Skip to content Skip to navigation

Övriga

Företag:
Prog-It Oy / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Prog-It Oy on IT-Palvelutalo, joka on erikoistunut tekniseen tuen, projektikonsultaation ja ohjelmistotuotteiden tuottamiseen. Toiminta-ajatuksenamme on asiakkaan ohjaaminen tehostamaan liiketoimintaprosessejaan tietotekniikan avulla.

Etsimme asiakkaallemme Prog-It:lle osa-aikaista Marketing Specialistia. Marketing Specialistina tehtäviisi lukeutuu muun muassa digi- ja printtimateriaalien tuottaminen ja kuvittaminen, sisällöntuottaminen blogiin ja uutiskirjeisiin, hakukoneoptimointi sekä sosiaalisen median hallinta. Osaamisen kehittyessä, myös vastuualueesi kehittyvät. Tämä työ antaa siis uransa alkuvaiheella olevalle markkinoinnin osaajalle hienon mahdollisuuden ottaa seuraava askel urallaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Soveltuvaa koulutustaustaa tai loppuvaiheen opintoja markkinoinnin parissa (AMK/Yliopisto)
Vähintään työharjoittelun verran kokemusta vastaavista tehtävistä
Perusteet kuvankäsittelystä (esimerkiksi Photoshop)
Hallitset MS Office-sovellukset
SEO ja SEM osaamista
Asiakaslähtöistä, itseohjautuvaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
Lisäksi koemme, että voisit olla ”match” tähän tehtävään ja organisaatioon, mikäli olet sosiaalinen ja ”tuumasta toimeen”-persoona, joka kykenee hallitsemaan työaikaansa tehokkaasti. Lisäksi toivomme, että omaat luovaa ongelmanratkaisua sekä visuaalista silmää. Prog-It tarjoaa sinulle monipuolisia markkinoinnin työtehtäviä kovaa vauhtia kasvavassa IT-alan yrityksessä, jossa tuki ja kannustus on taattu.

Tehtävä on osa-aikainen ja toivomme, että pystyt sitoutumaan noin 15 tuntiin viikossa. Aloitus tehtävässä on marraskuussa sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy Studentworkin kautta 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen ja jatko on mahdollinen. Työajat ovat joustavat toimistotyöajat. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Hakuohjeet

Kuulostaisiko tämä sinun paikaltasi? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Katriina Karlsson puh. +358 50 383 9295.

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää.

Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Jobbtitel:
Företag:
Arvato Financial Solutions Oy / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka 70 000 työntekijää 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Arvato Financial Solutionsin palvelutarjoamaan kuuluvat taloushallinnon ulkoistuspalvelut sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut. Asiakkaamme toimivat mm. vähittäis- ja verkkokaupassa, vakuutus- ja rahoitusalalla sekä terveydenhuollon parissa. Digitaalisuus on osa kaikkea liiketoimintaamme. Arvato on toiminut Suomessa vuodesta 2001 ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Arvatolla pääset mukaan aidosti kansainväliseen työympäristöön osaksi kehittyvää ja vahvassa kasvussa olevaa organisaatiota.

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme Arvato Financial Solutionsille asiakaspalvelijoita Turun toimipisteeseen.

Työ on pääosin puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa asiakkaiden palvelua ja neuvontaa perintään liittyvissä asioissa. Tämä työ antaa uransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle hyvän mahdollisuuden päästä kehittämään taitojaan asiakaspalvelun saralla toimistotyötehtävissä.

Olet sinä ”match” tähän tehtävään?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta laadukasta asiakaspalvelua kohtaan sekä oma-aloitteista, tarkkaa ja reipasta työskentelyotetta. Etsimme henkilöä, joka on positiivinen, aikaansaava ja ammattimainen persoona. Lisäksi toivomme, että olet jo kartuttanut aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Eduksi katsotaan kaupallinen koulutustausta, kokemus perintä- tai finanssialasta ja lisäkielitaidot (ruotsi, englanti).

Etsimme tehtävään kahta henkilöä. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät Studentworkin kautta aluksi 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Arvaton Turun toimipisteessä, linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Työajat sijoittuvat arkipäiville ensisijaisesti klo 8-17 välille, myös iltapainotteinen työskentely on mahdollista. Työ on kokoaikainen. Toivottu aloitus tehtävässä on marraskuussa, jolloin saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Hakuohjeet

Kuulostaisiko tämä sinun paikaltasi? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Katriina Karlsson puh. +358 50 383 9295.

Studentworkistä

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Oy Ur&Penn Finland Ab
Arbetsbeskrivning:

OM TJÄNSTERNA

Vi söker dig som med passion för försäljning vill arbeta med klockor och smycken i vår butik i Itis. Anställningen gäller tillsvidare och vi har behov för 3 försäljare, som kan jobba ca 10-27h i veckan under varierande jobbtider enligt butikens öppethållningstider. Observera att vi har extra behov av dig vid kampanjer, helger och lov så hög flexibilitet är önskvärt.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:

 • Aktivt arbeta med försäljning och merförsäljning
 • Hantera pengar och dagsavslut
 • Skyltning och påfyllning av varor
 • Enklare reparationer (korta armlänkar, batteribyten etc.)
 • Göra hål i öronen

VI SÖKER DIG SOM
Har passion för försäljning och vill arbeta med modeklockor och smycken. Du är en sann lagspelare med en vinnande inställning och ett outtömligt driv att skapa fantastiska kundupplevelser. Du har ambitionen att växa och utvecklas och vill göra det genom att utmana dig själv till att hela tiden flytta dina egna gränser.

