Teknik

Etsimme nyt uransa alussa olevaa hankintainsinööriä asiakasyrityksellemme Helsinkiin! Tässä monipuolisessa roolissa pääset kehittämään osaamistasi toimitilarakentamisesta hankinnan näkökulmasta. Mikäli sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan koulutustausta ja olet luonteeltasi aktiivinen ja nautit ihmisten kanssa työskentelyssä - lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus:

Tehtävässä tulet toimimaan osana hankintatiimiä, jossa sinun vastuullasi tulee olemaan sekä tiettyjä hankintakokonaisuuksia että mahdollisesti vastuutyömaita. Rooliisi kuuluu hankinnat tarjousten laatimisesta sopimusten luomiseen. Tehtävässä oleellista on tehdä läheistä yhteistyötä työmaiden kanssa huolehtien hankintojen aikatauluttamisesta.

Voit olla jo kerryttänyt hieman aiempaa kokemusta vastaavista hankinnan tehtävistä, mutta tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on aktiivinen ja oppimishaluinen asenteesi työtä kohtaan!

Tarjoamme:

- Monipuolisen roolin, jossa pääset sekä oppimaan uutta että kehittämään tehtävänkuvaasi oman osaamisesi karttuessa

- Vakaan konsernin edut ja mahdollisuuden kehittyä talon sisällä

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään sopiva rakennusalan insinööri koulutus (AMK tai DI)

- Aiempi kokemus hankintojen tekemisestä rakennusliikkeessä katsotaan eduksi

- Sujuva suomi ja hyvä englannin kielen taito

- Työturvallisuuskortti

Ajokortti ja oma auto nähdään tehtävässä eduksi.

Etsimämme henkilö on:

- Vuorovaikutustaitoinen

- Rohkea

- Oma-aloitteinen

Muuta tietoa:

- Aloitus: Alkuvuodesta 2021

- Kesto: Vakituinen

- Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus:

Asiakasyrityksemme on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä.