Skip to content Skip to navigation

Sosiaaliala

Yritys:
Academic Work
Työkuvaus:

Etsimme selkeää ja kuuntelevaista asiakaspalvelijaa asiakkaallemme GN Hearing Finland Oy/Ab. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja sinulta löytyy kyky palvella asiakasta maltillisesti ja pitkäjänteisesti, tämä tehtävä voi olla sinua varten. Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään – täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus
Tässä työssä tehtävänäsi on toimia asiakaspalvelun monipuolisissa työtehtävissä. Vastaat tehtävässä puhelimitse tapahtuvasta ajanvarauksesta sekä vastaat asiakkaiden kysymyksiin tai välität ne tarvittaessa eteenpäin. Työtehtäviisi kuuluu ajanvarausten hallinnointia ohjelmistojen avulla ja liikkeeseen tulevien vierailijoiden vastaanottamista. Hoidat liikkeessä myös muita asiakaspalvelun tehtäviä kuten asiakkaiden teknisiä avustuksia ja maksupäätteen käyttöä.

Tarjoamme
Mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelijana
Monipuoliset työtehtävät
Mahdollisuuden oppia mielenkiintoisesta toimialasta
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä

Työtehtävä
Asiakaspalvelu puhelimitse
Ajanvarausten hallinta
Vierailijoiden vastaanottaminen
Asiakkaiden palveleminen liikkeessä
Muut avustavat tehtävät (esim. tilausten käsittelyn avustavat tehtävät)
Etsimällämme henkilöllä on
Soveltuva koulutustausta (esim. merkonomi/ tradenomi)
Kokemusta asiakaspalvelusta
Hyvät MS Office taidot
Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito
Erinomaiset kommunikointitaidot
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta kuulolaiteiden parista. Eduksi katsomme myös, mikäli sinulla on kokemusta ajanvarausohjelmistojen ja maksupääteen käytöstä.

Etsimämme henkilö on:

Asiakaspalveluhenkinen
Rauhallinen ja selkeä
Pystyvä työskentelemään paineen alla
Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 31.12.2019 asti

Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä GN Hearing puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/annons/asiakaspalvelija-gn-hearing-finland-...

Yrityskuvaus
GN Hearing Finland Oy/Ab on Suomen johtavia kuuloalan erikoisliikkeitä. Lue lisää yrityksestä täältä.

Yritys:
Academic Work
Työkuvaus:

Account Manager B2B-myyntiin Academic Workille

Minkä tahansa lajin huipuksi yltäminen vaatii kovaa treeniä, paljon toistoja ja osaavan valmentajan. Me Academic Workilla tiedämme, että sama ideologia pätee myös B2B-myynnissä. Me luomme puitteet menestyä tarjoamalla sinulle kaiken tarvittavan, mitä huippumyyjänä loistamiseen tarvitset. Se, miten niitä hyödynnät, on sinusta itsestäsi kiinni. Tuloksia syntyy vain toistojen kautta lajissa kuin lajissa – myös B2B-myynnissä.

Kuvaus
Etsimme osaavaan ja kovaa tulosta takovaan myyntiorganisaatioomme niin aloittelevia kuin kokeneempiakin B2B-myyjiä. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti voidaksesi loistaa meillä, mutta sinulta on löydyttävä motivaatiota oppia ja sinnikkyyttä jaksaa ajoittain raskasta, mutta sitäkin palkitsevampaa työtä.

“Olen aina nauttinut työskentelystä muiden ihmisten kanssa. Account Managerina saan tavata uusia ihmisiä päivittäin. Minulla on vahva halu näyttää itselleni ja muille mihin pystyn ja tuntuu, että tämä työ on täydellinen siihen.” Silja, aloitti Account Managerina elokuussa 2018.

Vauhtimme on päätähuimaava ja kasvumme kovaa. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 48 % ja nykyään meitä on Suomessa jo lähes 200 työntekijää. Emme pelkää sanoa ääneen, että tähtäämme korkealle ja aiomme rikkoa 100 miljoonan euron liikevaihdon rajapyykin vuonna 2022. Suuntamme on oikea, mutta maaliin on vielä matkaa.

Tarjoamme kattavan myyntikoulutuksen ja jatkuvan tuen asiakasportfoliosi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden johtamiseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja palkitsemme sekä tuloksista että aktiivisuudesta avokätisesti. Account Managerinamme sinulla ei ole palkkakattoa.

