Skip to content Skip to navigation

Health care

Company:
Studentwork/Europark Finland Oy
Job description:

Etsitkö esimerkiksi opintojen ohelle työpaikkaa, jossa pääset kerryttämään asiakaspalveluosaamistasi? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme asiakasneuvoja!

EuroPark on vakavarainen yritys ja sen toiminnan perusta on innovatiivinen ajattelu ja ratkaisut, jotka takaavat asiakkaille, kohteiden omistajille ja yhteistyökumppaneille jatkuvan pysäköintipalveluiden kehittämisen ja tehokkaan pysäköintihallien operoinnin.

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä. Meillä on Helsingin keskustassa useita pysäköintihalleja, pysäköintitalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Autopay-kohteet Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä. Kohteisiin ajaminen on helppoa. Hallit ovat siistejä, valoisia ja turvallisia. Toimintaamme sisältyy myös muita palveluja – esimerkiksi autopesu, renkaiden vaihto ja varjoparkki.
https://europark.fi

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme EuroPark Finland Oy:lle asiakasneuvojaa osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan EuroParkille.

Asiakasneuvojan tehtävässä työskentelet Helsingin keskustassa sijaitsevissa EuroParkin pysäköintihalleissa ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Työt sijoittuvat arkisin klo 15:45-22:00, lauantaisin klo 9:00- 22:00 ja sunnuntaisin klo 9:00-19:00 välisille ajoille. Tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, kassanhoitoa, siisteyden ylläpitoa, pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvontaa ja varmistamista sekä mahdollisten ongelmien selvittelyä.

Pääasialliset työtehtävät

Asiakaspalvelu
Pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvonta ja varmistus
Ongelmatilanteiden selvittely

Odotamme sinulta

Iloista palveluasennetta
Vastuuntuntoisuutta ja reippautta
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kerryttää asiakaspalvelukokemusta mielekkään ja joustavan työn parissa.

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Job title:
Company:
LähiTapiola
Job description:

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko vakuutus- ja finanssiala lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt korvausneuvojia henkilökorvausten pariin Espooseen määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 saakka.

Korvausneuvojana huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän vakuuttamisen palveluistaan ja tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa monikanavaisesti ja sähköisiä kanavia suosien. Meillä voit työskennellä joustavasti – arkisin työvuoroja on klo 8 ja 19 välillä ja satunnaisesti myös lauantaisin. Kokemuksen karttuessa voidaan keskustella myös etätyömahdollisuudesta.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja itsenäiseen päätöksentekoon
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta
  • Kykyä IT- ja järjestelmätaitojen nopeaan omaksumiseen

Sinulla on esimerkiksi kaupallisen alan tai terveydenhoitoalan (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja) koulutus. Aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat palvelupäälliköt Riina Hakulinen, puh. +358445331361 (2.10 klo 08-16) / riina.hakulinen@lahitapiola.fi sekä
Annaliina Pesonen, puh. +358453196431 / annaliina.pesonen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä HAKULOMAKE 13.10.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

 

Company:
Pilke Päiväkodit Oy
Job description:

Pilke Päiväkodit Oy etsii sijaisia ja harjoittelijoita pääkaupunkiseudun päiväkoteihin. Meillä on myös ruotsinkielisiä yksiköitä! Lue lisää meistä: pilkepaivakodit.fi ja ota yhteyttä Ulla Keskinen, ulla.keskinen@pilkepaivakodit.fi, p. 0409052925.

Company:
Suomen Seniorihoiva Oy
Job description:

Hei sinä aktiivinen ja elämäniloinen työnhakija!

Oletko kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa? Liity iloiseen tiimiimme ja hae meille töihin.

Olemme vuonna 2013 perustettu hoiva-alan kasvuyritys ja tarjoamme luotettavia ja korkealuokkaisia hoivapalveluita pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Missiomme on rikastaa senioreiden elämää luomalla heille onnellisia ja unohtumattomia hetkiä sekä helpottamalla heidän selviytymistään omassa kodissaan ja päivittäisissä arjen askareissaan.

Lisätietoa voit lukea osoitteesta: https://suomenseniorihoiva.fi/

Haemme nyt tiimiimme henkilökohtaisia avustajia palvelemaan asiakkaitamme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. 

Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asennetta sekä tervettä maalaisjärkeä. Edellytämme lisäksi työnhakijalta pitkäaikaista sitoutumista tehtävään, sillä meillä käy asiakkaan luona aina sama työntekijä, jolloin myös työ on tuttua ja turvallista niin asiakkaalle kuin työntekijällekin. Samalla turvaamme palvelun laadun ja jatkuvuuden.

