Skip to content Skip to navigation

Idrott

Jobbtitel:
Företag:
Suunto Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko mahdollisesti juuri valmistumassa tai valmistunut ja etsit työpaikkaa, jossa pääset kasvamaan projektinhallinnan parissa? Etsimme sinua, joka lähtee rohkeasti ja tarkasti avustamaan markkinointia erilaisissa projekteissa. Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja persoonaa. Lue lisää, ja hae heti - aloitamme haastattelut heti potentiaalisten henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista projektiassistenttia Vantaalle!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina Suunto Oy:llä.

Työtehtävä

Aloitat työsi markkinointimateriaalien parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. Suunnon uutiskirjeiden tekeminen eri maihin, erilaista materiaalien päivitystä, tuotteiden luomista järjestelmiin, sähköpostikyselyihin vastaaminen ja tapahtumissa ja messuilla tukeminen ja avustaminen. Tuet markkinointia, mutta tässä tehtävässä menestyminen vaatii enemmänkin projektikoordinointikykyä.

Olet myös osa Product Information Management -projektia, jossa itse operatiivinen työ alkaa keväällä. Tässä projektissa syötät Suunnon tuotteiden tietoja järjestelmiin ja teet sen kautta yhteistyötä eri osastojen kanssa. Tämä projekti vaatii erityisesti tarkkuutta.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat oppia erilaisista tiimeistä dynaamisessa ja nopeatempoisessa organisaatiossa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää osa työajastasi itsesi kehitykseen. Suunnolla on välitön ilmapiiri ja voit tulla töihin vaikka koirasi kanssa, jos haluat!

Etsimämme henkilö on

Tässä tehtävässä menestyminen vaatii ennen kaikkea oikeaa persoonaa ja asennetta. Etsimme sinua, joka astut ovesta sisään hymyssä suin ja luot ympärillesi lämpimän ilmapiirin. Tartut omatoimisesti tehtäviin ja viet ne itsenäisesti eteenpäin, vaikka saattaisikin tulla ongelmia vastaan. Näet kokonaiskuvan ja sinulla on yrittäjähenkinen asenne. On erittäin tärkeää, että olet se henkilö, joka vie aina projektit päätökseen ja teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Et kuitenkaan jää jumittamaan, vaan pystyt etenemään nopeasti vähällä tiedolla ja pystyt huolehtimaan monista asioista samanaikaisesti. Olet yhteyksissä eri tahoihin ja ymmärrät, miten tärkeää palveluhenkisyys on. Lisäksi puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. 

Eduksi katsomme, jos olet koordinoinut projekteja aikaisemmin ja osaat pitää langat käsissäsi. Jos olet ollut erilaisten järjestelmien parissa ja/tai työskennellyt cross-functional-tiimeissä, kerro siitä meille!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5 h/vko

Kesto: 6 kk

Paikka: Tammiston kauppatie 7A, 01510 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Lisätietoa hakuprosessista

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Suunto sai alkunsa vuonna 1936, kun suomalainen suunnistaja ja insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä ja yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorita syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa.

Suunnon pääkonttori ja tuotantolaitos ovat Vantaalla. Yrityksellä on yli 400 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja Suunto-tuotteita myydään yli sadassa maassa. Yhtiö on Amer Sports Corporationin tytäryhtiö, kuten sisaryhtiönsä Salomon, Arc'teryx, Atomic, Wilson, Precor ja Mavic.

 

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Edda van der Ende tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15018017

Företag:
ByMe
Arbetsbeskrivning:

Loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat hyvät lisäansiot ja oppia tehokkaan konseptin. Uskallat laittaa persoonasi peliin ja haluat menestyä. Etsimme viittä henkilöä, jotka koulutetaan ja perehdytetään työhön. Jokainen saa nimetyn mentorin, joka opastaa ja auttaa menestymään. Provisiopalkka. Erittäin hyviin ansioihin pääsee keskimäärin 1-3 kuukauden työskentelyn kuluessa. Mahdollisuus tehdä töitä oman aikataulun mukaisesti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kysy lisätietoja sähköpostilla/puhelimella. Potentiaaliset kutsutaan haastatteluun.

ByMe yritys myy hyvinvoinnin ja kauneuden tuotteita miehille, naisille, nuorille, lapsille. Tuotteet ovat laadukkaita ja erittäin toimivia. Yrityksen arvoihin kuuluu: vain parasta sinulle, vastuullisesti, ekologisesti, kaikkea hyvää sisältä ja ulkoa, kauneus lähtee sisältä päin, jokainen on kaunis/komea kun vain tuo parhaimmat puolensa esille, hyvinvoiva iho.

