Skip to content Skip to navigation

Kultur

Företag:
MPS Prewise / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko korkeakouluopiskelija, joka tarttuu helposti tehtävään kuin tehtävään? Löytyykö sinulta reipasta asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä? Etsimme osa-aikaista projektikoordinaattoria monipuolisten työtehtävien pariin ja juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö! Tämä tehtävä tarjoaa upean tilaisuuden päästä työskentelemään nuorekkaassa ja kehittyvässä työpaikassa alan ammattilaisten kanssa. Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua.

KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista projektikoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä MPS Prewise.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään projektikoordinaattorin laaja-alaisten tehtävien parissa. MPS Prewisellä työskentelee monipuolisen kokemuksen omaavia sisältötuotannon, teknologian, myynnin ja projektinjohtamisen ammattilaisia ja tässä tehtävässä tulet toimimaan heidän tukenaan erilaisissa tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti myyjien ja projektipäälliköiden tukeminen ja moninaiset koko tiimiä avustavat työtehtävät.

Tehtävä tarjoaa loistavan tilaisuuden päästä työskentelemään alan asiantuntijoiden kanssa ja pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on korkeakouluopiskelija, esimerkiksi kaupalliselta puolelta. Sinulta löytyy jo jonkin verran työkokemusta, esimerkiksi kesätöistä. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta moninaisista tehtävistä, esimerkiksi projektinhallinnasta, myynnillisistä tehtävistä tai asiakaspalvelusta. Persoonaltasi olet aktiivinen ja reipas, jolta löytyy erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tämän lisäksi tartut työhön oma-aloitteisesti ja uskallat viedä työtä eteenpäin itsenäisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuva suullinen ja kirjallinen suomi ja englanti, sillä työtä tullaan tekemään molemmilla kielillä.

Etsimällämme henkilöllä on:

Korkeakoulututkinto (AMK/yliopisto)
Aiempaa työkokemusta
Reipas ja oma-aloitteinen työote
Hyvät MS Office -taidot
Sujuva suullinen ja kirjallinen suomi ja englanti
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Syyskuussa 2018

Työmäärä: 15-20 tuntia viikossa

Kesto: 31.12.2018 asti

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.7.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
MPS Prewise on asiantuntijakumppani muutoksen hallintaan sekä henkilöstölähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Yritys on nuorekas, kehittyvä ja haluttu työpaikka, he arvostavat henkilöstön korkeaa ammattitaitoa, asiantuntemusta sekä sitoutumista asiakastyöhön. Työpaikka sijaitsee Helsingin Meilahdessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Företag:
Bitfactor Oy
Arbetsbeskrivning:

Etsimme Office & HR-assistenttia Helsingin keskustaan. Pääset meillä osaksi rentoa ja mukavaa tiimiä, jossa pääset huolehtimaan kotipesästämme ja tiimistämme ja pääset osaltasi luomaan parasta työpaikkaa!

KAIPAAMME SINULTA
Positiivista asennetta, kykyä tarttua toimeen itsenäisesti ja ennenkaikkea olet ihmisläheinen.

TEHTÄVÄT
Tehtäviisi kuuluu mm.
-luot positiivista ilmapiiriä ja henkeä kotipesäämme
-huolehdit ihmisistä
-toimistosta huolehtiminen
-vieraiden vastaanotto
-tapahtumien järjestäminen
-edistät oikeanlaista kulttuuria

TYÖN LUONNE
Noin 2 päivää viikossa.

HAKEMINEN
Jos kiinnostuit, hae tehtävää jo tänään, etenemme haussa nopealla aikataululla ja pyrimme tapaamaan soveltuvat henkilöt mahdollisimman pian!

Voit hakea tehtävään lähettämällä 1-3 minuutin mittaisen videohakemuksen (esim. vimeo tai youtube linkki) ja CV:n osoitteeseen rekry@bitfactor.fi

TIETOA MEISTÄ
Olemme 150 ihmisen ketterä digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Asetamme työntekijämme etusijalle kaikessa ja pyrimme rakentamaan Bitfactorista parasta työpaikkaa. Tiimimme koostuu ohjelmistokehittäjistä, data-analytiikan ammattilaisista sekä designereista, jotka kehittävät Suomen johtavia digitaalisia palveluita asiakkaillemme. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

Företag:
Magisso
Arbetsbeskrivning:

Haemme kahta aktiivista myyjää Porin Asuntomessuille 6.7- 5.8.

