Kultur, Hälsovård, Sociala området, Turism, Övriga

Nordjobba i Borås! Nordjobb förmedlar säsongsjobb, bostad samt kultur- och fritidsprogram till unga mellan 18 och 30 år

 

Välkommen till Borås!

Borås är en stad öster om Göteborg. Här finns många roliga evenemang och aktiviteter, härliga restauranger och ett flertal fina parker och sjöar att promenera vid. Läs gärna mer på

 https://www.boras.com/sv/

Borås är ett Finskt förvaltningsområde vilket innebär vissa rättigheter till våra finskspråkiga invånare. När man bor i ett finskt förvaltningsområde har man rätt att få äldreomsorg på finska, vi behöver därför anställa fler finskspråkiga medarbetare. I Borås bor det ca 13 000 invånare med finsk bakgrund och därför har vi både vård- och omsorgsboenden och hemtjänst där brukare och personal talar finska.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i äldreomsorgen i Borås under sommaren. Utbildningar och dokumentation genomförs på svenska så du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket. Om du behöver hjälp att hitta bostad kan vi vara behjälpliga med det.

Din nästa arbetsplats: Du blir anställd i Borås Stads vård- och äldreförvaltning och kommer att arbeta på ett av våra vård- och omsorgsboenden eller inom vår hemtjänstverksamhet.

Din anställning: Tjänsten är ett semestervikariat under perioden 21 juni till 15 augusti 2021. Introduktion i arbetet kommer att börja den 14 juni. Tjänsterna har varierande sysselsättningsgrad och arbetstiderna är dag och kväll.

Dina arbetsuppgifter: Som omvårdnadspersonal kommer du främst arbeta med att ge våra äldre personlig vård och omsorg, utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter och föra dokumentation.

Du som söker: Du har gärna utbildning inom omvårdnad eller närvård, men det är inget krav. Det är viktigt att du har förmåga att sätta dig in i andra människors livssituation samt har förståelse för etik och sekretess. För att trivas med jobbet är du intresserad av att arbeta med människor. Du behöver ha god datorvana samt kunna göra dig förstådd i tal och skrift på svenska.

Välkommen med din ansökan på Nordjobbs hemsida!