Skip to content Skip to navigation

Kultur

Företag:
Academy, a part of Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Koodia, uusia uria ja mieletöntä yhteishenkeä – Academyn Assistant Teacherina olet mukana koulutusmaailmaa mullistavassa menestystarinassa. Tarjoamme sinulle, uran alkuvaiheen nuorelle IT-alan ammattilaiselle, vuorovaikutuksellisen ja käytännönläheisen työn osana start-upin ydintiimiä. Palatko halusta päästä kehittämään Academyn toimintaa sekä avustamaan konsulttejamme muun muassa parikoodauksen, sparrailun ja tiimityön kautta? Jos hallitset vähintään yhden ohjelmointikielen ja haluat ihmisläheisen työn merkityksellisessä yrityksessä, tutustu uniikkiin positioomme!

Kuvaus

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvasta Academysta on pelkästään Suomessa reilussa vuodessa valmistunut jo yli 130 uudelleenkoulutettua junior tason konsulttia tekijäpulasta kärsivälle IT-alalle, ilman vuosien opiskelua. Intensiivinen 12 viikon koulutus vaatii konsulteiltamme täydellistä omistautumista. Oletkin avainroolissa varmistamassa, että kaikki pysyvät vauhdissa mukana ja tarjoamassa auttavaa kättä, kun sellaista tarvitaan.

Koska kyseessä on taloudellisesti vakaa ja kovaa vauhtia kasvava startup ison konsernin sisällä, on monipuolinen työnkuva taattu. Kurssien aikana tuet erityisesti kurssilla opiskelevia konsulttejamme oppimisessa, sekä myös opettajia. Toimit myös Program Managereidemme työparina ja annat panoksesi tulevien kurssien suunnitteluun ja Academyn toiminnan kehittämiseen.

Työtehtävä

Suurin osa työajastasi kuluu konsulttiemme oppimisen tukemiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olet konsulttien tukena kurssien oppitunneille ja esiopintojen aikana sekä avustat heitä teknisissä asioissa. Lisäksi pääset tukemaan pääopettajaa kurssien aikana ja avustamaan muun muassa kurssimateriaalien tuottamisessa. Työskentelet myös läheisesti Program Managereidemme kanssa, jotka ovat vastuussa kurssien sisällöistä ja niiden kehittämisestä.

Assistant Teacherina kuulut pieneen viiden hengen Academy- tehotiimiimme, jossa lisäksesi loistaa Program Managerimme Maisa ja Nicolina, Brand Managerimme Vilja sekä Managing Directorimme Jukka. Pieni ja motivoitunut tiimimme takaa, että saat mahdollisuuden vaikuttaa Academyn kasvuun. Tämän lisäksi sisaryhtiöllämme Academic Workilla työskentelee lähes 200 kollegaa.

Etsimämme henkilö on

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista, mutta sinun tulee hallita vähintään yksi ohjelmointikieli sujuvasti. Osaamisesi voi olla peräisin opinnoista tai itseopittua - tärkeintä on, että olet innostunut oppimaan lisää!

Olethan lisäksi:

 • Utelias: Kovaa vauhtia kasvavassa yrityksessä sinulla tulee olla sisäänrakennettu halu kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.
 • Avulias: Autamme ja mahdollistamme ihmisten uranvaihdon. Siksi on luontevaa, että jaat innostuksen missiotamme kohtaan ja haluat auttaa muita menestymään.
 • Yhteistyökykyinen: Assistant Teacherina teet tiiviisti töitä eri sidosryhmien, kuten konsulttien, opettajien ja koko Academy-tiimimme kanssa. Siksi sinun tulee omata loistavat yhteistyötaidot ja todella nauttia ihmisten parissa työskentelystä.
 • Joustava: Academy on uusi ja jatkuvasti kehittyvä konsepti, ja siksi yksikään päivä ei ole samanlainen. Sopeudutko kivuttomasti muuttuviin tilanteisiin ja omaatko joustavaan asenteen?