Haluatko auttaa meitä maailmanvalloituksessamme? Magisso on palkittu ja kovassa kasvussa oleva suomalainen designyritys, jonka innovatiivisia tuotteita myydään ympäri maailman.
Asuntomessut, jonne vuosittain kokoontuu yli 100 000 kodeista ja sisustamisesta kiinnostunutta kävijää, kuuluu tärkeimpiin myyntitapahtumiimme Suomessa. Nyt haemmekin kahta myynninnälkäistä, tuloshakuista ja ahkeraa myyjää Porin Asuntomessuille messuosastollemme aikavälille 6.7.-5.8.2018.
Messumyyjien työtehtäviin kuuluu tuotteiden aktiivinen myynti ja tuotteiden esittely. Sovit tehtävään, mikäli olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut ja positiivinen, et pelkää tarttua toimeen ja nautit myynnin parissa työskentelystä. Eduksi katsomme, jos sinulla on jo kokemusta B2C- myynnistä.

Työhön annetaan perusteellinen brändi-ja tuotekoulutus, jonka jälkeen vastaat osastosta itsenäisesti kollegasi kanssa.

Palkkaus perustuu sekä kiinteään tuntipalkkaan että jokaisesta myydystä tuotteesta maksettavaan bonukseen. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Tarvittaessa järjestämme sinulle asunnon Porissa messujen ajaksi.
Jos kiinnostuit (tai tiedät jonkun, jota voisi kiinnostaa), lähetä hakemuksesi osoitteeseen kalle.bremer(at)magisso.com.
Tutustu meihin myös Instagramissa (www.instagram.com/magissofinland ja www.instagram.com/happypetproject ) LinkedInissä (https://www.linkedin.com/company/1739525/) ja Facebookissa (https://www.facebook.com/magisso).

Företag:
Babysits
Arbetsbeskrivning:

Etsitkö kesätöitä tai haluatko muuten vaan tienata hieman taskurahaa? Babysitsiltä voit löytää töitä lasten parissa. Me olemme julkinen yhteisö, joka yhdistää vanhemmat ja lastenhoitajat eli toisin sanoen lastenhoidon tarjonnan ja kysynnän samassa paikassa. Alustamme toimintaperiaate on yksinkertainen. Rekisteröidy maksutta, tee profiilistasi yksityiskohtainen ja mielenkiintoinen ja sen jälkeen olet valmis ottamaan yhteyttä työntarjoajiin ja suunnittelemaan tapaamisia. Kommunikointi tapahtuu helposti ja turvallisesti viestipalvelumme välityksellä.

Me tarjoamme lastenhoitajille joustavuutta, vapautta ja mahdollisuuksia. Me emme ota provisiota, ja annamme sinulle vapaat kädet neuvotella vanhempien kanssa omista työtunneistasi ja palkastasi. Merkkijärjestelmämme avulla voit lisätä näkyvyyttäsi vanhemmille ja näin moninkertaistaa mahdollisuutesi työllistyä. Lyhyesti sanottuna, meidän alustallamme olet itse itsesi pomo.

Käy tutustumassa alustaamme osoitteessa www.babysits.fi, asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko energinen ja oma-aloitteinen korkeakouluopiskelija, joka nauttii vastuun saamisesta sekä haasteista? Motivoivatko sinua tavoitteet ja hyvät etenemismahdollisuudet joihin voit itse vaikuttaa? Kasvun ansiosta haemme uusia Junior Rekrytoijia kasvamaan rekrytoinnin ammattilaisiksi osaksi kunnianhimoista ja vauhdikasta tiimiämme. Tehtävään haetaan asenne, ei CV edellä, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Työskentelet Rekrytointipäälliköidemme assistenttina ja pääset tekemään merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä nuorten ammattilaisten työllistämisen parissa!

