Skip to content Skip to navigation

Företagsekonomi

Företag:
Studentwork/CGI
Arbetsbeskrivning:

CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. Toimintamme tukee asetettujen tavoitteiden saavuttamista, työyhteisön avointa vuorovaikutusta sekä henkilöstön kehittämistä ja hyvinvointia. Olemme aidosti globaali yritys, jolla on toimintaa 40 maassa. Monipuolisilla koulutusohjelmilla sekä henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman avulla osaamista voidaan rakentaa askel askeleelta kohti tiettyä tavoitetta.

Asiakkaamme CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta sekä kasvua asiakkaidensa kanssa, ja hakee tämän tueksi Junior Java Developeria. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään valtionhallinnon laajojen tietojärjestelmien jatkokehityksen parissa. Työssä pääset ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja kirjoittamaan uutta koodia. Työ sisältää monipuolisia tehtäviä erittäin merkityksellisessä ympäristössä, sillä valtionhallinnon kehitettävät järjestelmät ovat yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-Soveltuvaa tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (esimerkiksi IT-alalta)
-Perusosaamista ohjelmoinnista Javalla, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
-Perusosaamista SQL-tietokannoista, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
-Perusosaamista moderneista web-teknologioista, esim. AngularJS, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen. Ensisijaisen tärkeää on, että olet aidosti sekä kehittämis- että kehittymishaluinen yksilö – sinulla on intoa päästä vaikuttamaan ympäristöösi sekä syventämään ammattitaitoasi. Lisäksi toivomme, että nautit ongelmanratkaisusta sekä työskentelystä tiimissä ja asiakasrajapinnassa.

Tehtävä on kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta CGI:llä. Työpaikka sijaitsee Turussa. Paikkoja on auki useammallekin osaajalle, ja aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso e. marjukka.laakso@studentwork.com.

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=69500

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko työtä pelkäämätön ja sanavalmis opiskelija, joka etsii osa-aikaisia töitä opintojen ohelle? Etsimme nyt asiakkaallemme Atlas Copco Kompressorit Oy:lle työntekijää myynnin tukeen. Jos haluat saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä ja olet valmis heittäytymään uusien haasteiden pariin, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Lue lisää, ja hae heti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Myynnin tuen henkilöä Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Atlas Copco Kompressorit Oy:lla.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä toimit myynnin tuen roolissa ja tehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin tukitehtävät. Pääasiassa työtehtäväsi keskittyvät olemassa olevien ja potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointiin puhelimitse. Tiedustelen asiakkaiden kiinnostusta ja sovit heille asiakastapaamisia myyjien kanssa. Työ on osa-aikainen, 5-20 h/viikko, ja tarkempi tuntimäärä määräytyy myöhemmässä vaiheessa valitun henkilön toiveiden mukaan.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nuorelle osaajalle kehittää osaamistaan osaavassa, kansainvälisessä yrityksessä. Olemme työllistäneet Atlas Copcolle useampia konsultteja, jotka ovat viihtyneet töissään hyvin. Pääset näyttämään kyvykkyytesi ja mahdollisesti myöhemmin myös jatkamaan yrityksessä haastavimmissa tehtävissä.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on kaupallisen tai teknillisen alan opiskelija, mutta emme kuitenkaan tee valintoja pelkästään opintotaustan perusteella. Sinulla on jo jotain aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi asiakaspalvelusta tai myynnistä ja olet kiinnostunut kehittymään asiakastyössä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on innokas asenne työntekoon sekä kyky työskennellä itsenäisesti. Omaat asiakaslähtöisen työskentelytavan ja sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan toiveita. Työssä pääset soittamaan myös kylmäsoittoja, joten et pelkää tarttua puhelimeen ja nautit eri ihmisten kanssa kommunikoinnista.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi kesätöistä
 • Oma-aloitteinen ja ahkera työskentelytyyli
 • Hyvät kommunikointitaidot
 • Hyvä suomenkielen taito
 • Reipas can do-asenne

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä puhelimitse.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aikainen 5-20 tuntia/viikko, tarkempi tuntimäärä määritetään henkilön toiveiden mukaan

Kesto: 31.5.2019 asti

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Suomessa toimii kolme Atlas Copco –yhtiötä, jotka vastaavat kompressoreiden, generaattoreiden, louhinta- ja rakennustekniikkakaluston, teollisuustyökalujen ja kokoonpanojärjestelmien myynnistä ja huollosta.

Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n tuotevalikoimaan kuuluvat öljyvapaat ja öljyvoidellut kiinteät kompressorit, kaasu- ja prosessikompressorit, typpigeneraattorit, puhaltimet, kuivaimet, suodattimet, paineilmalaitteet, ohjaus- ja valvontalaitteet sekä kattavat huoltopalvelut.

Företag:
Lehtovuori Oy
Arbetsbeskrivning:

MYYNTIKOORDINAATTORI / SÄLJKOORDINATOR SUOMEN JA RUOTSIN MARKKINOILLE

 

TULE MUKAAN RAKENTAMAAN KANSAINVÄLISEN KASVUYRITYKSEN KASVUTARINAA!

Haemme ammattitaitoiseen ja energiseen joukkueeseemme myyntikoordinaattoria rakentamaan kasvuamme aktiivisella ja positiivisella otteellaan. Toimit sekä Ruotsin, että Suomen myyntiorganisaatioiden tukena, joten sekä suomen, että ruotsin kielen vahva hallinta on ehdoton vaatimus. Etsimme loppuvaiheen opiskelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden opinnäytetyön tai harjoittelun tekemiseen, jos valittu hakija sellaista toivoo. Työsuhteen alkuvaiheessa on mahdollista aloittaa osa-aikaisena jos opinnot sitä vaativat.

Myyntikoordinaattorina tulet toimimaan keskeisenä linkkinä myynnin, asiakkaiden ja tuotannon välissä. Hoidat aktiivisesti päivittäistä asiakaspalvelua ja myyntityötä puhelimitse, käsittelet myyntitilauksia ja lasket asiakkaille tarjouksia sekä osallistut kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtävään kuuluu myös nettisivujen päivittäminen (ei vaadi koodaustaitoja) ja myynti- sekä markkinointimateriaalien tuottaminen myynnin tueksi. Toimipisteesi sijaitsee joko pääkonttorillamme Ylöjärvellä tai toimistollamme Vantaan Tikkurilassa. Pääkonttorimme sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi:

 • myyntihenkistä asennetta, ja kokemusta myynnistä/asiakaspalvelusta B2B tai B2C asiakkaille
 • valmiutta pääosin puhelimitse tapahtuvaan myynti- ja asiakaspalvelutyöhön
 • kyky tuottaa materiaaleja sekä kampanjoita myynnin tueksi
 • kykyä hallita kokonaisuuksia ja itsenäisesti laskea ja hinnoitella tarjouksia
 • kykyä itsenäiseen työhön sekä hyvää järjestely- ja paineensietokykyä
 • hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä oppia uusia järjestelmiä
 • vahvaa suomen sekä ruotsin kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
 • halua oppia uutta ja kehittyä tehtävän mukana

Tarjoamme tehtäviin valittaville:

 • mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa kasvuyrityksen mukana
 • mielenkiintoisen ja vaihtelevan myyntityön kansainvälisessä kasvuyrityksessä
 • kattavan perehdytyksen tehtävässä menestymiseen vaadittaviin asioihin ja joukkueemme tuen
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä myyntikanavia ja myyntiprosessia uudelle tasolle
 • mahdollisuuden kehittyä elinympäristön kalustamisen ammattilaiseksi

Lehtovuori Oy on kotimainen yritys, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja elinympäristön kalustamiseen. Yritys on perustettu vuonna 1945, mistä asti Lehtovuori on ollut lujasti läsnä suomalaisen elinympäristön rakentamisessa. Lehtovuori on kasvuyhtiö, jolla on vientiä 39 maahan ja meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.  Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa liikevaihto seuraavan 3 vuoden aikana ja nousta Euroopan johtavien toimijoiden joukkoon älykkäissä jätteenkeräys ja kierrätysratkaisuissa.

