Skip to content Skip to navigation

Deltid

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Etsimme selkeää ja kuuntelevaista asiakaspalvelijaa asiakkaallemme GN Hearing Finland Oy/Ab. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja sinulta löytyy kyky palvella asiakasta maltillisesti ja pitkäjänteisesti, tämä tehtävä voi olla sinua varten. Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään – täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus
Tässä työssä tehtävänäsi on toimia asiakaspalvelun monipuolisissa työtehtävissä. Vastaat tehtävässä puhelimitse tapahtuvasta ajanvarauksesta sekä vastaat asiakkaiden kysymyksiin tai välität ne tarvittaessa eteenpäin. Työtehtäviisi kuuluu ajanvarausten hallinnointia ohjelmistojen avulla ja liikkeeseen tulevien vierailijoiden vastaanottamista. Hoidat liikkeessä myös muita asiakaspalvelun tehtäviä kuten asiakkaiden teknisiä avustuksia ja maksupäätteen käyttöä.

Tarjoamme
Mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelijana
Monipuoliset työtehtävät
Mahdollisuuden oppia mielenkiintoisesta toimialasta
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä

Työtehtävä
Asiakaspalvelu puhelimitse
Ajanvarausten hallinta
Vierailijoiden vastaanottaminen
Asiakkaiden palveleminen liikkeessä
Muut avustavat tehtävät (esim. tilausten käsittelyn avustavat tehtävät)
Etsimällämme henkilöllä on
Soveltuva koulutustausta (esim. merkonomi/ tradenomi)
Kokemusta asiakaspalvelusta
Hyvät MS Office taidot
Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito
Erinomaiset kommunikointitaidot
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta kuulolaiteiden parista. Eduksi katsomme myös, mikäli sinulla on kokemusta ajanvarausohjelmistojen ja maksupääteen käytöstä.

Etsimämme henkilö on:

Asiakaspalveluhenkinen
Rauhallinen ja selkeä
Pystyvä työskentelemään paineen alla
Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 31.12.2019 asti

Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä GN Hearing puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/annons/asiakaspalvelija-gn-hearing-finland-...

Yrityskuvaus
GN Hearing Finland Oy/Ab on Suomen johtavia kuuloalan erikoisliikkeitä. Lue lisää yrityksestä täältä.

Företag:
Erimover Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

REKRY!

Duunia tarjolla sporttisessa ympäristössä! Haemme kasvavaan tiimiimme vahvistusta energisistä ryhmäliikuntaohjaajista, asiakaspalvelijoista sekä aktiviteettipuiston valvojista. 

Tarjolla osa-aikaista työtä (0-30 h/viikko) asiakasyrityksissämme:

  • kuntokeskusten asiakaspalvelussa 
  • ryhmäliikuntaohjaajana
  • aktiviteettipuiston valvojana

Työt sijoittuvat pääosin arki-illoille, joten ne sopivat loistavasti esimerkiksi opiskelun oheen. Enemmän tunteja haluaville tarjoamme mahdollisuuden lisätöihin esimerkiksi viikonloppuisin. Tämän lisäksi tarjoamme työntekijöillemme muun muassa kattavat staff-edut sekä maksuttomia ryhmäliikuntakoulutuksia.

 

Erimover on ainutlaatuinen liikunta- ja hyvinvointialan yritys, joka tuottaa palveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Tiimimme vaikuttaa päivittäin muun muassa ryhmäliikunnan, asiakaspalvelun, kouluttamisen, valmentamisen, testaamisen, aktiviteettipuistojen sekä SUP-lautailun parissa. Konserniin kuuluu Erimover:in lisäksi Trainer4You, Fitra, FUNCY FAMILY sekä HELT.

FEEL GOOD. GO STRONG. Meille asenne on tärkein. Odotamme kaikilta Erimover:laisilta positiivista ja ennakkoluulotonta tapaa ajatella. Koska teemme jotain sellaista, mitä kukaan muu ei vielä ole tehnyt, rohkeus on äärimmäisen tärkeä ominaisuus. Me haluamme tehdä asiat oikeasti eri tavalla, kuin muut – ja tästä olemme erityisen ylpeitä!