Edellytämme myös:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (AMK tai yliopisto), tai että olet opintojesi loppuvaiheessa
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa
 • Vähintään yhtä sujuvaa ohjelmointikieltä

Aloitus: Joustavasti tilanteesi mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa

Työmäärä: Kokoaikainen 

Työaika: Joustavat työajat, ottaen kuitenkin huomioon, että opetusta tapahtuu klo 9-17 välisenä aikana sekä välillä konsultit tarvitsevat tukea opetuksen ulkopuolella

 Kesto: Vakituinen  

 Paikka: Keilaranta 6, Espoo

 Palkka: Sopimuksen mukaan, kuukausipalkka 

 Julkaisupäivämäärä: 16.1

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA 

 Hakemaan pääset tästä Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:eesi tai hakemukseesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen    

talentacquisitionhel@academicwork.fi.  

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.  

  Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme  

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Muuta tietoa

Academy on Academic Workin konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa intensiivikoulutuksia Accelerated Learning -menetelmään perustuen. Valmennamme ja koulutamme oikeilla ominaisuuksilla ja kunnianhimolla varustettuja henkilöitä uusiin haasteisiin ja ammatteihin aloille, joilla on osaajapula. Tutustu lisää Academyyn https://www.academy.fi/academysta/academy

Företag:
Barona / Hullut Päivät
Arbetsbeskrivning:

Hullut Päivät tulee taas!

Kuvittelepa millaista olisi olla osa hullun hyvää työporukkaa, keltaista tiimiä, jonka avulla legendaaristen Stockmannin myymälöiden arki muuttuu kuin taikaiskusta miksipä muuksi kuin Stockmannin Hulluiksi Päiviksi! Haemme kevään Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan huippuluokan myynnin ja varastotyön pariin.
Stockmannin Hullut Päivät koittavat taas maaliskuussa ja juuri sinun työpanosta kaivataan!

TAVARATALOT PÄÄKAUPUNKISEUTU:
- Kassatyöntekijä
- Myyjä
- Varastotyöntekijä

TAVARATALOT TURKU / TAMPERE:
- Kampanja-apulaisia myyntiin
- Kampanja-apulaisia varastoon
- Kassatyöntekijä

FOOD MARKET HERKKU:
- Kampanja-apulaisia Herkkuun

Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä työssä sinä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hulluilla Päivillä saat loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.
Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoa ja linkit hakuilmoituksiin löytyvät osoitteesta https://insights.barona.fi/hullut-paivat

Företag:
FDUV
Arbetsbeskrivning:

Jobbet för dig som söker ett givande, roligt och socialt sommarjobb – ansök senast 28 februari

FDUV ordnar varje år cirka 30 läger i Österbotten och södra Finland för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Lägren ordnas huvudsakligen under juli månad och samlar omkring 300 deltagare och 130 lägerledare. 

Vi söker nu både ansvariga och övriga ledare.

Vi erbjuder ett krävande men roligt och mångsidigt sommarjobb i en somrig miljö. Jobbet passar både dig som har arbetserfarenhet inom social- och hälsovårdsbranschen, men också dig som har en bakgrund i andra branscher eller studieinriktningar.Som lägerledare lär du dig att jobba med personer med olika typer av hjälpbehov. Vi erbjuder dig möjlighet att själv påverka din arbetsmiljö genom att ta egna initiativ och hämta nya idéer och roliga aktiviteter till lägren.  

Att ordna sommarläger för personer med intellektuell funktionsnedsättning hör till FDUV:s kärnverksamhet. Målet med sommarlägren är att erbjuda deltagarna meningsfulla aktiviteter, nya upplevelser och avkoppling. 

Läs mer och skicka in din ansökan senast 28 februari! 

Företag:
Teurastamo
Arbetsbeskrivning:

Etsimme harjoittelijoita monipuolisiin tapahtumatuotannon tehtäviin Teurastamolle. Harjoittelut voivat olla eri pituisia ja sijoittua ajalle maaliskuusta ja joulukuuhun.

Suvilahden ja Kalasataman kupeessa oleva Teurastamo on sekoitus makuja ja kaupunkikulttuuria. Se on Helsingin kaupungin omistama vuonna 1933 rakennettu vanha teurastuslaitos pihapiireineen, joka otettiin kulttuurikäyttöön vuonna 2012. Seitsemännen toimintavuotensa kynnyksellä alueelle on asettunut vajaat parikymmentä luovan alan yksityistä toimijaa painottuen ravintola- ja ruoka-alaan. Ainutlaatuinen yrittäjien ja julkisen kaupunkialueen yhdistelmä Teurastamo tunnetaankin jopa kansainvälisesti kiinnostavana ruoka- ja kaupunkikulttuurin kohteena.

Ravintolamaailman keskellä on viihtyisä puistomainen sisäpiha, joka riippumattoineen ja grilleineen tekee Teurastamosta kaupunkilaisen olohuoneen ja tapaamispaikan, mutta samalla venyy myös suurten tapahtumien näyttämöksi. Teurastamo on viime vuosina tullut tunnetuksi vilkkaana ja värikkäänä tapahtuma-alueena, jossa ravintolatoiminnan lisäksi järjestetään vuosittain kymmeniä musiikki-, ruoka ja markkinatapahtumia ja paljon muutakin toimintaa. Teurastamolla on syntynyt hienoja tapahtumia kuten Sideways-festivaali, Night Market, Teurastamo Jazz ja monia muita. Tapahtumissa vierailee vuosittain lähes 100 000 kävijää.

Harjoitteluaika 1.4. - 22.12.
Useita harjoittelupaikkoja, kesto sopimuksen mukaan.
Harjoittelujaksot painottuvat kesään, mutta haasteena on laajentaa tapahtumakalenteria myös keväälle ja myöhemmälle syksyyn. Harjoittelupaikkoja on siis tarjolla lähes ympäri vuoden.

Tarjolla on mahdollisuus kokeilla siipiään tapahtumatuotannon maailmassa aina tapahtumasuunnittelusta toteutukseen.
Teurastamolla pääsee luomaan uutta kaupunkikulttuuria nopeasti kehittyvässä ympäristössä. Harjoitteluun kuuluvat monenlaiset tapahtumantuotantoon, markkinointiin ja tiedotukseen liittyvät tehtävät. Harjoitteluaikana on mahdollista suunnitella myös oma projekti / kokonaisuus yhdessä esimiehen kanssa. Siten Teurastamo tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden myös lopputyön aiheeksi.

Teurastamo tarjoaa haastavan harjoittelupaikan kaupunkikulttuurista, makumaailmoista ja tapahtumista kiinnostuneelle tulevalle alan ammattilaiselle.
Hakijan tulee olla luotettava, hänellä tulee olla tarmokas ote työhön, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Lisäksi toivomme hyviä kommunikointitaitoja myös englanniksi. Aiempi kokemus tapahtumien järjestämisestä, ravintola-alasta ja / tai markkinoinnista on eduksi. Lisäksi arvostamme perusymmärrystä digiviestinnästä tai tapahtumatekniikasta.

Harjoittelusta ei lähtökohtaisesti makseta palkkaa, ateriaetu.

HARJOITTELUPAIKKA
Teurastamo
Työpajankatu 2
00580 Helsinki
www.teurastamo.com
ig: Teurastamo
fb: teurastamohelsinki

HARJOITTELUN YHTEYSHENKILÖ
Kristian Schmidt
Tuottaja
kristian@teurastamo.com
+358505256780

 

Företag:
Gramex
Arbetsbeskrivning:

Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, kevään aikana
Sijainti: Pieni Roobertinkatu 16 A, 00120 HELSINKI
Haku-DL: 25.2.2019

Gramex on esittävien taiteilijoiden ja äänitetuottajien tekijänoikeusjärjestö. Gramexilta saa lupia äänitemusiikin ja musiikkivideoiden käyttöön. Gramex toimii palvelevana linkkinä kymmenien tuhansien oikeudenhaltija-asiakkaiden ja musiikkia käyttävien asiakkaiden välillä. Gramex tarjoaa musiikin lisensointipalveluja, jotka helpottavat musiikin käyttöä ja tuottavat oikeudenmukaisen korvauksen musiikin ammattilaisille. Koska musiikki tekee hyvää, Gramex tahtoo tehdä musiikin käytön helpoksi. Gramexista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.gramex.fi/.

Gramex etsii dynaamista ja kehityskykyistä tulevaisuuden osaajaa parinkymmenen hengen asiantuntijajoukkoonsa. Rooli on uusi ja työskentelet suurelta osin lisensoinnin parissa. Sen rinnalla työskentelet hallinnon ja oikeudenhaltija-asioiden parissa. Gramex perehdyttää sinut tehtäviin eikä näissä vaadita aikaisempaa kokemusta alalta. Tärkeää on, että olet oppimishaluinen ja omaksut asioita nopeasti. Toivomme, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja viihdyt muuttuvassa ympäristössä. Työssä menestyt, jos olet asiakaspalveluhenkinen, uskallat lähestyä erilaisia toimijoita etkä vierasta Exceliä ja tiedostojen käsittelyä.

