystä tietokannoista (SQL) ja pystyt lukemaan koodia, sillä yritys hyödyntää Java- ja JavaScript-teknologioita ohjelmistoissaan. Tämän lisäksi edellytämme serveripuolen ymmärrystä (Linux) ja perusymmärrystä palvelimien virtualisoinneista. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen sekä omaat loogisen ajattelutavan. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä yrityksellä on asiakkaita sekä kotimaassa että globaalisti.

Etsimällämme henkilöllä on:

tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (AMK/yliopisto)
hyvät taidot ohjelmistojen käyttöönotosta ja konfiguroinnista
perusymmärrys tietokannoista (SQL) ja ohjelmointikielistä (Java, JavaScript)
hyvä serveripuolen ymmärrys (Linux)
hyvä paineensietokyky ja oma-aloitteinen työote
sujuva suomen ja englannin kielitaito
Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä (radioverkot, serveripuoli, IP-palvelimet tai verkkoteknologiat). Myös aikaisempi kokemus skriptikielistä, esim. Perl, nähdään eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian, helmikuun aikana

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta

Paikka: Espoo, Leppävaara (juna-aseman läheisyydessä)

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.01.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Portalify tarjoaa kokonaisvaltaisia datasovellusratkaisuja, joita viranomaiset, valtio sekä kaupalliset yritykset voivat hyödyntää paikannuksessa. Yrityksen toiminta on keskittynyt Suomeen, Eurooppaan sekä Lähi-Itään. Portalifyn tarjoamat ratkaisut koostuvat esimerkiksi pääte- ja paikannuslaitteista sekä serveriratkaisuista. Tavoitteena on tarjota laajoja dataratkaisuja, jotka säästävät asiakkaiden aikaa ja rahaa sekä toimittavat tietoa oikeille ihmisille oikeaan aikaan. Portalify on perustettu vuonna 2000 ja se on osa Sepura Groupia, joka on Hytera Communications Corporation Limitedin omistama. Suomessa yritys työllistää noin 15 henkilöä.

Företag:
Roima Intelligence
Arbetsbeskrivning:

Kiinnostaako valmistava teollisuus, tuotantoprosessit ja tietojärjestelmät? Nopeasti kasvava Roima Intelligence etsii nyt tiimiinsä innostunutta Tuotannon Tietojärjestelmien Specialista!

Tyyppi: Vakituinen kokopäivätyö
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut relevantilla työkokemuksella
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, joustava
Työpaikan sijainti: Leppävaara, Espoo
Haku-DL: ti 6.2.2018/ ASAP

Roima Intelligencen missio on pitää teollisuus kilpailukykyisenä Euroopassa. Vankka toimialaosaamisemme sekä koetellut ohjelmistoratkaisumme palvelevat 300 asiakasyritystä teknologia- ja elintarviketeollisuudessa. Roiman 160 ammattilaista kehittää tuotehallintaa, toiminnan- ja tuotannonohjausta, konenäköä ja sisälogistiikkaa. Vuoden 2017 Deloitten Technology Fast 50 -ohjelman listauksessa Roima sijoittui sijalle 16.

Roima Intelligence tarjoaa nyt tuotannon tietojärjestelmistä kiinnostuneelle innokkaalle henkilölle mahdollisuuden päästä mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen ja kehittymisen mahdollistavaan rooliin. Tehtävässä pääset työskentelemään projekteihin, jotka ovat suurten suomalaisten tunnettujen yrityksien parissa. Työskentelet pienessä ja tiiviissä, mutta osaavassa tiimissä ja projektit, joihin tulet osaksi, tullaan määrittelemään tarkemmin osaamistasosi sekä mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Pääasiassa projektit tehdään Roiman omalla toimistolle Espoon Leppävaarassa, mutta joitakin viikkoja pääset työskentelemään asiakkaan tiloissa.