Tuotevalikoimamme koostuu mm. Jätteenkeräys- ja kierrätysratkaisuista, katu- ja puistokalusteista, leikkipuisto- ja liikuntavälineistä sekä ympäristötuotteista. Olemme panostaneet myös teollisen internetin hyödyntämiseen tuotteissamme ja toimme vuoden 2018 alussa markkinoille aurinkoenergiaa ja sensoriteknologiaa hyödyntävän puristavan roska-astian. Citysolariksi nimetty tuote on herättänyt merkittävää kansainvälistä huomiota ja tukee kasvuamme kohti tavoitetta olla yksi euroopan johtavista toimijoista älykkäissä jätteenkeräysratkaisuissa. Jatkamme innovatiivisia tuotekehityspanoksia pysyäksemme toimialan edelläkävijänä myös tulevaisuudessa.

Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit ja kunnat, rakennuttajat ja rakennusliikkeet, liikekiinteistöt sekä kiinteistö- ja taloyhtiöt. 

Tietoa yrityksestä: www.lehtovuori.fi

Citysolarin esittelyvideo: Citysolar-video

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.12.2018 mennessä osoitteeseen: eero.ojanen@lehtovuori.fi

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eero Ojanen puh. 050 466 3610, perjantaina 14.12, maanantaina 18.12 ja perjantaina 20.12 tai myyntijohtajamme Toni Timonen puh. 050 340 5542 27.12 ja 28.12.

Företag:
Azets Insight Oy
Arbetsbeskrivning:

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, joka on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, palkanlaskennan, ohjelmistopalveluiden sekä HR-palveluiden ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Oletko käytännönläheinen liiketalouden opiskelija, jota kiinnostavat monipuoliset liike-elämän tehtävät osaavassa ja nopeatempoisessa hallinnon tiimissä? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa urasi Azetsin asiantuntijoiden opastuksella ja tulla meille harjoittelijaksi!

Haemme nyt liiketalouden korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijaa kokoaikaiseen

Työharjoitteluun

taloushallinnon tiimiimme Helsingin toimistollemme.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon avustavat tehtävät (osto- ja matkalaskujen käsittely, myyntireskontra, toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito, erilaiset kehitysprojektit ja muut vaihtelevat tehtävät talousosastollamme). Pääset osallistumaan myös henkilöstöhallintoon liittyviin tehtäviin. 

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvia opintoja taloushallinnosta / laskennasta, HR-opinnot ovat eduksesi
 • Kiinnostusta kirjanpitoa & sähköistä taloushallintoa kohtaan
 • Järjestelmäosaamista sekä oppimiskykyä
 • Reipasta ja tiimihenkistä asennetta
 • Huolellisuutta ja asiakaslähtöisyyttä
 • Suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen oppimismahdollisuuden kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa kehitysprojekteissa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja nuorekkaassa työympäristössä, osana asiantuntevaa tiimiä. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja -järjestelmät. Toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa Elielinaukiolla.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, mutta mieluiten heti tammikuun alkupuolella 2019 ja kesto on 4-6kk. Harjoitteluajalta maksetaan korvaus ja toivomme, että sinulla olisi myös mahdollisuus jatkaa meillä kesätyöntekijänä harjoittelun jälkeen.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ensimmäisten hakemusten saapuessa, joten lähetäthän hakemuksesi meille viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 21.12.2018.

Mainitsethan hakemuksessasi, milloin olisit valmis aloittamaan ja kuinka pitkää harjoittelujaksoa haet. Kysymyksiisi vastaa mielellään HR Manager Henri Lappalainen, henri.lappalainen@azets.com.

Företag:
Nissan Nordic Europe Oy
Arbetsbeskrivning:

Nissan Nordic Europe Oy is searching for energetic and committed candidates with the ability and drive to deliver first class performance and service for the entire Nordic and Baltic region. Nissan offers you a unique opportunity to be a part of an organization in an exciting and international working environment, with worldwide career opportunities. Join Us!

