Skip to content Skip to navigation

Media

Företag:
Academy, a part of Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Koodia, uusia uria ja mieletöntä yhteishenkeä – Academyn Assistant Teacherina olet mukana koulutusmaailmaa mullistavassa menestystarinassa. Tarjoamme sinulle, uran alkuvaiheen nuorelle IT-alan ammattilaiselle, vuorovaikutuksellisen ja käytännönläheisen työn osana start-upin ydintiimiä. Palatko halusta päästä kehittämään Academyn toimintaa sekä avustamaan konsulttejamme muun muassa parikoodauksen, sparrailun ja tiimityön kautta? Jos hallitset vähintään yhden ohjelmointikielen ja haluat ihmisläheisen työn merkityksellisessä yrityksessä, tutustu uniikkiin positioomme!

Kuvaus

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvasta Academysta on pelkästään Suomessa reilussa vuodessa valmistunut jo yli 130 uudelleenkoulutettua junior tason konsulttia tekijäpulasta kärsivälle IT-alalle, ilman vuosien opiskelua. Intensiivinen 12 viikon koulutus vaatii konsulteiltamme täydellistä omistautumista. Oletkin avainroolissa varmistamassa, että kaikki pysyvät vauhdissa mukana ja tarjoamassa auttavaa kättä, kun sellaista tarvitaan.

Koska kyseessä on taloudellisesti vakaa ja kovaa vauhtia kasvava startup ison konsernin sisällä, on monipuolinen työnkuva taattu. Kurssien aikana tuet erityisesti kurssilla opiskelevia konsulttejamme oppimisessa, sekä myös opettajia. Toimit myös Program Managereidemme työparina ja annat panoksesi tulevien kurssien suunnitteluun ja Academyn toiminnan kehittämiseen.

Työtehtävä

Suurin osa työajastasi kuluu konsulttiemme oppimisen tukemiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olet konsulttien tukena kurssien oppitunneille ja esiopintojen aikana sekä avustat heitä teknisissä asioissa. Lisäksi pääset tukemaan pääopettajaa kurssien aikana ja avustamaan muun muassa kurssimateriaalien tuottamisessa. Työskentelet myös läheisesti Program Managereidemme kanssa, jotka ovat vastuussa kurssien sisällöistä ja niiden kehittämisestä.

Assistant Teacherina kuulut pieneen viiden hengen Academy- tehotiimiimme, jossa lisäksesi loistaa Program Managerimme Maisa ja Nicolina, Brand Managerimme Vilja sekä Managing Directorimme Jukka. Pieni ja motivoitunut tiimimme takaa, että saat mahdollisuuden vaikuttaa Academyn kasvuun. Tämän lisäksi sisaryhtiöllämme Academic Workilla työskentelee lähes 200 kollegaa.

Etsimämme henkilö on

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista, mutta sinun tulee hallita vähintään yksi ohjelmointikieli sujuvasti. Osaamisesi voi olla peräisin opinnoista tai itseopittua - tärkeintä on, että olet innostunut oppimaan lisää!

Olethan lisäksi:

  • Utelias: Kovaa vauhtia kasvavassa yrityksessä sinulla tulee olla sisäänrakennettu halu kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.
  • Avulias: Autamme ja mahdollistamme ihmisten uranvaihdon. Siksi on luontevaa, että jaat innostuksen missiotamme kohtaan ja haluat auttaa muita menestymään.
  • Yhteistyökykyinen: Assistant Teacherina teet tiiviisti töitä eri sidosryhmien, kuten konsulttien, opettajien ja koko Academy-tiimimme kanssa. Siksi sinun tulee omata loistavat yhteistyötaidot ja todella nauttia ihmisten parissa työskentelystä.
  • Joustava: Academy on uusi ja jatkuvasti kehittyvä konsepti, ja siksi yksikään päivä ei ole samanlainen. Sopeudutko kivuttomasti muuttuviin tilanteisiin ja omaatko joustavaan asenteen?

Edellytämme myös:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (AMK tai yliopisto), tai että olet opintojesi loppuvaiheessa
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa
  • Vähintään yhtä sujuvaa ohjelmointikieltä

Aloitus: Joustavasti tilanteesi mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa

Työmäärä: Kokoaikainen 

Työaika: Joustavat työajat, ottaen kuitenkin huomioon, että opetusta tapahtuu klo 9-17 välisenä aikana sekä välillä konsultit tarvitsevat tukea opetuksen ulkopuolella

 Kesto: Vakituinen  

 Paikka: Keilaranta 6, Espoo

 Palkka: Sopimuksen mukaan, kuukausipalkka 

 Julkaisupäivämäärä: 16.1

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA 

 Hakemaan pääset tästä Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:eesi tai hakemukseesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen    

talentacquisitionhel@academicwork.fi.  

