Företagsekonomi

Morjensta pöytään!

Haluatko lähteä mukaan vähän erilaiseen kauppaan? Haluatko työskennellä kasvavassa vakavaraisessa vähittäiskaupassa? Me Puuilossa jatkamme voimakasta kasvuamme ja sinulla on nyt mahdollisuus olla osana sitä.

Puuilo hakee Asiakaspalveluun Vantaalle innokkaita ja ahkeria kesätyöntekijöitä.

Työ: Suomen tavaratalo- ja verkkokauppa-asiakkaiden, kuin myös Ruotsin verkkokauppa-asiakkaiden palveleminen. Asiakastyöpyyntöihin vastaamme puhelimitse sekä kirjallisesti.

Työajat: Arkisin klo 8-20 välillä

Mitä etsimme:  Etsimme reippaita, aktiivisia sekä motivoituneita asiakaspalvelijoita, jolle ensiluokkainen asiakaspalvelu on ehdoton asia. Sinulla on tuntemusta tai kiinnostusta jostakin Puuilon tuoteryhmästä vaikka harrastusten tai opintojen kautta. Kokemus vastaavista tehtävistä on huomattava etu. 

Mitä tarjoamme: 

  • Kesä-heinäkuun kestävä kesätyö
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään sekä asiakaspalvelutiimin tuen 
  • Laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman, josta voi innostua ja oppia joka päivä jotain uutta! 
  • Mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja kehittyvään kaupan alaan, kerryttämään arvokasta työkokemusta
  • Vakavaraisen työnantajan 
  • Puu-Iloiset työkaverit :)

Kiinnostuitko? Hae iloiseen Puuilon tiimiin alla olevasta linkistä, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 31.1.2021. Tallennathan liitteet joko pdf tai kuva-muodossa. Hakemuksia käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja kesätyöstä voit kysyä asiakaspalvelupäällikkö Heidi Suurhaskolta numerosta 040-611 7601 arkisin klo 14.00-16.00

Huomioithan, että prosessi saattaa sisältää videohaastattelun.

Odotamme innolla hakemustasi!

Puuilo on 1982 perustettu perheyritys, jonka toiminta on lähtenyt liikkeelle pienestä puusepän verstaasta. Nykyisin yritys on puhtaasti vähittäiskauppaa harjoittava lähes 30:n myymälän tavarataloketju, jonka valikoimaan kuuluvat työkalut, tarvikkeet rakentamiseen, autotarvikkeet, kotitaloustavarat, piha-ja puutarhatarvikkeet, lvi- ja sähkötarvikkeet, eläintarvikkeet, välineet vapaa-ajan viettoon sekä elintarvikkeet. Yritys tunnetaan edullisista hinnoistaan ja erittäin laajasta yli 50.000 tuotetta käsittävästä tuotevalikoimasta. Puuilo on savuton työpaikka.  

Puuilon verkkokauppa löytyy osoitteesta www.puuilo.fi

Seuraa meitä myös Facebookissa, Youtubessa ja Instagramissa