Lisensiointipuolella työtehtäviisi kuuluu pääasiassa asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse ja sähköpostitse. Teet muun muassa äänitteisiin liittyviä selvityksiä ja tunnistat uusia lyhytaikaisia radiotoimijoita. Olet myös yhteydessä kaupallisiin radioihin ja TV-tuotantoyhtiöihin.

Hallinnon ja oikeudenhaltijayksikön puolella teet esimerkiksi tilitysvalmisteluprosesseihin liittyviä erillistehtäviä ja toimenpiteitä, jotka sisältävät korvaustietojen selvitystä ja tallennusta sekä alustavien tilityslaskelmien laatimista. Työssäsi avustat erityisasiantuntijoita, osallistut selvitystyöhön ja Gramexin asiakaspalveluportaalin hallinnointiin.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Gramexin palvelukseen.

Hakijalta odotetaan:

- Soveltuvaa opintotaustaa
- Oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja järjestestelmällistä työskentelyotetta
- Joustavaa asennetta sekä halua kokeilla ja oppia jatkuvasti uutta
- Myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä asiakaspalveluasennetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
- Kiinnostusta musiikkialaa kohtaan

Gramex tarjoaa:

- Rooli on Gramexilla uusi ja sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kehittää työtehtäviäsi sekä omaa osaamistasi mielenkiintosi mukaan
- Tehokkaan, läpinäkyvän ja matalahierarkisen asiantuntijaympäristön musiikin toimialalla
- Merkityksellisen työn, jonka tarkoituksena on tukea ja pitää huolta muusikoiden ja musiikin tuottajien tekijänoikeuksista
- Toimiston keskeisellä sijainnilla, joustavuutta työaikoihin ja kattavat henkilökuntaedut

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 25.2.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/gramex-asiakaspalveluhenkinen-koordinaattori-2-.... Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Företag:
Adiente Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

Asiakkaamme Pihlajalinna, www.pihlajalinna, on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Heillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Pihlajalinna kasvaa voimakkaasti ja yhtiö työllistää parhaillaan noin 5 600 työntekijää. Heidän arvonsa ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus. Yritys on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Pihlajalinna Etälääketiede kasvaa ja he hakevat lisäapua tiimiinsä. Haluaisitko sinäkin olla osana heidän menestystarinaansa?

Haemme Pihlajalinnalle

Toimistoassistenttia

osa-aikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun saakka (n. 20h/viikko), jonka jälkeen työ jatkuu kokoaikaisena kesätyönä kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. Syksyllä työ voi halutessasi taas jatkua osa-aikatyönä. Osa-aikatyö on toimistoaikaan tapahtuvaa työtä, noin 4 h/päivä. Työajoista voi sopia ja niissä on myös tarvittaessa mahdollisuus joustoon. Tässä tiimissä vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä.

Toimistoassistenttina kuulut Pihlajalinna Etälääketieteen julkisen liiketoiminnan palvelutiimiin, joka vastaa vastuulääkäri- ja takapäivystyspalvelun tuottamisesta kunta-asiakkaille. Vastuulääkäripalvelun tiimissä toimii alan huippuammattilaisia, joiden vastuulla on lääkäreiden resursointi ja asiakaspalvelu sekä lääkäreille että kunta-asiakkaille.

Tehtäväsi:
Tässä tehtävässä työskentelet paljon potilastietojärjestelmän parissa. Tärkein vastuualueesi on liittää potilastietoja ja luoda uusia potilaita järjestelmään. Tehtävääsi kuuluu myös esimerkiksi sopimusten skannausta ja arkistointia sekä e-reseptinohjauksia ja muita avustavia toimistotehtäviä.

Haemme:
Tehtävässä käsitellään potilastietoja, joten luotettavuus ja tarkkuus ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia. Tehtävä ei vaadi alalta aikaisempaa työkokemusta, sillä kokeneet kollegasi perehdyttävät sinua työtehtäviisi. Toivomme, että olet halukas oppimaan uutta ja olet iloinen tiimin jäsen. Lisäksi toivomme, että olet näppärä tietokoneen käyttäjä ja sinulla on erinomainen suomenkielentaito.