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.  

  Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme  

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Muuta tietoa

Academy on Academic Workin konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa intensiivikoulutuksia Accelerated Learning -menetelmään perustuen. Valmennamme ja koulutamme oikeilla ominaisuuksilla ja kunnianhimolla varustettuja henkilöitä uusiin haasteisiin ja ammatteihin aloille, joilla on osaajapula. Tutustu lisää Academyyn https://www.academy.fi/academysta/academy

Företag:
Barona / Hullut Päivät
Arbetsbeskrivning:

Hullut Päivät tulee taas!

Kuvittelepa millaista olisi olla osa hullun hyvää työporukkaa, keltaista tiimiä, jonka avulla legendaaristen Stockmannin myymälöiden arki muuttuu kuin taikaiskusta miksipä muuksi kuin Stockmannin Hulluiksi Päiviksi! Haemme kevään Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan huippuluokan myynnin ja varastotyön pariin.
Stockmannin Hullut Päivät koittavat taas maaliskuussa ja juuri sinun työpanosta kaivataan!

TAVARATALOT PÄÄKAUPUNKISEUTU:
- Kassatyöntekijä
- Myyjä
- Varastotyöntekijä

TAVARATALOT TURKU / TAMPERE:
- Kampanja-apulaisia myyntiin
- Kampanja-apulaisia varastoon
- Kassatyöntekijä

FOOD MARKET HERKKU:
- Kampanja-apulaisia Herkkuun

Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä työssä sinä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hulluilla Päivillä saat loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.
Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoa ja linkit hakuilmoituksiin löytyvät osoitteesta https://insights.barona.fi/hullut-paivat

Företag:
FDUV
Arbetsbeskrivning:

Jobbet för dig som söker ett givande, roligt och socialt sommarjobb – ansök senast 28 februari

FDUV ordnar varje år cirka 30 läger i Österbotten och södra Finland för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Lägren ordnas huvudsakligen under juli månad och samlar omkring 300 deltagare och 130 lägerledare. 

Vi söker nu både ansvariga och övriga ledare.

Vi erbjuder ett krävande men roligt och mångsidigt sommarjobb i en somrig miljö. Jobbet passar både dig som har arbetserfarenhet inom social- och hälsovårdsbranschen, men också dig som har en bakgrund i andra branscher eller studieinriktningar.Som lägerledare lär du dig att jobba med personer med olika typer av hjälpbehov. Vi erbjuder dig möjlighet att själv påverka din arbetsmiljö genom att ta egna initiativ och hämta nya idéer och roliga aktiviteter till lägren.  

Att ordna sommarläger för personer med intellektuell funktionsnedsättning hör till FDUV:s kärnverksamhet. Målet med sommarlägren är att erbjuda deltagarna meningsfulla aktiviteter, nya upplevelser och avkoppling. 

Läs mer och skicka in din ansökan senast 28 februari! 

Jobbtitel:
Företag:
Vapa Media
Arbetsbeskrivning:
Jobbtitel:
Företag:
KK Valmennuskeskus Oy
Arbetsbeskrivning:

IT- Harjoittelija

Valmennuskeskus on yksi Suomen johtavista ja pisimpään toimineista koulutusalan yrityksistä. Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella olemme tuottaneet valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja koulutuspalveluita jo vuodesta 1975. Lisätietoa löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskus.fi.

Jos haluat suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelujakson innostavassa ja nuorekkaassa ilmapiirissä, menestyvässä koulutus- ja valmennusyrityksessä, laita meille hakemuksesi. 
Harjoittelun aikana pääset työskentelemään konsernin IT-hallinnon avustavissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluisivat mm. käyttäjähallinta, laitteiden käyttöönotot, IT- inventointi ja hallinta ym. hallintoa tukevat tehtävät. Voimme räätälöidä työnkuvasi mielenkiinnon kohteidesi mukaan. 

Toivomme sinulta IT-alan kokemusta ja/tai koulutusta. Pääasia on, että harjoittelu meillä olisi sinulle ja meille arvokas kokemus. Microsoft 365 / Azure AD ympäristön ymmärrys ja hallinta on eduksesi. Jos olet utelias, reipas ja toimeen tarttuva sekä motivoitunut, viihdyt varmasti työyhteisössämme erinomaisesti.

