Företagsekonomi, Teknik

Oletko hyvä tyyppi ja etsit ponnahduslautaa taloushallinnon maailmaan?

Hyvä, sitten saatat olla hakemamme henkilö! Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille yrityksemme arvoista lähinnä sydäntä.

Kesäharjoittelijana Efiman taloushallinnon ulkoistuspalvelussa pääset tutustumaan monipuolisiin työtehtäviin asiakasyritystemme osto-, myynti- ja matkareskontran parissa. Tehtävänäsi on laskujen käsittely, tiliöinti ja kiertoon laitto sekä muut taloushallinnon avustavat tehtävät. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme laskujen käsittelyssä sekä järjestelmien käytössä. Valmis paketti sinun ei kuitenkaan tarvitse olla – tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta.

Työsuhde on määräaikainen ja työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti kevään aikana. Kesän ajan työ on kokoaikaista, mutta tarjoamme töitä myös keväälle osa-aikaisesti korkeakouluopintojen ohelle. Moni kesäharjoittelija on löytänyt vakituisen asiantuntijatyönsä meiltä.

Mitä toivomme sinulta:

  • intoa ja kiinnostusta taloushallinnon tehtävistä
  • kykyä tehdä töitä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi
  • halua oppia uutta ja kehittää itseäsi
  • oma-aloitteista ja mutkatonta asennetta
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • edellytyksiä perehtyä ja työskennellä etänä vallitsevan koronatilanteen näin vaatiessa

On eduksi, jos sinulla on kokemusta osto-, myynti- tai matkalaskujen käsittelystä sekä taloushallintojärjestelmistä. Työkielemme on suomi, mutta sujuvasta ruotsin kielen taidosta on etua.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ensinnäkin meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa työ sujuu hyvässä yhteishengessä ja mahdolliset vastaan tulevat haasteet ratkotaan yhteistuumin. Ulkoistuksemme työntekijät nostavat ensimmäisinä esiin työkaverit ja -ilmapiirin asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Toiseksi pääset kerryttämään arvokasta substanssiosaamista taloushallinnosta ja sen järjestelmistä. Meidän modernit työtavat ja prosessit takaavat sen, että sinulla on kesän jälkeen konkreettista ja ajankohtaista osaamista taloushallinnosta. Kolmanneksi tarjoamme monipuoliset ura- ja kehitysmahdollisuudet nopeasti muuttuvassa kasvuyrityksessä. Omaa työtään on mahdollista kehittää ja vastuuta saa ottaa, jos sitä itse haluaa. Työskentelemme toistaiseksi etänä, mutta toivomme pääsevämme kesällä nauttimaan toimistomme tarjoamista mahdollisuuksista, joten viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tarjoamme työn mahtavalla näköalapaikalla – ihan kirjaimellisesti. Kattoterassillamme, aivan Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla, nautit vaikkapa lounaan tai lasillisen kuohuvaa perjantaisin työpäivän päätteeksi.

Mitä seuraavaksi?

Käy tutustumassa sivuillamme kesän harjoitteluun osoitteessa: https://www.efima.com/kesaduuni-efimalla/
Haasta itsesi ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 24.1.2021 mennessä.

Hakemusten perusteella kutsumme henkilöitä vastaamaan videohaastattelun kysymyksiin jo hakuaikaina, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa! Toisen vaiheen rekrytointihaastattelut järjestämme viikolla 5. Rekrytointiprosessiin osallistuneiden joukosta valitsemme uudet harjoittelijamme 20.2.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tiina Kaskinen ja Elsi Kurttila. Heidät tavoitat sähköpostilla: tiina.kaskinen@efima.com tai elsi.kurttila@efima.com.