Nissan Nordic Europe's Regional Headquarters is located in Keilaniemi, Espoo.

We are now looking for an analytical person to join our team as an:

AFTERSALES LOGISTICS TRAINEE

This position is for a 6-month period and preferably to be completed as an internship to support studies. A small trainee compensation will be provided. The position is ideal for an undergraduate student.

Tasks and responsibilities:

In this position you work as a member of Nissan Nordic Europe’s Aftersales Logistics team and assist in its daily routines and projects. Your tasks include supporting in e.g.

 • Claims management in all Nissan Nordics markets
 • Logistics reporting
 • GASS sales system data maintenance
 • Daily logistics activities, including warehouse cooperation 
 • Other ad hoc activities and analyses assigned by the Manager

We are looking for:

You are currently an undergraduate student preferably in Logistics, Economic Sciences, Business Economics or Technology and Engineering. You possess a motivated and enthusiastic mindset with initiative and ability to manage several tasks simultaneously. You are an efficient user of Excel and PowerPoint, and you have an understanding of and interest towards logistics and supply chain management. Fluent communication skills in English are mandatory, while knowledge of the Nordic languages is seen as an advantage.

The anticipated start date is 7th of January 2019, but is still negotiable.

Please apply through our Global Career Site by following this link: https://alliance.wd3.myworkdayjobs.com/nissanjobs/job/Espoo/Aftersales-Logistics-Trainee_R00022995. If you are eager to join our exciting team, apply now and don’t miss the opportunity! Please be quick, the position will be filled as soon as the suitable candidate is found. However, submit your CV and cover letter in English latest on the 23rd of December 2018.

For more details please contact Accessory Product Manager Bastiaan Hagenaar +358 (0)10 77 05 271 on 13th of December between 09:00 – 11:00 and on 20th of December between 13:00 – 15:00.

Nissan Nordic Europe is an import and marketing company operating for Nissan in Finland, Sweden, Norway, Denmark, Estonia, Latvia and Lithuania. The company employs around 185 professionals and the Headquarters is in Espoo, Finland.

Nissan has one of the most comprehensive European presences of any overseas manufacturer, employing over 17,000 people across locally-based design, research & development, manufacturing, logistics, and sales & marketing operations. Nissan’s product line includes award-winning crossovers, commercial vehicles, and the Nissan LEAF, the world’s most popular electric vehicle. The company’s vision aims for zero emission and zero fatality future mobility. Nissan aspires to become the most desirable Asian brand in Europe.

Jobbtitel:
Företag:
Nissan Nordic Europe Oy
Arbetsbeskrivning:

Nissan Nordic Europe Oy is searching for energetic and committed candidates with the ability and drive to deliver first class performance and service for the entire Nordic and Baltic region. Nissan offers you a unique opportunity to be a part of an organization in an exciting and international working environment, with worldwide career opportunities. Find your drive with us!

Nissan Nordic Europe's Regional Headquarter is located in Keilaniemi, Espoo.

We are now looking for an active person with passion for the automotive industry to join our team as:

PURCHASING TRAINEE

This full-time traineeship is for a 6-month period, preferably to be completed to support studies. Therefore, the position is the most ideal for an undergraduate student. A small trainee compensation will be provided.

Tasks and responsibilities:

In this position you work as a member of Nissan Nordic Europe’s Finance department and assist the Purchasing team in its daily routines and projects. Your tasks include supporting in administrative tasks e.g.

 • Asking offers and supporting purchasing of goods and services
 • Cost comparisons and identification of future savings potentials
 • Handling new supplier registrations
 • Contract management
 • Providing project support for Nissan’s e-Invoicing project
 • Providing support for other Purchasing projects and tasks as required

We are looking for:

You are currently an undergraduate student preferably in Economics, Technology and Engineering or Law. You possess a motivated and enthusiastic mindset with initiative and ability to take responsibility. You are an efficient user of Excel and PowerPoint with strong data analytical and problem solving skills. Fluent communication skills in English and in one Nordic language are required. Other language skills are seen as an advantage for this position.

