Skip to content Skip to navigation

Media

Företag:
Studentwork/Europark Finland Oy
Arbetsbeskrivning:

Etsitkö esimerkiksi opintojen ohelle työpaikkaa, jossa pääset kerryttämään asiakaspalveluosaamistasi? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme asiakasneuvoja!

EuroPark on vakavarainen yritys ja sen toiminnan perusta on innovatiivinen ajattelu ja ratkaisut, jotka takaavat asiakkaille, kohteiden omistajille ja yhteistyökumppaneille jatkuvan pysäköintipalveluiden kehittämisen ja tehokkaan pysäköintihallien operoinnin.

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä. Meillä on Helsingin keskustassa useita pysäköintihalleja, pysäköintitalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Autopay-kohteet Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä. Kohteisiin ajaminen on helppoa. Hallit ovat siistejä, valoisia ja turvallisia. Toimintaamme sisältyy myös muita palveluja – esimerkiksi autopesu, renkaiden vaihto ja varjoparkki.
https://europark.fi

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme EuroPark Finland Oy:lle asiakasneuvojaa osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan EuroParkille.

Asiakasneuvojan tehtävässä työskentelet Helsingin keskustassa sijaitsevissa EuroParkin pysäköintihalleissa ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Työt sijoittuvat arkisin klo 15:45-22:00, lauantaisin klo 9:00- 22:00 ja sunnuntaisin klo 9:00-19:00 välisille ajoille. Tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, kassanhoitoa, siisteyden ylläpitoa, pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvontaa ja varmistamista sekä mahdollisten ongelmien selvittelyä.

Pääasialliset työtehtävät

Asiakaspalvelu
Pysäköintijärjestelmän toimivuuden valvonta ja varmistus
Ongelmatilanteiden selvittely

Odotamme sinulta

Iloista palveluasennetta
Vastuuntuntoisuutta ja reippautta
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kerryttää asiakaspalvelukokemusta mielekkään ja joustavan työn parissa.

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.9.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Studentwork Group
Arbetsbeskrivning:

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Electroluxille, ongelmanratkaisukykyistä asiakaspalvelijaa maaliskuuhun 2020 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Pääset osaksi tiimiä, joka palvelee kuluttaja-asiakkaita liittyen Electroluxin tuotteisiin. Työssäsi vastaanotat ja välität huoltopyyntöjä sekä tarjoat tuoteneuvontaa. Lisäksi päivität ohjeita yhteiseen tietopankkiin asiakkaiden yhteydenottojen pohjalta ja avustat asiakkaita tuoterekisteröinnissä. Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissa arkisin klo 8-18 välillä.

Electrolux on maailman johtava kodinkonevalmistaja, joka keskittyy huolellisesti suunniteltuihin innovaatioihin. Se on toiminut vuodesta 1919 ja yrityksen päätoimisto sijaitsee Tukholmassa. Electroluxilla asiakas on jokapäiväisen toiminnan keskiössä, joten ammattimaisesti, iloisesti ja ystävällisesti hoidettu asiakaskohtaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Voit tutustua Electroluxiin lisää heidän nettisivuillaan: https://www.electrolux.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa
 • Huoltopyyntöjen käsittely ja välittäminen
 • Yhteisen tietopankin päivittäminen

Odotamme sinulta

 • Aitoa halua tarjota erinomaista palvelua ja ylittää asiakkaan odotukset
 • Sujuvia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja niin englanniksi kuin suomeksi
 • Loistavia tiimityötaitoja
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja

Tarjoamme sinulle

 • Paikan huipputiimissä
 • Työn kiinnostavassa kansainvälisessä yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää asiakaspalveluosaamistasi
 • Hyvät etenemismahdollisuudet
 • Kattavan perehdytyksen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

Hakemukset: https://www.studentwork.fi/job?id=103737
 
Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
RPT Docu/Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Asiakkaamme RPT Docu etsii joukkoonsa kokoaikaista media-assistenttia Espooseen. Sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta avustavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea haluat kehittää itseäsi alan osaajaksi. Tarjoamme sinulle koulutustasi vastaavien työtehtävien lisäksi mukavan, kasvavan tiimin ja ammattitaitoisen perehdytyksen. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja laita hakemuksesi jo tänään!