Työssäsi tulet keskittymään tuotannonohjauksen järjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen; päivittäisessä työssäsi siis suunnittelet, ohjelmoit, testaat, osallistut käyttöönottoon ja tuet samalla asiakasta. Tehtävässä pääset tasapainoilemaan ohjelmistokehityksen ja tuotannonohjausalustojen konfiguroinnin välillä. Myös erilaisten järjestelmien, koneiden, laitteiden ja robotiikkajärjestelmien väliset rajapinnat tulevat tutuiksi. Roolissa pääset työskentelemään oliopohjaisten ohjelmointikielten, tietokantaohjelmoinnin ja/ tai MES:in parissa.

Odotamme sinun olevan joustava ja auttamishaluinen tiimipelaaja, jolle asiakasrajapintatyöskentely on mieluista. Eniten vaakakupissa painaa positiivinen ja aktiivinen asenteesi; olet valmis ja halukas oppimaan paljon uutta kehittyäksesi alan ammattilaiseksi. Lopullinen työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten pääset kehittymään ja oppimaan juuri niistä aiheista, jotka sinua itseäsi eniten kiinnostavat. Kansainvälisestä ympäristöstä kiinnostuneelle henkilölle on mahdollista järjestää projekteja, jotka mahdollistavat myös ajoittaisen matkustamisen.

Etsimällämme henkilöllä on:
• Relevantti yliopisto- tai ammattikorkeakoulutausta (esim. automaatio- ja systeemitekniikka, tuotantotekniikka, konetekniikka, sähkötekniikka, mittaus- ja säätötekniikka, tietotekniikka, ohjelmistosuunnittelu)
• Mielenkiintoa valmistavaa teollisuutta kohtaan
• Sujuva suomen ja englannin kielen taito
• Hyvät yhteistyötaidot ja innostusta asiakasprojekteissa työskentelyä kohtaan
• Oppimishalua ja kehittymishaluinen asenne

Eduksi luetaan:
• Aikaisempi työkokemus alalta
Mitä Roima Intelligence voi sinulle tarjota:
• Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja käyttämiisi teknologioihin ja työkaluihin
• Joustavat työajat
• Tilaisuuden oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi joka päivä
• Työskentelyä mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakkaiden kanssa
• Kannustavan ja rennon työilmapiirin

Kiinnostuitko, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muotoisina viimeistään ti 6.2.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/roima-intelligence-tuotannon-tietojarjestelmien... Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja saatamme edetä potentiaalisimpien kandidaattien kanssa jo hakuajalla.

Yrityksestä voi lukea lisää osoitteessa www.roimaint.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Emma Toivola (emma.toivola[at]atalent.fi, 050 304 5809)

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

Jobbtitel:
Företag:
Sellforte
Arbetsbeskrivning:

Working hours: Full-time
Preferred background: Some relevant working experience
Starting date: ASAP, negotiable
Location: Maarintie 6, Otaniemi
Application DL: 5.2.2018

Who are we?
At Sellforte, we optimize retail marketing and campaigns. We provide state-of-the-art retail analytics as a service to large businesses to improve their marketing and campaign activities. Our solution combines the latest breakthroughs in data science and software industry with years of hands-on experience in retail optimization. We bring significant economic benefits to our customers already in couple of months. We have a particularly great team - we have all graduated from Aalto University, and we have in average more than five years of experience in challenging positions in various industries.

We’re now looking for a software engineer to strengthen our product development team. Your job would be to help develop our software further to take us closer to our vision of an intelligent solution to optimize marketing campaigns. Working in our agile development team, you are certain to see how your output contributes to our product and eventually how it is perceived by our customers. We’ll help you along the way and make sure you have the correct learning curve in your tasks.

