Skip to content Skip to navigation

Turism

Företag:
Tallink Silja Oy
Arbetsbeskrivning:

Etsimme Helsingin Jätkäsaaren kokous- ja ryhmämyyntiin ryhmämatkamyyjiä. Myyt kahden brändin – Tallinkin ja Silja Linen – monipuolisia risteily-, kokous- ja tapahtumamatkoja palveluineen.

Työ on itsenäistä myyntityötä mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Pidät asiakaspalvelusta ja aktiivinen myyntityö sujuu sinulta niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Saat asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi, osaat kuunnella häntä sekä kysyä ne oikeat kysymykset, joiden avulla pystyt suosittelemaan hänen ryhmälleen sopivan matkakokonaisuuden ja varmistat heidän matkansa onnistumisen.

Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot ja pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti).

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia. Tehtävän aloitus 14.5. ja kesto sovitaan erikseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin klo 9.00–17.00 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus CV:läsi varustettuna 3.5.2018 mennessä internet-sivujemme kautta: www.tallinksilja.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa Eija Sellmer p. 050-3646976 tiistaina 24.4. klo 13 - 15 tai torstaina 26.4. klo 13 - 15. Lisätietoja voi kysellä myös sähköpostitse eija.sellmer@tallinksilja.com . Huomioithan, että sähköpostitse lähettettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

We are looking for an enthusiastic Sales Intern to work at our Helsinki office! Management Events' Sales Team generates business leads for our customers which are solution provider companies. Find out more about our unique concept here! In this role you will be supporting the sales team with prospecting, contacting potential customers and inviting potential customers to a customer event. You will also be supporting in other sales related tasks.

What's in it for you?

 • See the video: Our International Family wants you!
 • Great career opportunities in our international organization - we are growing fast and want to commit the brightest talents to our career paths!
 • Important work experience in international B2B sales operations and event management
 • Thorough training for your tasks and constant feedback and support to enhance your professional growth
 • Fun loving and unique working atmosphere. Our ME-family of 300 young talents enjoy spending time together in arranged parties, sports and culture activities

We are looking for a colleague with:

 • A high-class customer service mind-set
 • Interest in sales and hunger to succeed!
 • Fluent Finnish and English
 • Business education or previous work experience in customer service or sales is an advantage
 • Ambition to learn and be successful in your work
 • A positive attitude and team spirit!

The internship period is for 5-6 months starting preferably in August 2018. In addition to the monthly internship salary, we offer you optional lunch and sports voucher benefits and the possibility for an additional, performance-based bonus at the end of your internship.

We want to get to know you! Send your application letter and CV to us via the link below. 

Apply Link >> https://managementevents.com/jobs/oN4n7fw5/?s=FI_Arcada

Get to know ME on Facebook.

Företag:
Tallink Silja Oy
Arbetsbeskrivning:

Tallinkin ja Silja Linen laivat kuljettavat ihmisiä Itämeren aalloilla vuoden jokaisena päivänä. Suomessa liikennöimme Helsingistä ja Turusta käsin. Tallink Silja Oy:n tavoitteena on, että jokainen lähtö olisi täynnä iloisia matkustajia. Matkustajia, jotka palaavat satamaan täynnä hyviä risteilymuistoja. Siksi etsimme nyt laivoillemme, Baltic Princessille ja Silja Serenadelle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen sinua, energinen ja iloinen

OHJELMAEMÄNTÄ/-ISÄNTÄ

Risteilyosastomme huipputiimit laivoillamme vastaavat matkustajiemme viihdyttämisestä. Heidän tehtävänsä on luoda elämyksiä kaikille matkustajillemme – vauvasta vaariin - ja saada heidät viihtymään kanssamme.

Tallink Siljan Ohjelmaemäntänä/-isäntänä nautit esiintymisestä ja lasten sekä nuorten kanssa touhuamisesta. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sinulla on opintoja tai ainakin reilusti kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä.

Olet ulospäinsuuntautunut ja tykkäät ihmisistä. Osaat organisoida ja olet loistava tiimipelaaja, jonka ideapankki on ehtymätön. Yhdessä Risteilypäälliköidemme kanssa kehität tapahtumia ja ohjelmaa lapsille ja nuorille.