Kuvaus

Media-assistenttina työskentelet osana mediatiimiä. Työnkuva on monipuolinen, ja siihen sisältyy muun muassa yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, aineistojen hallintaa ja CRM-järjestelmätietojen ylläpitoa. Tiimisi vastuulla on myös mainostrafiikki ja mediatuotannon organisointi. Työnkuva on laaja ja kokemuksesi karttuessa voit saada lisävastuita.

Tarjoamme

- Ponnistuslauta uralle: tilaisuus kehittää omaa osaamistaan alalla
- Joustavat työajat, rennon työporukan ja kattavan perehdytyksen
- Haastavat ja vastuulliset työtehtävät oman osaamistason mukaan

Työtehtävä

- Mainostrafiikin hallinta, mediatuotannon organisointi
- Viestintä yhteistyökumppaneiden kanssa
- Tilausvahvistukset, osoitteenmuutokset, postitukset
- Myyntilukujen pitäminen ajan tasalla
- Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaiset vaihtelevat tehtävät toimiston arjen sujuvoittamiseksi.

Etsimällämme henkilöllä on

Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista assistentin tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. MS Office -ohjelmistot ovat sinulle tuttuja ja et arkaile opetella uusia ohjelmistoja tarvittaessa. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja nautit vauhdikkaasta työympäristöstä.

Etsimämme henkilö on:

- Positiivinen ja toimeen tarttuva
- Vastuuntuntoinen ja luotettava työntekijä
- Tarkka yksityiskohdille ja aikatauluille

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12 kk

Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RPT Docu:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs02@academicwork.fi

Haethan paikkaa osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/mediaassistentti-espoosee...

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
RPT Docu (https://www.rpt.fi/) on yritys, joka toimii rakennusalan ja teollisuuden tietopalvelu ja kustannustoiminnan alalla. Puolueeton yritys rakentaa tietopalveluita, joiden avulla urakoitsija ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Heidän toimintansa perusta on jatkuva yhteydenpito yritysten, kuntien, valtion ja rakennuttajaorganisaatioihin.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Asiakaspalveluneuvoja Gigantin Customer Care Centeriin

Etsitkö omaa huippuduuniasi esimerkiksi välivuoden ajalle, ponnahduslaudaksi tulevaisuuden haasteisiin tai pidempää työuraa Gigantin huipputiimissä? Haemme myynnillisiä asiakaspalvelijoita Gigantin valtakunnalliseen asiakaspalvelukeskukseen. Gigantilla työskentelet osana energistä ja avointa työporukkaa. Pääset haastamaan itseäsi tavoitteellisessa ympäristössä osaavien esimiesten ja kollegoiden tukemana. Gigantti yrityksenä tarjoaa sinulle monipuoliset työtehtävät, joustavan työvuorosuunnittelun, motivoivan bonusjärjestelmän sekä hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä! Älä odottele hakemuksesi kanssa, vaan hae jo tänään!

Kuvaus
Asiakaspalveluneuvojana pääset osaksi tehokasta asiakaspalvelutiimiä, jossa työtehtävänäsi on ottaa vastaan asiakkaiden puheluita ja kartoittaa asiakkaiden tarpeet, ratkaista heidän huoliaan liittyen esimerkiksi ostetun tuotteen tyytyväisyyteen, vaihdettuun tuotteeseen tai kuljetukseen. Puhelimen lisäksi palvelet asiakkaita myös chatissa sekä sähköpostitse. Pääset kartuttamaan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä sekä vastaamaan asiakaskontakteista kokonaisvaltaisesti.

Gigantilla panostetaan työviihtyvyyteen ja se näkyy myös palautteessa, jota olemme saaneet nykyisiltä sekä entisiltä Gigantin työntekijöitä. Tässä muutamia kommentteja Giganttilaisilta:

” Työporukka keräsi pisteet tästä - kun on hyvä jengi ja reilu ilmapiiri, niin viihtyy, hyvin on viihdytty ja ikävä lähteä.”

