Skip to content Skip to navigation

Kultur

Företag:
Securitas Events Oy
Arbetsbeskrivning:

Etsimme Messukeskukseen Securitaksen tiimiin reippaita ja oma-aloitteisia tapahtuma-avustajia 9.-11.1.2019 järjestettävään Lääkäri 2019-tapahtumaan.

Helsingin Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka, jossa järjestetään vuosittain kymmeniä messuja ja tuhansia kokouksia. Työympäristönä Messukeskus on kansainvälinen ja monipuolinen. Securitaksen asiakaspalveluhenkilöstön tehtävänä on tarjota jokaiselle tapahtumakävijälle turvallinen ympäristö ja laadukas asiakaspalvelukokemus.

Tapahtuma-avustajana toimit esimerkiksi aulaohjaajana tai lava-avustajana.

Aulaohjaajana olet asiakkaan ensimmäinen kontakti hänen saapuessaan Messukeskukseen - olet siis hyvän ensivaikutelman ammattilainen. Opastat asiakkaita sisääntulossa ja ohjeistat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Lava-avustajana toimit messujen aikana ohjelmalavalla host-tehtävissä. Otat vastaan esiintyjät ja avustat heitä esimerkiksi esitysmateriaalin yhteensopivuuden ja tekniikan kanssa. Lisäksi vastaat lavasi aikataulun sujuvuudesta sekä mahdollisesti juonnat esiintyjiä ohjelmalavalle.

Palkkaus 10,90e /h (sis. 9% lomakovaus) ja 100% pyhäkorvaus.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen messukeskus@securitas.fi kirjoita viestin aiheeksi HAKEMUS LÄÄKÄRI 2019 ja kerro meille miksi olisit loistava tapahtuma-avustaja!

Psst.. Mikäli nämä päivämäärät eivät sovi kalenteriisi, mutta olisit kiinnostunut työskentelemään Messukeskuksessa muissa tapahtumissa, tai kokouksissa lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen messukeskus@securitas.fi ja kirjoita viestin aiheeksi AVOIN HAKEMUS.

 

Terveisin, 
Susanna Alen
Service Supervisor

Messukeskus, Expo and Convention Centre Helsinki

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko työtä pelkäämätön ja sanavalmis opiskelija, joka etsii osa-aikaisia töitä opintojen ohelle? Etsimme nyt asiakkaallemme Atlas Copco Kompressorit Oy:lle työntekijää myynnin tukeen. Jos haluat saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä ja olet valmis heittäytymään uusien haasteiden pariin, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Lue lisää, ja hae heti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Myynnin tuen henkilöä Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Atlas Copco Kompressorit Oy:lla.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä toimit myynnin tuen roolissa ja tehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin tukitehtävät. Pääasiassa työtehtäväsi keskittyvät olemassa olevien ja potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointiin puhelimitse. Tiedustelen asiakkaiden kiinnostusta ja sovit heille asiakastapaamisia myyjien kanssa. Työ on osa-aikainen, 5-20 h/viikko, ja tarkempi tuntimäärä määräytyy myöhemmässä vaiheessa valitun henkilön toiveiden mukaan.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nuorelle osaajalle kehittää osaamistaan osaavassa, kansainvälisessä yrityksessä. Olemme työllistäneet Atlas Copcolle useampia konsultteja, jotka ovat viihtyneet töissään hyvin. Pääset näyttämään kyvykkyytesi ja mahdollisesti myöhemmin myös jatkamaan yrityksessä haastavimmissa tehtävissä.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on kaupallisen tai teknillisen alan opiskelija, mutta emme kuitenkaan tee valintoja pelkästään opintotaustan perusteella. Sinulla on jo jotain aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi asiakaspalvelusta tai myynnistä ja olet kiinnostunut kehittymään asiakastyössä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on innokas asenne työntekoon sekä kyky työskennellä itsenäisesti. Omaat asiakaslähtöisen työskentelytavan ja sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan toiveita. Työssä pääset soittamaan myös kylmäsoittoja, joten et pelkää tarttua puhelimeen ja nautit eri ihmisten kanssa kommunikoinnista.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi kesätöistä
  • Oma-aloitteinen ja ahkera työskentelytyyli
  • Hyvät kommunikointitaidot
  • Hyvä suomenkielen taito
  • Reipas can do-asenne