Harjoittelun kesto ja hakuprosessi

Harjoittelun kesto on vähintään viisi kuukautta. Harjoittelun voit aloittaa jo kevään 2019 aikana, sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. Harjoittelusta maksetaan harjoittelukorvausta 660 €/kk. 

Hakuaika päättyy 3.3.2019, toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut ja valitsemme sopivan harjoittelijan mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4730607b

Merellinen toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme mukavien työkavereiden tuen kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja säännöllistä ohjausta harjoittelusi aikana. Ohjaamme sinua myös lopputyössäsi, mikäli haluat tehdä sen meillä. Tule harjoitteluun ja saat näköalapaikan yksityisen valmennusyrityksen sekä julkisen sektorin toimintaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Holmberg, jarno.holmberg(at)valmennuskeskus.fi, p.040 517 4318.
 

Företag:
Teurastamo
Arbetsbeskrivning:

Etsimme harjoittelijoita monipuolisiin tapahtumatuotannon tehtäviin Teurastamolle. Harjoittelut voivat olla eri pituisia ja sijoittua ajalle maaliskuusta ja joulukuuhun.

Suvilahden ja Kalasataman kupeessa oleva Teurastamo on sekoitus makuja ja kaupunkikulttuuria. Se on Helsingin kaupungin omistama vuonna 1933 rakennettu vanha teurastuslaitos pihapiireineen, joka otettiin kulttuurikäyttöön vuonna 2012. Seitsemännen toimintavuotensa kynnyksellä alueelle on asettunut vajaat parikymmentä luovan alan yksityistä toimijaa painottuen ravintola- ja ruoka-alaan. Ainutlaatuinen yrittäjien ja julkisen kaupunkialueen yhdistelmä Teurastamo tunnetaankin jopa kansainvälisesti kiinnostavana ruoka- ja kaupunkikulttuurin kohteena.

Ravintolamaailman keskellä on viihtyisä puistomainen sisäpiha, joka riippumattoineen ja grilleineen tekee Teurastamosta kaupunkilaisen olohuoneen ja tapaamispaikan, mutta samalla venyy myös suurten tapahtumien näyttämöksi. Teurastamo on viime vuosina tullut tunnetuksi vilkkaana ja värikkäänä tapahtuma-alueena, jossa ravintolatoiminnan lisäksi järjestetään vuosittain kymmeniä musiikki-, ruoka ja markkinatapahtumia ja paljon muutakin toimintaa. Teurastamolla on syntynyt hienoja tapahtumia kuten Sideways-festivaali, Night Market, Teurastamo Jazz ja monia muita. Tapahtumissa vierailee vuosittain lähes 100 000 kävijää.

Harjoitteluaika 1.4. - 22.12.
Useita harjoittelupaikkoja, kesto sopimuksen mukaan.
Harjoittelujaksot painottuvat kesään, mutta haasteena on laajentaa tapahtumakalenteria myös keväälle ja myöhemmälle syksyyn. Harjoittelupaikkoja on siis tarjolla lähes ympäri vuoden.

Tarjolla on mahdollisuus kokeilla siipiään tapahtumatuotannon maailmassa aina tapahtumasuunnittelusta toteutukseen.
Teurastamolla pääsee luomaan uutta kaupunkikulttuuria nopeasti kehittyvässä ympäristössä. Harjoitteluun kuuluvat monenlaiset tapahtumantuotantoon, markkinointiin ja tiedotukseen liittyvät tehtävät. Harjoitteluaikana on mahdollista suunnitella myös oma projekti / kokonaisuus yhdessä esimiehen kanssa. Siten Teurastamo tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden myös lopputyön aiheeksi.

Teurastamo tarjoaa haastavan harjoittelupaikan kaupunkikulttuurista, makumaailmoista ja tapahtumista kiinnostuneelle tulevalle alan ammattilaiselle.
Hakijan tulee olla luotettava, hänellä tulee olla tarmokas ote työhön, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Lisäksi toivomme hyviä kommunikointitaitoja myös englanniksi. Aiempi kokemus tapahtumien järjestämisestä, ravintola-alasta ja / tai markkinoinnista on eduksi. Lisäksi arvostamme perusymmärrystä digiviestinnästä tai tapahtumatekniikasta.