”Erinomainen ja ystävällinen ilmapiiri sekä avoin kulttuuri.”

” Työtehtävät ollut mielenkiintoisia, jotka oppi paremmin ajan kanssa.”

” Aivan huippu esimiestiimi täällä ja sille isot peukut.”

Tarjoamme
- Viihtyisän ja avoimen työympäristön
- Hyvät kehittymismahdollisuudet organisaation sisällä
- Joustavan työvuorosuunnittelun
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä

Työtehtävä
- Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta
- Asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkaisu
- Myyntitehtävät

Etsimällämme henkilöllä on
- Iloinen, energinen ja ulospäinsuuntautunut persoona
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsi katsotaan eduksi
- Asiakaspalveluhenkinen sekä myynnillinen työote
Muuta tietoa

Aloitus: 27.8.2019
Kesto: 29.2.2020, jatko mahdollinen
Sijainti: Helsinki
Työmäärä: 30h/vk
Työaika: klo 8-21 välillä (n. 6h/päivä), myös viikonloppuisin

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Gigantti Oy Ab:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs02@academicwork.fi. Hae paikkaan täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakaspalveluneuvoja-gig...

Haun eteneminen:
17.6.19 Haku aukeaa ja lähetämme kutsun kaikille hakijoille henkilöarviointitestiin
1.7- 7.8.2019 haastattelut Academic Workilla
14.8.2019 Haastattelut Gigantilla
27.8.2019 Aloitus & 2 viikon kokoaikainen perehdytysjakso

Lähetäthän hakemuksesi sisään jo tänään ja vinkkaa myös kaverille tästä mahdollisuudesta!

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme Gigantti Oy Ab on Suomen suurin kodinelektroniikan jälleenmyyjä. Yrityksen palveluksessa työskentelee liki 1 000 henkilöä 40 myymälässä, yritysmyynnissä, Customer Care Centerissä sekä internetkaupassa.

Jobbtitel:
Företag:
m2Media Oy
Arbetsbeskrivning:

MARKKINOINNIN HARJOITTELIJA

Tyyppi: Työharjoittelija, Täyspäiväinen/ Osa-aikainen
Työaika: määräaikainen työsopimus, 38h/vko (neuvoteltavissa)
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, neuvoteltavissa
Sijainti: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C 7krs, 00180 Helsinki
Haku deadline: 22.09.2019

Kiinostaako sinua digi/SOME-markkinointi? Haluatko parantaa taitojasi yrityksen markkinoimisessa ja brändityössä? Tarvitsetko työharjoittelupaikan jossa pääset työskentelemään itsenäisesti sekä osavaan tiimin kanssa. Haluatko mukaan nopeasti kasvavaan Suomen kiinteistöalan johtavaan mediatoimistoon?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, niin meillä on ehdotus sinulle — hae meille töihin! 
m2Media on kiinteistöalan oma mediatoimisto. Olemme edelläkävijöitä markkinointiratkaisujen tarjoajana kiinteistöalalla. Meillä m2Medialla intohimonamme on rakentaa kodeille tarina. 
Etsimme nyt innokasta markkinoinnin opiskelijaa mukaan tiimiimme avustamaan yrityksen markkinointiin. 

Voit olla opiskeluiden alkuvaiheessa tai aivan loppusuoralla, tärkeintä meille on että olet innokas ja valmis ottamaan haasteita vastaan. 

Pääasialliset tehtävät
• Yrityksen SOME-kanavien ylläpito
• Asiakkaitten SOME-kanavien ylläpito
• Sisällöntuottaminen 
• Brändityö

Haluamme sinulta
• Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
• Uskallusta heittäytyä täysillä mukaan projekteihin
• Osaamista SOME/Digi-markkinoinnissa

Tarjoamme sinulle 
• Hyvän tiimin ympärillesi
• Inspiroivat työtilat Helsingin parhailla näkymillä (Kaapelitehtaan 7krs merinäköalla)
• Mahdollisuuden kehittyä alalla
• Mahdollisuuden tehdä lopputyön yritykselle harjoittelun aikana 

Hae meille Heti! 

