Skip to content Skip to navigation

Media

Jobbtitel:
Företag:
Music Finland
Arbetsbeskrivning:

Music Finland etsii joukkoonsa työharjoittelijaa. Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen musiikkibisnekseen sekä monipuolisen ja haastavan työympäristön.

Työharjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. projektien tuotannossa avustaminen, viestinnälliset tehtävät, yhteydenpito suomalaiseen musiikkikenttään sekä yleiset toimistotyöt. Harjoittelija pystyy myös oma-aloitteisuudellaan muokkaamaan työtehtäviä kiinnostuksensa mukaisiksi.

Odotamme hakijalta:
• ylioppilastutkintoa
• erinomaista sekä suomen että englannin suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
• Microsoft Office -ohjelmien hallintaa
• soveltuvat korkeakouluopinnot ja aikaisempi kokemus musiikkialalta katsotaan eduksi.

Arvostamme tilanneälyä, sosiaalisia taitoja, järjestelmällisyyttä, kunnianhimoa sekä oma-aloitteista ja innostunutta asennetta työntekoon.

Työharjoittelun kesto on kuusi kuukautta. Harjoittelu alkaa 2.1.2019 ja päättyy5.7.2019,toimipaikkana Helsinki. Harjoittelijan tulee ensisijaisesti hakea harjoittelutukea oppilaitokseltaan. Ellei muuta tukea ole saatavilla, Music Finland maksaa harjoittelijalle harjoittelupalkan.

Lähetä pdf-muotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera 4.11.2018 mennessä osoitteeseen assistant@musicfinland.fi. Haastattelut järjestetään marraskuussa viikolla 46.

 

Lisätietoja antaa Riku Salomaa, riku.salomaa@musicfinland.fi.

 

Harjoittelijahaku nettisivuillamme

Företag:
Prog-It Oy / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Prog-It Oy on IT-Palvelutalo, joka on erikoistunut tekniseen tuen, projektikonsultaation ja ohjelmistotuotteiden tuottamiseen. Toiminta-ajatuksenamme on asiakkaan ohjaaminen tehostamaan liiketoimintaprosessejaan tietotekniikan avulla.

Etsimme asiakkaallemme Prog-It:lle osa-aikaista Marketing Specialistia. Marketing Specialistina tehtäviisi lukeutuu muun muassa digi- ja printtimateriaalien tuottaminen ja kuvittaminen, sisällöntuottaminen blogiin ja uutiskirjeisiin, hakukoneoptimointi sekä sosiaalisen median hallinta. Osaamisen kehittyessä, myös vastuualueesi kehittyvät. Tämä työ antaa siis uransa alkuvaiheella olevalle markkinoinnin osaajalle hienon mahdollisuuden ottaa seuraava askel urallaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Soveltuvaa koulutustaustaa tai loppuvaiheen opintoja markkinoinnin parissa (AMK/Yliopisto)
Vähintään työharjoittelun verran kokemusta vastaavista tehtävistä
Perusteet kuvankäsittelystä (esimerkiksi Photoshop)
Hallitset MS Office-sovellukset
SEO ja SEM osaamista
Asiakaslähtöistä, itseohjautuvaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
Lisäksi koemme, että voisit olla ”match” tähän tehtävään ja organisaatioon, mikäli olet sosiaalinen ja ”tuumasta toimeen”-persoona, joka kykenee hallitsemaan työaikaansa tehokkaasti. Lisäksi toivomme, että omaat luovaa ongelmanratkaisua sekä visuaalista silmää. Prog-It tarjoaa sinulle monipuolisia markkinoinnin työtehtäviä kovaa vauhtia kasvavassa IT-alan yrityksessä, jossa tuki ja kannustus on taattu.

Tehtävä on osa-aikainen ja toivomme, että pystyt sitoutumaan noin 15 tuntiin viikossa. Aloitus tehtävässä on marraskuussa sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy Studentworkin kautta 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen ja jatko on mahdollinen. Työajat ovat joustavat toimistotyöajat. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Hakuohjeet

Kuulostaisiko tämä sinun paikaltasi? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Katriina Karlsson puh. +358 50 383 9295.

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää.

Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Safera/Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Safera etsii Marketing Manageria vähentämään tulipalojen määrää maailmassa. Kyllä, luit oikein. Todella monta tulipaloa olisi nimittäin vältettävissä, mikäli yhä laajempi yleisö tietäisi liesivahti Saferasta. Safera on jo kansainvälisesti toimiva yritys, mutta kaipaa tiiminsä nyt kunnianhimolla ja draivilla varustettua särmää Marketing Manageria tekemään digiloikan ja nostamaan myyntilukuja. Tämä vallankumouksellinen Smart Home -teknologia tulee pelastamaan sitä enemmän ihmishenkiä mitä rohkeamman ja innovatiivisemman markkinointikoordinaattorin me löydämme! Mikäli uskot, että sinulla voisi olla muutama niksi hyppysissä erityisesti digitaalisen markkinoinnin tehostamiseksi ja ajatus innostavan yrityksen kanssa toimimisesta innostaa myös sinua, tämä saattaa olla paikkasi.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Marketing Manageria Espooseen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Safera Oy:ssä.

TYÖTEHTÄVÄ
Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä IoT-vallankumouksen kelkkaan! Tässä tehtävässä tulet toimimaan dynaamisella otteella ja hyvin kokonaisvaltaisesti markkinoinnin saralla. Perehdyt Smart Kitchen -pöhinään ja tutkit, missä Saferan pitäisi näkyä ja millä tavoin. Toimenkuvaasi sisältyy uusien tuotteiden lanseerausta, sisällöntuotantoa sekä Saferan aseman vahvistamista Smart Home -turvateknologioiden huippuosaajana. Otat huomioon niin B2B kuin B2C -kentänkin. Tämä tarkoittaa kaikenlaisia markkinointitoimenpiteitä messuosallistumisista digimarkkinointiin, mitä sitten koetkin parhaiten toimivammaksi. Vaikka oletkin yrityksen ensimmäinen Marketing Manager, on tukenasi Saferan koko muu tiimi. Juuri sinä voit olla tarvitsemamme avainhenkilö Saferan maailmanvalloituksen kynnyksellä!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Jos olet hands-on tyyppi, joka tykkää tarttua haasteisiin saman tien, saatat olla etsimämme henkilö. Sinulla on plakkarissa myös tehtävään sopiva korkeakoulututkinto tai työn kautta osaamista markkinoinnista. Etsimme henkilöä, jolla on draivia ja kunnianhimoa lähteä liidaamaan Saferan markkinointia, sekä rohkeutta tuoda omat näkemykset esiin tilanteessa kuin tilanteessa. Jos näiden lisäksi myös luovit sujuvasti sosiaalisissa tilanteissa ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, saattaa tämä olla unelmaduunisi.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemusta markkinoinnin parista
Draivia, kunnianhimoa ja oma-aloitteisuutta
Hyvät sosiaaliset taidot ja halua tuoda omat mielipiteet esille
Hyvä suomen ja englannin kielen taito
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.10.2018

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/marketing-manager-markkin...

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Safera on älykkään liesivahtiteknologian ja ennaltaehkäisevän paloturvallisuuden kansainvälinen edelläkävijä. Tavoitteenamme on, ettei yksikään ihminen enää menettäisi henkeään liesipalon seurauksena. Safera aistii asioita, joita me ihmiset emme pysty huomaamaan.
 

Företag:
Posti
Arbetsbeskrivning:

Posti palkkaa joulusesonkiin yli 3 000 jouluntekijää ympäri Suomea. Jouluntekijöitä tarvitaan muun muassa pakettien ja joulutervehdysten lajitteluun, jakeluun ja kuljetukseen sekä Postin palvelupisteisiin ja asiakaspalveluun. Sesonkityössä edellytetään pääsääntöisesti 18 vuoden ikää ja suomen kielen osaamista. Sesonkityö on suosittua etenkin opiskelijoiden keskuudessa, sillä työvuoroissa on valinnanvaraa. Pääsääntöisesti työsuhteet sijoittuvat marras-joulukuulle. Posti on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka ja joulutyö perinne, johon palataan vuosittain.

Postin avoimet joulutyöpaikat

Jobbtitel:
Företag:
Intendit
Arbetsbeskrivning:

Are you enthusiastic for web design and development? Intendit, a rapidly growing Nordic web agency, is currently looking for two creative Web Designers to join their small, but rapidly growing “powerhouse” of proactive doers in Vantaa, Finland. Apply for the Web Designer position now, or by the latest October 22nd 2018!

Intendit: Web Designer (2 positions)

Type: Full-time, permanent
Working hours: Full-time
Preferred background: End of studies - Graduated with few years of experience
Starting date: As soon as possible, negotiable
Location: Karhumäentie 3, 01530 Vantaa, Finland
Application DL:  October 22nd 2018

WeIntendit AB is a Nordic web agency with a solid history of over 10,000 created websites ever since 1999. Our product line, however, consists of more than just websites as it consists also of the latest products within e-commerce and social media where we also include faithful, free-of-charge support and service. This means that we can offer all our customers – whether they’re small or medium-sized – an individually customized website or e-commerce. We at Intendit work hard to ensure our customer’s success stories online, and we believe that success is created through commitment, creativity and a positive attitude!