Vi vill att du, precis som vi, brinner för försäljning samt för våra produkter. Du är prestigelös, initiativrik, stresstålig, flexibel och har hög ansvarskänsla. Vi erbjuder ett givande arbete i en butikskedja med mycket energi och driv, där endast du själv sätter begränsningarna för hur mycket du utvecklas. Hos oss fokuserar vi alltid på kunden i första hand. Anställningen på 27h handlar om anställning som butikschefens högra hand som delar på ansvaret i butiken. 

VARFÖR UR&PENN?

Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill förändra en alldeles för konservativ bransch. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna.

 

HUR ANSÖKA?

”Keep it simple!” är vår filosofi, så observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

https://www.uropenn.se/jobb-finland

Sista ansökningsdagen är 28.10.2018

Jobbtitel:
Företag:
Kotikolmoset Oy
Arbetsbeskrivning:

Kotikolmoset Oy tarjoaa erilaisia kylpyhuone-, keittiö-, ja huoneistoremonttiin liittyviä ratkaisuja laadukkaasti ja asiantuntevasti aina vuodesta 1998 lähtien. Olemme keskittyneet laajasti toiminnassamme Etelä-Suomen alueelle ja toimimmekin jo Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Hyvinkäällä. Olemme perheyritys ja meille on erityisen tärkeää, että jokaista asiakasta on kuultava ja asiakkaan tulee saada kohtaamisesta hyvä kokemus. Me korjaamme vuosittain lähes 600 kotia. Olemme ylpeitä tekemisestämme ja yli 92%:n asiakastyytyväisyys näkyy uusintatilauksina ja suosituksina; se on ollut tavoittelemisen arvoista.

Lisätietoa meistä: https://www.kolmoset.com/

Toiminnan kasvaessa haemme Turun toimipisteeseemme

Myyntipäällikköä

Myyntipäällikkönä vastaat nykyisen myyntitiimin rakentamisesta, kehittämisestä sekä päivittäisestä johtamisesta. Osallistut itse aktiivisesti myyntityöhön kontaktoiden ja tavaten asiakkaita Varsinais-Suomen alueella. Tulet tekemään rekrytointeja liiketoiminnan kasvaessa, vastaat työntekijöiden myyntikoulutuksesta ja sekä uusasiakashankinnasta. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle ja toimit myyntihenkilöiden esimiehenä.

Toivomme, että sinulla on tekemisen intoa ja palavaa halua tehdä myyntiä sekä valmius liikkua työssäsi. Sinulla voi olla jo kokemusta alalta ja/tai esimiestehtävistä, mutta ennen kaikkea tärkeintä meille on, että olet toiminut myyntitehtävissä jo jonkin aikaa ja sinulla on näyttöjä onnistumisista.

Henkilönä olet aktiivinen, asiakkaita kuunteleva ja toimelias. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja motivaatiota riittää vaikkapa ylittämään sinulle asetetut tavoitteet. Positiivisen asenteesi lisäksi pystyt ohjaamaan ja johtamaan tiimiä sekä toimimaan esimiesroolissa, yrityksessämme keskeisessä toimenkuvassa ja meille tärkeällä toimialueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden kasvavassa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulotasoon. Tehtävän suorittamiseksi oma auto on ehdoton.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen henrik.haukanhovi@rekryhaku.fi viimeistään 26.10. mennessä. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit paras henkilö toimimaan kyseisessä tehtävässä! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä puh. 040 413 4909 / Henrik Haukanhovi tiistaina 16.10. klo 9-10, perjantaina 19.10. klo 11-12 tai keskiviikkona 24.10. klo 11-12.

Jobbtitel:
Företag:
Ruska Ensemble
Arbetsbeskrivning:

Teatterimme tarvitsisi pikaisesti selvityksen siitä, keitä luontopalveluita ja taidetta yhdistäviä yritystuotteita tarjoavia firmoja on Suomessa. Tästä haluaisimme vähän tietoa, ketä ja millä eri alueilla, ja onko heidän tuotteissaan painotus enemmän taiteessa vai luonnossa vai jossain muussa. Selvityksen luonnetta voidaan joiltain osin muokata tekijän oman kiinnostuksen tai opintojen tarpeen mukaan. Toivomme valmiita tuloksia niin pian kuin mahdollista, mutta voimme sopia työn aloittamisajankohdan ja työn tekemisen jossain määrin tekijän toiveiden mukaan.

