Teknik

Asiakasyrityksemme Netel hakee suunnitteluasiantuntijaa sähkönjakeluverkkoprojektien suunnittelun ja dokumentoinnin tehtäviin Etelä-Suomen alueelle. Tehtävässä pääset hyödyntämään sähköalan korkeakoulututkintoasi vakaassa sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentamisalan yrityksessä. Tämä tehtävä tarjoaa vastuuta, monipuolisia sekä mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden päästä rakentamaan uraa innovatiivisessa yrityksessä. Tutustu alla tehtävään tarkemmin ja hae jo tänään!

Kuvaus

Suunnitteluasiantuntijana hyödynnät verkkorakenteen ymmärrystäsi hankkeiden toteutuksen tukena. Toimit suunnittelupäällikön alaisuudessa osana suunnittelijoiden tiimiä.

Tarjoamme

- Mielenkiintoiset projektit, joiden suunnittelun tukena toimit tiimisi kanssa.
- Mahdollisuuden työllistyä suoraan Netelille määräaikaisuuden jälkeen.
- Tilaisuuden rakentaa uraa monikansallisessa, vakaassa, kasvavassa yrityksessä. Yrityksessä on neljä eri toiminta-alaa, jotka tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja uratulevaisuudelle.

Työtehtävä

- Verkkosuunnittelun tukena toimiminen
- Dokumentointi verkkotietojärjestelmissä

Etsimällämme henkilöllä on

- Soveltuva alan tutkinto, esimerkiksi korkeakoulututkinto sähkövoimatekniikasta
- Noin 1-3 vuoden kokemus sähköverkkosuunnittelusta ja dokumentoinnista
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Arvostamme Trimble NIS ja KeyCom -järjestelmien tuntemusta.

Etsimämme henkilö on:

- Yhteistyökykyinen
- Huolellinen
- Itseohjautuva

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan syksyllä 2020

Kesto: 12kk, jonka aikana tai päätteeksi mahdollisuus rekrytoitua Netelille

Sijainti: Projektikohteet Etelä-Suomen toimipisteissä (Helsinki, Tampere, Parainen, Raasepori)

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Netelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs03@academicwork.fi

Haethan paikkaa osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/annons/suunnitteluasiantuntija-sahkoverkkojen-pariin-netel-oy/15044795

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Yrityskuvaus

Netel Oy (https://netel.fi/) on valtakunnallinen tietoliikenneverkkojen sekä uusiutuvan energian ja energian siirron projektinjohtotalo. Netel-konsernissa on noin 400 työntekijää 25 eri toimistossa Pohjoismaissa sekä 1400 kokoaikaista alihankkijaa. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 153 miljoonaa euroa. Netel Oy käsittää neljä liiketoiminta-aluetta: kiinteä tietoliikenne- ja sähköverkot sekä matkapuhelinverkot, pientyöt ja ylläpito.

Netelin sähköverkot -yksikkö vastaa sähkön jakelu -ja siirtoverkkojen kokonaisvaltaisesta projektinjohtamisesta ja palveluiden tuottamisesta asiakkaalle, pitäen sisällään muun muassa sähkönjakeluverkkojen suunnittelun, materiaalihankinnat, asennukset ja ylläpidon.

Netel Oy - Innovaattori, edelläkävijä ja raja-aitojen kaataja.