Ajoittainen kiire ja stressi eivät saa sinua suistumaan raiteiltasi, vaan pystyt vaihtamaan vauhdissa tarvittaessa isompaan vaihteeseen.

Venyt ja paukut tilanteen niin vaatiessa, eikä hymysi hyydy silloinkaan. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden meille ja tarvittaessa muuntaudut lava-artistista karaoken vetäjän kautta Harri Hylkeeksi, et siis vierasta viihdyttää myös aikuisia asiakkaitamme. Lisäksi pystyt tarvittaessa hyppäämään Silja Landin kahvilan tiskin taakse myyjäksi.

Emme etsi tekniikan ihmelasta, mutta työssä on eduksi ymmärtää mitä kaikkea laivojemme huipputekniikalla voi saada aikaiseksi ja miten sitä parhaiten voi hyödyntää. Editointi – ja kuvankäsittelyohjelmien osaamisesta on tehtävässä hyötyä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kansainvälisen ja vauhdikkaan työn iloisella ”sirkusosastollamme”, jossa pääset itse kehittämään omia työpäiviäsi ja vastapainoksi saat pitkät vapaajaksot, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Kuvailimmeko sinua? Hae siinä tapauksessa tehtävää täyttämällä oheinen hakukaavake CV:läsi ja hakemuskirjeelläsi viimeistään sunnuntaina 6.5.2018.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat Baltic Princessin risteilypäälliköt puhelimitse 0400 814715 ja sähköpostitse CruiseManager.BalticPrincess@tallinksilja.com Huomioithan kuitenkin, että sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Företag:
Smartum Oy / Studentwork Oy
Arbetsbeskrivning:

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Smartum on suomalainen perheyritys, joka kehittää hyvinvointia edistäviä ratkaisuja työelämän käyttöön.
Smartum on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja, joka kehitti ensimmäisenä Liikuntasetelin (1996) ja Kulttuurisetelin (2005) sekä toi liikunta- ja kulttuurieduille ensimmäisenä sähköisen ratkaisun, Smartum Saldon (2009). Smartum Lounas lanseerattiin 2014. Smartum Työmatkasaldo sekä Hyvinvoinnin kannusteet, joihin kuuluu myös Smartum Smoothie -seteli, tulivat markkinoille 2015. Tällä hetkellä työnantajien tarjoamien Smartum-etujen piirissä on noin miljoona työntekijää.

Yli 13 000 työnantaja-asiakastamme edistää henkilöstönsä hyvinvointia etujemme avulla. Smartumin asiakkaina on yksityisiä ja julkisia organisaatioita eri toimialoilta. Esimerkiksi: Alko Oy, Bayer Oy, Finnkino Oy, Hausjärven kunta, Kansaneläkelaitos, Kone Oyj, Mehiläinen, Nordea, Oras Oy, Planmeca Oy, Tampereen Seudun Osuuspankki, Toimihenkilöunioni.

Smartum sai oikeuden käyttää avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä 5. helmikuuta 2013.

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Smartumille projektityöntekijää Smartumin työnantaja-asiakkaille suunnattuun lisä- ja uusmyyntityöhön. Työsuhde kokoaikainen ja aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä Smartumille pysyvästi.

Projektityöntekijänä tehtäväsi on ottaa yhteyttä Smartumin asiakasyrityksien HR-organisaation päättäjiin ja levittää ilosanomaa ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin yhteydessä yrityksen tuottavuuteen. Työskentelet osana 8-henkistä myyntitiimiä ja nautit modernin markkinoinnin tuottamista prosesseista.

Työaika on liukuva ja joustava ja toivomme, että voit aloittaa työ mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta:
- Asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
- Sosiaalisuutta, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta
- Suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on plussaa

Tarjoamme sinulle kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen tehtävään.

Hakuohjeet:
Mikäli koet olevasi ”match” tehtävään ja haluat päästä työskentelemään mahtavassa organisaatiossa, niin lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, 050 401 0539

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

Etsimme nyt tiimiimme energistä harjoittelijaa tapahtumatuotannon tehtäviin!