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Sinulle on tarjolla paikka nuorekkaassa, dynaamisessa tiimissä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki. Toimitilat sijaitsevat moderneissa tiloissa Espoon Keilarannassa, aivan metroaseman vieressä. Rakennuksesta löytyy mm. ravintola, kahvila ja hyvin varustettu kuntosali merinäköalalla. Pihlajalinnan matkassa pääset kehittymään ja oppimaan uutta! Mikäli olet esimerkiksi alan opiskelija, pääset myös halutessasi osallistumaan erikoislääkäritason koulutuksiin. Tämä on tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin elokuun 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröidy kotisivuillamme www.adiente.fi ja liitäthän sinne hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2019. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Adienten Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Viihdytkö asiakaspalvelutilanteissa kuin kala vedessä? Etsimme Academic Workin aulaan energistä asiakaspalvelijaa, joka rakastaa tavata uusia ihmisiä. Haussa korkeakouluopiskelija työskentelemään osa-aikaisena Receptionistina toimistoillamme Espoossa ja Helsingissä. Meille on tärkeää ylläpitää ainutlaatuista yrityskulttuuriamme, joka kannustaa pitämään hauskaa. Etsimmekin nyt henkilöä, jotka omalla läsnäolollaan vahvistavat yrityskulttuuriamme jakaen energiaa niin sisäisille kollegoille kuin toimistomme ulkoisille vierailijoillekin.

Kuvaus

Koko Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme: Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin.

Olemme laadukkaasti ja intohimolla palveleva nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä on Suomessa jo yli 200 työntekijää.

Työtehtävä

Näin osa-aikainen Receptionistimme Riina kuvailee työtään:

”Aulassa yksikään päivä ei ole tylsä, tasainen tai samanlainen. Otamme vastaan asiakkaat sekä haastatteluun tulijat lämpimästi luomalla rennon ilmapiirin aulaan ja tarjoamalla kupin kuumaa juotavaa. Tuemme koko toimistoa huolehtimalla, että jokaisella työntekijällä on työvälineet kunnossa ja kahvia riittävästi varastossa. Vastuullamme on huolehtia asiakaspalvelusta vaihteessa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelun lisäksi työhön kuuluu hallinnollisia tehtäviä, tapahtumien järjestämistä, toimistotarviketilauksia sekä vaihtuvia back-office-tehtäviä yksin ja yhdessä tiimin kanssa. Tiivistetysti tarjoamme maailman parasta asiakaspalvelua asiakkaille, työnhakijoille sekä myös sisäisille työntekijöillemme. Lisäksi Academic Workilla ja aulan tiimissä on ollut kaikin puolin hyvä olla!”

Asiakaspalvelu Academic Workilla on aktiivista ja se tehdään täydellä sydämellä. Receptionistina huolehdit niin vieraiden vastaanottamisesta, mieleenpainuvien asiakaskohtaamisisten luomisesta, tilausten tekemisestä ja käsittelystä kuin kahvitarjoiluista. Olet tärkeä osa Academic Workin toimistoa ja pidät huolen siitä, että kaikilla sisäisillä kollegoillasi on tarvittavat eväät menestyä työssään. Roolisi on merkittävä myös nuorten ammattilaisten ensimmäisten työpaikkojen saannissa, olethan usein viimeinen henkilö jonka he näkevät ennen työhaastatteluaan ja antamasi viime hetken tsempit voivat auttaa pitkälle tulevaisuuteen!

Tehtävä edellyttää työskentelyä noin 2-3 työpäivänä viikossa. Vastaanotto on avoinna arkipäivisin 8.00-16.30 ja työt ajoittuvat näihin raameihin.

Etsimämme henkilö on

Etsimme tehtävään korkeakouluopiskelijaa, jolla on jo aiempaa työkokemusta kasvokkain tehtävästä asiakaspalvelusta sekä aito halu auttaa muita. Nautit yllätyksistä ja muuttuvista tilanteista, työskentelytavoiltasi olet positiivinen, itsenäinen sekä ratkaisukeskeinen.