Harjoittelusta ei lähtökohtaisesti makseta palkkaa, ateriaetu.

HARJOITTELUPAIKKA
Teurastamo
Työpajankatu 2
00580 Helsinki
www.teurastamo.com
ig: Teurastamo
fb: teurastamohelsinki

HARJOITTELUN YHTEYSHENKILÖ
Kristian Schmidt
Tuottaja
kristian@teurastamo.com
+358505256780

 

Företag:
Gramex
Arbetsbeskrivning:

Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, kevään aikana
Sijainti: Pieni Roobertinkatu 16 A, 00120 HELSINKI
Haku-DL: 25.2.2019

Gramex on esittävien taiteilijoiden ja äänitetuottajien tekijänoikeusjärjestö. Gramexilta saa lupia äänitemusiikin ja musiikkivideoiden käyttöön. Gramex toimii palvelevana linkkinä kymmenien tuhansien oikeudenhaltija-asiakkaiden ja musiikkia käyttävien asiakkaiden välillä. Gramex tarjoaa musiikin lisensointipalveluja, jotka helpottavat musiikin käyttöä ja tuottavat oikeudenmukaisen korvauksen musiikin ammattilaisille. Koska musiikki tekee hyvää, Gramex tahtoo tehdä musiikin käytön helpoksi. Gramexista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.gramex.fi/.

Gramex etsii dynaamista ja kehityskykyistä tulevaisuuden osaajaa parinkymmenen hengen asiantuntijajoukkoonsa. Rooli on uusi ja työskentelet suurelta osin lisensoinnin parissa. Sen rinnalla työskentelet hallinnon ja oikeudenhaltija-asioiden parissa. Gramex perehdyttää sinut tehtäviin eikä näissä vaadita aikaisempaa kokemusta alalta. Tärkeää on, että olet oppimishaluinen ja omaksut asioita nopeasti. Toivomme, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja viihdyt muuttuvassa ympäristössä. Työssä menestyt, jos olet asiakaspalveluhenkinen, uskallat lähestyä erilaisia toimijoita etkä vierasta Exceliä ja tiedostojen käsittelyä.

Lisensiointipuolella työtehtäviisi kuuluu pääasiassa asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse ja sähköpostitse. Teet muun muassa äänitteisiin liittyviä selvityksiä ja tunnistat uusia lyhytaikaisia radiotoimijoita. Olet myös yhteydessä kaupallisiin radioihin ja TV-tuotantoyhtiöihin.

Hallinnon ja oikeudenhaltijayksikön puolella teet esimerkiksi tilitysvalmisteluprosesseihin liittyviä erillistehtäviä ja toimenpiteitä, jotka sisältävät korvaustietojen selvitystä ja tallennusta sekä alustavien tilityslaskelmien laatimista. Työssäsi avustat erityisasiantuntijoita, osallistut selvitystyöhön ja Gramexin asiakaspalveluportaalin hallinnointiin.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Gramexin palvelukseen.

Hakijalta odotetaan:

- Soveltuvaa opintotaustaa
- Oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja järjestestelmällistä työskentelyotetta
- Joustavaa asennetta sekä halua kokeilla ja oppia jatkuvasti uutta
- Myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä asiakaspalveluasennetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
- Kiinnostusta musiikkialaa kohtaan

Gramex tarjoaa:

- Rooli on Gramexilla uusi ja sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kehittää työtehtäviäsi sekä omaa osaamistasi mielenkiintosi mukaan
- Tehokkaan, läpinäkyvän ja matalahierarkisen asiantuntijaympäristön musiikin toimialalla
- Merkityksellisen työn, jonka tarkoituksena on tukea ja pitää huolta muusikoiden ja musiikin tuottajien tekijänoikeuksista
- Toimiston keskeisellä sijainnilla, joustavuutta työaikoihin ja kattavat henkilökuntaedut

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 25.2.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/gramex-asiakaspalveluhenkinen-koordinaattori-2-.... Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Företag:
Innovoice Oy
Arbetsbeskrivning:

 

MARKKINOINTIASSITENTTI (TYÖHARJOITTELU)

Etsimme työharjoittelijaa markkinointiassistentin tehtäviin tuottamaan mieleenpainuvaa markkinointimateriaaalia ja auttamaan digi- ja some-markkinoinnin tehtävissä. Meillä pääset oppimaan ja kehittymään kannustavassa ja innostavassa ympäristössä.