Lisäksi tarjoamme
- 1 vkon ylimääräisen palkallisen loman joka vuosi
- Ei palkkakattoa! Meillä voit tienata niin paljon, kuin pystyt.
- Motivoivat työsuhde-edut menestyksen tueksi, kuten lounas- ja virike-edun ja wellness-keskuksen maksutta käyttöösi
- Osakkeiden ostomahdollisuuden
- Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi.
- B2B Sales Programin, joka antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin ja clousaamiseen, sekä asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.
- Hyvin strukturoidun myyntiprosessin ja toimivat työkalut
- Jatkuvan koulutuksen ja loistavat urakehitysmahdollisuudet: tukenasi ovat mm. Team Leaderit, Sales Coachit sekä koko johtomme, joista suurin osa on myös aloittanut uransa meillä Account Managereina.
- Merkityksellisen työn - Account Managerina luot uria nuorille ammattilaisille ja mahdollistat asiakasyritysten kasvun
- Konsultoivan työnkuvan- resursoinnin asiantuntijana autat asiakasyrityksiäsi ymmärtämään ja ratkaisemaan resursointihaasteensa.
- Kiinnostavat ja monipuoliset asiakkaat
- Kasvavan, kehittyvän ja monipuolistuvan toimialan
- Upean työyhteisön, jota ohjaa välittämisellä ja kunnianhimolla kuorrutettu kulttuuri
- Selkeät tavoitteet ja tulokset: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.

Vaadimme myyjiltämme hyvin aktiivista, vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta - vastineeksi tarjoamme kattavan koulutuksen, kehityspolkuja sekä mahdollisuuden huipputienesteihin.

Työtehtävä
- Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä niiden kehittämisestä
- Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamisesi
- Tapaat aktiivisesti kasvotusten esimiehiä sekä henkilöstö- että liikkeenjohtoa
- Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
- Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista
- Teet kiinteää yhteistyötä rekrytointipäälliköidemme kanssa

Academic Workin Account Managerina rakennat oman asiakasportfolion alusta asti ja toimit omien asiakkaittesi strategisena kumppanina. Tapaat asiakkaitasi säännöllisesti kartoittaaksesi heidän resursointitarpeitaan. Meillä myyntiä tehdään konsultoivalla otteella, mikä tarkoittaa, että pyrit jatkuvasti paitsi tunnistamaan haasteita, myös ratkaisemaan niitä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme avulla. Lisäksi pääset kartoittamaan kokemusta IT-osaamisen myynnistä sisaryhtiömme Academyn palveluiden avulla. Asiakaskohtaamisten keskiössä on halu auttaa asiakasyritystä kasvamaan kunnianhimoisten korkeakoulutettujen nuorten ammattilaisten voimalla.

Etsimällämme henkilöllä on
- Opinnot paketissa
- B-ajokortti
- Sujuva suullinen ja kirjallinen sekä suomen että englannin kielen taito

Etsimämme henkilö on lisäksi:
- Rohkea – heittäydyt mielelläsi epämukavuusalueellesi, koska siellä pääset kehittymään
- Tavoitteellinen – tulosten takominen saa adrenaliinisi virtaamaan
- Kunnianhimoinen – asetat rimaa jatkuvasti korkeammalle
- Sosiaalisesti älykäs – hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainroolissa myyjän työssä
- Soveltuvuustestit toimivat hakemuksenasi

Pitkä kokemuksemme B2B-myyjien coachina on todistanut, että AW:n Account Managerille ei ole muottia. Jotta yksikään nykyinen tai tuleva huippumyyjä ei menisi sivusuun, käytämme rekrytoinnin alkuseulana soveltuvuustestejä.

Täysin tätä hakuamme varten räätälöidyt testit mittaavat potentiaaliasi menestyä B2B-myyjän roolissa - taustasta viis.

Testien suorittaminen vaatii keskittymistä ja kestää maksimissaan 30 minuuttia. Varmista siis, että sinulla on kunnolla aikaa testejä varten, jotta unelmaduunisi ei tyssää ajan tai keskittymisen puutteeseen. Pääset tekemään tehtävää tämän linkin kautta: https://jobs.academicwork.fi/annons/account-manager-b2bmyyntiin-academic...