Tapahtumatuotannon harjoittelijana pääset tutustumaan koko tapahtumatuotannon prosessiin ennakkovalmisteluista jälkitöihin saakka. Olet vastuussa kutsuvierastilaisuuksiemme käytännönjärjestelyistä yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa. Tehtäviisi sisältyy mm. yhteydenpito tapahtuman yhteistyökumppaneihin. Harjoittelijana nautit asiakaspalvelutehtävistä ja kykenet pitämään langat käsissäsi paineenkin alla. Työskentelykielinä on pääasiallisesti suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Katso oheinen video: Our international family wants you!
 • Mahdollisuuden luoda uraa kansainvälisessä organisaatiossamme - me kasvamme nopeasti ja haluamme sitouttaa lahjakkaimmat harjoittelijat!
 • Arvokasta työkokemusta kansainvälisestä bisnesmaailmasta ja tapahtuma-alalta
 • Edistääksemme ammatillista kasvuasi tarjoamme koulutuksen tehtävillesi sekä jatkuvaa palautetta ja tukea työllesi
 • Harjoittelun aikana sinulla on erinomainen mahdollisuus verkostoitua kansainvälisten kollegoidesi kanssa ja osallistua yhteisiin juhla-, kulttuuri- ja urheiluaktiviteetteihin

Odotamme sinulta:

 • Aitoa kiinnostusta tapahtuma-alaan
 • Oma-aloitteellisuutta ja can-do-asennetta
 • Vahvoja sosiaalisia taitoja
 • Hyviä IT-taitoja (MS Office)
 • Energiaa ja positiivista asennetta!

Harjoittelun kesto on 5-6 kuukautta ja toivottu aloitusajankohta on elokuussa 2018. Kuukausittaisen harjoittelupalkan lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden lounas- ja liikuntasetelietuuksiin sekä harjoittelun lopuksi mahdollisuuden suoriutumiseen perustuvaan bonukseen.

Mikä sinua motivoi tässä työssä? Me haluamme tutustua sinuun! Lähetä hakemuksesi ja CV:si englanniksi alla olevan linkin kautta. 

Apply link >> https://managementevents.com/jobs/oOTk7fwS/?s=FI_Arcada

Tutustu meihin Facebookissa!

 

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

The Mission of Management Events is to bring together the visionary leaders of the world. We employ 300 talented professionals in 11 countries across Europe and Asia and we are all the time looking for fresh talents to join us. 

Toimistoassistentin harjoittelussa vastaat iloisella ja reippaalla asiakaspalveluotteellasi kansainvälisen 150 hengen Helsingin toimistomme arjen sujuvuudesta, viihtyvyydestä, asiakaspalvelusta sekä vierailijoille luotavasta ensivaikutelmasta.  Vastuullesi kuuluvat mm. puhelinvaihteen hoitaminen, kokoushuoneista ja varauksista vastaaminen, matkavarauksissa ja taloushallinnon rutineissa avustaminen, henkilöstötilaisuuksien organisointitehtävät sekä muut avustavat tehtävät. Työssäsi olet siis aitiopaikalla tekemässä ja kokemassa myönteisiä asiakaspalvelukokemuksia!

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Saat loistavaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja harjoittelun jälkeen olet todellinen asiakaspalvelun sekä hallinnollisten tehtävien moniosaaja
 • Edistääksemme ammatillista kasvuasi tarjoamme koulutuksen tehtävillesi sekä jatkuvaa palautetta ja tukea työllesi
 • Harjoittelun aikana sinulla on erinomainen mahdollisuus verkostoitua kansainvälisten kollegoidesi kanssa ja osallistua yhteisiin juhla-, kulttuuri- ja urheiluaktiviteetteihin
 • Katso oheisesta videosta, millaista on työskennellä Management Eventsillä: What's it like to work at Management Events

Odotamme sinulta

 • Iloista olemusta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
 • Kykyä toimia systemaattisesti ja tarkasti hallinnollisissa tehtävissä
 • Perustaitoja Microsoft Office -ohjelmien käytöstä
 • Toimistotyökokemus ja kansainvälinen opiskelu- tai työkokemus katsotaan eduksi
 • Sujuvaa kommunikointia englanniksi (yrityksemme sisäinen kieli) ja suomeksi
 • Tehtävään soveltuu hyvin esimerkiksi korkeakoulututkintoaan suorittava opiskelija tai valmistuvassa oleva opiskelija

Harjoittelun kesto on 6 kuukautta alkaen keväällä 2018. Kuukausittaisen harjoittelupalkan lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden lounas- ja liikuntasetelietuuksiin sekä harjoittelun lopuksi mahdollisuuden suoriutumiseen perustuvaan bonukseen. 

