Teknik

Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Rakennus- tai LVI-tekniikan insinööri (esim. teknikko/AMK/DI), alan työkokemusta
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: Jämsänkatu 2 00520 Helsinki, Turun toimipiste neuvoteltavissa
Haku-DL: 11.10.2020

Korjauspartnerit on uusi, nuorekas ja dynaaminen yritys, jolla on kuitenkin alan kokenein henkilökunta. Toimintamme alkoi vuoden 2018 alussa ja nyt meitä on jo nelisenkymmentä ammattilaista. Osaamme korjausrakentamisen ja taloyhtiömaailman paremmin kuin omat taskumme. Henkilökuntamme toteuttamat sadat onnistuneet projektit takaavat kykymme viedä projekti läpi ongelmitta.

Kokonaispalvelumme kattavat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät osa-alueet: hankekehitys, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, valvonta ja projektinjohto. Tavoitteenamme on aina entistä viihtyisämpi, kestävämpi ja energiatehokkaampi rakennus ja tähän pääsemme hyvällä yhteistyöllä tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme paremmaksi ja tehokkaammaksi, koulutamme myös myös muita alalla toimijoita. Olemme myös edelläkävijöitä virtuaalisten suunnittelu- ja havainnollistamistekniikoiden käytössä.

Toimistomme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Helsingin Vallilassa sekä Turussa keskustassa.

Voimakkaan kasvumme keskellä etsimme nyt kehittymishaluista LVI-valvojaa Helsinkiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi tekijä, Korjauspartnereilla saat tarvittavan tuen asiantuntijuutesi kehittymiseen. Meillä pääset tekemään monipuolisesti valvontatehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa, vaihdellen esimerkiksi 1800-luvun tiilikerrostalojen linjasaneerauksista 1970-luvun elementtikohteisiin. Helsingin seudulla työpöydällesi kuuluu pääosin erilaiset linjasaneerauskohteet ja niissä tehtävät laadun sekä projektin etenemisen LVI-valvontatehtävät. LVI-valvojalla on tyypillisesti useita eri projekteja samanaikaisesti ja työtä pyritään jakamaan tasaisesti tiimin asiantuntijoiden kesken. Yleisten valvontatehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluu raportointitehtävät projektin eri sidosryhmille.

Työtäsi tukevat työntekijöidemme vankka kokemus sekä matala organisaatiorakenne, joka mahdollistaa avoimen kommunikaatioyhteyden tiimiläisiisi. Tehtävässä parasta on se, että pääset hankkeisiin mukaan valmisteluista aina toteutukseen saakka. Korjauspartnerit ovat nostamassa liiketoimintaansa uudelle tasolle ja etsivät jatkuvasti keinoja kehittää sitä ajan hermoon sopivaksi. Tutustu esimerkiksi Korjauspartnereiden uuteen konseptiin.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:
- LVI-valvonnan tehtävät erilaisissa korjausrakentamisen kohteissa
- Osallistuminen työmaakokouksiin sekä työmaakierroksiin
- Raportointi projektien etenemisestä sekä valvontaan liittyvät dokumentointitehtävät
- Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa mm. asiakkaat, työmaahenkilökunta, projektipäällikkö, suunnittelijat

Työpöydällesi saat monipuolisia ja välillä haastaviakin kohteita, mutta saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen työssä menestymisen tueksi. On myös hienoa, jos sinua kiinnostaa tulevaisuudessa omien hankkeiden vetäminen tai projektipäällikkönä toimiminen, sillä toivomme, että viihdyt kanssamme pidempäänkin!

Hakijalta odotetaan:
- LVI- valvojan tehtävään soveltuvaa koulutusta (Työteknikko/AMK)
- Relevanttia työkokemusta rakennusalalta
- Sujuvaa suomen kielen osaamista (kirjallinen sekä suullinen)
- Joustavaa ja rempseää asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itseohjautuvaa työotetta
- B -ajokorttia ja auto käytettävissä
- Eduksi katsomme ymmärryksen rakennusautomaatiosta

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet kehityksellesi mm. kattavan perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen päivittäiseen tekemiseen. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja sparraushenkistä asiantuntijatiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan suuresti. Tulet työskentelemään alkuun enemmän toimistolla sekä työmailla, mutta kokemuksesi karttuessa tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edut, puhelinedun sekä ennen kaikkea avoimen, huumorintajuisen sekä hyvinvoivan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 11.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/korjauspartnerit-lvi-valvoja-helsinkiin-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Korjauspartnereiden palvelukseen.

Pääset tutustumaan Korjauspartnereihin tarkemmin täällä: www.korjauspartnerit.fi/ sekä https://atalent.fi/toihin-korjauspartnereille. Käy kurkkaamassa myös https://atalent.fi/blog/kehity-korjausrakentamisen-ammattilaiseksi-korjauspartnereilla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.