Skip to content Skip to navigation

Media

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko työtä pelkäämätön ja sanavalmis opiskelija, joka etsii osa-aikaisia töitä opintojen ohelle? Etsimme nyt asiakkaallemme Atlas Copco Kompressorit Oy:lle työntekijää myynnin tukeen. Jos haluat saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä ja olet valmis heittäytymään uusien haasteiden pariin, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Lue lisää, ja hae heti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Myynnin tuen henkilöä Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Atlas Copco Kompressorit Oy:lla.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä toimit myynnin tuen roolissa ja tehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin tukitehtävät. Pääasiassa työtehtäväsi keskittyvät olemassa olevien ja potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointiin puhelimitse. Tiedustelen asiakkaiden kiinnostusta ja sovit heille asiakastapaamisia myyjien kanssa. Työ on osa-aikainen, 5-20 h/viikko, ja tarkempi tuntimäärä määräytyy myöhemmässä vaiheessa valitun henkilön toiveiden mukaan.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nuorelle osaajalle kehittää osaamistaan osaavassa, kansainvälisessä yrityksessä. Olemme työllistäneet Atlas Copcolle useampia konsultteja, jotka ovat viihtyneet töissään hyvin. Pääset näyttämään kyvykkyytesi ja mahdollisesti myöhemmin myös jatkamaan yrityksessä haastavimmissa tehtävissä.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on kaupallisen tai teknillisen alan opiskelija, mutta emme kuitenkaan tee valintoja pelkästään opintotaustan perusteella. Sinulla on jo jotain aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi asiakaspalvelusta tai myynnistä ja olet kiinnostunut kehittymään asiakastyössä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on innokas asenne työntekoon sekä kyky työskennellä itsenäisesti. Omaat asiakaslähtöisen työskentelytavan ja sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan toiveita. Työssä pääset soittamaan myös kylmäsoittoja, joten et pelkää tarttua puhelimeen ja nautit eri ihmisten kanssa kommunikoinnista.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi kesätöistä
 • Oma-aloitteinen ja ahkera työskentelytyyli
 • Hyvät kommunikointitaidot
 • Hyvä suomenkielen taito
 • Reipas can do-asenne

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä puhelimitse.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aikainen 5-20 tuntia/viikko, tarkempi tuntimäärä määritetään henkilön toiveiden mukaan

Kesto: 31.5.2019 asti

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Suomessa toimii kolme Atlas Copco –yhtiötä, jotka vastaavat kompressoreiden, generaattoreiden, louhinta- ja rakennustekniikkakaluston, teollisuustyökalujen ja kokoonpanojärjestelmien myynnistä ja huollosta.

Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n tuotevalikoimaan kuuluvat öljyvapaat ja öljyvoidellut kiinteät kompressorit, kaasu- ja prosessikompressorit, typpigeneraattorit, puhaltimet, kuivaimet, suodattimet, paineilmalaitteet, ohjaus- ja valvontalaitteet sekä kattavat huoltopalvelut.

Företag:
Docrates Syöpäsairaala
Arbetsbeskrivning:

Haluatko päästä kehittymään monipuolisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä ja rakentamaan yhtä Suomen terveydenhoitoalan merkittävimmistä brändeistä?

Olet esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän tai sisällöntuotannon opiskelija. Tekstin tuottaminen eri kanaviin on lähellä sydäntäsi. Kehittäminen ja innovointi on sinulle luontaista, mutta et kaihda rutiineja. Olet kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista, ja sinulla on positiivinen ja energinen asenne.