The position can be tailored to match your experience and expertise, as well as your areas of interest but we’re ideally looking for software engineers with full stack capabilities and also interest in devops and data engineering. . We use technologies such as Node.js, Python, AWS, SQL, Vue.js, React.js, etc. We don’t require you to have previous experience with exactly all these specific technologies, but you would have to be familiar and have a proven track record with some of these. . You should have some previous experience in SaaS product development so you can start making an impact from first day onward. All own projects are highly appreciated. Make sure you attach these projects to your CV or add your Github (or similar) link to your application. As a member of our experienced software development team, we will have your back in all the challenges you will be facing.

We would like you to:
• Be interested in startups, software development and learning the most recent technologies
• Have hands-on skills and get-things-done attitude with Node.js, Express.js or other similar frameworks, AWS and its services.
• Be familiar with SQL technologies
• Have some relevant experience working with for example with web or SaaS product development
• BSc or MSc Degree in Computer science or in any other suitable field is appreciated

Nice plusses:
• Interest and know-how in React.js, Vue.js and/or Python
• Experienced with data engineering
• Prior experience with DevOps and CI/CD
• Being familiar with cloud computing platforms

We can offer you:
• The chance to take responsibility for designing and implementing entire features right from the beginning
• The ability to see your work in production in days or even hours
• Interesting software development problems and responsibilities to challenge you and support of other team members so you can learn more and more
• A fun and relaxed atmosphere at the office
• Flexible working hours
• Competitive salary and option plans

We believe that the best people aren’t the ones with the most experience but great potential and the most burning desire to always learn more and get better at what they do. If you have a passion for making a real impact with your work, we’d like you to join us on our journey to help companies all over the world optimize their marketing campaigns and promotions!
Please submit your application letter and CV in PDF by latest 5th of February here: https://apply.atalent.fi/sellforte-software-engineer-1-2018 Please mention your salary request and possible starting date in your application documents.

We go through applications as soon as they are sent to us, so act fast!

There is going to be a small coding test as a part of the recruitment process. This is a chance for you to show your potential and a way for us to get to know you, your way of working and your programming and problem solving skills.

You can familiarize yourself with Sellforte here www.sellforte.com and here https://icebreaker.vc/news/fast-forward-at-sellforte-we-re-building-a-so....
For more information about the recruitment process contact aTalent’s Recruitment Consultant Tommi Talja (+358 50 3070913, tommi.talja[at]atalent.fi). You can also find Tommi in LinkedIn and send him a message there.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys. Semantix tarjoaa sekä käännös- ja tulkkauspalveluja. Semantixilla on yli 7 500 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin verkosto, ja se tarjoaa kielipalveluja kaikilla maailman kielillä.

Etsimme asiakkaallemme Semantixille osa-aikaista teknistä dokumentoijaa koostamaan asiakkaittensa asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeita. Työtä tehdään hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin kantakaupungissa.

Teknisenä dokumentoijana työtehtäviisi kuuluu ohjeiden koostaminen käyttämällä erilaisia työkaluja, kuten XML DocBook ja Adobe FrameMaker. Aiempi työkokemus näistä aihepiireistä ei ole välttämätöntä, kunhan olet kiinnostunut tekniikan ja teknologian alasta ja olet oppimishaluinen. Sen sijaan työtehtävässä sinulta toivotaan järjestelmällisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Nopea oppimiskyky erityisesti koskien ohjelmistoja takaa sinulle hyvät edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Eduksesi katsotaan CAD-kuvien tulkintaymmärrys sekä rakennedokumentaation tuntemus.

Odotamme sinulta: 
• soveltuvaa koulutusta, esim. tekninen koulutus
• suomen kielen lisäksi vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• kykyä omaksua erilaisia ohjelmistoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa toimintaympäristössä, jossa saat mahdollisuuden työskennellä sekä kehittyä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävä on osa-aikainen (15 – 37,5 h/vko) ja kahdeksan kuukauden määräaikaisuus vuokratyösuhteena Studentworkin kautta. Työtunnit vaihtelevat viikoittain loppuasiakkaan toimitusprojektien mukaisesti, ja niitä on mahdollisuus sovittaa joustavasti muiden menojen kanssa yhteen. Taitonsa näyttävällä työntekijällä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 5.2.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

 

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa

Företag:
Silvere
Arbetsbeskrivning:

Do you want to join fast growing company that won the Flame of Startup Sauna prize at Slush? Are you experienced with front-end technologies and eager to take the lead of front-end development? Join Silvere’s software development team as a Senior Developer!

