Teknik

Etsimme nyt työnjohtoharjoittelijaa Helsinkiin kesäksi 2021 kaukolämpörakentamisen pariin! Mikäli sinulla on jo muutama vuosi LVI- tai infra-alan opintoja takana ja olet kiinnostunut työskentelemään infra-alan uusimpien innovaatioiden parissa kokeneiden asiantuntijoiden kanssa, saatat olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Etenemme sopivien hakijoiden kanssa nopealla aikataululla.

Työnjohtoharjoittelijana pääset keväällä työskentelemään kokeneempien työnjohtajien tukena osa-aikaisesti ympäri Helsinkiä erilaisten työmaiden parissa ja osaamisen karttuessa saat kesän aikana vastuullesi myös omia työmaita. Työ alkaa osa-aikaisena sopimuksen mukaan keväällä 2021, esimerkiksi maaliskuussa, ja kesän ajan pääset työskentelemään kokoaikaisesti. Työ on itsenäistä sekä vastuullista ja tehtävänäsi on huolehtia siitä, että työmailla on kaikki kunnossa ja työntekijät voivat hoitaa työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Itsenäisyyden vastapainoksi tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä tiiviin työnjohtajaporukan tuen, johon turvautua haasteiden edessä.

Tarjoamme
- Liikkuvan työn pääkaupunkiseudulla – vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa
- Asiantuntevan ja tiiviin työporukan, joka tukee toisiaan
- Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät infrarakentamisen uusimpien innovaatioiden parissa
- Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
- Työmailla vierailu ympäri Helsinkiä
- Työmaiden ja kaivantojen turvallisuuden tarkastaminen
- Työnjohtajien tukena toiminen erilaisissa tehtävissä ja heille raportoiminen

Etsimällämme henkilöllä on
- Tehtävään soveltuva LVI- tai infra-alan koulutustausta
- Tulityö-, työturvallisuus-, ja tieturvallisuus 1 -pätevyydet
- Perusosaaminen Ms Office 365 – sovelluksista
- Ajokortti ja oma auto
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito, venäjän kielen taito katsotaan eduksi
Katsomme lisäksi eduksi, mikäli sinulla on jo aiempaa työkokemusta infra-alalta esimerkiksi harjoittelujen tai aiempien kesätöiden kautta. Työntekijänä olet:

- Itsenäinen ja joustava, nautit liikkuvasta työstä ulkona
- Sosiaalinen, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit ihmisten parissa työskentelystä
- Oma-aloitteinen ja proaktiivinen, tartut toimeen reippaasti ja kysyt tarvittaessa apua

Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan osa-aikaisesti esim. maaliskuussa 2021
Kesto: Elokuun 2021 loppuun asti
Sijainti: Helsinki
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä EPR-Asennus puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Hae täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/tyonjohtoharjoittelija-infrarakentamisen-pariin-kesatyo-helsinki/15048548

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
EPR-Asennus Oy on kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen ammattilainen. Meiltä onnistuu myös rakennusten sisäiset putkistohitsaukset ja muut vaativat asennustyöt. Olemme keskittyneet energiayhtiöiden ja yritysten ensiöpuolen putkitöihin.