Olet etsimämme henkilö mikäli:

 • Olet alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija
 • Sinulla on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta
 • Olet asiakaspalvelualtis ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon
 • Sinulla on rohkea lähestymistapa ja aito halu työskennellä ihmisten kanssa
 • Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä
 • Osaat käyttää Office-ohjelmia sujuvasti

TARJOAMME

 • Paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
 • Kannustavan ja energisen työyhteisön, jossa arvot näkyvät jokapäiväisessä arjessa
 • Erittäin sitoutuneet ja motivoituneet työkaverit sekä erinomaista johtamista

Emme mikromanageeraa, vaan annamme ansaitusti vastuuta ja tuemme tarvittaessa matkan varrella. Palautetta jaamme avoimesti, usein ja molempiin suuntiin, sillä kokemuksemme kertoo, että se on avain niin kehittymisen kuin viihtyvyydenkin kannalta.

Aloitus: Helmikuussa 2019

Työmäärä: Osa-aikainen 15–25 tuntia/vko (Espoo) ja 7,5h-25h/vko (Helsinki)

Kesto: Vakituinen

Paikka: Keilaranta 5, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan, tuntipalkka

Julkaisupäivämäärä: 31.1.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hakemaan pääset tästä: https://app.happo.com/external-application/KL-SIvQGVAyyv4UPLxOAd

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen

talentacquisitionhel@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Muuta tietoa

Meillä tekemiselläsi on selkeä suunta ja visio. Teet merkityksellistä työtä, jonka seurauksena tarjotaan ura- ja työmahdollisuuksia vuosittain tuhansille nuorille ammattilaisille. Saat ympärillesi yli 200 sitoutunutta kollegaa, jotka kaikki elävät ainutlaatuista yrityskulttuuriamme todeksi päivittäin. Työskentely kasvuyrityksessä takaa, että et tule kokemaan työssäsi kahta samanlaista päivää.

Pidämme henkilökunnastamme erinomaista huolta niin työterveyden, yhteisten vapaa-ajanviettomahdollisuuksien, toimitilojen viihtyvyyden kuin lounas- ja liikuntaetujenkin osalta.

Hae tästä

Företag:
Yleisradio Oy
Arbetsbeskrivning:

Haemme harjoittelijoita ajalle huhtikuu-elokuu 2019!

Harjoittelijana Ylessä pääset tekemään ja näkemään paljon oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Lue kesän 2018 viestinnän harjoittelijamme tarina.

Sinulla on erityisen hyvät mahdollisuudet saada harjoittelupaikka, jos opiskelet johonkin media-alan ammattiin. Arvostamme journalismin, käsikirjoittamisen sekä valo- ja videokuvaamisen taitoja. Voit opiskella myös esimerkiksi ohjelmointia, tapahtumatuottamista, yhteisömanagerointia - tuotamme koko ajan paljon sisältöjä erilaisille alustoille; verkkoon, radioon ja televisioon. Harjoittelu voi sisältää kiinnostuksesi mukaan tehtäviä somesta verkkokirjoittamiseen.

Kerro, mitä osaat ja mitä haluaisit oppia! Liitä hakemuksesi mukaan CV:si sekä mahdolliset työnäytteet.

Tieto harjoittelupaikasta (tai siitä, ettei meillä ole mahdollisuutta tänä kesänä sellaista tarjota) tulee sinulle sähköpostilla 15.3. mennessä. Lisätietoja hausta voit kysyä osoitteesta harjoittelu@yle.fi. Emme kuitenkaan vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Keskitetyn haun kautta Yleen voi hakea harjoitteluun kolme kertaa vuodessa: helmikuussa, toukokuussa ja lokakuussa. Syksyn harjoittelupaikkojen hakuaika on 6.-26.5.2019. Muista harjoittelupaikoista ilmoitamme Ylen avoimet työpaikat -sivulla. Kannattaa seurata!

Företag:
GE Healthcare
Arbetsbeskrivning:

Haemme 35 kesäharjoittelijaa Vallilan tehtaallemme useille eri tuotantolinjoille sekä tavaran vastaanottoon ja lähettämöön.