Type: Preferably full-time (negotiable), permanent
Recommended background: Previous experience with front-end development
Working hours: 38h/week
Requested starting date: As soon as possible, negotiable
Location: Helsinki
Application DL: 5.2.2018

Silvere combines forestry with the cutting-edge technology and precise data analytics to make forest management smarter. Forestry value chain plays a significant role in the global economy and will have an important role in the fight against climate change and ensuring high level of biodiversity. Yet over the last 100 years, decision-making in forestry has been largely based on rough estimates and averages. Silvere changes the game by bringing unforeseen practices to the field of forestry. By utilizing the latest technologies including robotics, 3D imaging, big data and advanced analytics, Silvere has redefined forest management and made possible to analyze and plan the forest at the accuracy of an individual tree as well as automate every aspect of managing the forests: https://www.youtube.com/watch?v=7W-A5W9BuXA.

As our team is growing rapidly, we are now looking for a Senior Front-end Developer to take the lead of our front-end development side including web applications development and contributing to our internal tooling. The internal tool is tightly related to our core business: forest operations. You’ll take part, for example, in building a guidance tool for our customers for forest projection. We don’t expect years of development experience, but you should be able to work independently for whole sprints.

As a person, you are interested in problem solving and you have a self-driven mindset. You are enthusiastic about user experience, and so user friendliness is one important principle guiding your work. In addition, you are a skilled team player internally as well as with our external partners, so that you can take their input effectively into use.

Technical knowledge we are looking for:

• Previous work experience with JavaScript language and Node.js ecosystem
• Some experience with React on development of single page applications
• Cross-browser style sheets development experience: CSS, SASS or LESS

We consider as advantages:

• Understanding of web application delivery with Amazon Web Services solutions
• Knowledge of data and geospatial visualization using JavaScript libraries similar to D3

We offer you an exceptional opportunity to use and develop your expertise with challenging tasks and modern technologies. You get to concentrate solely on work, when we’ll make sure that you’ll have all the needed tools and facilities available in our modern premises in Helsinki city center. As a member of Silvere’s development team you’ll get to work with like-minded and talented colleagues and learn from our experienced crew. Take a look at our company page on LinkedIn and see what is current with us and who we are: https://www.linkedin.com/company/18086880/.

Do you want to be a part of the success of fast growing start-up? Please submit your CV and short application letter, where you explain your motivation to the position, in pdf-format here: https://apply.atalent.fi/silvere-senior-front-end-developer-1-2018 as soon as possible, but no later than 5.2.2018. We might proceed with suitable candidates already during the application period. For more information about the business, take a look at https://silvere.com/ or https://www.facebook.com/silvereforestry/.

For further information about the position or regarding the recruitment process, you can contact aTalent’s Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi[at]atalent.fi).

Företag:
Silvere
Arbetsbeskrivning:

Type: Preferably full-time (negotiable), permanent
Recommended background: Close to graduation - some years work experience
Working hours: 38h/week
Requested starting date: As soon as possible, negotiable
Location: Helsinki
Application DL: 5.2.2018

Silvere combines forestry with the cutting-edge technology and precise data analytics to make forest management smarter. Forestry value chain plays a significant role in the global economy and will have an important role in the fight against climate change and ensuring high level of biodiversity. Yet over the last 100 years, decision-making in forestry has been largely based on rough estimates and averages. Silvere changes the game by bringing unforeseen practices to the field of forestry. By utilizing the latest technologies including robotics, 3D imaging, big data and advanced analytics, Silvere has redefined forest management and made possible to analyze and plan the forest at the accuracy of an individual tree as well as automate every aspect of managing the forests: https://www.youtube.com/watch?v=7W-A5W9BuXA.