Työtehtäviisi sisältyy

 • Sisällöntuotanto eri kanaviin
 • Sosiaalisen median päivitykset
 • Materiaalituotanto (mm. PowerPoint, Indesign)
 • Natiivikampanjoiden suunnittelu, optimointi ja raportointi
 • Muut markkinoinnin ja viestinnän tehtävät tarpeen mukaan

Toivomme sinulta

 • Kokemusta ja näkemystä sisällöntuotannosta
 • Vahvaa sosiaalisen median ymmärrystä
 • Erinomaisia kirjallisia viestintätaitoja suomen kielellä, plussana ruotsi ja englanti
 • Kameran ja kuvankäsittelyohjelmien hallinta eduksi
 • Visuaalista silmää, ja joko osaamista eri taitto-ohjelmista tai intoa opetella niitä
 • Sopivasti luovuutta, analyyttisuutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä markkinointiviestinnän ammattilaiseksi yrityksessä, joka satsaa paljon henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön ja viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Ruoholahdessa.

Sinun ei tarvitse hallita kaikkea valmiiksi, tärkeintä on aito kiinnostus toimintaamme ja tarjottuun tehtävään. Perehdytämme sinut ja tuemme sinua työssäsi.

Kiinnostuitko? Mikäli olet aidosti kiinnostunut toiminnastamme, jätä hakemuksesi ja CV:si 19.12. mennessä.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen (10-20h/vko). Työ alkaa mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtajamme Ella Kirjasniemi, puh. 050 500 1838, pe 30.11. klo 13-14, pe 7.12. klo 13–14 ja to 13.12. 15-16.

 

Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla.

Företag:
Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Haluatko työskennellä myyntikumppanuuksien hoitamisen ja kehittämisen parissa nopeasti kasvavassa palveluyrityksessä? Studentwork etsii asiakkaalleen Junior Business Consultantia vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Asiakkaamme tarjoaa uusasiakashankinnan tukea B2B-myynnin tarpeisiin. Junior Business Consultantina kartoitat oman asiakasprojektisi kohderyhmän avainhenkilöt ja lähestyt heitä. Työtehtäviisi kuuluu eri toimialojen päättäjien kanssa keskustelu, tarpeiden kartoittaminen sekä myyntimahdollisuuksien rakentaminen asiakasyrityksen omalle myyntiorganisaatiolle.

Toimintamallin tarkoitus on antaa syvällistä tietoa kohderyhmästä sekä tehostaa ja kehittää asiakasyrityksen myyntiprosesseja. Samalla mahdollistetaan ajankäytön ja resurssien tehostuminen sekä myyntimahdollisuuksien realisoituminen pitkällä aikavälillä.

Junior Business Consultantin vastuulla on myyntikumppanuuden hoitaminen suunnittelusta, aikatauluttamisesta ja kehittämisestä aina raportointiin saakka.

Tehtävässä saat mahdollisuuden verkostoitua useiden toimialojen avainhenkilöihin ja tutustua eri toimialojen myyntikulttuuriin. Asiakkaallamme sinua odottavat huolellinen perehdytys tehtävään, nuorekas ja energinen tiimi sekä motivoivat ansaintamahdollisuudet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Myyntihenkistä ja päättäväistä otetta työhön
- Korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa työkokemusta
- Uteliaisuutta sekä kykyä omaksua ja hallita suuriakin asiakokonaisuuksia
- Suunnittelu- ja organisointitaitoja
- Erinomaista taitoa ilmaista itseään sekä suullisesti että kirjallisesti

Haethan pikaisesti, sillä aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, alkuvuodesta 2019. Toivomme sinun etsivän pitkäaikaista työsuhdetta, ja että haluat edetä ja kehittyä kanssamme. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=76367
Hakuaika päättyy 31.12.2018.

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Tallink Silja Oy
Arbetsbeskrivning:

Tallink Silja Oy is looking for committed customer service professionals to our vessels for the upcoming summer period.

We are looking for native level Japanese speaking attendants to Tallink Silja vessels Silja Serenade and Silja Symphony (Helsinki – Stockholm) for the upcoming summer period from the end of May until the end of September 2019.

Duties include;

- representing Tallink Silja

- sharing knowledge of Tallink Silja and it’s services

- supporting positive Tallink Silja’s image

- increase onboard sales

- preparation for check-in & check-in for groups at the terminal

- taking care of clients on board

- making texts and translations on ships’ and terminals’ request

- depending on language skills, duties may include also other services and tasks

The attendants work approximately eight days in a row on board the ship and then have eight days off.