Tehtävänäsi on toimia ikäihmisen tai vammaisen henkilökohtaisena avustajana ja huolehtia hänen hyvinvoinnistaan luotettavasti ja vastuullisesti. Sosiaali- ja terveysalan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Monipuolinen kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, on plussaa.

Tarjoamme:
- Kiireettömän, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn
- Kilpailukykyisen palkan
- Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin
- Lämpimän ja tukevan työyhteisön

Lupaamme antaa vastuullisen, palkitsevan ja kiireettömän työn. Saat perehdytyksen aina työtehtäviin ja asiakkaisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan osa-aikaisena. Saat vapaasti vaikuttaa omiin työaikoihisi. Työ sopii myös hyvin eläkeläiselle, joka haluaa lisää mielekästä ja vastuullista tekemistä omaan arkeensa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@suomenseniorihoiva.fi tai täytä hakulomake yrityksemme verkkosivuilta https://suomenseniorihoiva.fi/yhteystiedot/tule-meille-toihin/ ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä. Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö My Sundelin, +358 50 326 5571.

Mikäli välität aidosti ikäihmisistä ja haluat liittyä iloiseen tiimiimme, hae rohkeasti paikkaa viimeistään 10.10.2019 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana.

Company:
Trainers House Oyj
Job description:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet toimistollamme Espanjan Torreviejassa. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Company:
Trainers House Oyj
Job description:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet Helsingin toimistollamme Salmisaaressa meren rannalla. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Company:
Academic Work
Job description:

Etsimme nyt ruotsinkielistä asiakaspalvelija tukemaan Lykon Suomen verkkokauppatoimintaa. Tehtävä tarjoaa kauneudesta sekä hiusten- ja ihonhoidosta kiinnostuneelle henkilölle erinomaisen mahdollisuuden päästä kerryttämään kokemusta omistautuneessa asiakaspalvelutiimissä, luoden ykkösluokan asiakaspalvelukokemuksia. Hae tehtävää jo tänään, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa nopealla aikataululla!

Kuvaus
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana tiivistä Nordic Customer Service-tiimiä, jonka lisäksi sinulla on asiakaspalvelijakollegoita Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakaspalvelutyöntekijänä tulet toimimaan neuvonantajana auttaen asiakkaita heidän verkkokauppaostostensa kanssa sekä tarjoten heille loistavaa palvelua niin tuotekysymyksissä kuin teknisissä ongelmissakin.

Tarjoamme
Kattavan perehdytyksen työtehtävään ja tuotteisiin
Mielenkiintoisen toimialan kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle henkilölle

Työtehtävä
Työtehtävinäsi on toimia asiakkaiden henkilökohtaisena neuvonantajana puhelimitse, sähköpostitse ja livechatissä. Tulevaisuudessa työhön kuuluu myös auttaa kollegoitasi kääntämään tuotetekstejä ruotsista suomeen Lyko.fi-sivustolle sekä monet muut erilaiset käännöstehtävät ruotsista suomeen.

Asiakaspalvelu chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta
Käännöstehtävät (Ruotsi-Suomi)

Etsimällämme henkilöllä on:
Sujuva suomen sekä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
Soveltuva koulutustausta
Kiinnostusta asiakaspalvelua ja viestintää kohtaan
Taitoa hoitaa useita tehtäviä samaan aikaan
Positiivinen asenne niin asiakkaita, kuin myös muita kollegoita kohtaan

Työntekijänä olet:
Oma-aloitteinen
Joustava
Järjestelmällinen
Ihmisläheinen
Oppimishaluinen

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista asiakaspalvelutehtävistä. Katsomme myös suureksi eduksi, mikäli sinulla on taustaa kosmetologin tai ihoterapeutin tehtävistä.

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian
Kesto: Vakituinen
Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä xx puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille: krs03@academicwork.fi.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/annons/ruotsinkielinen-asiakaspalvelija/150...

Company:
Kårkulla samkommun
Job description:

Kårkulla samkommun rekryterar

EN SJUKSKÖTARE (1426)

i heltid till Ringvägarnas serviceenhet i Helsingfors. Anställningen inleds enligt överenskommelse.

Ringvägarnas serviceenhet består av två boendeenheter i Västra Baggböle. Vi rekryterar nu personal till vår nybyggda enhet på Elovägen. Enheten erbjuder gruppboende för 8 stycken omsorgstagare i en ny och modern hemlik miljö. Du kommer att vara med och utveckla/bygga upp verksamheten på enheten. 