As our team is growing rapidly, we are now looking for a Junior Developer to strengthen our front-end development side including web applications development and contributing to our internal tooling. The internal tool is tightly related to our core business: forest operations. You’ll take part, for example, in building a guidance tool for our customers for forest projection. We don’t expect years of development experience, but previous work experience with front-end technologies, especially with React.

As a person, you are interested in problem solving, you have a proactive working style and are eager to learn fast. You are enthusiastic about user experience, and so user friendliness is one important principle guiding your work. In addition, you are a skilled team player internally as well as with our external partners, so that you can take their input effectively into use.

Technical knowledge we are looking for:
• Some previous work experience with front-end development, preferably with JavaScript language and Node.js ecosystem
• Knowledge of cross-browser style sheets development: CSS, SASS or LESS

We consider as advantages:
• Experience with React
• Knowledge of web application delivery with Amazon Web Services solutions
• Knowledge of data and geospatial visualization using JavaScript libraries similar to D3

We offer you an exceptional opportunity to develop your expertise with challenging tasks and modern technologies. You get to concentrate solely on work, when we’ll make sure that you’ll have all the needed tools and facilities available in our modern premises in Helsinki city center. As a member of Silvere’s development team you’ll get to work with like-minded and talented colleagues and learn from our experienced crew. Take a look at our company page on LinkedIn and see what is current with us and who we are: https://www.linkedin.com/company/18086880/.

Tempted to join the start-up world? Please submit your CV and a short application letter explaining why you are interested in Silvere (in pdf-format) here: https://apply.atalent.fi/silvere-junior-front-end-developer-1-2018 as soon as possible, but no later than 5.2.2018. We might proceed with suitable candidates already during the application period. For more information about the business, take a look at https://silvere.com/ or https://www.facebook.com/silvereforestry/.

For further information about the position or regarding the recruitment process, you can contact aTalent’s Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi[at]atalent.fi).

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Asiakkaamme EcoOnline Oy on tunnettu kemikaalidokumentaation hallinnan ratkaisujen ja palveluiden kehittämisen asiantuntija. He etsivät nyt kauttamme rekrytointi toimeksiantona käyttötukihenkilöä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Lue lisää asiakkaastamme kotisivuilta: www.ecoonline.fi.

Support Specialistina pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa tietojen sekä käyttöturvallisuustiedotteiden syöttäminen ja päivittäminen tietokantaan, sekä muut avustavat tehtävät. Tehtäviisi kuuluu myös tiedon hankkiminen toimittajilta ja kommunikointi puhelimitse sekä sähköpostitse. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Hyviä tietoteknisiä taitoja
- Huolellista sekä tarkkaa otetta työtehtäviin 
- Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti myös rutiinitehtävissä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Kemianalan tuntemus katsotaan eduksi 

EcoOnline tarjoaa sinulle:
- Mukavan työyhteisön ja hyvät työkalut tehtävästä suoriutumiseen
- Hyvän perehdytyksen tehtävään
- Mahdollisuuden kehittää osaamistaan kansainvälisessä asiantuntijayrityksessä

Hakuohjeet: 
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Kyseessä on rekrytointi toimeksianto, joten tehtävään työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme. Lisätietoja hausta antaa Consultant Manager Wilma Vilen, wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670.
 