Me haluamme tutustua sinuun! Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta.

Apply link >> https://managementevents.com/jobs/oBsk7fwe/?s=FI_Arcada

Tutustu meihin Facebookissa  

Jobbtitel:
Företag:
Finnair Oyj
Arbetsbeskrivning:

Finnair’s strategic objective is to have 20 million passengers by 2030, and we are now in the accelerated growth phase of our strategy. Customers are at the heart of everything we do. Our vision Unique Nordic Experience comes alive in our everyday encounters with customers.  

We will now recruit and train several hundreds of new Cabin Crew Members, based in Helsinki-Vantaa. We are planning on starting the first new courses in September 2018 and continuing selections during spring 2019.The first selections will take place in May-June 2018. 

Our team of world-class professionals would like to warmly welcome you on board our 

CABIN CREW 

responsible for cabin safety and customer service on Finnair flights. 

We are looking for customer-oriented team players who feel passionate about customer satisfaction and high quality service. On the flights, you will ensure that Finnair’s customer promise and the vision of unique Nordic service is fulfilled. You enjoy serving our customers with a positive, warm and friendly attitude. We ensure our customers arrive relaxed at their destination and feel that they want to fly with us again. 

As a member of Finnair’s cabin crew, you will also look after the safety of Finnair flights. You will follow safety guidelines and prepare for each flight by familiarizing yourself with flight information and related working instructions. You will create and maintain a safe working environment, and foster positive work culture true to Finnair’s values: commitment to care, simplicity and courage. 

What is required to become a cabin crew member at Finnair? 

 • Completed secondary education (upper secondary / vocational school) 
 • Experience in customer service 
 • Fluency in English is required, fluency in Finnish is highly valued, and other language skills are considered an asset 
 • Ability and willingness to understand and follow instructions 
 • Height minimum 160cm 
 • Distant visual acuity using both eyes 0.7 or better (with or without corrective lenses)  
 • Normal color vision and normal hearing  
 • Ability to swim minimum 50 meters 
 • Good general health (minimum requirement EASA Part Med Cabin Crew and Finnair regulations). In general this means, that the applicant should have no long-term medical conditions, especially conditions requiring continuous or recurrent medication or regular follow-up. 
 • No visible tattoos, piercings or teeth jewelry 

You can find more specified information of the requirements here. 

We encourage you to leave your application as soon as possible at  www.finnair.com/jobs, as first selections will begin soon. Please note that previous applications are not considered in this new recruitment round. We recommend you to follow your email frequently after submitting the application (please also check spam/clutter folder as sometimes emails are filtered there).  

We are primarily looking to hire for permanent employment, but we also offer possibility for seasonal work during summer 2019 and possibly next summers as well. For permanent employees we offer both full-time employment, as well as part-time employment. Part-time employers work full time during summer and part time during fall, winter and early spring and your working hours vary between 45 and 90 in a month. 

Selection process will consist of several steps, including online assignments and an assessment day. Before employment, selected candidates will participate in a training course of eight weeks, without separate compensation for the training period. Successfully passed cabin crew training is a prerequisite for employment. Drug tests will be conducted to the applicants selected for training during the selection process prior to clearance. 

Unfortunately, we are not able to answer inquiries by phone, but we are happy to answer any questions about Finnair cabin crew work at ask.fm/finnaircabinjobs. You can also read more about the role on our website. You can also send your questions to cabinjobs@finnair.com

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

We are now looking for students and fresh graduates for our internship program to start their career in the international business world.

At Management Events, we commit high-level executives from the top 500 companies to attend to our world-class invitation-only events organized in over 10 different countries. 

