Hälsovård, Sociala området

Etsimme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön Attendo Linnanharjuun Itä-Helsinkiin. Töitä voit tehdä joustavasti silloin kun haluat.

Attendo Linnanharju sijaitsee Vartioharjussa rauhallisella ja vehreällä omakotialueella, lyhyen kävelymatkan päästä Vartiokylälahden rannalta. Hoivakodissamme on neljä ryhmäkotia, yhteensä 61 asukaspaikkaa. Tarjoamme tehostettua palveluasumista yli 65-vuotiaille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Olemme Linnanharjussa palvelleet ikäihmisiä ja muistisairaita asiakkaita jo kohta 10 vuotta. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllinen ja asukaslähtöinen hoiva. Pyrimme säilyttämään asukkaan elämän mahdollisimman samansuuntaisen kuin ennen meille muuttoa ja hoitotyötä toteutetaan toimintakykyä tukien. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri.

Keikkalaisena olet osa meidän mukavaa ja ammattitaitoista työtiimiä. Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun ohella taikka toisen työn ohella. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Meillä on moninaiset työsuhde-edut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi -ePassi, ateriaetu, alennukset kuntosaleihin jne.) ja pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita.

Tehtävää varten sinulla on:
- Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai olet terveydenhuoltoalan opiskelija. Voit olla sairaanhoitaja-, gerononomiopiskelija tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija.
- Riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa tehtävien hoitamiseen
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2020 mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.