KUVAUS

”En ollut suunnitellut työskenteleväni rekrytoinnin parissa, mutta työnhaun tullessa ajankohtaiseksi törmäsin Academic Workin avoinna olleeseen työpaikkailmoitukseen. Työpaikkailmoituksesta huokui energia sekä tuloshakuisuus ja vakuutuin siitä, että viihtyisin tämän tyylisessä yrityksessä. Junior rekrytoija tukee minua kaikissa prosessin osa-alueissa alkaen ilmoituksen kirjoituksesta aina haastatteluihin ja kandidaattien esittelyihin asti. Yhteistyö on tiivistä ja siinä pääsee näkemään läheltä millaista rekrytointipäällikön työ on!” –Aki Laulainen, Rekrytointipäällikkö

Academic Workilla rekrytointi on myynnillistä, nopeatempoista ja vauhdikasta! Haastamme Junior rekrytoijiamme ensimmäisestä päivästä lähtien ja työtehtävä edellyttää heittäytymiskykyä, joustavuutta ja aktiivista työotetta. Jokaiselle Junior rekrytoijalle luodaan oma Training Program, jossa on 4 eri tasoa. Voit itse vaikuttaa etenemiseesi tasolta toiselle, ja saat vastuuta ja haastavampia tehtäviä kykyjesi mukaan. Työtehtävien vastuullisuus ja itsenäisyys nousee mitä korkeammalle tasolle etenet ja tämä kaikki näkyy myös palkassasi. Tehtävästä on hyvät etenemismahdollisuudet esimerkiksi kokoaikaisen Rekrytointipäällikön tehtävään.

TYÖTEHTÄVÄT

Junior rekrytoijana työskentelet rekrytointipäällikköjemme tukena. Tehtävässä pääset osallistumaan laajasti hakuprosessin eri vaiheisiin ja otat itsenäistä vastuuta tehtävistäsi. Työtehtäviisi kuuluu työpaikkailmoitusten kirjoittamista ja julkaisemista sekä potentiaalisten hakijoiden etsimistä eri hakukanaviamme käyttäen. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu työpaikkahakemusten läpikäyminen, hakijoiden puhelinhaastatteleminen ja hakijoiden kutsuminen jatkohaastatteluihin. Työsi sisältää myös tärkeitä hallinnollisia tehtäviä, kuten palkkahallintoa ja työtodistusten tekoa. Taitojesi kehittyessä pääset vastuullisempiin tehtäviin, kuten henkilökohtaisten haastatteluiden tekemiseen sekä asiakasrajapinnassa toimimiseen.

Odotamme, että pystyt sitoutumaan työskentelyyn toimistotyöaikoihin 2-3 päivää viikossa, tehden vähintään kahta kokonaista työpäivää. Erityisesti kuunvaihteet ja puolivälit ovat kiireisiä palkkahallinnollisista syistä, joten edellytämme mahdollisuutta työskennellä näihin aikoihin.

Täältä voit lukea lisää tehtävästä https://www.academicwork.fi/blogi/miten-minusta-tuli-junior-rekrytoija

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, korkeat tavoitteet sekä halu menestyä. Työskentelet tehokkaasti sekä järjestelmällisesti tarttuen aina ripeästi toimeen. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin sekä sinulla on positiivinen ja energinen työote. Lisäksi arvostamme vastuuntuntoista sekä joustavaa asennetta ja myyntihenkisyyttä.

Tämän lisäksi:

 • Olet kiinnostunut rekrytointialasta ja mahdollisesti myös myynnistä
 • Olet alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija
 • Pystyt työskentelemään joustavasti toimistotyöaikoihin
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia
 • Kokemus esimerkiksi IT-alalta tai tekniikan alalta sekä toimisto-, asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:een tai hakemukseesi.

Hae tehtävää vielä tänään, sillä etenemme haastatteluihin heti sopivien kandidaattien haettua paikkaa!