This is an exciting and challenging role for resilient, flexible, creative professionals with an unrelenting commitment to customer satisfaction.

If you are a native level speaker of Japanese and speak in addition to that at least fluent English and have experience of previous customer service work, you are welcome to apply by filling in an application form with your CV by 28th of February 2019 through our web page: https://tallink.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1648 . Knowledge of Finnish and/or Swedish will be considered an asset.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Osaatko kirjoittaa sujuvasti sekä asiallista että lennokasta tekstiä? Haluatko päästä osaksi luovaa ja iloista tiimiä? Etsimme asiakasyrityksellemme energistä ja aikaansaavaa Jr. Sisällöntuottajaa monipuolisiin tehtäviin. Näkemystehdas MBE:n toimintatapa tiivistyy neljään sanaan: näkemys, nopeus, rohkeus ja hymy! Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin työpäiviin, jossa saat tuoda oman osaamisesi esille. Tärkeintä on asenne, proaktiivisuus sekä intohimo kirjoittamisen saloihin. Hae tätä paikkaa, jos tunnistit itsesi!

Kuvaus
Academic Work etsii osa-aikaista Jr. Sisällöntuottajaa Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Näkemystehdas MBE:llä!

Työtehtävä
Tässä tehtävässä pääset kirjoittamaan asiakasyritysten referenssiartikkeleita ja tekemään niihin liittyviä haastatteluja puhelimitse. Työtehtäviisi kuuluvat myös tekstien oikoluvut, markkinoinnin suunnittelu, osallistuminen eri asiakasprojekteihin ja sosiaalisen median sisällön ideoiminen ja tuottaminen B2B-puolelle.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

- Artikkelien ja asiantuntijablogien kirjoittaminen ja niihin liittyvät haastattelut
- Tekstien oikoluku
- Markkinoinnin ja sisältöjen suunnittelu
- Asiakasprojekteihin osallistuminen
- Sosiaalisen median sisällön ideointi ja tuottaminen
Tehtävä sopii sinulle, joka olet sosiaalinen persoona, jolla on nälkä oppia uutta ja haluat kasvaa entistä paremmaksi!

Etsimämme henkilö on
Etsimämme henkilö nauttii kirjoittamisesta sekä haluaa oppia jatkuvasti lisää. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta sisällöntuotannosta B2B-puolelta esimerkiksi työharjoitteluiden kautta. Kirjoitat erinomaisesti suomen kielellä. Haluat työskennellä innostavassa tiimissä, mutta osaat myös toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Luonteeltasi olet positiivinen ja omaat toimeen tarttuvan työotteen.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Erinomaiset kirjalliset viestintätaidot suomeksi
- Intohimo B2B-sisällöntuotantoon
- Kiinnostus oppia uutta ja päästä kehittämään omaa osaamistaan
- Kykyä hahmottaa haastavistakin kokonaisuuksista olennainen
- Reipas ja oma-aloitteinen työote
Eduksi katsotaan myös, jos osaat tuottaa kirjallista tekstiä sujuvasti englanniksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-sisallontuottaja-osaai...

Aloitus: Tammikuu 2019

Työmäärä: 20-37,5h/vko

Kesto: 12kk, mahdollista keskustella jatkosta

Paikka: Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 04.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Mainostoimisto MBE on strategisen B2B-markkinoinnin asiantuntija, jonka tehtävä on tehostaa myyntiä parantamalla asiakaskokemusta monikanavaisesti. Samalla yritys kasvattaa brändin arvoa ja tunnettuutta. Yritys toteuttaa rohkeasti ja määrätietoisesti kokonaisvaltaisia markkinoinnin ratkaisuja. Yrityksen toimintatapa tiivistyy neljään sanaan: näkemys, nopeus, rohkeus ja hymy. MBE tarjoaa näkemyspajoja asiakkaillensa ja tarjoaa laajat markkinoinnin ja viestinnän palvelut asiakasyrityksilleen.

