Hälsovård, Sociala området, Övriga

Hei sinä reipas henkilökohtainen avustaja!

 

Haluatko auttaa minua elää aktiivista elämää?

Tässä nopea kuvaus työstä. Kolme avustajaa tekevät päivävuorot klo 8-23. Työvuorot ovat 8-16 ja 16-23 vaihtelevasti aamu- ja iltavuoro kaikkina viikonpäivinä. Haen yhden avustajan joka tekee viisi päivää viikossa ja yhden joka tekee neljä päivää viikossa. Asun keskustassa, Punavuoressa.                                             Minulla on osittainen neliraajahalvaus pyöräilyonnettomuuden seurauksena ja tarvitsen apua kaikessa. Tehtäviin kuuluu henkilökohtainen hygienia, vatsantoimitus/tuseeraus, kertakatetrointi, paljon ulkoilua manuaalipyörätuolissa, kodinhoitotehtäviä jne. Kolme kertaa viikossa avustaja käy kanssani toimintaterapiassa, fysioterapiassa, allastreenissä ja kuntosalilla Validiassa.

Kokemus hoidollisista tehtävistä ei välttämättä tarvitse. Perehdytämme kaikkiin tehtäviin. Oikea asenne ja henkilökemia ovat tärkeämpiä. Työn voi tehdä vain suomen kielellä. Lähtöpalkka on 12,32 €/h plus ilta-, viikonloppu ja kokemuslisät.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus vaimolleni osoitteeseen annam.hamberg@gmail.com. Kerro itsestäsi ja mitä olet tehnyt. Liitä mukaan CV ja hyvä jos löytyisi suosittelija. Kirjallisten hakemusten perusteella pyydämme haastatteluun.

 

Hakemustasi odotellen