Företag:
Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM
Arbetsbeskrivning:

Palkallinen kesätyö USA:ssa 2019

Hei, sinä 21-26 -vuotias ammattikorkeakoulu-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija! Haaveiletko kesätyöstä Yhdysvalloissa?

Vuodesta 1997 järjestetyn Work & Travel-ohjelman kautta on lähtenyt Yhdysvaltoihin kesätöihin jo yli 1000 suomalaisnuorta. Kauttamme järjestyy palkallinen kesätyöpaikka ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin 50 suomalaiselle korkeakouluopiskelijalle.

Voit tehdä Yhdysvalloissa noin 3 kuukautta töitä ja halutessasi matkustella töiden päätettyä kuukauden ajan. SAM järjestää työpaikat ja viisumiasiat, amerikkalainen työnantaja/viisumisponsori majoituksen. Työpaikat ovat asiakaspalvelutehtäviä Wisconsin Dellsissä (WI) ja Ocean Cityssä (MD). Viisumi tulee kansainvälisen Work & Travel -ohjelman kautta viisumisponsori ASSE International, Inc./ASPIRE Worldwide, LLC.tukemana.

Kesän 2019 työpaikkojen hakuaika päättyy 31.1.2019. Lisätietoja: http://samsuomi.fi/kesatyo-yhdysvalloissa/  ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen@samsuomi.fi

Företag:
Strömma Finland Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

Etsimme osa-aikaisia Sales Expert / lipunmyyjiä kiertoajelutoimintaamme. Helsinki Panorama Sightseeing tarjoaa helpon ja hauskan tavan tutustua Helsingin nähtävyyksiin bussilla. Työvuorot ovat lyhyitä (2-4 tuntia/vuoro) ja vuorot painoittuvat viikonloppuihin (aamupäiviin). Tehtävä sopii mainiosti esim. opiskelijalle. Mahdollisuus halutessa jatkaa tehtävässä kesätyöntekijänä.

Työtehtävät
Tehtäviisi kuuluu kiertoajeluiden lipunmyynti ja asiakaspalvelu puistossa sekä bussissa. Työvuorojen pituudet vaihtelevat (talvikaudella 2-4 h), töitä pääsääntöisesti viikonloppuisin. Työskentely tapahtuu ulko- ja sisätiloissa.

Sales Expertiltä edellytämme

 • positiivista myyntihenkisyyttä ja tehokkuutta kiiretilanteissa
 • asiakaspalvelukokemusta sekä iloista ja reipasta asennetta
 • kykyä toimia ja ratkoa ongelmia itsenäisesti, mutta nautit myös me-hengestä ja sen ylläpitämisestä
 • paineensietokykyä, aktiivisuutta, joustavuutta ja tarkkuutta
 • kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti, muu kielitaito eduksi)
   

Sales Expertille tarjoamme

 • työpaikan luotettavassa, kansainvälisessä matkailualan konsernissa
 • mukavan työilmapiirin ja mahtavat työkaverit
 • mahdollisuuden työskennellä koti- ja ulkomaalaisten matkailijoiden parissa sekä käyttää omaa kielitaitoa
 • kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin

 
Hakuohjeet

 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen martina.antas@stromma.fi viimeistään 6.12.2018. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Martina Antas (myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö), martina.antas@stromma.fi

Hakemuksesi tulisi sisältää myös seuraavat tiedot:

 • kielitaito
 • palkkatoiveesi (€/tunti)
Företag:
Studentwork/equensWorldline
Arbetsbeskrivning:

equensWorldline is one of the leading and most innovative payment service providers in Europe. As experts in financial processing and software licensing we provide services to fulfill all needs of the dynamic European payments market. We process billions of payments, POS and ATM transactions per year. Obviously, all those transactions must be processed seamlessly, securely and efficiently. And that’s what we do. Being a central pillar of the wider Worldline Group, it’s our ambition to support our clients in keeping up with the rapidly shifting market demands. A challenging job, as the payments market – and therefore also our organization – is subject to continuous change. And you can contribute to achieving this goal!