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. 
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

​Etsimme nyt osa-aikaisia käyttötestaajia 3-5 päivän projektiin Helsinkiin. Työ sopii loistavasti opintojen oheen ja on mahtava tilaisuus päästä kerryttämään kokemusta SAP-järjestelmästä sekä testauksesta. Mikäli olet kiinnostunut IT:stä ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot, saatat olla etsimämme henkilö! Asiakkaamme harjoittaa teollisuutta ja kauppaa neljällä toimialalla ja kolmella mantereella, joten pääset seuramaan kansainvälisen yrityksen toimintaa lähietäisyydeltä. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaisia käyttötestaajia Helsinkiin! Projekti alkaa 19.2.2018.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä projektissa testaat Wihurin Metro-tukun järjestelmien loppukäyttäjien näkymää web-käyttöliittymässä ja SAP:ssa. Päivittäiset työtehtäväsi sisältävät testicasejen läpikäyntiä ohjeiden mukaisesti, jonka jälkeen raportoit mahdolliset virheet ja teet testin uudestaan korjausten jälkeen. Työn luonteeseen kuuluu vahvasti laadunvarmistus, mutta teknisempää testausta tehtävä ei tule sisältämään.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Testicasejen läpikäyminen
  • Virheiden raportointi sekä korjauksen jälkeinen testaus
  • Laadunvarmistus

Projekti alkaa 19.2 ja kestää 3 päivää. On kuitenkin mahdollista, että sopimusta jatketaan 2 päivällä. Tulet työskentelemään tiimissä muiden projektiin valittujen testaajien kanssa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös tulevaisuudessa tehdä lyhyitä projekteja Wihurin Metro-tukussa, sillä vastaavia testikertoja tulee yritykselle useampia vuodessa. Tämä on keskivaiheen opiskelijalle oiva mahdollisuus päästä näkemään päivittäistavarakaupan järjestelmien testausta ja toimivuutta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

​Etsimämme henkilö on alku- tai keskivaiheen opiskelija, joka on kiinnostunut IT-ratkaisuista. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sujuvat tietotekniset taidot ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa, oma-aloitteista ja itseohjautuva työskentelyotetta sekä uskallusta kysyä neuvoa, kun kohtaat haasteita.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva opintotausta (Yliopisto, AMK tai Datanomi)
  • Kiinnostusta IT-alaa kohtaan ja hyvät tietotekniset taidot
  • Oma-aloitteinen asenne sekä tarkka työote
  • Kyky omaksua uudet asiat nopeasti
  • Suomen ja englannin kielen hyvät taidot

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 19.2.2018

Työmäärä: Osa-aikainen

Kesto: 3-5 päivää

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.1.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

INFOA ASIAKKAASTA

​Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan Metro-pikatukkuverkoston, toimitusmyynnin ja emetro.fi:n kautta. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.​

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Studentwork etsii asiakkaalleen Vantaalle Junior järjestelmäasiantuntijaa.

Tehtävässä tulet pääsääntöisesti toimimaan toiminnanohjausjärjestelmän sekä muiden sidosjärjestelmien parissa ylläpito- ja kehitystehtävissä tiiviissä yhteistyössä IT-päällikön, liiketoimintojen, asiakkaiden ja konsernin sovelluskehittäjien kanssa.

Etsimämme henkilö on uransa alkuvaiheessa ja haluaa työpaikan, jossa pääsee näyttämään kyntensä ja oppimaan lisää. Voit olla tietotekniikan loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Tärkeintä meille on sinun oppimiskykysi ja erityisesti oppimishalusi. Sinulla on ratkaisukeskeinen ote työskentelyyn ja vastuunottaminen innostaa sinua.

Tehtävä edellyttää perusymmärrystä tietojärjestelmistä ja sovellustestauksesta sekä erinomaista englannin kielen taitoa.

Työssäsi sinua auttaa osaaminen näistä:
- Tietokanta tuntemuksen (esim. MS SQL Server)
- Android tuntemuksen
- SharePoint
- Active Directory
- MS Office (erityisesti Excel)

Tehtävässä tulet raportoimaan Suomen IT-päällikölle ja työskentelemään tiiviissä yhteistyössä hänen kanssaan. Asiakkaallamme sinua odottavat ammattitaitoiset kollegat, jatkuvat kehitysmahdollisuudet sekä mielenkiintoinen rooli yritykselle keskeisessä funktiossa.