Jobbtitel:
Företag:
Suunto Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko mahdollisesti juuri valmistumassa tai valmistunut ja etsit työpaikkaa, jossa pääset kasvamaan projektinhallinnan parissa? Etsimme sinua, joka lähtee rohkeasti ja tarkasti avustamaan markkinointia erilaisissa projekteissa. Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja persoonaa. Lue lisää, ja hae heti - aloitamme haastattelut heti potentiaalisten henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista projektiassistenttia Vantaalle!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina Suunto Oy:llä.

Työtehtävä

Aloitat työsi markkinointimateriaalien parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. Suunnon uutiskirjeiden tekeminen eri maihin, erilaista materiaalien päivitystä, tuotteiden luomista järjestelmiin, sähköpostikyselyihin vastaaminen ja tapahtumissa ja messuilla tukeminen ja avustaminen. Tuet markkinointia, mutta tässä tehtävässä menestyminen vaatii enemmänkin projektikoordinointikykyä.

Olet myös osa Product Information Management -projektia, jossa itse operatiivinen työ alkaa keväällä. Tässä projektissa syötät Suunnon tuotteiden tietoja järjestelmiin ja teet sen kautta yhteistyötä eri osastojen kanssa. Tämä projekti vaatii erityisesti tarkkuutta.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat oppia erilaisista tiimeistä dynaamisessa ja nopeatempoisessa organisaatiossa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää osa työajastasi itsesi kehitykseen. Suunnolla on välitön ilmapiiri ja voit tulla töihin vaikka koirasi kanssa, jos haluat!

Etsimämme henkilö on

Tässä tehtävässä menestyminen vaatii ennen kaikkea oikeaa persoonaa ja asennetta. Etsimme sinua, joka astut ovesta sisään hymyssä suin ja luot ympärillesi lämpimän ilmapiirin. Tartut omatoimisesti tehtäviin ja viet ne itsenäisesti eteenpäin, vaikka saattaisikin tulla ongelmia vastaan. Näet kokonaiskuvan ja sinulla on yrittäjähenkinen asenne. On erittäin tärkeää, että olet se henkilö, joka vie aina projektit päätökseen ja teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Et kuitenkaan jää jumittamaan, vaan pystyt etenemään nopeasti vähällä tiedolla ja pystyt huolehtimaan monista asioista samanaikaisesti. Olet yhteyksissä eri tahoihin ja ymmärrät, miten tärkeää palveluhenkisyys on. Lisäksi puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. 

Eduksi katsomme, jos olet koordinoinut projekteja aikaisemmin ja osaat pitää langat käsissäsi. Jos olet ollut erilaisten järjestelmien parissa ja/tai työskennellyt cross-functional-tiimeissä, kerro siitä meille!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5 h/vko

Kesto: 6 kk

Paikka: Tammiston kauppatie 7A, 01510 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Lisätietoa hakuprosessista

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Suunto sai alkunsa vuonna 1936, kun suomalainen suunnistaja ja insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä ja yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorita syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa.

Suunnon pääkonttori ja tuotantolaitos ovat Vantaalla. Yrityksellä on yli 400 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja Suunto-tuotteita myydään yli sadassa maassa. Yhtiö on Amer Sports Corporationin tytäryhtiö, kuten sisaryhtiönsä Salomon, Arc'teryx, Atomic, Wilson, Precor ja Mavic.

 

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Edda van der Ende tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15018017

Företag:
ByMe
Arbetsbeskrivning:

Loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat hyvät lisäansiot ja oppia tehokkaan konseptin. Uskallat laittaa persoonasi peliin ja haluat menestyä. Etsimme viittä henkilöä, jotka koulutetaan ja perehdytetään työhön. Jokainen saa nimetyn mentorin, joka opastaa ja auttaa menestymään. Provisiopalkka. Erittäin hyviin ansioihin pääsee keskimäärin 1-3 kuukauden työskentelyn kuluessa. Mahdollisuus tehdä töitä oman aikataulun mukaisesti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kysy lisätietoja sähköpostilla/puhelimella. Potentiaaliset kutsutaan haastatteluun.

