Skip to content Skip to navigation

Culture

Company:
Academic Work
Job description:

Account Manager B2B-myyntiin Academic Workille

Minkä tahansa lajin huipuksi yltäminen vaatii kovaa treeniä, paljon toistoja ja osaavan valmentajan. Me Academic Workilla tiedämme, että sama ideologia pätee myös B2B-myynnissä. Me luomme puitteet menestyä tarjoamalla sinulle kaiken tarvittavan, mitä huippumyyjänä loistamiseen tarvitset. Se, miten niitä hyödynnät, on sinusta itsestäsi kiinni. Tuloksia syntyy vain toistojen kautta lajissa kuin lajissa – myös B2B-myynnissä.

Kuvaus
Etsimme osaavaan ja kovaa tulosta takovaan myyntiorganisaatioomme niin aloittelevia kuin kokeneempiakin B2B-myyjiä. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti voidaksesi loistaa meillä, mutta sinulta on löydyttävä motivaatiota oppia ja sinnikkyyttä jaksaa ajoittain raskasta, mutta sitäkin palkitsevampaa työtä.

“Olen aina nauttinut työskentelystä muiden ihmisten kanssa. Account Managerina saan tavata uusia ihmisiä päivittäin. Minulla on vahva halu näyttää itselleni ja muille mihin pystyn ja tuntuu, että tämä työ on täydellinen siihen.” Silja, aloitti Account Managerina elokuussa 2018.

Vauhtimme on päätähuimaava ja kasvumme kovaa. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 48 % ja nykyään meitä on Suomessa jo lähes 200 työntekijää. Emme pelkää sanoa ääneen, että tähtäämme korkealle ja aiomme rikkoa 100 miljoonan euron liikevaihdon rajapyykin vuonna 2022. Suuntamme on oikea, mutta maaliin on vielä matkaa.

Tarjoamme kattavan myyntikoulutuksen ja jatkuvan tuen asiakasportfoliosi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden johtamiseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja palkitsemme sekä tuloksista että aktiivisuudesta avokätisesti. Account Managerinamme sinulla ei ole palkkakattoa.

Lisäksi tarjoamme
- 1 vkon ylimääräisen palkallisen loman joka vuosi
- Ei palkkakattoa! Meillä voit tienata niin paljon, kuin pystyt.
- Motivoivat työsuhde-edut menestyksen tueksi, kuten lounas- ja virike-edun ja wellness-keskuksen maksutta käyttöösi
- Osakkeiden ostomahdollisuuden
- Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi.
- B2B Sales Programin, joka antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin ja clousaamiseen, sekä asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.
- Hyvin strukturoidun myyntiprosessin ja toimivat työkalut
- Jatkuvan koulutuksen ja loistavat urakehitysmahdollisuudet: tukenasi ovat mm. Team Leaderit, Sales Coachit sekä koko johtomme, joista suurin osa on myös aloittanut uransa meillä Account Managereina.
- Merkityksellisen työn - Account Managerina luot uria nuorille ammattilaisille ja mahdollistat asiakasyritysten kasvun
- Konsultoivan työnkuvan- resursoinnin asiantuntijana autat asiakasyrityksiäsi ymmärtämään ja ratkaisemaan resursointihaasteensa.
- Kiinnostavat ja monipuoliset asiakkaat
- Kasvavan, kehittyvän ja monipuolistuvan toimialan
- Upean työyhteisön, jota ohjaa välittämisellä ja kunnianhimolla kuorrutettu kulttuuri
- Selkeät tavoitteet ja tulokset: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.

Vaadimme myyjiltämme hyvin aktiivista, vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta - vastineeksi tarjoamme kattavan koulutuksen, kehityspolkuja sekä mahdollisuuden huipputienesteihin.

