Teknik

Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Rakennustekniikan korkeakoulututkinto (RI/RKM/DI) sekä hieman jo kokemusta alalta
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: Puutarhakatu 15 B, 20100 Turku
Haku-DL: 11.10.2020

Korjauspartnerit on uusi, nuorekas ja dynaaminen yritys, jolla on kuitenkin alan kokenein henkilökunta. Toimintamme alkoi vuoden 2018 alussa ja nyt meitä on jo nelisenkymmentä ammattilaista. Osaamme korjausrakentamisen ja taloyhtiömaailman paremmin kuin omat taskumme. Henkilökuntamme toteuttamat sadat onnistuneet projektit takaavat kykymme viedä projekti läpi ongelmitta.

Kokonaispalvelumme kattavat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät osa-alueet: hankekehitys, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, valvonta ja projektinjohto. Tavoitteenamme on aina entistä viihtyisämpi, kestävämpi ja energiatehokkaampi rakennus ja tähän pääsemme hyvällä yhteistyöllä tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme paremmaksi ja tehokkaammaksi, koulutamme myös myös muita alalla toimijoita. Olemme myös edelläkävijöitä virtuaalisten suunnittelu- ja havainnollistamistekniikoiden käytössä.

Toimistomme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Helsingin Vallilassa sekä Turussakeskustassa.

Voimakkaan kasvumme keskellä etsimme nyt kehittymishaluista rakennusteknistä asiantuntijaa Turkuun. Meillä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kuntotutkimuksen tehtäviä kuten kiinteistöjen kuntotarkatuksia, rakenteiden kuntotutkimuksia, sisäilmatutkimuksia sekä niihin liittyviä arviointeja ja selvityksiä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu olennaisena osana raportointi sekä toimenpide-ehdotusten tekeminen asiakkaille. Korjauspartnereilla panostetaankin erityisesti raportoinnin sekä ulkoisen viestinnän laatuun ja sitä tukemassa sinulla on käytössäsi modernit työvälineet, joihin pääset myös itse vaikuttamaan. Tarkemmat kuntotutkimukset ja analyysit suoritamme yhteistyössä tunnettujen testauslaitosten kanssa.

Rakennusteknisen asiantuntijan työtäsi tukevat työntekijöidemme vankka kokemus sekä matala organisaatiorakenne, joka mahdollistaa avoimen kommunikaatioyhteyden tiimiläisiisi. Rooli on hyvin itsenäinen ja saat vapaat kädet työpäiviesi aikatauluttamiseen. Korjauspartnerit ovat nostamassa liiketoimintaansa uudelle tasolle ja etsivät jatkuvasti keinoja kehittää sitä ajan hermoon sopivaksi. Toiminnan kasvaessa tulemme tulevaisuudessa panostamaan esimerkiksi ylläpitopalveluiden kehittämiseen ja pääsetkin toimimaan yhtenä avainhenkilönä tässä kokonaisuudessa.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:
- Kuntotutkimusten,- arviointien sekä -selvitysten tekeminen erilaisiin kiinteistöihin
- Asiakaskäynnit sekä niiden sopiminen ja koordinointi
- Eri kohteiden raportointi- ja viestintätehtävät ulkoisesti sekä sisäisesti
- Yhteistyö asiakasrajapinnassa sekä sisäisten sidosryhmien kanssa

Työpöydällesi saat monipuolisia ja välillä haastaviakin kohteita, mutta saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen työssä menestymisen tueksi. On myös hienoa, jos sinua kiinnostaa tulevaisuudessa omien hankkeiden vetäminen tai projektipäällikkönä toimiminen, sillä toivomme, että viihdyt kanssamme pidempäänkin!

Hakijalta odotetaan:
- Rakennustekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa (RKM/RI/DI)
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen sekä suullinen)
- B- ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta
- Joustavaa ja rempseää asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itseohjautuvaa työotetta

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Työmaakokemus esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta
- Erilaiset pätevyydet sekä sertifikaatit kuntotutkijan tehtävistä

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet kehityksellesi mm. kattavan perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen päivittäiseen tekemiseen. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja sparraushenkistä asiantuntijatiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan suuresti. Tulet työskentelemään alkuun enemmän toimistolla sekä työmailla, mutta kokemuksesi karttuessa tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edut, puhelinedun sekä ennen kaikkea avoimen, huumorintajuisen sekä hyvinvoivan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 11.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/korjauspartnerit-rakennustekninen-asiantuntija-turkuun-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Korjauspartnereiden palvelukseen.

Pääset tutustumaan Korjauspartnereihin tarkemmin täällä: www.korjauspartnerit.fi/ sekä https://atalent.fi/toihin-korjauspartnereille. Käy kurkkaamassa myös https://atalent.fi/blog/kehity-korjausrakentamisen-ammattilaiseksi-korjauspartnereilla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.