Lyhyesti meistä:

Innovoice on vuonna 2010 perustettu yritys, joka tuottaa laskutus- ja toiminnanohjauspalveluja eri alojen yrityksille. Asiakaskuntaamme kuuluu noin 1500 palveluyritystä.

Muista laskutuspalveluja tuottavista kilpailijoistamme poiketen, yhdistämme alan eri palveluntarjoajien osia omien käyttöliittymiemme alle, voidaksemme tarjota asiakkaillemme kaikki laskutukseen liittyvät palvelut ja työkalut yhdestä paikasta. Tuottamaamme palvelukokonaisuuteen kuuluu normaalin laskutuksen lisäksi erilaiset laskurahoitukseen liittyvät lisäpalvelut, kuluttajien osamaksupalvelut, perintä sekä luotto- ja tietohakupalvelut.

Mitä etsimme:

Etsimme aktiivista ja ennakkoluulotonta henkilöä auttamaan yrityksemme markkinoinnin kanssa. Yrityksenä olemme keskellä suurempaa muutosta markkinoinnin suhteen, joka pitää sisällään myös yrityksen ilmeen uusimisen ja näin ollen myös myynti- ja markkinointimateriaalien päivittämistä.

Työtehtävissä tarvitset visuaalista silmää sekä taitoa toteuttaa omaa näkemystästi printti- ja digimateriaalien luonnissa. Luovuus on siis valttia! Toivomme myös, että sinulla on intoa ja ehkä jopa kokemusta digi- ja some-markkinoinnista.

Työtehtävät:

- Myynti- ja markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus yhdessä myynti- & markkinointipäällikön kanssa
- Digi- ja some-markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä myynti- & markkinointipäällikön kanssa
- Muut markkinoinnin tehtävät

Odotamme:

- Sinulla on luovuutta ja näkemystä sisällöntuotannosta (printti ja digi)
- Sinulla on intoa sosiaalisen median markkinoinnista
- Osaat käyttää hyvin Adobe-ohjelmistoja; InDesign, Photoshop, Illustrator
- Itsenäistä ja aktiivista otetta 
- Olet avoin ja ennakkoluuloton
- Sinulla on halu oppia uutta ja kehittyä

- - - - -

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen: rekry@innovoice.fi.
Lisätietoja työtehtävästä sekä työnkuvasta: Erik Hörhammer, erik@innovoice.fi, 0449886908

Vi tar också gärna emot arbetsansökan på svenska!

Företag:
Academic Work / Unrealer Oy
Arbetsbeskrivning:

Pystytkö heittäytymään erilaisiin projektitehtäviin ja viemään tehtäviä oma-aloitteisesti eteenpäin? Kiinnostaako sinua osa-aikainen työ kiinteistöalalla? Asiakasyrityksellemme haetaan osa-aikaista projektiassistenttia projektipäälliköiden oikeaksi kädeksi ja osaksi energistä sekä dynaamista työyhteisöä. Tämä joustava työ on ideaali korkeakouluopiskelijalle ja tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään uralla eteenpäin. Lue lisää ja hae tehtävää jo tänään!

Kuvaus
Academic Work etsii osa-aikaista projektiassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Unrealer Oy.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä pääset toimimaan projektipäälliköiden oikeana kätenä. Työnkuvaasi kuuluvat lyhyet projektitehtävät asiakasrajapinnassa sekä erilaisia toimistotehtäviä. Tehtävässä kommunikoidaan sekä suomeksi että englanniksi. Työnkuvaa on mahdollista muokata valitun henkilön mielenkiinnon mukaan yrityksen erilaisiin tukitoimintoihin.

Työtehtäviisi kuuluu:
- projektipäälliköiden avustavat tehtävät
- monipuoliset toimistotehtävät
- projektitehtävät asiakasrajapinnassa
Tehtävä sopii sinulle joka etsit monipuolista ja joustavaa työtä esimerkiksi opiskeluiden oheen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kasvamaan ja kehittymään eteenpäin urallasi. Asiakasyrityksemme toimii kiinteistömarkkinoinnin toimialalla.