Since day one our goal has been to be not only the biggest but also the best web agencies in the Nordics, and throughout the years we have expanded our operations from Sweden to Finland. Today, we have more than 20 employees in both Sweden and Finland, with headquarters in Malmö, Sweden. In the next few years, further growth is on the agenda!

Intendit is currently looking for two creative Web Designers to join their small, but rapidly growing Finnish “powerhouse” of proactive doers in Vantaa, Finland. As a Web Designer, you will play an important part in versatile website projects on the Finnish market.  You will get to work with the entire process including everything from design to development of websites. You will get support from more experienced colleagues and you will be able to grow your responsibility area along the way. You are familiar with Adobe Photoshop, HTML and CSS loving both the usability as well as the visual aesthetics of websites.

In this role you will be a part of a Nordic cross-functional team consisting of both Account Managers as well as other Web Designers striving to make the projects successful in timely completion. Together you need to have a clear understanding of your client’s just as much as the client needs to understand how those goals will be accomplished. So, to convey your design choices and explain how and more importantly why those exact choices are the best ones for your client’s business, you will need good communication skills.

 

Requirements:

 • Good command of HTML, CSS and Adobe Photoshop
 • An entrepreneurial mindset, willingness to take ownership and an overall positive “can-do” attitude
 • An eye for detail and an organized way of working
 • Fluent Finnish and English communication skills

Advantages:

 • Command of JavaScript
 • Web design and development as a hobby
 • Fluent Swedish communication skills

Intendit can offer you the following and much more:

 • A great opportunity to develop and excel as a web designer in a rapidly growing Nordic company.
 • Extremely talented colleagues in both Finland and Sweden, who will help you to learn more about all aspects of web design, and advance you career within the industry.
 • An international work environment and quarterly trips to the headquarters in Sweden.

 

If you are enthusiastic for web design and development, this might be your opportunity and we would love to hear from you! Please submit your short cover letter and CV in PDF-format by latest October 22nd, 2018 here: https://apply.atalent.fi/intendit-web-designer-10-2018. In your CV, please mention your salary request and the earliest possible starting date in your application documents. Moreover, please submit your portfolio, or the like!

You can familiarize yourself with Intendit here: https://www.intendit.fi/. For more information about the recruitment process contact aTalent’s Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi).  

 

Företag:
Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Studentwork etsii digitaalisen markkinoinnin parissa toimivalle asiakkaalleen projektikoordinaattoria Helsinkiin.

Projektikoordinaattorina saat vastuullesi oman projektin, jonka läpivienti on vastuullasi. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktoimista, asiakkailta tulevien tarjouspyyntöjen käsittelyä sekä tarjousten tekoa asiakkaille. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja varmistat heille onnistuneet asiakaskokemuksen. Saat kattavat tiedot projektiin liittyen ja tukea projektin läpivientiin.

Projekti liittyy sesonkituotteeseen, joten aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä ja projekti loppuu joulukuun alussa. Kokonaisuudessaan projekti vie noin 150h, joten se sopii mainiosti myös opintojen oheen.  Tässä tehtävässä pääset näkemään projektin koko elinkaaren ja vastaamaan projektin onnistuneesta läpiviennistä.

Oletko etsimämme projektikoordinaattori?
Sinulla on hyvät organisointikyvyt ja langat pysyvät käsissäsi. Toimit itseohjautuvasti ja olet vastuuntuntoinen. Omaat hyvät kommunikaatiotaidot ja olet myyntihenkinen. Haluat palvella asiakkaita laadukkaasti ja saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Opiskelet markkinointia tai kaupallista puolta ja pystyt työskentelemään opintojesi ohella.

Eduksi katsomme
Aiemman kokemuksen projektityöskentelystä
Töitä teet asiakkaamme toimistolla Helsingissä, Kampissa. Työllistyt asiakkaallemme Studentworkin vuokratyösuhteen kautta.

Hakuohjeet
Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä CV ja hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670). Hakuaika päättyy 25.10.2018.

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

 

Team Manager, Customer Success, Helsinki

Management Events creates marketplaces for top level executives and vendors within IT and business consulting to exchange ideas and start business relationships. With 130+ events annually in Europe, Asia and the Middle East we are a market leader in B2B networking services. Our 300 employees take care of every step on the way to a successful event: From curating relevant content to executing world class customer experience.