The anticipated start date is 22nd of January 2019, but it is still negotiable.

Please apply through our Global Career Site by searching for jobs in Finland: https://alliance.wd3.myworkdayjobs.com/nissanjobs/job/Espoo/Purchasing-Trainee_R00022720. Please be quick, as we start interviewing suitable candidates immediately and the position will be filled as soon as the right candidate is found. However, submit your CV and cover letter in English latest on 31st of December 2018.

For more details please contact Purchasing Section Manager Johnny Skåtar +358 (0)10 770 5331 on 17th of December between 10:00-11:00 and on 20th of December between 10:00-11:00.

Nissan Nordic Europe Ltd is an import and marketing company operating for Nissan in Finland, Sweden, Norway, Denmark, Estonia, Latvia and Lithuania. The company employs around 185 professionals and the Headquarters is in Espoo, Finland.

Nissan has one of the most comprehensive European presences of any overseas manufacturer, employing over 17,000 people across locally-based design, research & development, manufacturing, logistics, and sales & marketing operations. Nissan’s product line includes award-winning crossovers, commercial vehicles, and the Nissan LEAF, the world’s most popular electric vehicle. The company’s vision aims for zero emission and zero fatality future mobility. Nissan aspires to become the most desirable Asian brand in Europe.

Företag:
Studentwork/Capgemini
Arbetsbeskrivning:

Studentwork & Capgemini hakevat rekrytointikoordinaattoria.

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä työskentelemään kahdessa mielenkiintoisessa yrityksessä rekrytointien parissa.

Capgeminilla pääset tutustumaan sisäisen rekrytoinnin maailmaan. Työsi painottuu suorahakuun sekä kandidaattien screenaukseen. Toivomme sinulta perusymmärrystä IT-alan profiileista sekä halua ja intoa oppia lisää. Kontaktoit kandidaatteja reippaasti – uskallat tarttua puhelimeen ja myydä potentiaaliselle kandidaatille tarjolla olevan tehtävän. Eduksi katsomme kokemuksen LinkedIn Recruiterin käytöstä.

Studentworkilla pääset mukaan asiakasprojekteihin researcherin roolissa. Tuet vakituisia Consultant Managereitamme rekrytointiprosessien läpiviennissä. Haettavat profiilit vaihtelevat IT-alan osaajista insinööreihin sekä hallinnon puolen ammattilaisiin. Research-työn lisäksi pääset pitämään työhaastatteluita ja auttamaan nuoria osaajia löytämään seuraavan askeleen urallaan.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja – tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla! Toivomme energistä kollegaa, joka ottaa omistajuuden omista vastuualueistaan.

Aloitus tehtävässä on tammikuussa 2019. Ensimmäiset neljä kuukautta tulet työskentelemään Capgeminillä, jonka jälkeen siirryt loppukevääksi ja kesäksi Studentworkin toimistolle. Syksyllä 2019 palaat kolmeksi kuukaudeksi Capgeminille auttamaan syksyn rekrytoinneissa, ja vuoden vaihteen teet taas Studentworkilla. Tämän vuoden rupeaman jälkeen voit jo sanoa hallitsevasi rekrytoinnin maailman erittäin monipuolisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Hieman kokemusta rekrytoinnista sekä intoa kehittyä alan ammattilaiseksi
- IT-alan perustermien hallintaa ja halua syventää osaamista erityisesti IT-alalla
- Itsenäistä ja proaktiivista työotetta
- Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Tehtävä on 12 kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta. Capgeminin toimisto sijaitsee Espoon Keilarannassa ja Studentworkin Kampissa. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com, 0505732425).

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=78927

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Osa-aikainen projektityö markkinointityökalun parissa SOK:lla alkuvuoteen opintojen oheen? Jos tämä on se, mitä haet, niin tartu tilaisuuteen ja hae heti – haastattelemme hakijoita sitä mukaa, kun potentiaalisia hakijoita ilmaantuu!