Työtehtävä
- Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä niiden kehittämisestä
- Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamisesi
- Tapaat aktiivisesti kasvotusten esimiehiä sekä henkilöstö- että liikkeenjohtoa
- Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
- Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista
- Teet kiinteää yhteistyötä rekrytointipäälliköidemme kanssa

Academic Workin Account Managerina rakennat oman asiakasportfolion alusta asti ja toimit omien asiakkaittesi strategisena kumppanina. Tapaat asiakkaitasi säännöllisesti kartoittaaksesi heidän resursointitarpeitaan. Meillä myyntiä tehdään konsultoivalla otteella, mikä tarkoittaa, että pyrit jatkuvasti paitsi tunnistamaan haasteita, myös ratkaisemaan niitä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme avulla. Lisäksi pääset kartoittamaan kokemusta IT-osaamisen myynnistä sisaryhtiömme Academyn palveluiden avulla. Asiakaskohtaamisten keskiössä on halu auttaa asiakasyritystä kasvamaan kunnianhimoisten korkeakoulutettujen nuorten ammattilaisten voimalla.

Etsimällämme henkilöllä on
- Opinnot paketissa
- B-ajokortti
- Sujuva suullinen ja kirjallinen sekä suomen että englannin kielen taito

Etsimämme henkilö on lisäksi:
- Rohkea – heittäydyt mielelläsi epämukavuusalueellesi, koska siellä pääset kehittymään
- Tavoitteellinen – tulosten takominen saa adrenaliinisi virtaamaan
- Kunnianhimoinen – asetat rimaa jatkuvasti korkeammalle
- Sosiaalisesti älykäs – hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainroolissa myyjän työssä
- Soveltuvuustestit toimivat hakemuksenasi

Pitkä kokemuksemme B2B-myyjien coachina on todistanut, että AW:n Account Managerille ei ole muottia. Jotta yksikään nykyinen tai tuleva huippumyyjä ei menisi sivusuun, käytämme rekrytoinnin alkuseulana soveltuvuustestejä.

Täysin tätä hakuamme varten räätälöidyt testit mittaavat potentiaaliasi menestyä B2B-myyjän roolissa - taustasta viis.

Testien suorittaminen vaatii keskittymistä ja kestää maksimissaan 30 minuuttia. Varmista siis, että sinulla on kunnolla aikaa testejä varten, jotta unelmaduunisi ei tyssää ajan tai keskittymisen puutteeseen. Pääset tekemään tehtävää tämän linkin kautta: https://jobs.academicwork.fi/annons/account-manager-b2bmyyntiin-academic...

Muuta tietoa
Aloitus: 13.1.2020 tai sopimuksen mukaan syksyllä 2019
Kesto: Vakituinen, Kokoaikainen
Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5, sekä asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla
Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)
Yhteyshenkilöt: Talent Acquisition Managerit Alina Kurppa ja Emmi Matvejeff
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Yrityskuvaus
Academic Workin palveluista, työpaikoista ja kulttuurista löydät lisää tietoa kotisivuiltamme www.academicwork.fi ja lisätietoa tehtävästä löydät osoitteesta www.paikkaparhaalle.fi.

Company:
Suomen Taiteilijaseura ry / Konstnärsgillet i Finland
Job description:

PRAKTIK PÅ KONSTNÄRSGILLET I FINLAND

Svenska Kulturfonden erbjuder praktikstipendier till personer som har avslutat sina studier inom konst, hantverk och museiämnen och vill förkovra sig under professionell handledning. Om du vill utveckla din yrkeskunskap i konstbranschen kan du ansöka om ett stipendium för att arbeta inom en kulturorganisation.

Konstnärsgillet i Finland erbjuder en möjlighet att ansöka om en praktikplats för år 2020 för att arbeta med gillets programinnehåll och kommunikation.

Konstnärsgillet i Finland fungerar som opinionsbildare och sakkunnighetsorganisation inom bildkonsten och representerar drygt 3000 yrkeskonstnärer. Gillet främjar bildkonstnärernas ställning, erbjuder branschkunskap och stärker bildkonstens betydelse i samhället. Vi ger också ut webbtidningen Taiteilija.

Som praktikant får du god insyn i den finländska bildkonstbranschen. Utöver intressebevakning arbetar vi med mångsidiga projekt och evenemang samt med kommunikation på olika kanaler.