Muuta tietoa
Aloitus: 13.1.2020 tai sopimuksen mukaan syksyllä 2019
Kesto: Vakituinen, Kokoaikainen
Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5, sekä asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla
Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)
Yhteyshenkilöt: Talent Acquisition Managerit Alina Kurppa ja Emmi Matvejeff
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Yrityskuvaus
Academic Workin palveluista, työpaikoista ja kulttuurista löydät lisää tietoa kotisivuiltamme www.academicwork.fi ja lisätietoa tehtävästä löydät osoitteesta www.paikkaparhaalle.fi.

Yritys:
Studentwork/Europark Finland Oy
Työkuvaus:

Etsitkö esimerkiksi opintojen ohelle työpaikkaa, jossa pääset kerryttämään asiakaspalveluosaamistasi? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme asiakasneuvoja!

EuroPark on vakavarainen yritys ja sen toiminnan perusta on innovatiivinen ajattelu ja ratkaisut, jotka takaavat asiakkaille, kohteiden omistajille ja yhteistyökumppaneille jatkuvan pysäköintipalveluiden kehittämisen ja tehokkaan pysäköintihallien operoinnin.

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä. Meillä on Helsingin keskustassa useita pysäköintihalleja, pysäköintitalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Autopay-kohteet Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä. Kohteisiin ajaminen on helppoa. Hallit ovat siistejä, valoisia ja turvallisia. Toimintaamme sisältyy myös muita palveluja – esimerkiksi autopesu, renkaiden vaihto ja varjoparkki.
https://europark.fi

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme EuroPark Finland Oy:lle asiakasneuvojaa osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan EuroParkille.

Asiakasneuvojan tehtävässä työskentelet Helsingin keskustassa sijaitsevissa EuroParkin pysäköintihalleissa ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Työt sijoittuvat arkisin klo 15:45-22:00, lauantaisin klo 9:00- 22:00 ja sunnuntaisin klo 9:00-19:00 välisille ajoille. Tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, kassanhoitoa, siisteyden ylläpitoa, pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvontaa ja varmistamista sekä mahdollisten ongelmien selvittelyä.

Pääasialliset työtehtävät

Asiakaspalvelu
Pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvonta ja varmistus
Ongelmatilanteiden selvittely

Odotamme sinulta

Iloista palveluasennetta
Vastuuntuntoisuutta ja reippautta
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kerryttää asiakaspalvelukokemusta mielekkään ja joustavan työn parissa.

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Yritys:
DUV Mellersta Nyland rf
Työkuvaus:

DUV SÖKER FRITIDSLEDARE

Är din passion motion i alla former, eller är du intresserad av slöjd, musik och konst? Utövar du en av dessa i ditt yrke eller på fritiden? Är du också intresserad av att hålla kvällstid klubbar några gånger i veckan för personer med funktionshinder och intellektuell funktionsnedsättning? DUV i Mellersta Nyland är en förening för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Föreningen ordnar fritidsverksamhet, erbjuder gemenskap och delaktighet, och arbetar för allas lika värde.

Skriv en kort text där du beskriver dig själv och varför du är lämplig för uppdraget. Bifoga också din CV och skicka till fritidskoordinator Muluken Cederborg, muluken.cederborg@fduv.fi.Om du har frågor gällande uppdraget kan du också ringa 0400-502 349.

"Ett gott liv på jämlika villkor – också för dem som behöver stöd i vardagen"

Nimike:
Yritys:
LähiTapiola
Työkuvaus:

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko vakuutus- ja finanssiala lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt korvausneuvojia henkilökorvausten pariin Espooseen määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 saakka.

Korvausneuvojana huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän vakuuttamisen palveluistaan ja tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa monikanavaisesti ja sähköisiä kanavia suosien. Meillä voit työskennellä joustavasti – arkisin työvuoroja on klo 8 ja 19 välillä ja satunnaisesti myös lauantaisin. Kokemuksen karttuessa voidaan keskustella myös etätyömahdollisuudesta.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja itsenäiseen päätöksentekoon
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta
  • Kykyä IT- ja järjestelmätaitojen nopeaan omaksumiseen

Sinulla on esimerkiksi kaupallisen alan tai terveydenhoitoalan (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja) koulutus. Aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat palvelupäälliköt Riina Hakulinen, puh. +358445331361 (2.10 klo 08-16) / riina.hakulinen@lahitapiola.fi sekä
Annaliina Pesonen, puh. +358453196431 / annaliina.pesonen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä HAKULOMAKE 13.10.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

 

Yritys:
Pilke Päiväkodit Oy
Työkuvaus:

Pilke Päiväkodit Oy etsii sijaisia ja harjoittelijoita pääkaupunkiseudun päiväkoteihin. Meillä on myös ruotsinkielisiä yksiköitä! Lue lisää meistä: pilkepaivakodit.fi ja ota yhteyttä Ulla Keskinen, ulla.keskinen@pilkepaivakodit.fi, p. 0409052925.