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista projektityöntekijää Helsinkiin

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina SOK:lla.

Työtehtävä

SOK:n vuosikalenterissa on markkinointikampanjoita, joiden projektikokonaisuudet tulee syöttää marketing resource management -järjestelmään. Työ on tarkkuutta vaativaa rutiininomaista työtä ja edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä maailmanluokan markkinointijärjestelmien ja Suomen suurimpien brändien parissa.

Etsimämme henkilö on

Hae tätä paikkaa, jos olet AMK- tai yliopisto-opiskelija (vähintään 2. vuosikurssin opiskelija), mahdollisesti kaupalliselta alalta ja sinulta löytyy kiinnostusta erilaisiin järjestelmiin. Opit myös uudet ohjelmat nopeasti. Sinulla on jo jonkun verran aikaisempaa työkokemusta. Henkilönä olet omatoiminen, reipas ja toimeen tarttuva. Tulevaisuudessa haluaisit olla mahdollisesti esim. projektipäällikkö. Työkielinäsi ovat suomi ja englanti, joten molemmat ovat sinulla sujuvia.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Väh. 2. vuosikurssin AMK- tai yliopisto-opinnot meneillään
 • Kiinnostus erilaisia järjestelmiä kohtaan
 • Kyky oppia uudet ohjelmat nopeasti
 • Jotain aikaisempaa työkokemusta
 • Omatoiminen, reipas ja toimeen tarttuva työote
 • Sujuva suomi ja englanti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: n. 10.1.2019

Työmäärä: 20 – 37,5 h/vko

Kesto: 31.3.2019 asti, jatko mahdollinen

Paikka: Ässäkeskus, Fleminginkatu 34, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

SOK:n liiketoiminta on organisoitu valtakunnallisiin ketjuihin. Osuuskauppojen omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta tuottaa keskitetysti yhteiset palvelutoiminnot.

SOK toimii osuuskauppojen keskusliikkeenä ja tuottaa niille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä.

SOK on suomalainen osuuskunta. Sen päätöksenteossa noudatetaan osuuskuntalakia, toimialojen toimintaa koskevia muita säädöksiä sekä SOK:n sääntöjä. Tytäryhtiöiden toimintaa säätelee mm. osakeyhtiölaki ja koko yhtymän toimintaa ohjaavat konserniperiaatteet.

Företag:
Docrates Syöpäsairaala
Arbetsbeskrivning:

Haluatko päästä kehittymään monipuolisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä ja rakentamaan yhtä Suomen terveydenhoitoalan merkittävimmistä brändeistä?

Olet esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän tai sisällöntuotannon opiskelija. Tekstin tuottaminen eri kanaviin on lähellä sydäntäsi. Kehittäminen ja innovointi on sinulle luontaista, mutta et kaihda rutiineja. Olet kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista, ja sinulla on positiivinen ja energinen asenne.

Työtehtäviisi sisältyy

 • Sisällöntuotanto eri kanaviin
 • Sosiaalisen median päivitykset
 • Materiaalituotanto (mm. PowerPoint, Indesign)
 • Natiivikampanjoiden suunnittelu, optimointi ja raportointi
 • Muut markkinoinnin ja viestinnän tehtävät tarpeen mukaan

Toivomme sinulta

 • Kokemusta ja näkemystä sisällöntuotannosta
 • Vahvaa sosiaalisen median ymmärrystä
 • Erinomaisia kirjallisia viestintätaitoja suomen kielellä, plussana ruotsi ja englanti
 • Kameran ja kuvankäsittelyohjelmien hallinta eduksi
 • Visuaalista silmää, ja joko osaamista eri taitto-ohjelmista tai intoa opetella niitä
 • Sopivasti luovuutta, analyyttisuutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä markkinointiviestinnän ammattilaiseksi yrityksessä, joka satsaa paljon henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön ja viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Ruoholahdessa.