Your role as a Research Support Intern is to support our Project Managers and the event creation process from the start, helping our teams to have an up-to-date list of the right companies and contacts in our database. In your daily work, you research target companies and their executives on multiple markets, by finding out various information from company turnover and personnel numbers to decision maker contact information by online searching and calling switchboards. In this role, it's important to understand the structures of large companies and having fluent communication skills while being in contact with the companies.

What's in it for you?

 • Career opportunities in our international organization - we are growing fast and want to commit the brightest talents in different career paths!
 • Valuable work experience in an international business-to-business environment
 • Thorough training for your tasks and constant feedback and support to enhance your professional growth
 • Variable activities and learning points during your internship to give you a great internship experience
 • Fun loving and unique working atmosphere! Networking opportunities with international colleagues.

We are looking for a colleague with:

 • Business education or previous work experience in customer service/working over the phone is an advantage
 • Attention to detail and good basic skills with Excel and Word
 • Fluent/Professional level of English skills.
 • Other language skills for example in Swedish, German or Turkish are also considered as a plus but not required.
 • Ambition to learn and enjoying to work with targets
 • Positive attitude and team spirit

The internship period is for 5-6 months and the ideal starting time is August 2018 or asap. In addition to the monthly internship salary, you will receive lunch vouchers and sports coupons as well as the possibility for an additional, performance-based bonus at the end of your internship.

We are interested in getting to know you! Send your application and CV in English via the link below.

>> https://managementevents.com/jobs/o5Ei7fwS/?s=FI_Arcada

 

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

B2B Account Manager, Management Events
 

Is your passion to boost sales processes and marketing actions for B2B service- and solution providers by enabling them to reach the right prospects at the right time?

As a B2B Account Manager you have ownership of the complete sales process from A to Z - from prospecting to closing the deals - both new business and growing your named accounts. Your daily work is about bringing the Management Events message across to sales and marketing C-level decision makers mainly within the tech and consultancy space. You make them aware of the benefits of using our events to build sales pipeline and increase awareness in their most desired customer target groups. In this position you build both your own and your customers' success on a daily basis.

We're looking for socially equipped, energetic team players with 2-3 years of experience from B2B sales. You're familiar working with set targets for both activities and results. You still get the kicks of calling the prospect for the first time, and at the same time customer relationship building is your forte as well.  You have a track record on successful B2B sales and you can share some customer references with us when applying. You are ready to take the next step in your career and join our international sales team and leave your handprint in our next growth leap?

Our commitment to your development and success?

 • In the beginning of your employment we offer you a 4-week onboarding to learn all about our products, sales process and customers. This will equip you to a successful start of your career with us! You will practice all necessary skills before going to action.
 • After your onboarding the ME Sales Academy continues to build your professional competencies from multiple angles; international sales, account management, resilience, EQ - and many more.
 • Future career opportunities are diverse, high performers can fast track to new responsibilities, both managerial and specialist positions.
 • Your rewarding is a combination of base salary and monthly commissions based on each deal you bring in plus a quarterly bonus when reaching your set sales quota.
 • Every year we have special incentive trips to best performing individuals - the Millionaires Club - and teams who reach their fall season targets.
 • What is it like to work with us?  Our International Family warmly welcomes you to join!

Management Events brings together top-level executives and solution providers, providing high value to both parties. Our concept attracts 20 000 visionary leaders to our events in 15 countries, over 120 times a year. Our solution provider customers are mainly within the technology and consultancy space, this is how one of them describe our service;

"European Business AI and Robotics event in Helsinki last October set a new benchmark in terms of providing relevant future oriented thinking and content - how we will all change the world, starting now! Management Events again set the scene and standard of flagship event for Senior Executives around the world - best event ever in my book. Mr. Arto Kuusinen, Chief Executive - Europe, Symbio"

 

We are interested in getting to know you! Send your motivation letter, CV and salary request in English via the link below.

>> https://managementevents.com/jobs/oAyd2fw7/?s=FI_Arcada

Get to know your future colleagues on Facebook! 

