Företagsekonomi

Oletko innokas kokeilemaan kursseilla oppimiasi tietoja ja taitoja työelämässä? Haluatko työskennellä mielenkiintoisen kasvuyrityksen b2b-palveluratkaisujen myynnin ja markkinoinnin parissa ja nähdä miten nämä kaksi kulkevat käsi kädessä? Hienoa – tule Starialle työharjoitteluun oppimaan ja kehittymään yhdessä alan ammattilaisten kanssa!

Haemme joukkoomme kahta TRAINEETA Helsinkiin tai Turkuun vahvistamaan Starian myynti- ja markkinointitiimiä. Haluamme tarjota uran alkumetrien osaajille mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan, ja meillä arvostetaan myös suuresti opiskelijoiden kautta saamiamme tuoreita näkemyksiä.

Työharjoittelun ajankohta on sovittavissa joustavasti. Olisi kuitenkin hienoa, jos pääsisit aloittamaan harjoittelusi mahdollisimman pian. 

Mahdollisuuksien mukaan voidaan myös keskustella töiden jatkuvuudesta harjoittelun jälkeen joko osa-aikaisesti opintojen ohessa tai kokoaikaisesti opintojen päätyttyä.

 

”Itselleni harjoittelupaikan valinnassa oli tärkeää se, etten joutuisi siihen kuuluisaan ”kahvinkeittohommaan” ja voin kertoa, että Starialla harjoittelu on kaikkea muuta kuin sitä! Olen päässyt tekemään asioita, jotka oikeasti lisäävät osaamistani ja ovat minulle hyödyksi tulevaisuuden kannalta. Tiimini esimies Nina on mitä lämminhenkisin ihminen, joka pitää harjoittelijoistaan hyvää huolta ja ajattelee aidosti heidän etuaan. Koska harjoittelu poiki itselleni vielä vakituisen työpaikan, koen itseni onnekkaaksi, että päädyin harjoitteluun juuri tänne!” / Emmi, työharjoittelussa syksyllä 2019 - keväällä 2020

 

Mitä pääset tekemään ja oppimaan harjoittelun aikana?

Pääset harjoittelun aikana osaksi Starian tiivistä myynti- ja markkinointitiimiä, jossa pääset tutustumaan ratkaisumyynnin mielenkiintoisiin prosesseihin ja näkemään, miten myynti ja markkinointi integroituvat toisiinsa. Myymämme ratkaisut ovat asiakaskohtaisesti rakennettavia isoja kokonaisuuksia, joissa myyntiprosessi on pitkä ja ratkaisut rakennetaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Pääpaino harjoittelussasi tulee olemaan myynnin ja markkinoinnin avustamisessa. Pääset tekemään prospektointia ja target-asiakkaiden profilointia, kehittämään myynti- ja markkinointimateriaaleja sekä osallistumaan tarjousten ja sopimusten tekoon. Harjoittelun aikana sinulle tulee tutuksi digitaalisen markkinoinnin kanavat ja välineet, pääset tekemään erilaisia kampanjoita ja näkemään niiden tulokset. Työssäsi pääset myös tutustumaan markkinoinnin ja automatisoinnin hyödyntämiseen myynnin tukena ja saatkin käyttöösi modernit työkalut, joiden avulla pääset tekemään mm. Account based -markkinointia. Harjoittelun aikana pääset takuuvarmasti kehittämään osaamistasi monipuolisesti sekä osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa saat vastuuta ja samalla myös tiimiltäsi tukea tarvittaessa.

 

Mitä voimme tarjota sinulle?

  • Pääset kehittämään taitojasi ja oppimaan uutta osallistumalla vastuullisten myynti- ja markkinointitehtävien hoitoon. Kuulemme myös mielellämme, jos sinulla on ideoita toimintamme kehittämiseksi.
  • Tutustut harjoittelun aikana kasvuyrityksen toimintaympäristöön ja pääset kokonaisvaltaisesti seuraamaan ratkaisumyyntiä näköalapaikalta! Pääset tekemään monipuolisia ja sopivan haasteellisia tehtäviä alaa modernisoivan työnantajan vauhdikkaassa myynti- ja markkinointitiimissä. 
  • Tuemme sinua osaamisesi kehittämisessä. Tiimimme on tarvittaessa tukenasi tehtävien sisäistämisessä.
  • Olemme motivoitunut ja tiivis työporukka täynnä positiivisia ammattilaisia. Meidän kanssa on kiva työskennellä! Vietämme aikaa yhdessä koko toimipisteen voimin, esimerkiksi viikoittaisen aamupalan merkeissä.

 

Mitkä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?

Etsimällämme henkilöllä on taustalla myynti ja/tai markkinointitehtäviin soveltuvat opinnot, aito kiinnostus myyntiä ja markkinointia kohtaan sekä kyky hahmottaa asiakkaan tarpeita palvelu- ja järjestelmäratkaisujen rakentamisessa. Arvostamme ymmärrystä talous- tai palkkahallinnosta tai erilaisista järjestelmäratkaisuista, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Meille tärkeintä on, että palat halusta oppia lisää ja kehittyä, olet itsenäinen ja innokas työntekijä ja omaat positiivisen can-do asenteen! Toivomme myös, että sinulla on kyky perehdytyksen jälkeen hahmottaa oma tärkeä roolisi osana tiimiämme ja teet yhtä lailla mielelläsi oma-aloitteisia ja kokeilevia, mutta myös rutiiniluontoisia tehtäviä.

Toivomme sinulta myös ennakkoluulottomuutta, hyviä tietoteknisiä taitoja, kehitysintoa sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja menetelmiä nopeasti. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat myös prioriteettejamme uudelle starialaiselle. Tehtävässä pärjätäksesi tarvitset sujuvat englannin- ja ruotsinkielentaidot.

 

Minkälaisia urapolkuja Starialla on?

Starialla on monenlaisia urapolkuja. Tutustu uratarinoihimme alla olevan linkin kautta, niin pääset tutustumaan starialaisten arkeen paremmin!

https://staria.com/fi/yritys/meille-toihin/uratarinat/

 

Hakuohjeet

Kuulostaako tämä sinun näköiseltäsi harjoittelupaikalta? Jätä meille hakemus järjestelmämme kautta ja kerro, mikä sinua kiinnostaa, mitä jo osaat ja mitä haluaisit vielä oppia. Mainitsethan hakemuksessasi myös, mille ajalle haet harjoittelupaikkaa. Viimeinen hakupäivä on 30.4.2020. Käymme hakemuksia kuitenkin jatkuvasti läpi hakuaikana ja voimme edetä prosessissamme nopeastikin sopivan henkilön osuessa kohdalle. Jätäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian. Odotamme innolla hakemustasi!

 

Lisätietoja tehtävästä 

Nina Tuomisto
Communication and Marketing Manager
nina.tuomisto@staria.com
+358 44 290 1087

Ninan tavoitat puhelimitse parhaiten näinä aikoina:

to 26.3. klo 9-10

ke 8.3. klo 9-10

ke 15.3. klo 14-15

Inessa Haaramäki
Recruiter
inessa.haaramaki@staria.com
+358 44 751 3406