Företagsekonomi

Hei sinä HR-opiskelija, etsitkö todellista ponnahduslautaa urallesi? Mikä olisikaan parempi paikka työharjoittelulle kuin useampaan kertaan Suomen parhaaksi palkittu työpaikka?

Nitor on noin 200 asiantuntijan Digitaalinen insinööritoimisto Helsingissä ja Tukholmassa. Luomme asiakkaillemme digitaalisia palveluja, joita oletkin saattanut käyttää katsoessasi suosikkisarjaasi kotisohvaltasi, verkkopankissa asioidessasi tai vaikkapa lähettäessäsi pakettia tuttavallesi.

Nitor on myös tunnettu työnantajana erityisesti työntekijälähtöisestä kulttuuristaan. People Ops -tiimimme tehtävänä onkin varmistaa, että jokaisella nitorilaisella on parhaat edellytykset työlleen ja asiat arjessamme hoituvat sujuvasti, laadukkaasti ja hymyssäsuin.

Juuri tähän tarkoitukseen etsimme sinua, hyvä tradenomiopiskelija! Oletko sinä meidän People Operations Trainee?

Harjoittelun aikana saat kokemusta laajasti HR:n eri osa-alueista, mutta erityisesti tulet tekemään töitä seuraavien tehtävien parissa:

  • palkkahallinnon tehtävät
  • yleiset henkilöstöhallinnon tehtävät
  • vakuutusasiat, viranomaislomakkeeet ja sopimusarkistointi
  • sisäinen viestintä
  • tapahtumien järjestäminen ja toimitilojen ylläpito

Jos nämä kuulostavat oikeilta tehtäviltä sinulle ja olet halukas oppimaan, kuinka henkilöstöhallinto toimii Digitaalisessa insinööritoimistossa, olet meille oikea henkilö 5-6kk harjoittelujaksoon 1.4. alkaen.

Suomen kielen lisäksi odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Siksi toivommekin, että lähetät hakemuskirjeesi ja CV:si meille englanniksi 8.3. mennessä.

Lisätietoa Nitorista löydät täältä: nitor.com/fi