Lähetä meille avoin hakemus CV:n ja oman kuvan kera osoitteeseen rekry@m2media.fi
Jos kiinnostuit tarjoamastamme harjoittelupaikasta, niin laitathan hakemuksen tulemaan meille mahdollisimman nopeasti, sillä täytämme paikan heti kun löydämme oikean henkilön. 

Lisätietoja tehtävästä saat Rasmus Sjöbergiltä, rasmus@m2media.fi (Palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi)

Företag:
m2Media Oy
Arbetsbeskrivning:

KUVAUS HARJOITTELIJA

Tyyppi: Työharjoittelija, Täyspäiväinen/ Osa-aikainen
Työaika: määräaikainen työsopimus, 38h/vko (neuvoteltavissa)
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, neuvoteltavissa
Sijainti: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C 7krs, 00180 Helsinki
Haku deadline: 22.09.2019

Kiinostaako valokuvaaminen tai videokuvaaminen sinua? Haluatko parantaa taitojasi kuvien ja videon käsittelyssä? Haluatko mukaan nopeasti kasvavaan mediatoimistoon? Jos vastasit kyllä johonkin näistä, saatat olla juuri se henkilö jota etsimme tiimiimme. 
m2Media on kiinteistöalan oma mediatoimisto. Olemme edelläkävijöitä markkinointiratkaisujen tarjoajana kiinteistöalalla. Meillä m2Medialla intohimonamme on rakentaa kodeille tarina. m2Media etsii nyt uusia innokkaita ihmisiä liittymään joukkoomme.
Voit olla opiskeluiden alkuvaiheessa tai aivan loppusuoralla, tärkeintä meille on että olet innokas ja valmis ottamaan haasteita vastaan.  

Pääasialliset tehtävät 
• Valokuvien käsittely
• Valokuvaaminen
• Videokuvaaminen / leikkaaminen

(Jos olet kiinnostunut ainoastaan valokuvauksesta, eikä video kiinnosta, ei hätää. Tarvitsemme osaajia kummallakin puolella.)

Haluamme sinulta 
• Adobe Photoshop, Lightroom ja Premiere Pro osaamista
• After Effects nähdään eduksi
• Kokemusta kuvauksesta
• Hyvää suomen kielitaitoa (Englanti ja Ruotsi nähdään eduksi)
• Ajokortti nähdään etuna
• Oma-aloitteisuutta 
• Asiakaspalvelu kykyjä 

Tarjoamme sinulle 
• Hyvän tiimin ympärillesi
• Inspiroivat työtilat Helsingin parhailla näkymillä (Kaapelitehtaan 7krs merinäköalalla)
• Mahdollisuuden kehittyä alalla

Halutessasi voit tehdä opintojesi lopputyön m2Medialle tilaustyönä. 

Hae meille heti! 

Lähetä meille avoin hakemus CV:n sekä oman kuvan kera osoitteeseen rekry@m2media.fi
Jos kiinnostuit tarjoamastamme harjoittelupaikasta, niin laitathan hakemuksen tulemaan meille mahdollisimman nopeasti, sillä täytämme paikan heti kun löydämme oikean henkilön. 

Lisätietoja tehtävästä saat Rasmus Sjöbergiltä, rasmus@m2media.fi (Palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi)

Företag:
Trainers House Oyj
Arbetsbeskrivning:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet toimistollamme Espanjan Torreviejassa. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Företag:
Trainers House Oyj
Arbetsbeskrivning:

MITEN SINÄ KEHITÄT ITSEÄSI SEURAAVAN VUODEN AIKANA?

 

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työskentelet opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.

 

Growth Academy on sinua varten, joka haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan. Vuoden mittaiselle polullesi pääset eteenpäin muutamalla meille tärkeällä ominaisuudella.

 

ODOTAMME SINULTA

 

•            Halu neuvotella. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme ydin. Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa.