Aloitus: Alkusyksystä 2018

Työmäärä: Vähintään 60h/kk, ma – pe, aikavälillä klo 8 – 18

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki & Espoo

Palkka: Tuntipalkka

Julkaisupäivämäärä: 7.6.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Hakemuksen lähettämisen jälkeen tulemme lähettämään valituille hakijoille kutsun videohaastatteluun, joten muistathan seurata sähköpostiasi.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

INFOA ASIAKKAASTA

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta ura meillä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Wanted: Etsimme energisiä, tavoitteellisia ja asiakasrajapinnassa viihtyviä rekrytoijia Academic Workin riveihin. Olitpa vasta valmistumassa oleva tulevaisuuden huippu tai jo rekrytoinnin parissa työskennellyt ammattilainen – meillä on paikka sinulle. Haluatko olla mukana rekrytoimassa parhaita tulevaisuuden osaajia asiakasyrityksillemme? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

KUVAUS

”Rekrytointi Academic Workilla on asiantuntevaa, tuloshakuista ja nopeatempoista. Samanlaisia päiviä ei tule vastaan ja kalenteri elää jatkuvasti. Päivä sisältää lukemattomia neuvotteluja niin asiakkaiden, kandidaattien kuin kollegoidenkin kanssa. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, mutta vastuuta annetaan paljon ja opittuja asioita pääsee heti soveltamaan käytäntöön.”, näin työtään kuvailee Espoossa työskentelevä Aki Laulainen.

TYÖTEHTÄVÄT

Työtehtäviisi kuuluvat:

 • Rekrytointi: Vastuullasi on rekrytointiprosessin toteuttaminen alusta loppuun saakka, lähtien vaatimusprofiilin luomisesta yhteistyössä asiakkaan kanssa, hakijoiden seulontaan, haastatteluihin ja hakijoiden esittelyyn asiakkaalle. Työskentelet eri rekrytointien parissa IT:stä tekniikkaan, talouteen ja markkinointiin. Suunnittelet ja toteutat itse omat rekrytointiprosessisi.
 • Asiakassuhteet: Kehität yhdessä Account Managerin kanssa asiakassuhteita, ja kasvatatte yhteistyötä uudelle tasolle. Käyt viikoittain asiakastapaamisissa ja pyrit jatkuvasti kasvattamaan omaa asiakasportfoliotasi, esimerkiksi lisämyynnin avulla.
 • Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit rekrytoitujen konsulttien hallinnollisena esimiehenä ja huolehdit suhteen kehittämisestä toistuvien keskustelujen, tapaamisten ja hallinnollisten tehtävien hoitamisen kautta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Rekrytoijana menestyminen edellyttää rohkeutta heittäytyä tilanteisiin sekä aitoa kiinnostusta ihmisiin ja halua luoda sekä ylläpitää hyviä suhteita asiakkaisiin, työnhakijoihin, konsultteihin ja kollegoihin. Olet etsimämme henkilö mikäli motivoidut kovista tavoitteista ja työssäsi sinua ajaa eteenpäin halu saavuttaa hyviä tuloksia. Olet kilpailuhenkinen, myös leikkimielessä, ja kannustat mielelläsi muita onnistumaan. Nautit vastuun saamisesta, ja työskentelet tehokkaasti sekä järjestelmällisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kun tiimissäkin, ja tartut työhön positiivisella ja energisellä asenteella.

Hakijalta odotamme:

 • Korkeakoulututkinto (tai olet opintojen lopussa, juuri valmistumassa)
 • Työkokemusta asiakaspalvelutyöstä ja asiakaskontakteista, eduksi katsotaan aiempi kokemus tavoitteellisesta myyntityöstä
 • Erinomaiset kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
 • Sinulla on B-ajokortti

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi.

Aloitus: Elokuussa 2018

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöajat

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki (Ruoholahdenkatu 22) tai Espoo (Keilaranta 5)

Palkka: Pohja + provisio + bonukset

Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Managerit Alina Kurppa (Helsinki) ja Anna Alppinen (Espoo)

Julkaisupäivämäärä: 8.5.2018

INFOA ASIAKKAASTA

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta meistä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko monipuolisen sisällön, kuten videoiden, kuvien ja tekstien, tuottamisesta kiinnostunut diginatiivi, jolla on jo hieman aikaisempaa kokemusta tehtävistä? Palatko halusta päästä oppimaan ja kehittämään itseäsi ja osaamistasi viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin parissa? Haluatko päästä osaksi nuorekasta yritystä, jonka mukana kasvaa? Tässä voi olla sinun mahdollisuutesi!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista sisällöntuottajaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Oy Teknocalor Ab.

