Hälsovård, Sociala området

 

Vi söker en sjukskötare till Attendo Hedvig Sofia i Berghäll, Helsingfors.

Vi söker en engagerad, hjärtlig och kunnig sjukskötare till vårt team. Vårdhemmet Hedvig Sofia erbjuder dygnetruntvård och -omsorg för 24 boende. Det rehabiliterande arbetssättet syns i vardagen och respekt för individen är en värdering som leder vår verksamhet. Vi uppmärksammar dagligen sociala resurser och relationer och ordnar även gemensamt program.

Vi erbjuder ett utmanande arbete, en trivsam arbetsmiljö och en möjlighet att utvecklas i ditt arbete. När det gäller lönerna och arbetsvillkoren följer vi den privata socialservicebranschens kollektivavtal. Sjukskötarens arbetstid är dagsarbete vardagar.

Behörighetsvillkoren för uppgiften är legitimerad sjukskötarexamen, eller sjukskötarstuderande som avlagt åtminstone 140 studiepoäng, äkta intresse för och gärna erfarenhet av arbete med äldre, goda sociala färdigheter samt en glad och hurtig attityd. Vi uppskattar en ivrig och engagerad inställning till arbetet. Du är flexibel, självständig och vill lära dig nya saker. Du är inte heller rädd för att ta dig an nya utmaningar.

Vi förutsätter att den anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Av den sökande förutsätter vi goda språkkunskaper i de båda inhemska språken.

Sjukskötare är en stödjande resurs, en stark påverkare och en viktig del av verksamhetens vardag. Tillsammans med teamet säkerställer sjukskötaren att klienterna får en god vård och att deras vardag är trygg och innehållsrik. Vi vill att du trivs och känner att du är på rätt plats och gör ett viktigt och meningsfullt arbete.

Vi erbjuder dig:
- en trevlig arbetsmiljö med ett fantastiskt arbetsteam
- ePass, motions-, kultur,- och välbefinnande förmåner

Om du är genuint intresserad av arbetet och har en förmåga att arbeta självständigt samt göra beslut, ta då chansen och kom med i vårt inspirerande team!

Skicka din ansökan med bifogad CV senast 31.10.2020. Vi intervjuar sökanden redan under ansökningstiden och valet görs så fort vi hittar en lämplig kompetent kandidat.

Arbetet börjar 2.11.2020 eller enligt överenskommet.