Företagsekonomi, Övriga

NCS Finland Oy on suomalainen voimakkaasti kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, joka on erikoistunut koko Euroopan kattaviin maantiekuljetuksiin. Yritys on perustettu vuonna 2002 ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 30,3 milj. euroa. Palveluksessamme on 40 alan ammattilaista ja toimipisteemme sijaitsevat Espoon Isossa-Omenassa sekä Vaasassa.

 

Voimakkaan kasvun myötä etsimme Espoon Iso-Omenaan Keski-Euroopan kuljetusten

 

LIIKENTEENHOITAJAN ASSISTENTTIA

 

Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja kansainvälistä työyhteisöä. Pääasialliset tehtävät sisältävät ajojärjestelyä, yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä yhteistyökumppaneihin niin koti- kuin ulkomailla, tilausten käsittelyä sekä muita yleisiä huolintatehtäviä.

 

Olet työntekijänä tarkka, asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen sekä vastuuntuntoinen. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja vuorovaikutuksesta. Olet oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja halukas olemaan mukana voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ:

 

-Soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi

-Kiinnostusta logistiikka- ja kuljetusalaan yleisesti

-Erinomaista asiakaspalveluasennetta

-Kielitaito: saksa ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi

-IT-taidot: MS Office, logistiikka-/ TMS-järjestelmien tuntemus lasketaan eduksi

 

NCS Finland Oy työantajana tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin 10-16, Jarmo Halonen p. 040 900 6466

 

Lähetä avoin hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi osoitteseen: jobs@ncs.fi viimeistään 12.10.2020.