ByMe yritys myy hyvinvoinnin ja kauneuden tuotteita miehille, naisille, nuorille, lapsille. Tuotteet ovat laadukkaita ja erittäin toimivia. Yrityksen arvoihin kuuluu: vain parasta sinulle, vastuullisesti, ekologisesti, kaikkea hyvää sisältä ja ulkoa, kauneus lähtee sisältä päin, jokainen on kaunis/komea kun vain tuo parhaimmat puolensa esille, hyvinvoiva iho.

Företag:
Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM
Arbetsbeskrivning:

Palkallinen kesätyö USA:ssa 2019

Hei, sinä 21-26 -vuotias ammattikorkeakoulu-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija! Haaveiletko kesätyöstä Yhdysvalloissa?

Vuodesta 1997 järjestetyn Work & Travel-ohjelman kautta on lähtenyt Yhdysvaltoihin kesätöihin jo yli 1000 suomalaisnuorta. Kauttamme järjestyy palkallinen kesätyöpaikka ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin 50 suomalaiselle korkeakouluopiskelijalle.

Voit tehdä Yhdysvalloissa noin 3 kuukautta töitä ja halutessasi matkustella töiden päätettyä kuukauden ajan. SAM järjestää työpaikat ja viisumiasiat, amerikkalainen työnantaja/viisumisponsori majoituksen. Työpaikat ovat asiakaspalvelutehtäviä Wisconsin Dellsissä (WI) ja Ocean Cityssä (MD). Viisumi tulee kansainvälisen Work & Travel -ohjelman kautta viisumisponsori ASSE International, Inc./ASPIRE Worldwide, LLC.tukemana.

Kesän 2019 työpaikkojen hakuaika päättyy 31.1.2019. Lisätietoja: http://samsuomi.fi/kesatyo-yhdysvalloissa/  ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen@samsuomi.fi

Företag:
Peten Koiratarvike Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Tunnetko sosiaalisen median markkinointityökalut ja haluat päästä kehittämään osaamistasi digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median sisällöntuotannon parissa? Peten Koiratarvike tarjoaa sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn nopeasti kehittyvän lemmikkitarvikkeiden verkkokaupan parissa. Peten Koiratarvikkeella tiimisi on työtä pelkäämätön, innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas. Mikäli arvostat reipasta tekemisen meininkiä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Hae tehtävää jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua!

Kuvaus

​Academic Work etsii kokoaikaista sosiaalisen median osaajaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta tulet työskentelemään konsulttina Peten Koiratarvike Oy:llä.

Työtehtävä

​Tässä tehtävässä toteutat markkinointia ja mainontaa sosiaalisen median eri kanavissa (FB, IG ja YouTube). Tehtävänäsi on luoda kohdennettua sisältöä, analysoida markkinoinnin tuloksia, sekä kehität yrityksen läsnäoloa sosiaalisessa mediassa!

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Somekanavien kehittäminen ja ylläpito
 • Mainosten luominen, optimointi ja julkaisu somekanavissa
 • Lemmikkielämään liittyvien julkaisujen tuottaminen
 • Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa

​Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää markkinoinnin ja mainonnan osaamistasi lemmikkiystävällisessä työyhteisössä!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus ja jo jonkin verran alan työkokemusta. Sinulla tulee hallita markkinoinnin ja sisällöntuotannon sosiaalisen median eri kanavissa sekä tuntea somekanavien mainostyökalut ja lainalaisuudet. Ideaalihakijamme tietää, miten tavoitteellista markkinointia toteutetaan ja osaa analysoida työnsä tuloksia. Tehtävät edellyttävät suunnitelmallista, aikaansaavaa ja itsenäistä työotetta sekä halua kehittää omaa osaamistaan! Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kiinnostusta lemmikkeihin sekä kohderyhmän tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden ymmärrystä. Peten Koiratarvike on lemmikkiystävällinen työyhteisö, eikä työ valitettavasti sovellu lemmikkieläinallergisille.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus
 • Vähintään vuoden verran työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
 • Somemarkkinoinnin ja kohdennetun mainonnan ymmärrystä
 • Itsenäinen ja toimeen tarttuva työote sekä yrittäjähenkisyyttä
 • Hyvät tiimityöskentelytaidot
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista Adoben ohjelmistoista, Facebookin Businer Managerin käytöstä sekä videoiden editoinnista. Myös verkkokaupan ymmärrys ja kokemus hakukoneoptimoinnista katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Voit liittää hakemukseesi työnäytteitäsi tai esimerkiksi linkin portfolioosi.

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Peten Koiratarvike Oy on lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliike, joka tarjoaa yli 10 000 tuotetta koirille, kissoille, kaneille ja muille lemmikeille. Vuonna 2004 perustettu verkkokauppamme on alallaan Suomen suurin.  Palvelemme asiakkaitamme myös Suomen suurimmassa lemmikkitarvikeliikkeessä Vantaan Tammistossa sekä Pirkkalan suurmyymälässä. Haluamme tehdä lemmikinomistajien arjesta helpompaa tarjoamalla erittäin laajan valikoiman ruokia ja tarvikkeita, nopeat ja luotettavat verkkokaupan toimitukset sekä joustavat toimitustavat ympäri Suomea. Näiden ohella toimintamme kulmakivi on asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu.

 

Linkki ilmoitukseen: https://jobs.academicwork.fi/annons/digital-marketing-specialist-peten-k...

Företag:
Barona Katowice
Arbetsbeskrivning:

Planerar du en internationell start på din karriär? Eller vill du utöka din utlandserfarenhet? Vill du få mer utmaningar i arbetet eller mervärde för ditt CV? Få ett lyft i karriären utomlands - kom och jobba med vårt IT-support team i Katowice i Polen!

Nu söker vi en Service Desk Agent till vårt Service center i Katowice, Polen. På kontaktcentret i hjärtat av Europa är du välkomnad av ett glatt team, och dina kommande arbetsuppgifter kommer att vara IT- stöduppgifter via telefon och chatt, e-post eller via andra digitala kanaler.

Eftersom du i ditt kommande arbete i huvudsak arbetar på svenska är goda muntliga och skriftliga färdigheter i svenska ett krav. Eftersom du i ditt nya arbete bor och verkar utomlands, är goda kunskaper i engelska en merit. Arbetet utförs i skiften: morgon, kväll eller natt.

För vem?

Du kan vara nyexaminerad, eller en expert som letar efter nytt jobb och som drömmer om nya utmaningar. Vare sig om du är självlärd inom IT-området eller utbildad så söker vi dig. Du behöver inte nödvändigtvis vara ett färdigt proffs, du lär dig via arbetet och vi stöttar dig från början.

Det är lätt att åka till Katowice! Vi hjälper dig med de praktiska arrangemangen och du kan åka iväg enkelt. Du välkomnas av ett sammansvetsat team som håller ihop både på jobbet och på fritiden.

Sök nu!

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum tveka inte att skicka oss din ansökan!

Det viktigaste är att du är kundorienterad, gillar problemlösning och trivs i IT-branschen.

Vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du har gedigen erfarenhet av IT uppgifter, har arbetat med internationella uppgifter, är ung men begåvad, eller om du vill åka utomlands för första gången!

Varför Katowice?

Livet i Katowice är mer än endast arbete. Stadens mångsidiga möjligheter till varierande fritidssysselsättningar erbjuder dig upplevelser och nya bekanta. Din lön garanterar dig även en bra levnadsstandard och det är enkelt och förmånligt att resa inom Polen och via Krakow till Europa.

Våra nuvarande arbetare anser att det bästa med Katowice är:

Livskvaliteten

Arbetsgemenskapen

Läget - staden och människorna

Sidor

Prenumerera på Media