Jos haluat ehdottomasti päästä mukaan tähän huipputiimiin, vakuuta meidät HETI laittamalla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@erimover.comja lupaamme palata sinulle pian!

Företag:
SOS International Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

SOS International auttaa asiakkaita, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa. Etsimmekin nyt heille kahta osa-aikaista Assistance Coordinaattoria auttamaan ja ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia.

Työtehtävä

Tehtäviisi kuuluu ajoneuvo- ja liikennevahinkoihin liittyvien korvauspäätösten laatiminen ja korvausten maksaminen, korvaustoimintaan liittyvän asiakirjaliikenteen hoitaminen, yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa sekä puhelinpalvelu ja sähköpostiliikenteen hoitaminen. Puhelinpalvelu on auki 24h, joten töitä voi olla myös iltaisin, viikonloppuisin, öisin ja pyhinä.

Etsimällämme henkilöllä on

- Taito rauhoittaa ihmisiä, jotka ovat stressaavissa tilanteissa
- Hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky
- Hyvät organisointitaidot ja kyky tehdä päätöksiä
- Iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava asenne
- Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työ tarjoaa sinulle

- Kiinnostavan ja haastavan työn, jossa jokainen työpäivä on erilainen
- Mukavan työympäristön Vallilan konttorilla sekä hauskan työporukan
- Monipuolisen työnkuvan ja joustavuutta työaikoihin
- Hyvän tuen ja perehdytyksen tehtävään

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Hae paikkaa täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ruotsinkielinen-assistanc...

Muuta tietoa

- Aloitus: mahdollisimman pian
- Työmäärä: osa-aikainen
- Kesto: 12kk jatkomahdollisuudella
- Paikka: Helsinki, Vallila
- Palkka: ICT-alan TES: in mukaan

Kysymykset työtehtävästä tai rekrytointiprosessista pyydetään lähettämään Academic Workille krs02@academicwork.fi.

Företag:
Studentwork/Europark Finland Oy
Arbetsbeskrivning:

Etsitkö esimerkiksi opintojen ohelle työpaikkaa, jossa pääset kerryttämään asiakaspalveluosaamistasi? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme asiakasneuvoja!

EuroPark on vakavarainen yritys ja sen toiminnan perusta on innovatiivinen ajattelu ja ratkaisut, jotka takaavat asiakkaille, kohteiden omistajille ja yhteistyökumppaneille jatkuvan pysäköintipalveluiden kehittämisen ja tehokkaan pysäköintihallien operoinnin.

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä. Meillä on Helsingin keskustassa useita pysäköintihalleja, pysäköintitalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Autopay-kohteet Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä. Kohteisiin ajaminen on helppoa. Hallit ovat siistejä, valoisia ja turvallisia. Toimintaamme sisältyy myös muita palveluja – esimerkiksi autopesu, renkaiden vaihto ja varjoparkki.
https://europark.fi

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme EuroPark Finland Oy:lle asiakasneuvojaa osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan EuroParkille.

Asiakasneuvojan tehtävässä työskentelet Helsingin keskustassa sijaitsevissa EuroParkin pysäköintihalleissa ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Työt sijoittuvat arkisin klo 15:45-22:00, lauantaisin klo 9:00- 22:00 ja sunnuntaisin klo 9:00-19:00 välisille ajoille. Tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, kassanhoitoa, siisteyden ylläpitoa, pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvontaa ja varmistamista sekä mahdollisten ongelmien selvittelyä.

Pääasialliset työtehtävät

Asiakaspalvelu
Pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvonta ja varmistus
Ongelmatilanteiden selvittely

Odotamme sinulta

Iloista palveluasennetta
Vastuuntuntoisuutta ja reippautta
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kerryttää asiakaspalvelukokemusta mielekkään ja joustavan työn parissa.

