Media, Teknik

Saatko tekstin ja kuvan elämään kiinnostavalla tavalla? Haemme digitiimiimme innostuneella asenteella ja hyvällä visuaalisella silmällä varustettua huipputyyppiä. Digital Designerina pääset näyttämään taitosi ilmaisuvoimaisten animaatioiden ja digimainonnan tekemisessä tunnetuille yrityksille ja johtaville suomalaisille brändeille.

Arvostamme erinomaista visuaalista silmää, kokemusta erilaisista digitaalista toteutuksista ja ymmärrystä eri web-tekniikoista, niiden rajoitteista ja mahdollisuuksista. Liikkuvan kuvan ratkaisut ovat työtehtävän keskiössä. 

Odotamme, että olet kuin kotonasi Adobe-ohjelmien parissa (Photoshop, After Effects, Animate ja Illustrator) ja hallitset HTML5:n perusteet. Lisäksi tehtävässä onnistuminen vaatii kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä. Digimainonnan sertifikaatit ovat plussaa.

Arvostamme myös kokemusta animoinnista, konseptointitaidoista ja kyvyistä suunnitella mainoskampanjoita. Sovit osaavaan tiimiimme, jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, langat pysyvät käsissäsi ja osaat tuottaa laadukkaan lopputuloksen tiukassakin aikataulussa. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa ja on valmis päivittämään taitojaan vastaamaan asiakkaidemme tarpeita uusimmilla tekniikoilla ja trendeillä.

Täytämme paikat heti kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Digital Designer”

Lisätietoja tehtävistä antaa Kimmo Rantala, puh 040 843 0481.

 

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat myös perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, liikkuvan kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy sekä Design-yksikkö Kulma Creative. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 85 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2019 oli hieman yli 8 miljoonaa euroa.