Företagsekonomi

Etsimme nyt loppuvuoden ajaksi projektityöntekijää kiinteistö- ja ympäristöalla toimivan asiakasyrityksemme sisäiseen projektiin. Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä myyntitiimin kanssa ja päävastuisiisi kuuluu sopimusten läpikäyminen ja niistä yhteenvetojen kokoaminen. Pysyvätkö siis langat käsissäsi ja olet omillasi huolellisuutta vaativissa työtehtävissä? Hienoa! Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön haettua tehtävää.

Kuvaus
Projektityöntekijänä toimit asiakasyrityksemme myyntitiimissä ja tehtävänkuvaasi kuuluu tiimin avustaminen sopimusten läpikäymisessä ja niiden yhteenvedoissa. Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei välttämättä tarvitse olla laajaa sopimusteknistä osaamista, vaan tärkeintä on skarppi ja huolellinen asenteesi työtä kohtaan!

Tarjoamme
- Hienon mahdollisuuden päästä osaksi ison yrityksen myyntitiimin toimintaa
- Kattavan perehdytyksen ja tuen tehtävään

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- Myynnin sopimusten hakeminen ja niiden läpikäyminen
- Yhteenvetojen kasaaminen sopimusten perusteella
- Saat tarkempaa tietoa kyseessä olevasta yrityksen sisäisestä projektista hakuprosessin edetessä.

Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva opintotausta (esim. kaupallinen)
- Hyvät MS Office taidot
- Pitkäjänteisyyttä ja motivaatiota rutiinitehtäviä kohtaan
- Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito

Etsimämme henkilö on:

- Tarkka ja huolellinen
- Rohkea
- Omatoiminen

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 31.12.2020 asti

Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme on merkittävä kiinteistö- ja ympäristöalan toimija.