Företagsekonomi, Kultur, Hälsovård, Media, Sociala området, Idrott, Teknik, Turism, Övriga

Onko sinulla työkokemusta Etuuskäsittelijän tehtävistä jossakin työttömyyskassassa? Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Etuuskäsittelijä! 

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassalle Etuuskäsittelijää kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy joulukuun loppuun 2021. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Vaikka toimipiste on Helsingin Pasilassa, työ on mahdollista suorittaa täysin etänä myös muilta paikkakunnilta käsin. 

Tehtävässä käsittelet sisään tulleita hakemuksia ja teet päätöksiä. Aiempi kokemus työttömyyskassan etuuskäsittelijän tehtävästä on välttämätöntä.

Asiakasyritys
Vuonna 1968 perustettu Toimihenkilöliitto ERTO on ammattiliitto yksityisen sektorin asiantuntijoille ja ammattilaisille. ERTO on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsen ja sillä on jäseniä noin 15 000. Lue lisää täältä: https://www.erto.fi/tietoa-ertosta

Pääasialliset tehtävät

  • Etuushakemusten valmistelu, käsittely ja ratkaisu
  • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse

Odotamme sinulta

  • Työkokemusta etuuskäsittelijän tehtävästä jossakin työttömyyskassassa
  • Huolellista ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Mahdollisimman tuoretta Digia-maksatusjärjestelmäosaamista

Tarjoamme sinulle 

  • Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Mahdollisuuden työskennellä kokonaan etänä
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään
  • Osaavan tiimin ympärillesi

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme välittömästi potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.2.2021. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com) 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentworkilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!