Asiakkaamme toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Äyritiellä. Tehtävässä työllistyt ensin Studentworkin kautta vuoden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, minkä jälkeen taitonsa osoittavalle tekijälle on hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Työtehtävät täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla, joten laita hakemuksesi vaikka heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso puh. 050 573 24 25.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Företag:
Academic Work/ CH5 Finland
Arbetsbeskrivning:

Oletko valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva IT-alan opiskelija ja omaat jo noin vuoden työkokemusta tai harrastuneisuutta Javan parista? Kiinnostaako sinua päästä kasvamaan ja kehittymään osaavien kollegoiden parissa? Etsimme nyt Junior Web Developeria asiakkaallemme Ch5 Finlandille Helsinkiin!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Web Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Ch5 Finlandilla.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä työskentelet junior sovelluskehittäjänä yrityksen asiakasprojekteissa yhdessä asiakasvastaavan ja graafikon kanssa. Projektit ovat tyypillisesti esim. Internet-sivustojen sekä intranet- ja extranet -ratkaisujen rakentamista ja niiden kesto vaihtelee muutamasta päivästä vuoteen. Pääkielenäsi tulet käyttämään Javaa, erityisesti J2EE:tä. Projektit tarjoavat kuitenkin tilaisuuden tutustua monipuolisesti erilaisiin teknologioihin ja kartuttaa kokemusta. Tehtävä on vaihteleva ja sisältää myös jonkin verran yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa.

Tiimissä käytettäviä teknologioita: Java, J2EE, JSP, JSTL, JavaScript, AJAX, PHP, HTML5, Liferay, OSGI ja Maven.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Projektien toteuttaminen
- mm. Internet-sivustojen sekä intranet- ja extranet- ratkaisujen rakentamista
- yhteydenpito asiakkaan kanssa
- sovellussuunnittelua ja -kehitystä
- ohjelmointitehtäviä
- uusien verkkopalveluiden teknistä suunnittelua, rakennusta ja konfigurointia
- optimointia, integraatiota, migraatiota sekä muuta verkkopalveluiden täydennystyötä

Tehtävä sopii sinulle joka olet innostunut, sekä motivoinut kehittämään itseäsi Web Developerina. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä, jossa oma työnjälki näkyy projekteissa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi IT-tradenomi sekä noin vuosi työkokemusta tai harrastuneisuutta Java-ohjelmoinnista. Arvostamme erityisesti osaamista J2EE-ohjelmoinnista. Valitun henkilön tulee pystyä kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi asiakkaiden kanssa, joten näiden kielien hallinta ja hyvät sosiaaliset taidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Henkilö osaa suunnitella, selvittää ja kysyä ennen kuin ryhtyy työhön ja tekee työtehtäviään loppuun asti. Lisäksi etsimällemme henkilöllä on paljon oppimishalua, idearikkautta sekä kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi IT-tradenomi
- Noin vuosi työkokemusta tai harrastuneisuutta Java-ohjelmoinnista
- Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
- Hyvät tiimityöskentely taidot
- Vahva halu oppia ja kehittyä
- Kykenee työskentelemään muuttuvassa työympäristössä
- Oma-aloitteisuutta ja idearikkautta
- Paineensietokykyä ja reipas ote työhön

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, työsuhteen aikana on mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.1.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen Hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Ch5 Finland on vuodesta 1998 toiminut, suomalinen digitaalisen sisältöjen ja palvelujen sekä datan visualisoinnin asiantuntijayritys. Yritys suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää asiakkaiden digitaalisia palveluita verkossa helpottaen heille tärkeän tiedon esittämistä, ylläpitoa ja jakamista, turvallisesti ja käyttäjäläheisesti. Henkilömäärältään yritys ei ole alan suurin toimija, mikä mahdollistaa matalan hierarkian ja oman työnjäljen näkemisen projektissa.

Sidor

Prenumerera på Teknik