TYÖTEHTÄVÄT

Sisällöntuottajana tehtävässä pääset luomaan ja toteuttamaan laajasti erilaisia markkinointimateriaaleja yhdessä yrityksen markkinointijohtajan ja myyntiorganisaation kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu markkinoinnin visuaalisen sisällön tuottamista, kuten kuvamateriaalin ja videoiden luomista sekä tekstien kirjoittamista yrityksen nettisivuille ja digimarkkinointikampanjoihin. Pääset mukaan luomaan sisältöä monipuolisesti erilaisiin markkinointikampanjoihin sekä yrityksen digitaaliseen markkinointiin ja viestintään.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden hienon mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä osana yritystä, joka panostaa vahvasti digitaaliseen markkinointiin ja viestintään. Pääset osaksi nuorekasta ja uusiutumiskykyistä työyhteisöä, joka toimii modernissa ja viihtyisässä työympäristössä. Saat mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja ideoitasi sekä oppia uutta digitaalisesta liiketoiminnasta kasvattaen omaa vastuualuettasi osaamisesi karttuessa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulta löytyy perusosaamista Photoshopista, Illustratorista sekä InDesignista sekä ymmärrystä verkkosivujen toiminnasta, sosiaalisesta mediasta ja uutiskirjemarkkinoinnista. Sinulla on myös osaamista videomateriaalin tuottamisesta esimerkiksi koulutuksen, omien projektien tai työkokemuksen kautta. Tämän lisäksi sinulla on visuaalista silmää ja intoa päästä kehittämään liiketoimintaa viestinnän ja digitaalisuuden avulla. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata heti, vaan asenne ja palava halu oppia ratkaisevat! Olet persoonaltasi aktiivinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet työntekijänä vastuullinen ja omatoiminen sekä työskentelet hyvin sekä ryhmässä että itsenäisesti. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa erityisesti kirjallisessa viestinnässä sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva koulutustausta

- Hieman aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä

- Photoshop, Illustrator ja InDesign perusosaamista

-  Hyvä visuaalinen silmä ja kehittymishaluinen asenne

- Aktiivinen persoona ja hyvät vuorovaikutustaidot

- Vastuullinen ja omatoiminen työote

-Sujuva suomen (erityisesti kirjallinen) ja hyvä englannin kielen taito

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, tämän aikana/jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.6.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Teknocalor Oy Ab on talotekniikan alan asiantuntija- ja maahantuontiyritys. Vuonna 1958 perustettu perheomisteinen Teknocalor on toiminut nyt jo liki kuudenkymmenen vuoden ajan jalostaen ja kehittäen jatkuvasti toimintaansa.

Företag:
A.S.Helsingö Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

A.S.Helsingö är ett finländskt designföretag som säljer personliga kök, garderober och skänkar med IKEA-stommar i en alldeles ny och förmånligare prisklass. Vår affärsmodell betonar flerakanalstänk med stark närvaro online. Produkterna beställs via nätbutiken som stöds av fysiska showrooms. 

Vill du bli en del av en växande startup och applicera det du lär dig i skolan på något relevant? Vi söker just nu efter en praktikant som är driven, nyfiken och genuint intresserad av hur det är att få ett mindre företag att växa och expandera. 

Du kokar inte bara kaffe utan arbetar med mångsidiga arbetsuppgifter som primärt relaterar till försäljning. Du jobbar med administrativa arbetsuppgifter, hantering av ordrar och beställning av varor i nära samarbete med vårt team. Dessutom är du involverad i uppgifter relaterade till näthandel och digital marknadsföring. Du jobbar på vårt kontor i centrala Helsingfors.