We are proud of our energetic and positive culture centered around four core values: Passion for Customers, Clarity & Responsibility, Embracing the New and Winning together.

We are now looking for a Team Manager for Customer Success Managers.

As Team Manager Customer Success you will lead international team of Customer Success Managers and perform part of the team as an individual contributor. Our Customer Success Managers are the voice of the customers within our company. They strive daily to answer one simple question: How can we create value for our customers? Customer Success function is the main point of contact for our customers after the initial sale. The goal is to maximize the value our customer can gather from participating in our high quality invitation-only events. The CSM function is a part of our sales organization and we see every customer interaction as an opportunity to retain customers and increase sales. 

Key responsibilities 

 • Leading the Finnish team by creating high engagement to reach the goals
 • Creating an energizing atmosphere and motivation within the team
 • Cooperating closely with other functions

We are looking for a colleague with… 

 • 2 years of experience of relevant work experience within CSM, account management or other customer facing role in B2B environment.
 • Previous experience in leadership and accountability of team's success.
 • Genuine "can-do" attitude and superb customer service skills on the phone and face-to-face
 • Bachelor's degree in relevant field
 • Fluent Finnish and English language skills

Why choose a career at Management Events? 

 • We are international - Our events take place in 10 European countries, and we are currently expanding to Asia and the Middle East. You get to work with international colleagues on a daily basis.
 • We invest in people - After an extensive on-boarding process run by experienced trainers, we provide you with continuous training and self-development opportunities, for example in our Sales Academy.
 • We love our teams - Our employees enjoy spending time together during our Sportsday's, Friday bar's and during our team breakfasts and lunches. Our bi-annual trainings bring the whole company together in our headquarters in Helsinki.

Get a better idea of what it is like to work for Management Events by watching this video.

Does this position sound like the right challenge for you? Send us your application right now. We want to get to know you!

If you have further questions about the position, please contact: donna.apilado@managementevents.com

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

Management Events is an innovative growth company that connects decision makers and solution providers together around the world at high quality business events. Our mission is to enable our customers to maximize the benefits from our services as a lead generation company. Our teams in Europe and Asia share our core values: Passion for Customers, Clarity & Responsibility, Embrace the New and Winning together.

Are you an energetic person who's passion is to create excellent customer experiences? We are now looking for a Customer Success Manager to work with our Finnish market!

In this role, you are the main point of contact for our customers after the initial sale. Your main task is to coach our solution provider clients participating in our high quality invitation-only events. The role is sales driven, since CSM-function is an extension of our sales organization with main purpose to retain customers. Customer Success Managers are the voice of the customers within Management Events. In your role, you look at every customer interaction as an opportunity to help generate sales. A happy customer is a recurring customer!

Key responsibilities:

 • Cooperate closely with the sales department to increase customer lifetime value (cross-selling, up-selling, portfolio sales)
 • Build personalized relationships with customers through various channels (F2F, Social Media, Event Execution, phone and email)
 • Coach and motivate our customers to use our online tool
 • Communicate our event concept to customers, and illustrate the value created by using our services

 We are looking for a colleague with...

 • Genuine "can-do" attitude and superb customer service skills on the phone and face-to-face
 • Couple of years of relevant work experience within sales, account management or other customer facing role 
 • Excellent time management and problem solving skills 
 • The ability to see the bigger picture as well as the smaller details at all times
 • Previous experience in B2B-field is a great advantage!
 • Fluent Finnish and English language skills

 Why choose a career at Management Events?

 • Be part of the culture where we enjoy spending time together and working together towards our targets. Experience our culture yourself by checking this video!
 • Get to work with a unique and rewarded business concept and join our growth story with plenty of opportunities. We are currently in 10+ countries around Europe and Asia.
 • We offer a well-organized On-Boarding process run by our experienced trainers at the start of your employment. We also provide you with continuous training and self-development opportunities on your ME career path.
 • We grow, and so can you: Our operation has achieved constant growth over the last years, giving our employees the opportunity to take on additional responsibilities fast and to become leaders.

Do you have the passion for exceeding expectations in customer service? Challenge yourself!

If you have further questions about the position, please contact:
Donna Apilado, Talent Acquisition Specialist: donna.apilado@managementevents.com

Get to know us in Facebook!

 

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

Team Manager, Customer Success, Helsinki

Management Events creates marketplaces for top level executives and vendors within IT and business consulting to exchange ideas and start business relationships. With 130+ events annually in Europe, Asia and the Middle East we are a market leader in B2B networking services. Our 300 employees take care of every step on the way to a successful event: From curating relevant content to executing world class customer experience.