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä puhelimitse.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aikainen 5-20 tuntia/viikko, tarkempi tuntimäärä määritetään henkilön toiveiden mukaan

Kesto: 31.5.2019 asti

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Suomessa toimii kolme Atlas Copco –yhtiötä, jotka vastaavat kompressoreiden, generaattoreiden, louhinta- ja rakennustekniikkakaluston, teollisuustyökalujen ja kokoonpanojärjestelmien myynnistä ja huollosta.

Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n tuotevalikoimaan kuuluvat öljyvapaat ja öljyvoidellut kiinteät kompressorit, kaasu- ja prosessikompressorit, typpigeneraattorit, puhaltimet, kuivaimet, suodattimet, paineilmalaitteet, ohjaus- ja valvontalaitteet sekä kattavat huoltopalvelut.

Företag:
Studentwork/Capgemini
Arbetsbeskrivning:

Studentwork & Capgemini hakevat rekrytointikoordinaattoria.

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä työskentelemään kahdessa mielenkiintoisessa yrityksessä rekrytointien parissa.

Capgeminilla pääset tutustumaan sisäisen rekrytoinnin maailmaan. Työsi painottuu suorahakuun sekä kandidaattien screenaukseen. Toivomme sinulta perusymmärrystä IT-alan profiileista sekä halua ja intoa oppia lisää. Kontaktoit kandidaatteja reippaasti – uskallat tarttua puhelimeen ja myydä potentiaaliselle kandidaatille tarjolla olevan tehtävän. Eduksi katsomme kokemuksen LinkedIn Recruiterin käytöstä.

Studentworkilla pääset mukaan asiakasprojekteihin researcherin roolissa. Tuet vakituisia Consultant Managereitamme rekrytointiprosessien läpiviennissä. Haettavat profiilit vaihtelevat IT-alan osaajista insinööreihin sekä hallinnon puolen ammattilaisiin. Research-työn lisäksi pääset pitämään työhaastatteluita ja auttamaan nuoria osaajia löytämään seuraavan askeleen urallaan.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja – tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla! Toivomme energistä kollegaa, joka ottaa omistajuuden omista vastuualueistaan.

Aloitus tehtävässä on tammikuussa 2019. Ensimmäiset neljä kuukautta tulet työskentelemään Capgeminillä, jonka jälkeen siirryt loppukevääksi ja kesäksi Studentworkin toimistolle. Syksyllä 2019 palaat kolmeksi kuukaudeksi Capgeminille auttamaan syksyn rekrytoinneissa, ja vuoden vaihteen teet taas Studentworkilla. Tämän vuoden rupeaman jälkeen voit jo sanoa hallitsevasi rekrytoinnin maailman erittäin monipuolisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Hieman kokemusta rekrytoinnista sekä intoa kehittyä alan ammattilaiseksi
- IT-alan perustermien hallintaa ja halua syventää osaamista erityisesti IT-alalla
- Itsenäistä ja proaktiivista työotetta
- Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Tehtävä on 12 kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta. Capgeminin toimisto sijaitsee Espoon Keilarannassa ja Studentworkin Kampissa. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com, 0505732425).

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=78927

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Utgivarföreningen för Astra rf
Arbetsbeskrivning:

Är du organiserad? Är du intresserad av ekonomi? Kan du arbeta självständigt? Är du intresserad av att arbeta med kulturtidskrifter? Behöver du ett deltidsjobb vid sidan av frilansande/studier/annat? Vill du vara med och göra feminism?

DÅ ska du söka jobbet som ekonomi- och administrationsansvarig för tidskriften Astra!

