Skip to content Skip to navigation

Idrott

Företag:
Barona / Hullut Päivät
Arbetsbeskrivning:

Hullut Päivät tulee taas!

Kuvittelepa millaista olisi olla osa hullun hyvää työporukkaa, keltaista tiimiä, jonka avulla legendaaristen Stockmannin myymälöiden arki muuttuu kuin taikaiskusta miksipä muuksi kuin Stockmannin Hulluiksi Päiviksi! Haemme kevään Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan huippuluokan myynnin ja varastotyön pariin.
Stockmannin Hullut Päivät koittavat taas maaliskuussa ja juuri sinun työpanosta kaivataan!

TAVARATALOT PÄÄKAUPUNKISEUTU:
- Kassatyöntekijä
- Myyjä
- Varastotyöntekijä

TAVARATALOT TURKU / TAMPERE:
- Kampanja-apulaisia myyntiin
- Kampanja-apulaisia varastoon
- Kassatyöntekijä

FOOD MARKET HERKKU:
- Kampanja-apulaisia Herkkuun

Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä työssä sinä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hulluilla Päivillä saat loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.
Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoa ja linkit hakuilmoituksiin löytyvät osoitteesta https://insights.barona.fi/hullut-paivat

Företag:
FDUV
Arbetsbeskrivning:

Jobbet för dig som söker ett givande, roligt och socialt sommarjobb – ansök senast 28 februari

FDUV ordnar varje år cirka 30 läger i Österbotten och södra Finland för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Lägren ordnas huvudsakligen under juli månad och samlar omkring 300 deltagare och 130 lägerledare. 

Vi söker nu både ansvariga och övriga ledare.

Vi erbjuder ett krävande men roligt och mångsidigt sommarjobb i en somrig miljö. Jobbet passar både dig som har arbetserfarenhet inom social- och hälsovårdsbranschen, men också dig som har en bakgrund i andra branscher eller studieinriktningar.Som lägerledare lär du dig att jobba med personer med olika typer av hjälpbehov. Vi erbjuder dig möjlighet att själv påverka din arbetsmiljö genom att ta egna initiativ och hämta nya idéer och roliga aktiviteter till lägren.  

Att ordna sommarläger för personer med intellektuell funktionsnedsättning hör till FDUV:s kärnverksamhet. Målet med sommarlägren är att erbjuda deltagarna meningsfulla aktiviteter, nya upplevelser och avkoppling. 

Läs mer och skicka in din ansökan senast 28 februari! 

Företag:
Adiente Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

Asiakkaamme Pihlajalinna, www.pihlajalinna, on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Heillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Pihlajalinna kasvaa voimakkaasti ja yhtiö työllistää parhaillaan noin 5 600 työntekijää. Heidän arvonsa ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus. Yritys on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Pihlajalinna Etälääketiede kasvaa ja he hakevat lisäapua tiimiinsä. Haluaisitko sinäkin olla osana heidän menestystarinaansa?

Haemme Pihlajalinnalle

Toimistoassistenttia

osa-aikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun saakka (n. 20h/viikko), jonka jälkeen työ jatkuu kokoaikaisena kesätyönä kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. Syksyllä työ voi halutessasi taas jatkua osa-aikatyönä. Osa-aikatyö on toimistoaikaan tapahtuvaa työtä, noin 4 h/päivä. Työajoista voi sopia ja niissä on myös tarvittaessa mahdollisuus joustoon. Tässä tiimissä vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä.

Toimistoassistenttina kuulut Pihlajalinna Etälääketieteen julkisen liiketoiminnan palvelutiimiin, joka vastaa vastuulääkäri- ja takapäivystyspalvelun tuottamisesta kunta-asiakkaille. Vastuulääkäripalvelun tiimissä toimii alan huippuammattilaisia, joiden vastuulla on lääkäreiden resursointi ja asiakaspalvelu sekä lääkäreille että kunta-asiakkaille.

Tehtäväsi:
Tässä tehtävässä työskentelet paljon potilastietojärjestelmän parissa. Tärkein vastuualueesi on liittää potilastietoja ja luoda uusia potilaita järjestelmään. Tehtävääsi kuuluu myös esimerkiksi sopimusten skannausta ja arkistointia sekä e-reseptinohjauksia ja muita avustavia toimistotehtäviä.