Sjukskötaren ansvarar över sjukvården, handleder och planerar vårdarbetet på enheten i samarbete med personalgruppen och enhetschefen. Sjukskötaren deltar i vårdarbetet och ger personlig omvårdnad och handledning. Arbetet är strukturerat, omväxlande och utmanande. Arbetstiden är i första hand dagtid men kan enligt behov utökas till periodarbete. Personen som blir vald är i 3 års tid berättigad ett personligt rekryteringstillägg av värdet 150 euro i månaden. 

Du arbetar utgående från ett socialpedagogiskt- och personcentrerat arbetssätt. Viktiga värderingar som styr vårt arbetssätt är brukarens delaktighet, självbestämmande och valfrihet.

Behörighetsvillkoren för en sjukskötare är sjukskötarkompetens (enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården 559/1994) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs.

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet AKTA, grundlön 2509,96 euro + rekryteringstillägg 150 euro och anställningen inleds med prövotid. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016) och ett utdrag ur straffregistret (om man i väsentlig grad arbetar med barn). Den valda bör uppvisa ett läkarintyg över sin hälsa.

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till regionchef Ingela Lindholm och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem. Ansökan kan även sändas per post till Omsorgsbyrån i Helsingfors, Byholmsgränden 7 A, 00580 Helsingfors och ska vara oss tillhanda senast den 17.9.2019.

Närmare information ger vik. enhetschef Jonna Launiala, tfn 0247 431 469, e-post: jonna.launiala@karkulla.fi

Organisationsbeskrivning:

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

3.9.2019

 

Sökord: vårdbranschen, hoitoala, hoitaja, sairaanhoitaja

Job title:
Company:
Elämäsi Adato
Job description:

Elämäsi Adato Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen jo yli 10 vuoden ajan koko maan alueella. Olemme nopeasti kasvava yritys vahalla arvopohjalla. Lue lisää www.elämäsi.com

Haemme nyt palveluohjaajaa Helsingin toimistollemme.

Estimme vahvasti asiakaspalveluhenkistä organisoitua ja itseohjautuvaa henkilöä, joka viihtyy monipuolisessa ajoittain hektisessä työssä. Palveluohjaajana vastaat Helsingin henkilökohtaisen avun palveluiden järjestämisestä ja ohjauksesta, sekä työskentelet henkilökohtaisena avustajana.

Palveluohjaajan tehtäviin kuuluu mm:
Henkilökohtaisena avustajana työskentely asiakkaidemme luona
Henkilökohtaisen avun järjestäminen ja ohjaaminen
Asiakaspalvelu
Palvelusuunnittelu
Avustajien lähiesimiestehtävät
Yrityksen edustaminen eri tapahtumissa ja messuilla
Palvelun edistäminen ja kehittäminen

Edellytämme sinulta:
-Oma-aloitteellisuutta
-Tiimityöskentelytaito
-Joustavuutta
-Organisointikykyä
-Halu kehittyä ja oppia uusia asioita

Plussat:
-Ruotsinkieli
-Aiempi kokemus vammaistyöstä
-Aiempi kokemus esimiestyöstä
-Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutus tai kokemus

Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-17. Työn luonteen vuoksi tarpeen mukaan myös joustavasti.

Tarjoamme sinulle kehittyvän ja joustavan työyhteisön, sekä mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen.

ALOITAMME HAASTATTELUT ennen hakuajan päättymistä. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimuksessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Company:
Elämäsi Adato
Job description:

Elämäsi Adato Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa arkea asiakkaillemme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Työsuhde-etuna tarjoamme avustajillemme mm. vapaa-ajan vakuutuksen.

Henkilökohtaisena avustajana työskentely on monipuolista ja antoisaa. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista työotetta. Työ sopii Sinulle, joka koet toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi. Järjestämme työhön perehdytyksen, joten työ sopii myös Sinulle, jolla ei ole työkokemusta alalta. Olemme tukenasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Etsimme nyt osa-aikaista henkilökohtaista avustajaa asiakkaallemme Helsingin Veräjälaaksoon. Asiakas on mies, jolla on MS-tauti. Hänellä on liikkumisen apuvälineinä rollaattori, manuaalinen pyörätuoli sekä sähkömopo. Hän tarvitsee avustusta mm. kotitöissä, kuten siivouksessa ja ruoanlaitossa sekä asiointikäynneillä, sekä taidegrafiikka kurssilla. 

Työaika on noin. 20 tuntia/kuukausi ja työvuoroja on arkisin ja välillä myös viikonloppuisin. Käynnit ovat yleensä kestoltaan 4-5 tuntia ja käyntejä voi olla sekä aamuisin että iltapäivällä/illalla. Asiakas ja avustaja sopivat työvuoroista keskenään. 

Toivomme, että olet:
- Oma-aloitteinen
- Empaattinen
- Luotettava

Työ alkaa mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Pages

Subscribe to Health care