Astra är en feministisk tidskrift, baserad i Helsingfors, som utkommer fyra gånger per år. Jobbet som ekonomi- och administrationsansvarig innefattar att hålla kontakt med prenumeranter, betala räkningar och löner, rapportera till tidskriftens bokförare, ansvara för redaktionens post (kontoret finns i Kabelfabriken i Helsingfors) och ta emot tidningar när de kommer från tryckeriet. Bland arbetsredskapen finns prenumerantionsstystemet Membra och lönebetalningstjänsten palkka.fi – men förkunskap om dessa är inte en förutsättning.

Dina arbetskamrater är tidskriftens chefredaktör samt Art Director. Astras styrelse fungerar som arbetsgivare.

Jobbet passar den som studerar ekonomi eller kulturproduktion och den som har erfarenhet av föreningsekonomi – eller är intresserad av att lära sig om detta. Vi önskar att den sökande har goda kunskaper i det svenska språket samt bor på pendlingsavstånd från Helsingfors.

Arbetstiden är i regel 8 timmar per vecka. När tidskriften åker till tryck, inför mässor och när bokslutet ska förberedas kan arbetstiden fördelas oregelbundet. Lönen är 1248€ per kvartal. Anställningsperioden är två år och inleds efter årsskiftet – eller snarast möjligt.

Skicka din fritt formulerade ansökan + CV till astra.styrelse@gmail.com senast fredag 14.12.2018. Vi strävar efter att hålla intervjuer 17 och 18 december, och tjänsten tillsätts så fort som möjligt.

Ytterligare information om jobbet ger Astras utgivarförenings styrelseordförande Ylva Perera på astra.styrelse@gmail.com eller per telefon 0405550517.

Företag:
Tallink Silja Oy
Arbetsbeskrivning:

Tallink Silja Oy is looking for committed customer service professionals to our vessels for the upcoming summer period.

We are looking for native level Japanese speaking attendants to Tallink Silja vessels Silja Serenade and Silja Symphony (Helsinki – Stockholm) for the upcoming summer period from the end of May until the end of September 2019.

Duties include;

- representing Tallink Silja

- sharing knowledge of Tallink Silja and it’s services

- supporting positive Tallink Silja’s image

- increase onboard sales

- preparation for check-in & check-in for groups at the terminal

- taking care of clients on board

- making texts and translations on ships’ and terminals’ request

- depending on language skills, duties may include also other services and tasks

The attendants work approximately eight days in a row on board the ship and then have eight days off.

This is an exciting and challenging role for resilient, flexible, creative professionals with an unrelenting commitment to customer satisfaction.

If you are a native level speaker of Japanese and speak in addition to that at least fluent English and have experience of previous customer service work, you are welcome to apply by filling in an application form with your CV by 28th of February 2019 through our web page: https://tallink.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1648 . Knowledge of Finnish and/or Swedish will be considered an asset.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Osaatko kirjoittaa sujuvasti sekä asiallista että lennokasta tekstiä? Haluatko päästä osaksi luovaa ja iloista tiimiä? Etsimme asiakasyrityksellemme energistä ja aikaansaavaa Jr. Sisällöntuottajaa monipuolisiin tehtäviin. Näkemystehdas MBE:n toimintatapa tiivistyy neljään sanaan: näkemys, nopeus, rohkeus ja hymy! Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin työpäiviin, jossa saat tuoda oman osaamisesi esille. Tärkeintä on asenne, proaktiivisuus sekä intohimo kirjoittamisen saloihin. Hae tätä paikkaa, jos tunnistit itsesi!

Kuvaus
Academic Work etsii osa-aikaista Jr. Sisällöntuottajaa Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Näkemystehdas MBE:llä!

Työtehtävä
Tässä tehtävässä pääset kirjoittamaan asiakasyritysten referenssiartikkeleita ja tekemään niihin liittyviä haastatteluja puhelimitse. Työtehtäviisi kuuluvat myös tekstien oikoluvut, markkinoinnin suunnittelu, osallistuminen eri asiakasprojekteihin ja sosiaalisen median sisällön ideoiminen ja tuottaminen B2B-puolelle.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

- Artikkelien ja asiantuntijablogien kirjoittaminen ja niihin liittyvät haastattelut
- Tekstien oikoluku
- Markkinoinnin ja sisältöjen suunnittelu
- Asiakasprojekteihin osallistuminen
- Sosiaalisen median sisällön ideointi ja tuottaminen
Tehtävä sopii sinulle, joka olet sosiaalinen persoona, jolla on nälkä oppia uutta ja haluat kasvaa entistä paremmaksi!