Som praktikant deltar du bland annat i följande uppgifter:

  • Assisterar i aktuella projekt och gillets evenemangsproduktion
  • Arbetar med information: nyhetsbrev, webbsidor, sociala medier
  • Deltar i övriga allmänna kansliarbeten (bl.a. evenemangsförberedelser, upprätthållande av elektroniska system)
  • Skriver nyheter och artiklar för webbtidningen Taiteilija

Du är intresserad av bildkonst, har god samarbetsförmåga och är initiativrik i ditt eget arbete. Du kan skriva olika slags texter flytande och kan också ta itu med olika produktionsuppdrag. Du har flytande kunskaper i finska och svenska i tal och i skrift. Vårt huvudspråk är finska.

Vi är ett sammansvetsat och effektivt team på fyra personer. Vårt kansli är beläget i centrum av Helsingfors med goda trafikförbindelser.

Storleken på Svenska Kulturfondens stipendium är 1 250 euro i månaden, och praktiken varar i högst ett år. Vi förutsätter minst 6 månaders praktik. Arbetstiden är 60%.

Skicka in din ansökan med meritförteckning senast tisdagen den 24 september 2019 till verksamhetsledare Annukka Vähäsöyrinki på adressen: annukka.vahasoyrinki@artists.fi. I ansökan bör uppgifter om önskad längd och tidpunkt för praktiken ingå.

Om du har frågor kontakta Annukka Vähäsöyrinki:
annukka.vahasoyrinki@artists.fi
puh. 0400 773 105

Company:
LänsiAuto Oy
Job description:

Olemme avaamassa Herttoniemen uusitun toimistomme yhteyteen Call Centeriä ja etsimme nyt myynnin tueksi innokasta ja toimeen tarttuvaa Call Center-työntekijää.

Call Centerin Outbound-työntekijänä olet avainasemassa asiakaskontakteissamme ja teet aktiivista yhteistyötä automyynnin sekä huollon ammattilaisten kanssa. Työssä avautuu mahdollisuus päästä keskeiseen rooliin yhtiön asiakaspalvelutoiminnoissa puhelintyön kautta.

Outbound-työntekijänä keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu:

  • Aktiivinen yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin sekä uusasiakashankinta erilaisia kanavia hyödyntäen
  • Myynti- ja huoltoliidien hankkiminen puhelintyön kautta sekä koordinointi eteenpäin
  • Markkinointiaktiviteettien tukeminen

Tehtävä sopii myös esim. opiskelijalle, koska työtä on tarvittaessa mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta tai soveltuvia esim. kaupallisia opintoja
  • kokemusta myynti- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä; kokemus puhelintyöstä on iso etu
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti

Arvostamme myynnillistä ja tehokasta otetta työn tekemisessä, asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä innokkuutta tulokselliseen asiakaspalvelutyöhön. Autotietämys ja kokemus autoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön – riittää, että olet kiinnostunut autojen parissa työskentelemisestä ja haluat oppia niistä lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn dynaamisessa yrityskulttuurissa, kasvavan ja kannattavan konsernin palveluksessa. Tehtävässä työskentelet pääkonttorillamme Herttoniemestä, minne kesällä valmistui täysin uudistuneet ja modernit työtilat konsernipalveluissamme työskenteleville noin 60 henkilölle. Saat mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä rautaisista alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa.  Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja suoritukseen perustuvasta provisiosta.

Lisätietoa tehtävästä antaa mahdollinen uusi esimiehesi Aulikki Hahl, puh. 040 570 7087, tiistaina 17.9. klo 14-15 ja perjantaina 20.9. klo 14-15.

Kiinnostuitko? Hae jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Company:
Studentwork/Europark Finland Oy
Job description:

Etsitkö esimerkiksi opintojen ohelle työpaikkaa, jossa pääset kerryttämään asiakaspalveluosaamistasi? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme asiakasneuvoja!