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen equensWorldlinelle useita henkilöitä Customer Services Agent -positioon Helsinkiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja – tärkeintä meille on, että teet työtä suurella intohimolla! Tarjolla on kokoaikaisia ja osa-aikaisia tehtäviä sekä vakituisia että määräaikaisia positioita. Aloitukset tehtävässä on marraskuussa 2018 sekä alkuvuonna 2019. Rekrytointi on kuitenkin jo alkanut, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Tehtävänkuva muodostuu asiakaspalvelutehtävistä call center -työympäristössä. Työskentelet pankkien korttipalveluiden asiakaspalvelutehtävien parissa. Asiakaspalvelu on monikanavaista ja palvelet asiakkaita sekä suullisesti että kirjallisesti. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden laadukkaasta palvelemisesta – et tyydy keskinkertaiseen palveluun, vaan haluat ylittää asiakkaiden odotukset. EquensWorldlinen palvelu on avoinna 24/7, eli töitä tehdään kolmessa eri vuorossa. Toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen. Etsimme useita henkilöitä kolmivuoro-tiimiin, mutta muutamia paikkoja on avoinna myös kaksivuoro-tiimeissä. Kerrothan hakemuksessasi käytettävyydestäsi!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Palveluhenkisyyttä – Omaat kyvyn ja halun kohdata asiakkaan eli kuunnella häntä ja auttaa häntä löytämään vastauksen kysymykseensä.
• Tiimityöskentelytaitoja – Olet empaattinen ja tuet kollegoitasi pyyteettömästi.
• Luotettavuutta – Olet sanojesi mittainen ja uskallat tuoda omia mielipiteitäsi esille rohkeasti.
• Kommunikaatiotaitoa – Olet proaktiivinen ja kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Englanti on yrityksen työkieli.
• Intohimoa – Omaat optimistisen luonteen etkä pelkää muutoksia.

Aiempi kokemus (puhelin-)asiakaspalvelutehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti. Tervetuloa oppimaan rahoitusalan ammattilaiseksi!

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=68719

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

equensWorldline tarjoaa sinulle mukavan tiimin ja mielenkiintoisen työn kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).

Företag:
Parasta Lapsille ry
Arbetsbeskrivning:

Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n lasten ja perheiden viikonlopputoimintaan keväälle 2019.

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tekevä järjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Toimintamme on monikulttuurista.

Lasten ja perheiden viikonloppuleireillä touhutaan mukavia asioita yhdessä ja saadaan uusia kavereita. Lue lisää toiminnasta:
https://www.parastalapsille.fi/perheviikonloput
https://www.parastalapsille.fi/Aikaa_ilolle_viikonloppuleirit
https://www.parastalapsille.fi/leirit/lapsille-ja-nuorille/viikonloppuryhmat/nae-hyva-mussa

Työ on vapaaehtoistyötä, eli emme työstä pysty valitettavasti palkkaa maksamaan. Tarjoamme kuitenkin vapaaehtoisille mahdollisuuksia koulutuksiin, täyshoidon leireillä sekä maksamme leireistä aiheutuneet matkakustannukset. Viikonlopputoimintaa järjestetään koko kevään ajan.

Vapaaehtoiselta edellytetään sitoutumista koko kevään toimintaan (3-4 leiriviikonloppua). Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla tai koulutuksella ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme. Tärkeää on olla aidosti kiinnostunut lasten hyvinvoinnista sekä heidän kanssaan työskentelystä. Toivotamme uudet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi toimintaamme! Opiskelijat voivat myös suorittaa työssäoppimisjakson/projektiopintoja viikonlopputoiminnassamme.

Kaikki vapaaehtoiseksi hakevat henkilöt haastatellaan ja jokaisen tulee osallistua Parasta Lapsille ry:n vapaaehtoisten peruskoulutukseen 15.12 erikseen ilmoitettavassa paikassa (Helsingissä).

Lue lisää osoitteesta: http://www.parastalapsille.fi/vapaaehtoiseksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: tiina.lehtovirta@parastalapsille.fi tai 050 337 0593.

Företag:
Babysits
Arbetsbeskrivning:

Etsitkö kesätöitä tai haluatko muuten vaan tienata hieman taskurahaa? Babysitsiltä voit löytää töitä lasten parissa. Me olemme julkinen yhteisö, joka yhdistää vanhemmat ja lastenhoitajat eli toisin sanoen lastenhoidon tarjonnan ja kysynnän samassa paikassa. Alustamme toimintaperiaate on yksinkertainen. Rekisteröidy maksutta, tee profiilistasi yksityiskohtainen ja mielenkiintoinen ja sen jälkeen olet valmis ottamaan yhteyttä työntarjoajiin ja suunnittelemaan tapaamisia. Kommunikointi tapahtuu helposti ja turvallisesti viestipalvelumme välityksellä.