Etsimämme henkilö on
Etsimämme henkilö nauttii kirjoittamisesta sekä haluaa oppia jatkuvasti lisää. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta sisällöntuotannosta B2B-puolelta esimerkiksi työharjoitteluiden kautta. Kirjoitat erinomaisesti suomen kielellä. Haluat työskennellä innostavassa tiimissä, mutta osaat myös toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Luonteeltasi olet positiivinen ja omaat toimeen tarttuvan työotteen.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Erinomaiset kirjalliset viestintätaidot suomeksi
- Intohimo B2B-sisällöntuotantoon
- Kiinnostus oppia uutta ja päästä kehittämään omaa osaamistaan
- Kykyä hahmottaa haastavistakin kokonaisuuksista olennainen
- Reipas ja oma-aloitteinen työote
Eduksi katsotaan myös, jos osaat tuottaa kirjallista tekstiä sujuvasti englanniksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-sisallontuottaja-osaai...

Aloitus: Tammikuu 2019

Työmäärä: 20-37,5h/vko

Kesto: 12kk, mahdollista keskustella jatkosta

Paikka: Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 04.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Mainostoimisto MBE on strategisen B2B-markkinoinnin asiantuntija, jonka tehtävä on tehostaa myyntiä parantamalla asiakaskokemusta monikanavaisesti. Samalla yritys kasvattaa brändin arvoa ja tunnettuutta. Yritys toteuttaa rohkeasti ja määrätietoisesti kokonaisvaltaisia markkinoinnin ratkaisuja. Yrityksen toimintatapa tiivistyy neljään sanaan: näkemys, nopeus, rohkeus ja hymy. MBE tarjoaa näkemyspajoja asiakkaillensa ja tarjoaa laajat markkinoinnin ja viestinnän palvelut asiakasyrityksilleen.

Jobbtitel:
Företag:
Suunto Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko mahdollisesti juuri valmistumassa tai valmistunut ja etsit työpaikkaa, jossa pääset kasvamaan projektinhallinnan parissa? Etsimme sinua, joka lähtee rohkeasti ja tarkasti avustamaan markkinointia erilaisissa projekteissa. Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja persoonaa. Lue lisää, ja hae heti - aloitamme haastattelut heti potentiaalisten henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista projektiassistenttia Vantaalle!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina Suunto Oy:llä.

Työtehtävä

Aloitat työsi markkinointimateriaalien parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. Suunnon uutiskirjeiden tekeminen eri maihin, erilaista materiaalien päivitystä, tuotteiden luomista järjestelmiin, sähköpostikyselyihin vastaaminen ja tapahtumissa ja messuilla tukeminen ja avustaminen. Tuet markkinointia, mutta tässä tehtävässä menestyminen vaatii enemmänkin projektikoordinointikykyä.

Olet myös osa Product Information Management -projektia, jossa itse operatiivinen työ alkaa keväällä. Tässä projektissa syötät Suunnon tuotteiden tietoja järjestelmiin ja teet sen kautta yhteistyötä eri osastojen kanssa. Tämä projekti vaatii erityisesti tarkkuutta.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat oppia erilaisista tiimeistä dynaamisessa ja nopeatempoisessa organisaatiossa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää osa työajastasi itsesi kehitykseen. Suunnolla on välitön ilmapiiri ja voit tulla töihin vaikka koirasi kanssa, jos haluat!