EuroPark on vakavarainen yritys ja sen toiminnan perusta on innovatiivinen ajattelu ja ratkaisut, jotka takaavat asiakkaille, kohteiden omistajille ja yhteistyökumppaneille jatkuvan pysäköintipalveluiden kehittämisen ja tehokkaan pysäköintihallien operoinnin.

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä. Meillä on Helsingin keskustassa useita pysäköintihalleja, pysäköintitalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Autopay-kohteet Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä. Kohteisiin ajaminen on helppoa. Hallit ovat siistejä, valoisia ja turvallisia. Toimintaamme sisältyy myös muita palveluja – esimerkiksi autopesu, renkaiden vaihto ja varjoparkki.
https://europark.fi

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme EuroPark Finland Oy:lle asiakasneuvojaa osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan EuroParkille.

Asiakasneuvojan tehtävässä työskentelet Helsingin keskustassa sijaitsevissa EuroParkin pysäköintihalleissa ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Työt sijoittuvat arkisin klo 15:45-22:00, lauantaisin klo 9:00- 22:00 ja sunnuntaisin klo 9:00-19:00 välisille ajoille. Tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, kassanhoitoa, siisteyden ylläpitoa, pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvontaa ja varmistamista sekä mahdollisten ongelmien selvittelyä.

Pääasialliset työtehtävät

Asiakaspalvelu
Pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvonta ja varmistus
Ongelmatilanteiden selvittely

Odotamme sinulta

Iloista palveluasennetta
Vastuuntuntoisuutta ja reippautta
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kerryttää asiakaspalvelukokemusta mielekkään ja joustavan työn parissa.

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Company:
Pilke Päiväkodit Oy
Job description:

Pilke Päiväkodit Oy etsii sijaisia ja harjoittelijoita pääkaupunkiseudun päiväkoteihin. Meillä on myös ruotsinkielisiä yksiköitä! Lue lisää meistä: pilkepaivakodit.fi ja ota yhteyttä Ulla Keskinen, ulla.keskinen@pilkepaivakodit.fi, p. 0409052925.

Company:
Stockholms Auktionsverk i Helsingfors
Job description:

Vi söker en person med:

- intresse för konst och design

- serviceinriktad inställning och goda koordineringskunskaper

- goda färdigheter i båda inhemska språken samt engelska

Company:
Kids Factory Oy
Job description:

Harjoittelijahaku syksylle on nyt käynnissä!
Oletko kiinnostunut tapahtumatuotannon tehtävistä ja harjoittelupaikkaa vailla? Kids Factory etsii nyt harjoittelijaa loka-joulukuulle! Harjoittelun kestosta ja aloituksesta voidaan myös neuvotella. Harjoittelijana tulet työskentelemään toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa, sekä tapahtumissamme pk-seudulla ja mahdollisesti myös muualla päin Suomea. Työ soveltuu esim. kaupallisen alan tai kulttuurituotannon opiskelijalle.

Kids Factory on Suomen johtava lapsiperhemarkkinointiin erikoistunut yritys. Tuotamme erilaisten palvelu- ja myyntikonseptien lisäksi vuosittain yli 150 erilaista lapsiperhetapahtumaa yhdessä yli 300 lastenalanammattilaisen kanssa.

Harjoittelussa pääset sukeltamaan tapahtumatuotannon syövereihin ja huolehtimaan erilaisista tapahtumien toteutukseen liittyvistä töistä. Tehtäviisi kuuluu mm. tarpeistohankinnat, logistiikan hallinta (varasto, tapahtumakuljetukset), tapahtumamyynnissä avustaminen sekä tapahtumissa työskentely. Tehtäviä on mahdollista räätälöidä oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Odotamme sinulta:
- Innostunutta hands on -asennetta: Olet toiminnannainen tai -mies, et pelkää käyttää puhelinta, poraa tai äänentoistolaitteita.
- Tapahtumatuotannon perusasioiden ymmärtämistä.
- Valmiutta työskennellä viikonloppuisin ja perheiden loma-aikoina.
- B-ajokorttia.
- Kiinnostusta perehtyä perhekohderyhmään ja lastenmaailmaan.
- Toimisto-ohjelmien perusosaamista.