VI SÖKER DIG SOM:
• arbetar självständigt och tar ansvar
• har studerat minst 2 år 
• är självgående och proaktiv
• lätt, snabbt och passande kan uttrycka dig i text och tal
• gillar att kommunicera och se resultat

Bekanta dig med A.S. Helsingö: https://www.helsingo.com
Instagram: https://www.instagram.com/a.s.helsingo/
Facebook: https://www.facebook.com/A.S.Helsingo/

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Are you still looking for a part time summer job? We are now looking for a person who understands both French and Spanish for a project. The job offers flexible working hours, which you can choose according to your own schedule. Read more about the job duties and apply as soon as possible!

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for a text analytic assistant to our client company.

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant at our client company.

JOB DUTIES

In this position, you will be going through and analyzing customer feedbacks. Your main task is to make sure that the text analytics tool is able to categorize the feedback and makes the classifications correctly. You will go through the classifications made by the text analytic tool and evaluate them. Your task is to assess what kind of feedbacks the text analytic tool can categorize and which kind on feedback it does not recognize. Therefore, you need to able to make decisions whether or not the text analytic tool understands the phrases and words.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has good communication skills in French & Spanish. It is not required to be fluent but you need to be able to read and write in both languages. The introductions will be hold in English, which also requires fluent skills in English. The project will last until the end of September and offers the minimum of 80 hours, but we hope you to be flexible with the working hours. The job requires good skills in PowerPoint and Excel, and it is seen as an advantage if you are familiar with pivot tables. As a person, you are precise with your work and you’re not afraid of routine kind of tasks.

Apply for this position if you have:

 • Good skills in French & Spanish
 • Fluent communication skills in English
 • Ability work precisely & with routine kind of tasks
 • Good skills in excel

Start: According to agreement

Working hours: minimum 80h

Employment period: Until 31.9.2018

Location: Espoo, possible to work remotely

Salary: According to contract

Published: 31.5.2018

In this position you will be employed by Academic Work and we take care of all the legal responsibilities of an employer such as salary payments, insurances and health care. It is important for us that you feel well and perform in your job. Your consultant manager will be in regular contact with you during the assignment and guides you on your career. Academic Work is an authorized staffing and recruitment agency and our employees are extremely satisfied, something that we are very proud of. We are here to help you succeed!

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel02@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, whose role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY

Our Hyvinkää based client is one of the leading companies in their industry. They offer whole solutions from production to maintenance and modernization services.

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

Management Events brings together the visionary leaders of the world. We are growing our B2B operations in Europe and Asia through new event concepts, subsidiaries and hires. We are now looking for Office Manager for position based in Helsinki office.

We are now looking for an Office Manager to Helsinki Headquarters

In this position you will supervise team of office assistants and work as an Office Manager of our 100-employees international Helsinki office.

Your main responsibilities are

- Supervise and lead team of office assistants / trainees located in different European offices
- Leading development of Global Office support operations and ensuring service level at least meets the standards
- Manage Helsinki Office client service, facilities and suppliers. Executing meeting arrangements and taking care of the switchboard.
- Coordinating office moving as Helsinki Headquarters is moving to nearby location during H2 2018
- Travel management and bookings
- Organizing trainings and activities for personnel
- Financial tasks as buying, executing account payables and credit card receipts processes
- Assisting Top Management

Succeeding in this position means that you

- are a team player with great customer service and co-operation skills
- are strong at organizing and efficient at your work
- have business or other relevant education
- previous work experience on office and travel management and financial tasks
- Fluent Finnish (written & verbal) and English language skills
- have excellent IT skills (Microsoft Office)

What will we offer for You?

- Continuous learning and a chance to grow professionally in the international and professional working environment.
- Responsibility from day one
- Leadership coaching and training
- Monthly base salary and benefits
- You may find a club of people like you: ambitious, positive, work and fun-loving. Check this video about our daily life: Our International Family wants you. https://www.youtube.com/watch?v=XQgjqw8eEWI

To become part of our success, send your CV and salary request via the link below.

>> https://managementevents.com/jobs/oT3G7fwt/?s=FI_Arcada

Sidor

Prenumerera på Kultur