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
NeonAudit
Arbetsbeskrivning:

Tyyppi: osa-aikainen, määräaikainen
Suositusvuosikurssi: 2.-4.vsk.
Työaika: noin 10-40h / vko, joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: tammikuu 2020
Sijainti: Palopellonkatu 1, 04250 Kerava
Haku-DL: 22.9.2019

NeonAudit on nuori ja kasvava tilintarkastusyhteisö. Palvelut sisältävät tilintarkastuspalveluiden lisäksi myös vero- ja lakipalvelut, yritysjärjestelypalvelut sekä neuvontapalvelut. Tekijöitä NeonAuditissa on tällä hetkellä 3 henkilöä. NeonAuditille asiakastyytyväisyys ja asiakkaiden menestys ovat ensisijaista ja palvelut räätälöidään aina tarpeiden mukaan. Lisätietoja yrityksestä löydät täältä: https://neonaudit.fi/

NeonAudit etsii nyt joukkoonsa tilintarkastusassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Tilintarkastusassistenttina pääset tekemään PK-yrityksien tilintarkastusta alusta loppuun asti. Alussa pääset oppimaan kokeneiden ammattilaisten kanssa, jonka jälkeen saat lisää vastuuta oman osaamisesi kehittyessä. Tehtävässä on myös mahdollisuus saada enemmän vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää oman alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti n. 1-2 päivää viikossa ja pystyt itse vaikuttamaan työskentelyajankohtiisi. Työsuhde tulee sijoittumaan ajalle tammikuu - toukokuu, joten toivomme sinun sitoutuvan tehtävään vähintään kevään loppuun asti. Tehtävässä on myös mahdollisuus keskustella jatkosta syksyllä 2020.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi yritykseen NeonAudit.

Hakijalta odotetaan:
- Relevanttia opintotaustaa esimerkiksi laskentatoimen parista
- Vähintään opintojen kautta kertynyttä ymmärrystä tilintarkastukseen liittyen
- Hyvää Excel- ja PowerPoint-osaamista
- Oma-aloitteista, kehittymishaluista ja tarkkaa työskentelyotetta
- Hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden päästä oppimaan PK-yritysten tilintarkastusprosesseista osaavien asiantuntijoiden johdolla ja kerryttää merkittävää oman alan työkokemusta
- Mahdollisuuden omien työskentelyajankohtien määrittämiseen
- Mahdollisuuden keskustella jatkosta syksyllä 2020

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si, hakemuksesi ja opintosuoritusotteesi pdf-muodossa 22.9. mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/neonaudit-tilintarkistusassistentti-9-2019. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manageriin Laura Seppään (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi).

Jobbtitel:
Företag:
DUV Mellersta Nyland rf
Arbetsbeskrivning:

DUV SÖKER FRITIDSLEDARE

Är din passion motion i alla former, eller är du intresserad av slöjd, musik och konst? Utövar du en av dessa i ditt yrke eller på fritiden? Är du också intresserad av att hålla kvällstid klubbar några gånger i veckan för personer med funktionshinder och intellektuell funktionsnedsättning? DUV i Mellersta Nyland är en förening för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Föreningen ordnar fritidsverksamhet, erbjuder gemenskap och delaktighet, och arbetar för allas lika värde.

Skriv en kort text där du beskriver dig själv och varför du är lämplig för uppdraget. Bifoga också din CV och skicka till fritidskoordinator Muluken Cederborg, muluken.cederborg@fduv.fi.Om du har frågor gällande uppdraget kan du också ringa 0400-502 349.

"Ett gott liv på jämlika villkor – också för dem som behöver stöd i vardagen"

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Asiakaspalveluneuvoja Gigantin Customer Care Centeriin

Etsitkö omaa huippuduuniasi esimerkiksi välivuoden ajalle, ponnahduslaudaksi tulevaisuuden haasteisiin tai pidempää työuraa Gigantin huipputiimissä? Haemme myynnillisiä asiakaspalvelijoita Gigantin valtakunnalliseen asiakaspalvelukeskukseen. Gigantilla työskentelet osana energistä ja avointa työporukkaa. Pääset haastamaan itseäsi tavoitteellisessa ympäristössä osaavien esimiesten ja kollegoiden tukemana. Gigantti yrityksenä tarjoaa sinulle monipuoliset työtehtävät, joustavan työvuorosuunnittelun, motivoivan bonusjärjestelmän sekä hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä! Älä odottele hakemuksesi kanssa, vaan hae jo tänään!