Yritys:
Spain Internship
Työkuvaus:

Our collaborators, are authentic educational centres, where children develop all their intellectual and social capacities. They provide the children with the necessary knowledge, to achieve a development of their abilities, all in a safe and reliable environment. The schools are spread in many parts of Spain and specifically in Madrid, where they have more than 10 schools. This school is located in Alcobendas (Madrid).

The company is now looking for an affectionate intern, willing to deal with children from 0 to 3 years old and able to join their team of psychologists and pedagogues, by helping the training plan, adapted to each age group according to the children’s needs, peculiarities and characteristics.

Tasks:
- Organize activities and games with children in the English
- Support in the development of games, dynamics and English conversations.
- Speak in English with children in different classes about everything in order to practice any vocabulary possible.
- Teach English language to the nursery's teachers

Requirements:
- Studies related to teaching, languages, psychology, humanities, history
(Studies in a different study field could also be considered)
- English proficiency level
- Person with patience, responsible and motivated to do its internship with children
- Previous working experience with children and babies would be an advantage
- Internship period would be 3 months minimum
- Provide Sexual Conviction Record Check (SCRC)

Internship hours:
30 hours a week

Benefits:
500 € / month gross

Yritys:
Suomen Seniorihoiva Oy
Työkuvaus:

Hei sinä aktiivinen ja elämäniloinen työnhakija!

Oletko kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa? Liity iloiseen tiimiimme ja hae meille töihin.

Olemme vuonna 2013 perustettu hoiva-alan kasvuyritys ja tarjoamme luotettavia ja korkealuokkaisia hoivapalveluita pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Missiomme on rikastaa senioreiden elämää luomalla heille onnellisia ja unohtumattomia hetkiä sekä helpottamalla heidän selviytymistään omassa kodissaan ja päivittäisissä arjen askareissaan.

Lisätietoa voit lukea osoitteesta: https://suomenseniorihoiva.fi/

Haemme nyt tiimiimme henkilökohtaisia avustajia palvelemaan asiakkaitamme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. 

Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asennetta sekä tervettä maalaisjärkeä. Edellytämme lisäksi työnhakijalta pitkäaikaista sitoutumista tehtävään, sillä meillä käy asiakkaan luona aina sama työntekijä, jolloin myös työ on tuttua ja turvallista niin asiakkaalle kuin työntekijällekin. Samalla turvaamme palvelun laadun ja jatkuvuuden.

Tehtävänäsi on toimia ikäihmisen tai vammaisen henkilökohtaisena avustajana ja huolehtia hänen hyvinvoinnistaan luotettavasti ja vastuullisesti. Sosiaali- ja terveysalan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Monipuolinen kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, on plussaa.

Tarjoamme:
- Kiireettömän, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn
- Kilpailukykyisen palkan
- Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin
- Lämpimän ja tukevan työyhteisön

Lupaamme antaa vastuullisen, palkitsevan ja kiireettömän työn. Saat perehdytyksen aina työtehtäviin ja asiakkaisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan osa-aikaisena. Saat vapaasti vaikuttaa omiin työaikoihisi. Työ sopii myös hyvin eläkeläiselle, joka haluaa lisää mielekästä ja vastuullista tekemistä omaan arkeensa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@suomenseniorihoiva.fi tai täytä hakulomake yrityksemme verkkosivuilta https://suomenseniorihoiva.fi/yhteystiedot/tule-meille-toihin/ ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä. Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö My Sundelin, +358 50 326 5571.

Mikäli välität aidosti ikäihmisistä ja haluat liittyä iloiseen tiimiimme, hae rohkeasti paikkaa viimeistään 10.10.2019 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana.

Yritys:
Trainers House Oyj
Työkuvaus:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet toimistollamme Espanjan Torreviejassa. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Yritys:
Trainers House Oyj
Työkuvaus:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet Helsingin toimistollamme Salmisaaressa meren rannalla. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sivut

Tilaa syöte Sosiaaliala