Sinun ei tarvitse hallita kaikkea valmiiksi, tärkeintä on aito kiinnostus toimintaamme ja tarjottuun tehtävään. Perehdytämme sinut ja tuemme sinua työssäsi.

Kiinnostuitko? Mikäli olet aidosti kiinnostunut toiminnastamme, jätä hakemuksesi ja CV:si 19.12. mennessä.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen (10-20h/vko). Työ alkaa mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtajamme Ella Kirjasniemi, puh. 050 500 1838, pe 30.11. klo 13-14, pe 7.12. klo 13–14 ja to 13.12. 15-16.

 

Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

SSAB etsii oma-aloitteista projektikoordinaattoria monipuolisiin tehtäviin! Roolissasi vastaat muun muassa yrityksen projektien ylläpidosta ja raportoinnista. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollista edetä haastavampien tehtävien pariin. Mikäli nautit tarkkuutta vaativista tehtävistä sekä omaat hyvät organisointitaidot, tämä paikka saattaa olla sinua varten. Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Projektikoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme SSAB.

Työtehtävä
Tässä työssä tehtäväsi on ylläpitää yrityksen projekteja ja tehtäviä tuntiseurantaa varten sekä raportoida niiden toteutumisesta. Tehtäviisi kuuluu myös toimittajien laskutuksen valmisteleminen, yritykselle tulevien laskujen tarkistaminen ja kohdistaminen sekä sopimushallinnasta huolehtiminen. Tehtävään kuuluu lisäksi tiettyjen sovellusten pääkäyttäjän tehtävät, kuten käyttöoikeuksien ja projektisivujen luominen sekä metadatan muuttaminen. Tulet työskentelemään osana n. 15 henkistä tiimiä ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Työtehtäviisi kuuluu:

Projektien ja tehtävien ylläpito ja raportointi
Laskutuksesta vastaaminen
Sopimushallinnon tehtävät
Sovellusten pääkäyttäjän tehtävät

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä projektinhallinnan ammattilaiseksi kansainvälisessä yrityksessä. Kiinnostuksesi mukaan tehtävässä löytyy kehittymismahdollisuuksia joko yrityksen talouspuolelle tai masterdatan analysoinnin pariin.

Etsimämme henkilö on
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esim. liiketalouden tradenomi). Sinulta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta taloushallinnon puolen tai vastaavista työtehtävistä. Työskentelet sujuvasti Office-ohjelmilla ja hallitset erityisesti Excelin monipuolisen käytön. Sinulla on myös kokemusta myös muiden toimistotyökalujen, esimerkiksi MS Projectin, käytöstä ja opit lisäksi nopeasti uusien työssä tarvittavien sovellusten käytön. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, organisointikykyä, tarkkuutta ja hyviä yhteistyökykyjä. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva kaupallinen koulutus (esim. liiketalouden tradenomi)
- Kokemusta taloushallinnon puolen tai vastaavista työtehtävistä
- Osaamista toimistotyökaluista (erityisesti MS Excel)
- Oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsomme kokemuksen MS Project -ohjelmasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään tammikuun puolivälissä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.12.2018

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/annons/projektikoordinaattori-ssablle-helsi...

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
SSAB on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, jonka toimintaa ohjaavat läheiset suhteet asiakkaisiin. SSAB kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja, joilla saadaan aikaan suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita. SSAB on maailmanmarkkinoiden johtava tuottaja AHSS- ja Q&T-teräksissä.

SSAB:n Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien tuotantolaitosten vuosittainen terästuotantokapasiteetti on 8,8 miljoonaa tonnia. Tämän lisäksi yritys pystyy käsittelemään ja viimeistelemään erilaisia terästuotteita Kiinassa, Brasiliassa ja monissa muissa maissa. Suomessa ja Ruotsissa tuotanto on integroitu masuuniprosessiin. Yhdysvalloissa kierrätysmetallipohjaisessa tuotantoprosessissa käytetään valokaariuuneja.

Sidor

Prenumerera på Företagsekonomi