Haemme:
Tehtävässä käsitellään potilastietoja, joten luotettavuus ja tarkkuus ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia. Tehtävä ei vaadi alalta aikaisempaa työkokemusta, sillä kokeneet kollegasi perehdyttävät sinua työtehtäviisi. Toivomme, että olet halukas oppimaan uutta ja olet iloinen tiimin jäsen. Lisäksi toivomme, että olet näppärä tietokoneen käyttäjä ja sinulla on erinomainen suomenkielentaito.

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Sinulle on tarjolla paikka nuorekkaassa, dynaamisessa tiimissä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki. Toimitilat sijaitsevat moderneissa tiloissa Espoon Keilarannassa, aivan metroaseman vieressä. Rakennuksesta löytyy mm. ravintola, kahvila ja hyvin varustettu kuntosali merinäköalalla. Pihlajalinnan matkassa pääset kehittymään ja oppimaan uutta! Mikäli olet esimerkiksi alan opiskelija, pääset myös halutessasi osallistumaan erikoislääkäritason koulutuksiin. Tämä on tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin elokuun 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröidy kotisivuillamme www.adiente.fi ja liitäthän sinne hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2019. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Adienten Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

Företag:
GE Healthcare
Arbetsbeskrivning:

Haemme 35 kesäharjoittelijaa Vallilan tehtaallemme useille eri tuotantolinjoille sekä tavaran vastaanottoon ja lähettämöön.

Työtehtävät:
Työ tuotantolinjoilla sisältää kokoonpanoa, testausta, laadunvarmistusta, pakkaamista ja lähettämistä
Työ tavaran vastaanotossa sisältää tavaran vastaanottoa ja tarkastusta, keräilyä, varaston ylläpitoa, pakkaamista ja lähettämistä

Vaatimukset:
-Ammattikoulu, AMK tai yliopisto-opiskelija
-Vähintään 18 vuoden ikä
-Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
-Kyky työskennellä tarkasti ja huolellisesti
-Joustavuus
-Perus ATK -taidot
-Sujuva suomen- ja hyvä englannin kielen taito
-Työskentely kahdessa vuorossa tarvittaessa

Toivotut ominaisuudet:
-Aiempi kokemus kokoonpanotyöstä tai varastotyöstä, tavaran vastaanotosta ja lähettämisestä sekä trukkikortti on eduksi

Tarjoamme:
-Tilaisuuden oppia terveydenhoitoteknologia-alan ammattilaisiltain
-Mahdollisuuden työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä
-Työn mukavien ja tukea tarjoavien työkovereiden kanssa
-Toimiston Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrelta ja työnantajan tukemat ravintola- ja kuntosalipalvelut toimiston yhteydessä

Toivomme, että voit aloittaa jo touko-kesäkuussa ja jatkavaa tehtävässä ainakin elokuun puoliväliin asti.Haethan 24.2.2019 mennessä www.ge.com/careers sivujen kautta.Kerrothan hakemuksessasi oletko ensisijaisesti kiinnostunut työstä tuotantolinjoilla, tavaran vastaanotossa, lähettämössä vai tehdashuollossa sekä milloin olet valmis aloittamaan ja mihin saakka voit jatkaa tehtävässä.

About Us:
GE Healthcare provides transformational medical technologies and services to meet the demand for increased access, enhanced quality and more affordable healthcare around the world. GE works on things that matter - great people and technologies taking on tough challenges. From medical imaging, software & IT, patient monitoring and diagnostics to drug discovery, biopharmaceutical manufacturing technologies and performance improvement solutions, GE Healthcare helps medical professionals deliver great healthcare to their patients. Learn More About Careers at GE Learn More About GE Healthcare
GE is an Equal Opportunity Employer. Employment decisions are made without regard to race, color, religion, national or ethnic origin, sex, sexual orientation, gender identity or expression, age, disability, and according with all local laws protecting different status.
Follow us on Twitter, join our LinkedIn Group or become a fan of our Facebook page. Receive job and event notifications by becoming a member of the GE Talent Community. Stay up to date on what’s happening at GE around the globe by checking out the GE Careers Blog.

Företag:
Babysits
Arbetsbeskrivning:

Etsitkö kesätöitä tai haluatko muuten vaan tienata hieman taskurahaa? Babysitsiltä voit löytää töitä lasten parissa. Me olemme julkinen yhteisö, joka yhdistää vanhemmat ja lastenhoitajat eli toisin sanoen lastenhoidon tarjonnan ja kysynnän samassa paikassa. Alustamme toimintaperiaate on yksinkertainen. Rekisteröidy maksutta, tee profiilistasi yksityiskohtainen ja mielenkiintoinen ja sen jälkeen olet valmis ottamaan yhteyttä työntarjoajiin ja suunnittelemaan tapaamisia. Kommunikointi tapahtuu helposti ja turvallisesti viestipalvelumme välityksellä.