Etsimämme henkilö on
Ideaalihakijamme on heittäytymiskykyinen ja oma-aloitteinen korkeakouluopiskelija. Etsimällämme henkilöllä on jotain aiempaa työkokemusta esimerkiksi kesätöistä. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät taidot MS Officesta, erityisesti Excelistä ja Powerpointista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kirjallista ja suullista kielitaitoa. Hae tätä paikkaa, jos haluat päästä kehittämään omaa osaamistasi monipuolisissa projektitehtävissä.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Soveltuvat korkeakouluopinnot (opinnot voivat olla kesken)
- Hieman aiempaa työkokemusta
- Hyvät vuorovaikutustaidot
- Hyvät MS Office -taidot (erityisesti Excel & Powerpoint)
- Sujuva suomen- ja englannin kielitaito
- Kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta toimistoalan tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/projektiassistentti-osaai...

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 15h/vko, kesällä mahdollisuus tehdä enemmän tunteja

Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Unrealer Oy on yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2014, kun kahden kiinteistöalan osaajan ajatukset kohtasivat Aalto-yliopiston uumenissa. Siitä lähtien Unrealer on mullistanut alaa ja on nykyään Suomen johtava kiinteistömarkkinoinnin asiantuntija sekä sisällöntuottaja. Yrityksen tavoitteena on kansainvälistyä ja kasvaa vauhdilla Euroopan johtavaksi kiinteistömarkkinoinnin toimijaksi. Unrealer on tuottanut markkinointimateriaalia jo yli 5000 kohteeseen aina yksityisistä kodeista mittaviin rakennusprojekteihin. Yrityksessä työviihtyvyys ja -hyvinvointi ovat tärkeässä asemassa. Tämän energisen työyhteisön toimitilat sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Företag:
Adiente Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

Asiakkaamme Pihlajalinna, www.pihlajalinna, on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Heillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Pihlajalinna kasvaa voimakkaasti ja yhtiö työllistää parhaillaan noin 5 600 työntekijää. Heidän arvonsa ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus. Yritys on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Pihlajalinna Etälääketiede kasvaa ja he hakevat lisäapua tiimiinsä. Haluaisitko sinäkin olla osana heidän menestystarinaansa?

Haemme Pihlajalinnalle

Toimistoassistenttia

osa-aikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun saakka (n. 20h/viikko), jonka jälkeen työ jatkuu kokoaikaisena kesätyönä kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. Syksyllä työ voi halutessasi taas jatkua osa-aikatyönä. Osa-aikatyö on toimistoaikaan tapahtuvaa työtä, noin 4 h/päivä. Työajoista voi sopia ja niissä on myös tarvittaessa mahdollisuus joustoon. Tässä tiimissä vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä.

Toimistoassistenttina kuulut Pihlajalinna Etälääketieteen julkisen liiketoiminnan palvelutiimiin, joka vastaa vastuulääkäri- ja takapäivystyspalvelun tuottamisesta kunta-asiakkaille. Vastuulääkäripalvelun tiimissä toimii alan huippuammattilaisia, joiden vastuulla on lääkäreiden resursointi ja asiakaspalvelu sekä lääkäreille että kunta-asiakkaille.

Tehtäväsi:
Tässä tehtävässä työskentelet paljon potilastietojärjestelmän parissa. Tärkein vastuualueesi on liittää potilastietoja ja luoda uusia potilaita järjestelmään. Tehtävääsi kuuluu myös esimerkiksi sopimusten skannausta ja arkistointia sekä e-reseptinohjauksia ja muita avustavia toimistotehtäviä.

Haemme:
Tehtävässä käsitellään potilastietoja, joten luotettavuus ja tarkkuus ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia. Tehtävä ei vaadi alalta aikaisempaa työkokemusta, sillä kokeneet kollegasi perehdyttävät sinua työtehtäviisi. Toivomme, että olet halukas oppimaan uutta ja olet iloinen tiimin jäsen. Lisäksi toivomme, että olet näppärä tietokoneen käyttäjä ja sinulla on erinomainen suomenkielentaito.

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Sinulle on tarjolla paikka nuorekkaassa, dynaamisessa tiimissä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki. Toimitilat sijaitsevat moderneissa tiloissa Espoon Keilarannassa, aivan metroaseman vieressä. Rakennuksesta löytyy mm. ravintola, kahvila ja hyvin varustettu kuntosali merinäköalalla. Pihlajalinnan matkassa pääset kehittymään ja oppimaan uutta! Mikäli olet esimerkiksi alan opiskelija, pääset myös halutessasi osallistumaan erikoislääkäritason koulutuksiin. Tämä on tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin elokuun 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröidy kotisivuillamme www.adiente.fi ja liitäthän sinne hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2019. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Adienten Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

Sidor

Prenumerera på Media