Företagsekonomi, Teknik

Tyyppi: Osa-aikainen, määräaikaisuus noin 6 kk
Työaika: 2-3 päivää viikossa
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, lokakuun loppupuolella
Sijainti: Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki (Ässäkeskus)
Haku-DL: 4.10.2020

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 2 000 asiantuntijaa, joista suurin osa, noin 1 500, on vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme ja millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

SOK IT vastaa suuresta osasta kaupparyhmän teknologian tuotannosta ja ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä.

Etsimme SOK IT:n Ydinjärjestelmät- yksikköön osa-aikaista Assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen! Tehtävässä tuet yksikön vastuuhenkilöitä palveluiden ja projektien taloudenhallinnan laskennassa ja raportoinnissa. Yksikkö koostuu yhdeksästä eri tiimistä ja olet mukana näiden tiimien palveluiden kustannusten seurannassa ja kokonaiskustannusten laskennassa. Autat esimiehiä manuaalisessa datan keräämisessä, luot laskelmia ja koostat raportteja. Tämän lisäksi osallistut näiden prosessien kehittämiseen eli raportoinnin toimintamallien päivittämiseen ja parantamiseen.

Etsimme henkilöä, joka osaa itsenäisesti viedä työtehtäviään eteenpäin myös etänä ja uskaltaa lähestyä eri henkilöitä tiedon tarpeessa. Etuna on, jos olet työskennellyt samankaltaisten tehtävien parissa ja jos sinulta löytyy osaamista projektihallinnan ympäriltä. Tärkeintä on kuitenkin se, että otat nopeasti kiinni tehtävistä, viet asioita eteenpäin ja olet myös innostunut tuomaan uusia ideoita esille!

Hakijalta odotetaan:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
  • Näppärää järjestelmien käyttöä - MS Office ohjelmien perustuntemusta ja erityisesti Excel osaamista
  • Proaktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen ja perustason englannin kielen osaamista

Assistenttina saat mahdollisuuden kerryttää relevanttia työkokemusta Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla. Työ on joustavaa ja pääset myös vaikuttamaan omiin työaikoihisi. Tällä hetkellä työ on täysin etätyötä, mutta virallisena toimipisteenä on Helsingin Ässäkeskus. Tehtävässä pääset näkemään hyvin laajasti SOK IT:n järjestelmäkenttää ja kiinnostuksesi mukaan tehtäväkenttää on mahdollista laajentaa myös muilla tehtävillä. Tehtävä on vastuullinen ja saat lisää vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi viimeistään 4.10.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sok-it-assistentti-osa-aikainen-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten kandidaattien kanssa jo hakuajalla.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.