Teknik

Asiakasyrityksemme Netel hakee projektipäällikköä vastaamaan yrityksen sähkönjakeluverkkoprojekteista Etelä-Suomessa. Tehtävässä pääset hyödyntämään sähköalan korkeakoulututkintoasi vakaassa sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentamisalan yrityksessä. Tämä tehtävä tarjoaa vastuuta, monipuolisia sekä mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden päästä rakentamaan uraa innovatiivisessa yrityksessä. Tutustu alla tehtävään tarkemmin ja hae jo tänään!

Kuvaus

Projektipäällikkönä vastaat vastuullasi olevista sähkönjakeluprojekteista eli työtehtäviisi projektin aikataulutus, taloudellinen vastuu sekä koordinoit ja valvot käytännön toteutusta. Työsuhteen alussa tulet saamaan kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset nopeasti itsenäisesti johtamaan vastuullasi olevia projekteja.

Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät: Tässä tehtävässä päivät muistuttavat harvoin toisiaan ja tehtäväkentän kirjo on todella laaja.
- Mahdollisuuden työllistyä suoraan Netelille määräaikaisuuden jälkeen.
- Tilaisuuden rakentaa uraa monikansallisessa, vakaassa, kasvavassa yrityksessä. Yrityksessä on neljä eri toiminta-alaa, jotka tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja uratulevaisuudelle.

Työtehtävä

Projektipäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu projekteista eli työnkuvaasi sisältyy koko projektien elinkaari alusta loppuun. Työtehtäviäsi ovat:

- Projektien ohjaus-, valvonta- ja johtamistehtävät
- Aikataulujen, laadun ja taloudenpidon suunnittelu ja seuranta
- Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

-Soveltuva alan tutkinto, esimerkiksi korkeakoulututkinto sähkövoimatekniikasta
- Noin 1-3 vuoden kokemus sähköverkkoalalta
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Eduksi katsomme kokemuksen sähköverkkoprojektien johtamisesta.

Etsimämme henkilö on:

- Yhteistyökykyinen niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden suuntaan
- Omatoiminen ja itsenäinen
- Rohkea ja reipas vastuunottaja

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, jonka aikana tai päätteeksi mahdollisuus rekrytoitua Netelille

Sijainti: Projektikohteet Etelä-Suomen toimipisteissä (Helsinki, Tampere, Parainen, Raasepori)

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Netelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs03@academicwork.fi

Haethan paikkaa osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/annons/projektipaallikko-sahkoverkkojen-pariin-netel-oy/15044796

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Yrityskuvaus

Netel Oy (https://netel.fi/) on valtakunnallinen tietoliikenneverkkojen sekä uusiutuvan energian ja energian siirron projektinjohtotalo. Netel-konsernissa on noin 400 työntekijää 25 eri toimistossa Pohjoismaissa sekä 1400 kokoaikaista alihankkijaa. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 153 miljoonaa euroa. Netel Oy käsittää neljä liiketoiminta-aluetta: kiinteä tietoliikenne- ja sähköverkot sekä matkapuhelinverkot, pientyöt ja ylläpito.

Netelin sähköverkot -yksikkö vastaa sähkön jakelu -ja siirtoverkkojen kokonaisvaltaisesta projektinjohtamisesta ja palveluiden tuottamisesta asiakkaalle, pitäen sisällään muun muassa sähkönjakeluverkkojen suunnittelun, materiaalihankinnat, asennukset ja ylläpidon.

Netel Oy - Innovaattori, edelläkävijä ja raja-aitojen kaataja.