Etsimämme henkilö on

Tässä tehtävässä menestyminen vaatii ennen kaikkea oikeaa persoonaa ja asennetta. Etsimme sinua, joka astut ovesta sisään hymyssä suin ja luot ympärillesi lämpimän ilmapiirin. Tartut omatoimisesti tehtäviin ja viet ne itsenäisesti eteenpäin, vaikka saattaisikin tulla ongelmia vastaan. Näet kokonaiskuvan ja sinulla on yrittäjähenkinen asenne. On erittäin tärkeää, että olet se henkilö, joka vie aina projektit päätökseen ja teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Et kuitenkaan jää jumittamaan, vaan pystyt etenemään nopeasti vähällä tiedolla ja pystyt huolehtimaan monista asioista samanaikaisesti. Olet yhteyksissä eri tahoihin ja ymmärrät, miten tärkeää palveluhenkisyys on. Lisäksi puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. 

Eduksi katsomme, jos olet koordinoinut projekteja aikaisemmin ja osaat pitää langat käsissäsi. Jos olet ollut erilaisten järjestelmien parissa ja/tai työskennellyt cross-functional-tiimeissä, kerro siitä meille!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5 h/vko

Kesto: 6 kk

Paikka: Tammiston kauppatie 7A, 01510 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Lisätietoa hakuprosessista

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Suunto sai alkunsa vuonna 1936, kun suomalainen suunnistaja ja insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä ja yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorita syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa.

Suunnon pääkonttori ja tuotantolaitos ovat Vantaalla. Yrityksellä on yli 400 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja Suunto-tuotteita myydään yli sadassa maassa. Yhtiö on Amer Sports Corporationin tytäryhtiö, kuten sisaryhtiönsä Salomon, Arc'teryx, Atomic, Wilson, Precor ja Mavic.

 

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Edda van der Ende tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15018017

Företag:
Revoltti Experience
Arbetsbeskrivning:

Me olemme palvelleet satoja brändejä, yrityksiä, yksityishenkilöitä ja yhteisöjä sekä toteuttaneet elämyksiä ja luoneet villeimmistä ideoista menestyksiä jo vuodesta 2006. Intohimomme on säväyttäminen ja vaikuttaminen promootioiden, räätälöityjen tapahtumien ja omien tapahtumakonseptiemme kautta. Emme monista, vaan rakennamme uniikkeja ratkaisuja aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa, mutta toimintamme kattaa koko Suomen. 

Tutustu tarkemmin yritykseemme www.revoltti.fi sekä sosiaalisessa mediassa https://www.instagram.com/revoltti/ sekä https://www.facebook.com/Revoltti/ 

Haemme tiimimme vahvistukseksi työharjoittelijaa sekä tapahtumien, asiakaspalvelun, myynnin että markkinoinnin saralle. Parhaiten työ sopii esimerkiksi liiketalouden, markkinoinnin tai kulttuurituotannon opiskelijalle tai vastavalmistuneelle, joka hakee kannuksiaan työelämässä.  

Harjoittelu alkaa tammikuun alussa ja kestää noin 5 kuukautta. 

Sinä:  

Olet vikkelä, asiakaspalveluhenkinen, itsenäinen ja myyntityöstä kiinnostunut tyyppi. Olet oma-aloitteinen ja haasteita pelkäämätön ulospäin suuntautunut persoona. Hallitset perus Office-ohjelmat, kuvankäsittelyohjelmien tuntemus ei ole pakollista, mutta toivottavaa. Some-osaaminen on hyvä olla hallussa ja arvostamme omaa aktiivisuuttasi sosiaalisessa mediassa. Puhelin on sinulle tuttu työväline ja voit myös tarvittaessa hypätä auton rattiin. Aiempi kokemus promootio- ja tapahtuma-alalta on ehdoton plussa, mutta ei välttämättä edellytys. 

Työtehtäviisi voi kuulua mm. 

-Erilaiset selvitystyöt 

-Logistiikka 

-Tapahtumien suunnittelussa avustaminen 

-Tapahtumien somistus 

-Asiakaspalvelu ja myyntityö 

-Juoksevien asioiden hoito 

-Tapahtumien ja kampanjoiden katumarkkinointi 

Työharjoittelusta saat erinomaista kokemusta ja näköalapaikan elämyksellisen markkinoinnin maailmaan ja arvokasta osaamista ja näkemystä tulevaisuuden varalle. Mentoroimme ja autamme harjoittelijoitamme kehittymään kuunnellen heidän toiveitaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Meillä pääset syventämään ammattitaitoasi, haastamaan itsesi ja oppimaan alan kokeneilta ammattilaisilta. 

