Teknik

Etsimme asiakkaallemme Lujabetonille elementtisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tulet osaksi Kärsämäen tehtaan tiimiä, mutta voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan elementtisuunnittelusta sekä olemaan mukana suunnittelupuolen toiminnan kehittämisessä tulevaisuudessa. Mikäli sinulla on tehtävän kannalta relevantti koulutustausta sekä mielellään jo jonkin verran työkokemusta elementtisuunnittelusta taustalla, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Luethan lisää alta ja lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa vauhdikkaasti.

Kuvaus

Elementtisuunnittelijana vastaat esimerkiksi kylpyhuonelaattojen sekä parveke- ja massiivilaattojen suunnittelusta. Suunnittelutyössä käytössäsi on Tekla. Tulet vastaamaan suunnittelusta itsenäisesti Kärsämäen tehtaan osalta, mutta tukenasi on osaavia kollegoita myös muilta tehtailta. Omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan tehtävä voi sisältää myös esimerkiksi kehitystehtäviä tai voit kehittyä urallasi kohti esimiestehtäviä. Suunnitelmissa on myös myöhemmin kasvattaa suunnittelutiimiä. Positio sijoittuu Kärsämäen tehtaalle, mutta halutessasi voit työskennellä myös etänä muualta alun perehdytyksen jälkeen, tai voit sijoittua esimerkiksi Hämeenlinnan, Siilinjärven tai Espoon toimistolle.

Tarjoamme

- mahdollisuuden kehittyä erinomaiseksi betoniosaajaksi vakaassa, kasvavassa ja kilpailukykyisessä perheyrityksessä

- mahdollisuuden työskennellä alan uusien innovaatioiden parissa

- mahdollisuuden kehittää uraasi toivomaasi suuntaan, esimerkiksi kehitys- tai esimiestehtäviin

Työtehtävä
Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu aluksi elementtisuunnittelu esimerkiksi kylpyhuone-, parveke-, ja massiivilaattojen sekä pieliseiniin liittyen. Tehtävänkuvausta voidaan tarkentaa taustasi ja osaamisesi perusteella ja sinulla on myös mahdollisuus kehittää roolia toivomaasi suuntaan.

Etsimällämme henkilöllä on
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennustekniikan DI. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta elementtisuunnittelun parista. Etsimme tehtävään henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja aikaansaava ja jolla on hyvät valmiudet työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti henkilökohtaisiin haastatteluihin!

Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Kärsämäki/Hämeenlinna/Siilinjärvi/Espoo tai etänä

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Betoni on luja, kestävä ja tiivis rakennusaine, jolla teet kestäviä rakennuksia. Lujabetoni Oy on yli 65-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 188 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 800 ammattilaista. Meillä on 31 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.