Kuvaus
Asiakaspalveluneuvojana pääset osaksi tehokasta asiakaspalvelutiimiä, jossa työtehtävänäsi on ottaa vastaan asiakkaiden puheluita ja kartoittaa asiakkaiden tarpeet, ratkaista heidän huoliaan liittyen esimerkiksi ostetun tuotteen tyytyväisyyteen, vaihdettuun tuotteeseen tai kuljetukseen. Puhelimen lisäksi palvelet asiakkaita myös chatissa sekä sähköpostitse. Pääset kartuttamaan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä sekä vastaamaan asiakaskontakteista kokonaisvaltaisesti.

Gigantilla panostetaan työviihtyvyyteen ja se näkyy myös palautteessa, jota olemme saaneet nykyisiltä sekä entisiltä Gigantin työntekijöitä. Tässä muutamia kommentteja Giganttilaisilta:

” Työporukka keräsi pisteet tästä - kun on hyvä jengi ja reilu ilmapiiri, niin viihtyy, hyvin on viihdytty ja ikävä lähteä.”

”Erinomainen ja ystävällinen ilmapiiri sekä avoin kulttuuri.”

” Työtehtävät ollut mielenkiintoisia, jotka oppi paremmin ajan kanssa.”

” Aivan huippu esimiestiimi täällä ja sille isot peukut.”

Tarjoamme
- Viihtyisän ja avoimen työympäristön
- Hyvät kehittymismahdollisuudet organisaation sisällä
- Joustavan työvuorosuunnittelun
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä

Työtehtävä
- Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta
- Asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkaisu
- Myyntitehtävät

Etsimällämme henkilöllä on
- Iloinen, energinen ja ulospäinsuuntautunut persoona
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsi katsotaan eduksi
- Asiakaspalveluhenkinen sekä myynnillinen työote
Muuta tietoa

Aloitus: 27.8.2019
Kesto: 29.2.2020, jatko mahdollinen
Sijainti: Helsinki
Työmäärä: 30h/vk
Työaika: klo 8-21 välillä (n. 6h/päivä), myös viikonloppuisin

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Gigantti Oy Ab:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs02@academicwork.fi. Hae paikkaan täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakaspalveluneuvoja-gig...

Haun eteneminen:
17.6.19 Haku aukeaa ja lähetämme kutsun kaikille hakijoille henkilöarviointitestiin
1.7- 7.8.2019 haastattelut Academic Workilla
14.8.2019 Haastattelut Gigantilla
27.8.2019 Aloitus & 2 viikon kokoaikainen perehdytysjakso

Lähetäthän hakemuksesi sisään jo tänään ja vinkkaa myös kaverille tästä mahdollisuudesta!

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme Gigantti Oy Ab on Suomen suurin kodinelektroniikan jälleenmyyjä. Yrityksen palveluksessa työskentelee liki 1 000 henkilöä 40 myymälässä, yritysmyynnissä, Customer Care Centerissä sekä internetkaupassa.

Företag:
Suominen Oyj / Studentwork Oy
Arbetsbeskrivning:

Oletko valmis hyödyntämään aktiivista sekä luovaa työskentelyotettasi mielenkiintoisten markkinoinnin tehtävien parissa? Kiinnostaisiko sinua työskennellä markkinajohtajan asemassa olevassa kansainvälisessä yrityksessä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Marketing Assistant Suominen Oyj:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Suominen Oyj:lle Marketing Assistantia maaliskuun 2020 loppuun saaakka kestävään määräaikaiseen sijaisuuteen. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Suomiselle. Viikottaiset työtunnit ovat joustavasti tilanteen mukaisesti 7,5-37,5h viikossa. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkosopimukselle.