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi pikimmiten osoitteeseen irina@revoltti.fi, sillä täytämme harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Företag:
Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM
Arbetsbeskrivning:

Palkallinen kesätyö USA:ssa 2019

Hei, sinä 21-26 -vuotias ammattikorkeakoulu-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija! Haaveiletko kesätyöstä Yhdysvalloissa?

Vuodesta 1997 järjestetyn Work & Travel-ohjelman kautta on lähtenyt Yhdysvaltoihin kesätöihin jo yli 1000 suomalaisnuorta. Kauttamme järjestyy palkallinen kesätyöpaikka ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin 50 suomalaiselle korkeakouluopiskelijalle.

Voit tehdä Yhdysvalloissa noin 3 kuukautta töitä ja halutessasi matkustella töiden päätettyä kuukauden ajan. SAM järjestää työpaikat ja viisumiasiat, amerikkalainen työnantaja/viisumisponsori majoituksen. Työpaikat ovat asiakaspalvelutehtäviä Wisconsin Dellsissä (WI) ja Ocean Cityssä (MD). Viisumi tulee kansainvälisen Work & Travel -ohjelman kautta viisumisponsori ASSE International, Inc./ASPIRE Worldwide, LLC.tukemana.

Kesän 2019 työpaikkojen hakuaika päättyy 31.1.2019. Lisätietoja: http://samsuomi.fi/kesatyo-yhdysvalloissa/  ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen@samsuomi.fi

Företag:
Barona Katowice
Arbetsbeskrivning:

Planerar du en internationell start på din karriär? Eller vill du utöka din utlandserfarenhet? Vill du få mer utmaningar i arbetet eller mervärde för ditt CV? Få ett lyft i karriären utomlands - kom och jobba med vårt IT-support team i Katowice i Polen!

Nu söker vi en Service Desk Agent till vårt Service center i Katowice, Polen. På kontaktcentret i hjärtat av Europa är du välkomnad av ett glatt team, och dina kommande arbetsuppgifter kommer att vara IT- stöduppgifter via telefon och chatt, e-post eller via andra digitala kanaler.

Eftersom du i ditt kommande arbete i huvudsak arbetar på svenska är goda muntliga och skriftliga färdigheter i svenska ett krav. Eftersom du i ditt nya arbete bor och verkar utomlands, är goda kunskaper i engelska en merit. Arbetet utförs i skiften: morgon, kväll eller natt.

För vem?

Du kan vara nyexaminerad, eller en expert som letar efter nytt jobb och som drömmer om nya utmaningar. Vare sig om du är självlärd inom IT-området eller utbildad så söker vi dig. Du behöver inte nödvändigtvis vara ett färdigt proffs, du lär dig via arbetet och vi stöttar dig från början.

Det är lätt att åka till Katowice! Vi hjälper dig med de praktiska arrangemangen och du kan åka iväg enkelt. Du välkomnas av ett sammansvetsat team som håller ihop både på jobbet och på fritiden.

Sök nu!

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum tveka inte att skicka oss din ansökan!

Det viktigaste är att du är kundorienterad, gillar problemlösning och trivs i IT-branschen.

Vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du har gedigen erfarenhet av IT uppgifter, har arbetat med internationella uppgifter, är ung men begåvad, eller om du vill åka utomlands för första gången!

Varför Katowice?

Livet i Katowice är mer än endast arbete. Stadens mångsidiga möjligheter till varierande fritidssysselsättningar erbjuder dig upplevelser och nya bekanta. Din lön garanterar dig även en bra levnadsstandard och det är enkelt och förmånligt att resa inom Polen och via Krakow till Europa.

Våra nuvarande arbetare anser att det bästa med Katowice är:

Livskvaliteten

Arbetsgemenskapen

Läget - staden och människorna

Sidor

Prenumerera på Kultur