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Vipattaako juoksujalkasi ja rakastat aktiivista elämäntyyliä? Omaatko hyvät kommunikointitaidot ja uskallat ottaa kontaktia uusiin ihmisiin? Kokoamme tiimin ulospäinsuuntautuneita Brand Ambassadoreja (5kpl) ja Tuotekouluttajia (2 kpl) lanseeraamaan adidaksen uutta mallistoa. Lähetä hakemuksesi viipymättä ja tule mukaan toteuttamaan vuoden hauskinta PR-tapahtumaa!

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaisia Brand Ambassadoreja ja Tuotekouluttajia työskentelemään ympäri suomea.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Nordicipmarketing AB:lla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä toimit osana suurempaa PR-kiertuetta, joka järjestetään ympäri Suomea, Ruotsia, Norjaa ja Tanskaa. Sinun tehtävänä on toimia Suomessa osana tapahtumatiimiä edustaen adidasta joko Brand Ambassadorina tai Tuotekouluttajana. Brand Ambassadorin tehtävässä vedät hauskoja PR-stuntteja Helsingissä. Pääset samalla liikkumaan ja tekemään töitä, voiko parempaa yhdistelmää löytyä? Tuotekouluttajan tehtävässä perehdytät urheiluliikkeen henkilökuntaa uudesta mallistosta. Tuotekouluttajan tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja harrastuneisuutta juoksemisen parista, mutta saat kattavan koulutuksen tehtävään.

Toivomme, että erittelet hakemukseesi mistä toimenkuvasta olet erityisen kiinnostunut ja oletko alustavasti käytettävissä seuraavina päivinä (huom. lopullinen aikataulu ja tuntimäärä vahvistuu vko 16)

 • 7-8.5.2018 (Brand Ambassador)
 • 9-12.5.2018 (Brand Ambassador)
 • 8-20.5.2018 (Tuotekouluttaja)
 • 4-17.6.2018 (Tuotekouluttaja)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilöt heittäytyvät mielellään uusiin tilanteisiin ja kokevat vahvuudekseen erinomaiset sosiaaliset taitonsa. Tämän lisäksi etsimme ystävällistä asiakaspalvelijaa, joka pystyy samaistumaan adidakseen merkkinä. Brand Ambassadorina hymysi ei hyydy kiperissäkään tilanteissa ja löydät ratkaisuja nopeasti mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Nautit urheilullisesta elämäntyylistä ja pystyt aidolla innolla edustamaan adidaksen tuotteita. Tuotekouluttajana nautit ihmisten edessä puhumisesta ja karismaattinen luonteesi saa muutkin innostumaan tuotteesta. Osaat taidokkaasti neuvoa henkilökuntaa adidaksen tuotteista, näin ollen lenkkipolku ei ole tuntematon paikka sinulle. Tuotekouluttajan tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa sekä mahdollisesti perehdytysmatkaa Ruotsiin. Tehtävissä menestyminen vaatii hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöillä on:

 • Heittäytymiskykyä uusiin tilanteisiin
 • Erinomaiset sosiaaliset sekä asiakaspalvelutaidot
 • Urheilullinen elämäntyyli
 • Kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
 • Matkustusvalmiutta (Tuotekouluttaja)

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta promoottorintehtävistä tai asiakaspalvelutehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Vaihtelevasti yllämainitun aikataulun mukaisesti

Työmäärä: Osa-aikainen

Kesto: Vaihtelevasti yllämainitun aikataulun mukaisesti

Paikka: Helsinki + muu Suomi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.4.2018

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/urheilullisia-tapahtumatii...

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Nordicipmarketing AB on osa kansainvälistä markkinointitoimistoa CIP Marketingia, jolla on laaja kokemus vähittäiskaupasta ja tapahtumamarkkinoinnista eri kumppaneille. He ovat erikoistuneet vähittäiskaupan aktivointiin, vähittäiskaupan koulutuksiin, vähittäiskaupan palveluihin, vähittäismyynti- ja merkkituotteisiin. He ovat adidas-konsernin virallinen yhteistyökumppani, jonka palveluksessa on 440 työntekijää ja 150 Brand Ambassadoria 17 maassa.

Sidor

Prenumerera på Turism