Me tarjoamme lastenhoitajille joustavuutta, vapautta ja mahdollisuuksia. Me emme ota provisiota, ja annamme sinulle vapaat kädet neuvotella vanhempien kanssa omista työtunneistasi ja palkastasi. Merkkijärjestelmämme avulla voit lisätä näkyvyyttäsi vanhemmille ja näin moninkertaistaa mahdollisuutesi työllistyä. Lyhyesti sanottuna, meidän alustallamme olet itse itsesi pomo.

Käy tutustumassa alustaamme osoitteessa www.babysits.fi, asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

Företag:
Digital Outsouce Services
Arbetsbeskrivning:

This is a very exciting role within the growing Customer Support Department at Digital Outsource Services.  Operating within the e-commerce industry, we provide excellent services to our international clients and their businesses.  The core element of Digital Outsource Services are our people, as we recognize that the employees are the driving force of the business, hence we ensure that we employ individuals with high-potential allowing them to develop their career and themselves within the business.

We are an international company with offices in London, Cape Town and Malta. London will also be your first stop where you will complete your training and will start working while our immigration team processes your work visa application for Cape Town. Full relocation assistance is provided by covering the cost of your flights, accommodation and shuttle service from the airport. You will be accommodated in a furnished apartment with easy access to the office and public transport.

Once your visa has been processed and the time has come for you to relocate to Cape Town, once again relocation assistance is provided by covering flights, shuttle service from the airport and 3 months of free accommodation. Our Cape Town office also offers many perks such as a free meal daily, free access to our gym, return flight home once per year, awesome coffee from our onsite coffee bar and Friday bar. We have over 1 800 multi-national employees as we provide services in the European Region, Canada and Australia.  The diverse nature and culture of the company gives us the edge in a highly competitive market, thus making us an employer of choice in Cape Town.

Due to the geographical locations we service, please note that this position entails shift work based on the 24 / 7 operational requirements of the organization and its clients.

Duties will include, but not limited to:

 • Responding to customer queries by telephone, email and online chats in Finnish language
 • Processing and taking ownership of all incoming and outgoing contacts in a multimedia environment
 • Processing pertinent information into relevant databases
 • Customer relationship building & management
 • Problem solving tasks during shift
 • Handling and taking full responsibility for customer related queries
 • Make outgoing calls and execute outbound campaigns to identified customers, e.g. welcome calls, failed purchases, etc.
 • Performing extra tasks given by managers / shift supervisors as required

Non-Negotiables:

 • Finnish as home/first language essential
 • Be available for 24/7 shift rotations

Advantageous Requirements:

 • Be in a possession of a degree or a diploma

Personal Competencies:

 • Be a self-starter, self-motivated & goal orientated
 • Be able to work independently yet be a team player
 • Be an analytical thinker with problem solving ability
 • Be deadline driven & goal orientated
 • Excellent time management skills
 • Be able to meet deadlines in a highly pressurised dynamic environment
 • Be able to handle confidential and personal matters
 • Be fully computer literate and have accurate typing skills

 If you are interested in this vacancy and if you feel you have the ability to perform in this position, please send your CV to careers@digioutsource.com

Jobbtitel:
Företag:
ICD
Arbetsbeskrivning:

Introduction

The ICD Internship Project (2008-17) is a 10 year program with the main purpose to enable students who need an internship as a compulsory part of their BA or graduate studies to engage in cultural diplomacy and in doing so, to further promote cultural diplomacy and multiculturalism worldwide.

The positioning of the ICD in the center of Europe, makes it a natural hub for the younger generation and indeed, the past years of the project have been witness to interns being active participants in the multicultural field, where lasting friendships were formed and valuable contacts made, which immediately expanded each individual’s network to all parts of the world.

The diverse multicultural environment provides an excellent framework for Cultural Diplomacy to be practiced on a daily basis within the office as well as outside of the office. One of the main privileges afforded by the project is to work in a young, interdisciplinary and international environment, which serves as a model of successful multiculturalism in practice. The experience of learning to work together in a multicultural and international organizational environment is a rare, unique and a rewarding common experience.
The ICD invites applications from individuals who are coming from the following fields:

Film, Photography & Visual Art
Arts & Culture
International Relations & Politics
Marketing & Public Relations
History & Philosophy
Business & Economics
Communication & Journalism
Business Administration

Prenumerera på Idrott