We are proud of our energetic and positive culture centered around four core values: Passion for Customers, Clarity & Responsibility, Embracing the New and Winning together.

We are now looking for a Team Manager for Customer Success Managers.

As Team Manager Customer Success you will lead international team of Customer Success Managers and perform part of the team as an individual contributor. Our Customer Success Managers are the voice of the customers within our company. They strive daily to answer one simple question: How can we create value for our customers? Customer Success function is the main point of contact for our customers after the initial sale. The goal is to maximize the value our customer can gather from participating in our high quality invitation-only events. The CSM function is a part of our sales organization and we see every customer interaction as an opportunity to retain customers and increase sales.

Key responsibilities

- Leading the Finnish team by creating high engagement to reach the goals
- Creating an energizing atmosphere and motivation within the team
- Cooperating closely with other functions

We are looking for a colleague with…

- 2 years of experience of relevant work experience within CSM, account management or other customer facing role in B2B environment.
- Previous experience in leadership and accountability of team's success.
- Genuine "can-do" attitude and superb customer service skills on the phone and face-to-face
- Bachelor's degree in relevant field
- Fluent Finnish and English language skills

Why choose a career at Management Events?

- We are international - Our events take place in 10 European countries, and we are currently expanding to Asia and the Middle East. You get to work with international colleagues on a daily basis.
- We invest in people - After an extensive on-boarding process run by experienced trainers, we provide you with continuous training and self-development opportunities, for example in our Sales Academy.
- We love our teams - Our employees enjoy spending time together during our Sportsday's, Friday bar's and during our team breakfasts and lunches. Our bi-annual trainings bring the whole company together in our headquarters in Helsinki.

Get a better idea of what it is like to work for Management Events by watching this video. https://www.facebook.com/managementevents/videos/1778324278847303/

Does this position sound like the right challenge for you? Send us your application right now. We want to get to know you!

If you have further questions about the position, please contact: donna.apilado@managementevents.com

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

Management Events is an innovative growth company that connects decision makers and solution providers together around the world at high quality business events. Our mission is to enable our customers to maximize the benefits from our services as a lead generation company. Our teams in Europe and Asia share our core values: Passion for Customers, Clarity & Responsibility, Embrace the New and Winning together.

Are you an energetic person who's passion is to create excellent customer experiences? We are now looking for a Customer Success Manager to work with our Finnish market!

In this role, you are the main point of contact for our customers after the initial sale. Your main task is to coach our solution provider clients participating in our high quality invitation-only events. The role is sales driven, since CSM-function is an extension of our sales organization with main purpose to retain customers. Customer Success Managers are the voice of the customers within Management Events. In your role, you look at every customer interaction as an opportunity to help generate sales. A happy customer is a recurring customer!

Key responsibilities:

- Cooperate closely with the sales department to increase customer lifetime value (cross-selling, up-selling, portfolio sales)
- Build personalized relationships with customers through various channels (F2F, Social Media, Event Execution, phone and email)
- Coach and motivate our customers to use our online tool
- Communicate our event concept to customers, and illustrate the value created by using our services

We are looking for a colleague with...

- Genuine "can-do" attitude and superb customer service skills on the phone and face-to-face
- Couple of years of relevant work experience within sales, account management or other customer facing role
- Excellent time management and problem solving skills
- The ability to see the bigger picture as well as the smaller details at all times
- Previous experience in B2B-field is a great advantage!
- Fluent Finnish and English language skills

Why choose a career at Management Events?

- Be part of the culture where we enjoy spending time together and working together towards our targets. Experience our culture yourself by checking this video! https://www.youtube.com/watch?v=XQgjqw8eEWI
- Get to work with a unique and rewarded business concept and join our growth story with plenty of opportunities. We are currently in 10+ countries around Europe and Asia.
- We offer a well-organized On-Boarding process run by our experienced trainers at the start of your employment. We also provide you with continuous training and self-development opportunities on your ME career path.
- We grow, and so can you: Our operation has achieved constant growth over the last years, giving our employees the opportunity to take on additional responsibilities fast and to become leaders.

Do you have the passion for exceeding expectations in customer service? Challenge yourself!

If you have further questions about the position, please contact:
Donna Apilado, Talent Acquisition Specialist: donna.apilado@managementevents.com

Get to know us in Facebook!
https://www.facebook.com/managementevents

Sidor

Prenumerera på Media