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisia, vaihtelevia ja varmasti riittävän haastavia työtehtäviä.
- Onnistumisesi tueksi kokeneen tiimin tuen ja turvan.
- Hauskoja päiviä lasten parissa mitä monipuolisimmissa projekteissa

Harjoitteluajalta maksetaan harjoittelukorvaus, mikäli koululta ei ole mahdollista saada harjoittelutukea.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteella anette.mikander@kidsfactory.fi.

 

Company:
Trainers House Oyj
Job description:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet toimistollamme Espanjan Torreviejassa. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Company:
Trainers House Oyj
Job description:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet Helsingin toimistollamme Salmisaaressa meren rannalla. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Company:
Academic Work/ Vantaan Tulkkikeskus Oy
Job description:

Asiakasyrityksemme Vantaan Tulkkikeskus Oy etsii nyt lukuisia osa-aikaisia tulkkeja kasvavaan tiimiinsä. Etsimme tulkkeja esimerkiksi vietnamin, ranskan, kiinan ja thain kielille, mutta kurkkaa kielilista kokonaisuudessaan alempaa. Rooli on todella joustava, joten tämä on loistava mahdollisuus esimerkiksi opintojen ohelle tai lisätyöksi!

Kuvaus
Todella joustavat työtunnit, sillä henkilö saa itse valita vastaanottamansa asiakastilaukset
Itsenäisen työn, mutta myös työpaikan, jossa tuetaan tarvittaessa

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

HAE TÄÄLTÄ: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tulkkeja-paakaupunkiseudu...

Työtehtävä

Tulkkaustyöt asiakkaan tarpeen mukaisesti
Työn yhteydessä tapahtuva asiakaspalvelu
Tässä roolissa saat myös ottaa itse asiakkaalta vastaan tilauksia, joten hyvin hoidetusta tulkkaustyöstä voi johtaa pitkäkin yhteistyö!

Etsimämme kielet ovat:

kurmandzi(syyria)
turkeemi
albania
vietnam
tigrinja
burma
swahili
thai
sorani
viro
portugali
badini
bosnia
bulgaria
ranska
bengali
kiina
kinjaruanda
nepali
tamili
pashtu
punjabi
uiguri
persia/farsi

Etsimällämme henkilöllä on:

Sujuva suomen kielen taito
Sujuva tulkattavan kielen taito
Asiakaspalveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen asenne työhön
Hyvät kuuntelutaidot ja sanasto
Tehtävässä nähdään eduksi, mikäli löytyy kokemusta tulkkauksesta sekä sosiaali-, terveys-, tai lakisanaston osaamista.

Muuta tietoa

Aloitus: mahdollisimman pian

Kesto: toistaiseksi voimassa oleva, tarpeen mukaan, 0-20 h/vko

Sijainti: pääkaupunkiseutu

Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Vantaan Tulkkikeskus Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Vantaan Tulkkikeskus Oy on kolmen ahkeran naisyrittäjän toimesta syntynyt suomalainen perheyritys. Yritys on saanut alkunsa vuonna 2012, jolloin päätimme perustaa rehellisen ja työllistämistä tukevan yrityksen kasvavalle alalle, josta kaikilla perustajilla oli jo kokemusta, niin tulkkaamisesta kuin tulkkikeskuksen hallinnollisesta puolesta. Vuosien varrella olemme haalineet joukkoomme suuren joukon kokeneita ja ennen kaikkea erittäin pidettyjä tulkkeja, joita olemme sitouttaneet hyvällä palkkauksella sekä helposti lähestyttävällä työnantaja-asenteella. Tämä on taannut meille sen, että samat hyvät työntekijät tekevät kauttamme edelleen mieluusti toimeksiantoja luotettavasti ja huolellisesti. Tämä tietysti takaa asiakkaalle aina laadukkaan ja saumattoman tulkkauskokemuksen.

Pages

Subscribe to Culture