Marketing Assistantin roolissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten markkinoinnin työtehtävien parissa. Tehtävässä pääset osallistumaan muun muassa messujen järjestämiseen sekä sisäisten tapaamisten ja tapahtumien koordinointiin Suomisen kansainvälisessä organisaatiossa. Lisäksi olet myös tiiviisti mukana markkinontitiimin kanssa markkinointimateriaalien tuottamisessa osallistumalla asiakkaille suunnatun uutiskirjeen sisällön tuotantoon ja sen visualisointiin. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua intressiesi ja osaamisesi puitteissa muihin markkinoinnin tehtäviin. Työtehtävä sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä Suomisen viihtyisissä työtiloissa, jossa työskentelet huippukollegoiden kanssa. Tehtävä sopii hyvin sekä vielä opiskelevalle että valmistuneelle henkilölle!

Suominen on maailman johtava kuitukangasvalmistaja. Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suominen on pyyhintätuotteisiin käytettävien kuitukankaiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Suomisella on lähes 700 työntekijää Euroopassa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää Suomisesta: https://www.suominen.fi/fi/tietoa-suomisesta/suominen-yhtiona/suominen-y...

Pääasialliset tehtävät

-Markkinointimateriaalien sisällön luominen ja visualisointi
-Sisäisten tapahtumien ja tapaamisten koordinointi
-Muut markkinoinnin avustavat tehtävät

Odotamme sinulta

-Sujuvaa englannin sekä suomen kielen taitoa
-Soveltuvia opintoja, esim. AMK opinnot markkinoinnista
-Proaktiivista ja rohkeaa työotetta ja kykyä tarttua omatoimisesti tehtäviin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

-Kerryttää arvokasta työkokemusta markkinoinnin tehtävistä
-Mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä
-Kannustavan työyhteisön, jossa on mahdollista kehittää osaamistaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Suomen Seniorihoiva Oy
Arbetsbeskrivning:

Hei sinä aktiivinen ja elämäniloinen työnhakija!

Oletko kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa? Liity iloiseen tiimiimme ja hae meille töihin.

Olemme vuonna 2013 perustettu hoiva-alan kasvuyritys ja tarjoamme luotettavia ja korkealuokkaisia hoivapalveluita pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Missiomme on rikastaa senioreiden elämää luomalla heille onnellisia ja unohtumattomia hetkiä sekä helpottamalla heidän selviytymistään omassa kodissaan ja päivittäisissä arjen askareissaan.

Lisätietoa voit lukea osoitteesta: https://suomenseniorihoiva.fi/

Haemme nyt tiimiimme henkilökohtaisia avustajia palvelemaan asiakkaitamme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. 

Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asennetta sekä tervettä maalaisjärkeä. Edellytämme lisäksi työnhakijalta pitkäaikaista sitoutumista tehtävään, sillä meillä käy asiakkaan luona aina sama työntekijä, jolloin myös työ on tuttua ja turvallista niin asiakkaalle kuin työntekijällekin. Samalla turvaamme palvelun laadun ja jatkuvuuden.

Tehtävänäsi on toimia ikäihmisen tai vammaisen henkilökohtaisena avustajana ja huolehtia hänen hyvinvoinnistaan luotettavasti ja vastuullisesti. Sosiaali- ja terveysalan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Monipuolinen kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, on plussaa.

Tarjoamme:
- Kiireettömän, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn
- Kilpailukykyisen palkan
- Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin
- Lämpimän ja tukevan työyhteisön

Lupaamme antaa vastuullisen, palkitsevan ja kiireettömän työn. Saat perehdytyksen aina työtehtäviin ja asiakkaisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan osa-aikaisena. Saat vapaasti vaikuttaa omiin työaikoihisi. Työ sopii myös hyvin eläkeläiselle, joka haluaa lisää mielekästä ja vastuullista tekemistä omaan arkeensa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@suomenseniorihoiva.fi tai täytä hakulomake yrityksemme verkkosivuilta https://suomenseniorihoiva.fi/yhteystiedot/tule-meille-toihin/ ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä. Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö My Sundelin, +358 50 326 5571.

Mikäli välität aidosti ikäihmisistä ja haluat liittyä iloiseen tiimiimme, hae rohkeasti paikkaa viimeistään 10.10.2019 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana.

Företag:
Trainers House Oyj
Arbetsbeskrivning:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet toimistollamme Espanjan Torreviejassa. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sidor

Prenumerera på Deltid