Me tarjoamme lastenhoitajille joustavuutta, vapautta ja mahdollisuuksia. Me emme ota provisiota, ja annamme sinulle vapaat kädet neuvotella vanhempien kanssa omista työtunneistasi ja palkastasi. Merkkijärjestelmämme avulla voit lisätä näkyvyyttäsi vanhemmille ja näin moninkertaistaa mahdollisuutesi työllistyä. Lyhyesti sanottuna, meidän alustallamme olet itse itsesi pomo.

Käy tutustumassa alustaamme osoitteessa www.babysits.fi, asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

Företag:
Digital Outsouce Services
Arbetsbeskrivning:

This is a very exciting role within the growing Customer Support Department at Digital Outsource Services.  Operating within the e-commerce industry, we provide excellent services to our international clients and their businesses.  The core element of Digital Outsource Services are our people, as we recognize that the employees are the driving force of the business, hence we ensure that we employ individuals with high-potential allowing them to develop their career and themselves within the business.

We are an international company with offices in London, Cape Town and Malta. London will also be your first stop where you will complete your training and will start working while our immigration team processes your work visa application for Cape Town. Full relocation assistance is provided by covering the cost of your flights, accommodation and shuttle service from the airport. You will be accommodated in a furnished apartment with easy access to the office and public transport.

Once your visa has been processed and the time has come for you to relocate to Cape Town, once again relocation assistance is provided by covering flights, shuttle service from the airport and 3 months of free accommodation. Our Cape Town office also offers many perks such as a free meal daily, free access to our gym, return flight home once per year, awesome coffee from our onsite coffee bar and Friday bar. We have over 1 800 multi-national employees as we provide services in the European Region, Canada and Australia.  The diverse nature and culture of the company gives us the edge in a highly competitive market, thus making us an employer of choice in Cape Town.

Due to the geographical locations we service, please note that this position entails shift work based on the 24 / 7 operational requirements of the organization and its clients.

Duties will include, but not limited to:

 • Responding to customer queries by telephone, email and online chats in Finnish language
 • Processing and taking ownership of all incoming and outgoing contacts in a multimedia environment
 • Processing pertinent information into relevant databases
 • Customer relationship building & management
 • Problem solving tasks during shift
 • Handling and taking full responsibility for customer related queries
 • Make outgoing calls and execute outbound campaigns to identified customers, e.g. welcome calls, failed purchases, etc.
 • Performing extra tasks given by managers / shift supervisors as required

Non-Negotiables:

 • Finnish as home/first language essential
 • Be available for 24/7 shift rotations

Advantageous Requirements:

 • Be in a possession of a degree or a diploma

Personal Competencies:

 • Be a self-starter, self-motivated & goal orientated
 • Be able to work independently yet be a team player
 • Be an analytical thinker with problem solving ability
 • Be deadline driven & goal orientated
 • Excellent time management skills
 • Be able to meet deadlines in a highly pressurised dynamic environment
 • Be able to handle confidential and personal matters
 • Be fully computer literate and have accurate typing skills

 If you are interested in this vacancy and if you feel you have the ability to perform in this position, please send your CV to careers@digioutsource.com

Jobbtitel:
Företag:
ICD
Arbetsbeskrivning:

Introduction

The ICD Internship Project (2008-17) is a 10 year program with the main purpose to enable students who need an internship as a compulsory part of their BA or graduate studies to engage in cultural diplomacy and in doing so, to further promote cultural diplomacy and multiculturalism worldwide.

The positioning of the ICD in the center of Europe, makes it a natural hub for the younger generation and indeed, the past years of the project have been witness to interns being active participants in the multicultural field, where lasting friendships were formed and valuable contacts made, which immediately expanded each individual’s network to all parts of the world.

The diverse multicultural environment provides an excellent framework for Cultural Diplomacy to be practiced on a daily basis within the office as well as outside of the office. One of the main privileges afforded by the project is to work in a young, interdisciplinary and international environment, which serves as a model of successful multiculturalism in practice. The experience of learning to work together in a multicultural and international organizational environment is a rare, unique and a rewarding common experience.
The ICD invites applications from individuals who are coming from the following fields:

Film, Photography & Visual Art
Arts & Culture
International Relations & Politics
Marketing & Public Relations
History & Philosophy
Business & Economics
Communication & Journalism
Business Administration

Prenumerera på Idrott