•            Kommunikaatiotaidot. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tapaat heitä säännöllisesti.

•            Kaupallinen ajattelutapa. Työssäsi markkinoijana lunastat asiakaslupauksiamme ja pidät huolen, että tiimisi pysyy tavoitteessaan.

 

TARJOAMME SINULLE

 

•            Joustavan työajan.

•            Vuoden mittaisen valmennusohjelman.

•            Kiinteän tuntipalkan.

•            Hyvät etenemismahdollisuudet.

•            Mahdollisuuden työskennellä ulkomailla.

 

 

TYÖTEHTÄVÄ

 

Markkinoijana työskentelet Helsingin toimistollamme Salmisaaressa meren rannalla. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ja suoritettuaan Trainers’ House Growth Academyn, moni on jäänyt luomaan meille pidempääkin uraa. Työtä tehdään arkisin kello 08.00 – 17.00 välillä kiinteällä tuntipalkalla. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

 

NÄIN EDETÄÄN!

 

Hae meille osoitteessa www.rekrytointi.trainershouse.fi. Hakuaikaa on sunnuntaihin 29.9. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Företag:
FRAMEDA
Arbetsbeskrivning:

Tyyppi: Täyspäiväinen, vakituinen
Työaika: 38h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, neuvoteltavissa
Sijainti: Kansakoulukuja 3, 00100 Helsinki / Sorvaajankatu 11A, 00880 Helsinki
Haku-DL: 18.09.2019

Me FRAMEDAlla rakastamme hiuksia! Maahantuomme ja jakelemme maailman parhaita kampaamoissa jälleenmyytäviä ja kampaamon palveluissa käytettäviä teknisiä ammattilaistuotteita. Koko myynti-, markkinointi-, koulutus- ja logistiikkatiimimme tärkein tehtävä ja tavoite on innostaa ja inspiroida, kouluttaa sekä auttaa asiakkaitamme liiketoiminnassa. Toimimme aina kunkin brändin konseptin mukaisesti, luoden merkittävää lisäarvoa brändille, käyttäjälle sekä kuluttajalle. Edustamiamme brändejä ovat mm. KEVIN.MURPHY, Living Proof, ELEVEN Australia sekä Pulp Riot ja Hot Tools.

Tutustu yrityksemme markkinointiin ja brändeihimme instagramissa: @frameda, @kevinmurphyfinland, @livingprooffinland, @elevenaustralia_finland, @pupriothair_finland.

Etsimme nyt FRAMEDAn vauhdikkaan kasvun tueksi oivaltavaa ja rohkeaa Marketing Coordinatoria Helsingin ydinkeskustaan. Tässä monipuolisessa roolissa vastaat kokonaisvaltaisesti FRAMEDAn sekä yrityksen edustamien eri kosmetiikkabrändien markkinoinnista markkinointitiimimme vahvistuksena. Markkinointikoordinaattorina toimit brändien edun turvaajana luoden samalla yritysasiakkaille lisäarvoa eri markkinoinnin keinoin.

Työtehtäväsi käsittävät esimerkiksi:
- Markkinointi- ja myyntimateriaalien tuotantoa ja ylläpitoa
- Yhteydenpitoa myyntiedustajiin ja kampaamoalan ammattilaisiin markkinointikampanjoiden ja markkinointimateriaalien osalta
- Aktivointia ja sisällöntuontantoa sosiaalisessa mediassa: osallistut alan keskusteluun ja ylläpidät sekä kehität FRAMEDA Pro -yhteisöä
- Asiakastapahtumien järjestelyä