Työtehtävät:
Työ tuotantolinjoilla sisältää kokoonpanoa, testausta, laadunvarmistusta, pakkaamista ja lähettämistä
Työ tavaran vastaanotossa sisältää tavaran vastaanottoa ja tarkastusta, keräilyä, varaston ylläpitoa, pakkaamista ja lähettämistä

Vaatimukset:
-Ammattikoulu, AMK tai yliopisto-opiskelija
-Vähintään 18 vuoden ikä
-Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
-Kyky työskennellä tarkasti ja huolellisesti
-Joustavuus
-Perus ATK -taidot
-Sujuva suomen- ja hyvä englannin kielen taito
-Työskentely kahdessa vuorossa tarvittaessa

Toivotut ominaisuudet:
-Aiempi kokemus kokoonpanotyöstä tai varastotyöstä, tavaran vastaanotosta ja lähettämisestä sekä trukkikortti on eduksi

Tarjoamme:
-Tilaisuuden oppia terveydenhoitoteknologia-alan ammattilaisiltain
-Mahdollisuuden työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä
-Työn mukavien ja tukea tarjoavien työkovereiden kanssa
-Toimiston Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrelta ja työnantajan tukemat ravintola- ja kuntosalipalvelut toimiston yhteydessä

Toivomme, että voit aloittaa jo touko-kesäkuussa ja jatkavaa tehtävässä ainakin elokuun puoliväliin asti.Haethan 24.2.2019 mennessä www.ge.com/careers sivujen kautta.Kerrothan hakemuksessasi oletko ensisijaisesti kiinnostunut työstä tuotantolinjoilla, tavaran vastaanotossa, lähettämössä vai tehdashuollossa sekä milloin olet valmis aloittamaan ja mihin saakka voit jatkaa tehtävässä.

About Us:
GE Healthcare provides transformational medical technologies and services to meet the demand for increased access, enhanced quality and more affordable healthcare around the world. GE works on things that matter - great people and technologies taking on tough challenges. From medical imaging, software & IT, patient monitoring and diagnostics to drug discovery, biopharmaceutical manufacturing technologies and performance improvement solutions, GE Healthcare helps medical professionals deliver great healthcare to their patients. Learn More About Careers at GE Learn More About GE Healthcare
GE is an Equal Opportunity Employer. Employment decisions are made without regard to race, color, religion, national or ethnic origin, sex, sexual orientation, gender identity or expression, age, disability, and according with all local laws protecting different status.
Follow us on Twitter, join our LinkedIn Group or become a fan of our Facebook page. Receive job and event notifications by becoming a member of the GE Talent Community. Stay up to date on what’s happening at GE around the globe by checking out the GE Careers Blog.

Företag:
Suomen suurlähetystö Dar es Salaam
Arbetsbeskrivning:

Dar es Salaamin suurlähetystö Tansaniassa hakee toimistoharjoittelijaa

Suomen Dar es Salaamin suurlähetystö hakee harjoittelijaa avustamaan maahantuloasioissa ja toimistotehtävissä kesäkaudella 2019. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä monikulttuurisessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.

Toimistoharjoittelijan työtehtäviin kuuluu maahantulotehtävissä avustaminen (oleskeluluvat, viisumit) ja lisäksi mm. asiakastiedusteluihin vastaaminen, erilaiset hallinnolliset tehtävät sekä osallistuminen tapahtumien koordinointiin ja tiedottamiseen.

Harjoittelijan toivotaan olevan esim. ammattikorkeakouluopiskelija, jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, perusvalmiudet tietotekniikan käyttöön sekä joustava ja palveleva asenne. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Harjoittelun kesto on viisi kuukautta erikseen sovittuna ajankohtana, mahdollisuuksien mukaan aloitus olisi 1.5.2019.

Suurlähetystö ei osallistu palkkauskustannuksiin vaan harjoittelijalla tulee olla ammattikorkeakoulun tai muun yleishyödyllisen tahon myöntämä rahoitus harjoittelulle. Suurlähetystö avustaa asunnon ja työluvan hankkimisessa. Edustusto ei osallistu asunnon tai työluvan hankkimisen kustannuksiin. Harjoittelijalla tulee olla myös työtapaturmat kattava matkavakuutus.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen visa.dar(a)formin.fi 28.2.2019 mennessä. Viestin otsikkokenttään merkintä ”Toimistoharjoittelija”.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn.

Sidor

Prenumerera på Kultur