Kultur

UNIVERSUM SÖKER EN KOORDINATOR

Universum är fyra självständiga teatrars (Aurinkoteatteri, Teater Mars, Sirius Teatern och Teatteri Venus) gemensamma teaterhus i Rödbergen i Helsingfors, och också en tvåspråkig organisation. Universum befinner sig i en intressant förnyelsefas och vi letar nu efter en koordinator som kan stödja de fyra teatrarnas spännande gemenskap.

Platsen som koordinator är helt ny på Universum. Arbetsbilden är mångsidig och kommer att utvecklas med tiden. Till arbetsuppgifterna hör åtminstone biljettbokning, ansvar för pauscafét och producentuppgifter i teaterproduktionerna, men sannolikt får du också till exempel vattna blommor, rouda, göra upp statistik, vara sekreterare, koka soppa och alltmöjligt annat trevligt.

Koordinatorn jobbar i nära samarbete med Universums kontors- och konstnärliga personal och vi förväntar oss god samarbets- och organiseringsförmåga. Den sökande bör kunna använda de vanligaste pc-kontorsprogrammen. Du har nytta av kunskaper i kommunikation; tvåspråkighet och körkort är plus. Teaterintresse och -erfarenhet är till fördel, men vår tanke är att koordinatorn växer i sin roll och blir en del av gemenskapen framför allt genom arbetet.

Jobbet förutsätter fysisk närvaro på teaterhuset i Rödbergen. Anställningen är till att börja med på deltid 40–50 %, men vi strävar efter att utöka arbetstiden och -uppgifterna i framtiden.

Arbetet inleds 2.11.2020 eller enligt överenskommelse. Kontraktet är på viss tid, men när vi hittat den rätta personen kan det bli en fast anställning.

Lönen och arbetsvillkoren följer teaterbranschens kollektivavtal.

Skicka en fritt formulerad ansökan samt cv senast den 4.10.2020 till jan@universum.fi. Intervjuerna ordnas 12–14.10.

Mera information vardagar kl. 10-12 av verksamhetsledare Jan Liesaho, 050-3210223.