Markkinointikoordinaattorina odotamme sinulta siis generalistin otteita, sillä roolisi on mielenkiintoinen yhdistelmä luovaa suunnittelua ja tehokasta tuotantoa. Työ antaa mielettömän läpileikkauksen pienen kasvuyrityksen markkinoinnista. Sinulla on myös mahdollisuus muokata rooliasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Aiempi kokemus markkinoinnista on tässä roolissa perusedellytys: ymmärrät markkinoinnin lainalaisuudet ja hallitset niin digi- kuin myös printtimainonnan tekemisen. Pystyt tuottamaan sujuvaa markkinoinnillista tekstiä, eivätkä pienet käännöstyötkään englannista suomeksi tuota sinulle harmaita hiuksia. Sosiaalisen median työkalujen, Facebookin ja Instagramin, lisäksi hallitset myös yleisimmät toimisto-, taitto- ja kuvankäsittelyohjelmat. Visuaalisesti sinulla on silmää asetteluille ja tuotat markkinointi- ja myyntimateriaaleja tottuneesti ja tarkasti. Markkinointi- ja viestintäosaamisen lisäksi roolissa menestymistä tukevat energinen ja yritteliäs lähestymistapa sekä kyky johtaa omaa työtäsi ennakoiden ja priorisoiden. Olet tekijätyyppi, joka tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti sekä pystyy mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja toimimaan paineen alla. Koordinaattorina teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet myös vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja.

Emme kuitenkaan odota sinun olevan vielä markkinoinnin Kevin Murphy – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – meille riittää, että sinulla on hillitöntä poltetta markkinointiin ja olet kiinnostunut kauneudesta, kosmetiikasta ja muodista jokaista hiussuortuvaasi myöten!

Sinulta odotamme:
- Tehtävän kannalta relevanttia opintotaustaa, esim. markkinoinnin tai graafisen suunnittelun parista
- Aiempaa kokemusta vastaavista markkinointitehtävistä
- Aitoa kiinnostusta kauneuteen, kosmetiikkaan ja muotiin
- Yleisimpien toimisto-ohjelmien lisäksi myös osaamista taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista, kuten Photoshopista, InDesignista
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

FRAMEDA tarjoaa sinulle seuraavaa ja paljon, paljon muuta:
- Aidosti palkitsevan roolin markkinoinnin parissa kasvavassa kauneusalan yrityksessä
- Tilaisuuden tehdä yhteistyötä ja jakaa onnistumiset osaavien tiimiläisten kanssa
- Tiiviin työyhteisön, jossa matalan hierarkian lisäksi vallitsee rento, mutta samalla kunnianhimoinen ja draivikas ilmapiiri
- Tukea uuden oppimiseen ja sitä kautta mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan FRAMEDAn palvelukseen.

Jos sinä suhtaudut markkinointiin suurella sydämellä ja rakastat hiuksia yhtä paljon kuin FRAMEDAlaiset, niin lähetä ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sekä portfoliosi (tai väh. viisi mahdollisimman monipuolista työnäytettä) viimeistään 18.09.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/frameda-marketing-coordinator-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

FRAMEDAsta voit lukea lisää osoitteessa: https://frameda.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager, Team Lead Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Företag:
FINNEKO Ab
Arbetsbeskrivning:

Hej!

Har du drive och positiv energi, och vill vara med i ett växande företag? Vi är en start-up inom ekologiska konsumtionsvaror och söker efter en motiverad Marketing Coordinator som är intresserad av ett deltidsjobb på sidan om studierna ett par dagar/kvällar i veckan. Till dina arbetsuppgifter hör bl a: 

- Innehåll till sociala medier, Facebook/Instagram kampanjer, lite SEO

- Hjälp med marknadsföring & försäljning

- Kundservice

- Logistik & packning

- Fakturering och admin.

Vi söker en andra eller tredje års studerande som:

- Är organiserad och kreativ

- Kan producera innehåll till sociala medier (SEO är ett stort plus)

- Jobbar självständigt

- Tar initiativ och är utåtriktad

- Tycker om att lära sig nya saker

- Talar flytande finska, svenska och engelska

Du behöver inte kunna allt, du lär dig i jobbet. Med oss får du vara en aktiv del av affärsverksamheten och får hands-on erfarenhet av allt som händer i ett företag från import till slutkonsument. 

Mera information om oss finns på: www.vesibottle.com

Låter detta intressant? Hör då av dig till Susanne och Anneli via email med CV och en beskrivning av varför just du passar i vårt team: office@finneko.com

Sidor

Prenumerera på Media