Företag:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Etsimme nyt Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle kokoaikaista työntekijää Data Manager-nimikkeellä! Voit olla vastavalmistunut tai jo jonkin verran kokemusta tiedonhallinnan ja tietokantojen parista kerryttänyt osaaja. Arvostamme itsenäistä ja tarkkaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijalta toivomme osaamista eri tiedonhallinnan menetelmien sekä tietokantojen sekä datan hallinnan parista. Lue alta lisää ja hae pian!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Data Manager Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL).

TYÖTEHTÄVÄT

Työssäsi vastaat väestö- ja kyselytutkimuksen tiedonhallinnan tehtävistä. Tulet toteuttamaan tehtäviä itsenäisesti, kuitenkin yhteistyössä tutkimusryhmien ja muiden tiedonhallinnan ammattilaisten kanssa. Tulet muun muassa huolehtimaan lomakkeiden teknisestä toteutuksesta sekä datan keräyksestä ja sen pohjalta analyysien koostamisesta. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää huolellista työotetta ja dokumentointia.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Lomakkeiden teknistä toteutusta
- Otostietojen hallinta sekä tiedonkeruun seuranta
- Analyysiaineistojen muodostaminen kerättyjen tietojen pohjalta
- Tietokantojen hallinta

THL tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset tekemään ainutlaatuisten terveyden ja hyvinvoinnin tietovarantojen hallintaa. Työkaverit ovat mukavia, erittäin asiantuntevia ja tukevat uuden oppimisessa. THL:lla työskennellään moderneissa toimitiloissa, joissa löydät sinulle ja kulloisellekin tehtävällesi sopivan työpisteen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on huolellinen henkilö, joka kykenee itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön. Sinulla on hyvä keskittymiskyky, kiinnostusta alaa kohtaan ja omaat jo jonkin verran osaamista tiedonhallinnan sekä eri tietokantojen parista. Persoonana omaat hyvät vuorovaikutuskyvyt ja tulet toimeen erilaisten ihmisten, niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin, kanssa. Kokemuksesi voi olla opintojen tai työn parista hankittua, mutta arvostamme osaamista tiedonhallinnan menetelmistä sekä tietokantojen käytöstä ja suunnittelusta.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään soveltuva koulutus (AMK/yliopisto tietojenkäsittely, tilastotiede)
- 0-2 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Kokemusta tiedonhallinnan menetelmistä, tietokantojen käytöstä ja suunnittelusta
- Osaamista tiedonhallinnan siirtämis-, muuntamis- ja koostamistöistä
- Osaamista relaatio- ja SQL-tietokannoista
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on R-, SAS- tai XML-osaamista tai kokemusta ohjelmoinnin ja skriptauksen parista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on kansallinen asiantuntijalaitos joka tuottaa tietoa terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. THL palvelee valtion ja kuntien päättäjiä, sote-alan toimijoita ja ammattilaisia sekä järjestöjä, tutkijoita ja kansalaisia. THL:ssä työskentelee noin 950 asiantuntijaa. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

THL:n tietohallinto koostuu noin 50 ammattilaisesta, joista puolet työskentelee ohjelmistokehityksen sekä ylläpidon ja puolet tiedonhallinnan parissa. Noudatamme toiminnassamme ketteriä menetelmiä ja pyrimme aktiivisesti parantamaan omaa toimintaamme. Toimintamme pohjautuu ICT Standard Forumin tietohallintomalliin.

Företag:
Mandatum Life / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Mandatum Life on arvostettu ja vakavarainen finanssiyhtiö ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Asiakkaamme saavat meiltä varainhoidon, palkitsemisen sekä henkilöriskivakuuttamisen palvelut. Mandatum Life toimii Suomen lisäksi kaikissa Baltian maissa. Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 500 rahan ja hengen ammattilaista.

Haluaisitko työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin? Hae tätä paikkaa!

Etsimme asiakkaallemme Mandatum Lifelle ketterää tietovarastoasiantuntijaaTietohallinnon kahdeksan hengen Data ja raportointi –tiimiin. Tehtävänäsi on huolehtia tietovaraston suunnittelusta, kehittämisestä, ylläpidosta ja hyödyntämisestä. Työskentelet tiiviisti kollegoidesi, sovelluskehityksen ja liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Esimiehenäsi toimii kehityspäällikkö.

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta tai loppuvaiheen opintoja, esimerkiksi tuotantotalouden, tietojärjestelmätieteen, tietojohtamisen tai tilastotieteen koulutusohjelmista
 • Tietokantaosaamista, esimerkiksi SQL
 • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Aikaisempi kokemus tietovarastointi- ja raportointihankkeista on eduksi

Mandatum Lifella on kehitystyössä käytössä pääsääntöisesti Informatica, SAS, Teradata, ErStudio ja Microsoft Power BI / SSRS teknologioita. Emme odota sinun osaavan kaikkia, Mandatum Lifella sinut koulutetaan tarpeellisiin työkaluihin. Mikäli kuitenkin näistä jonkin hallitset, on se ehdottomasti etu.

Etsimämme henkilö on positiivinen, kehitysorientoitunut ja oma-aloitteinen työkaveri, jolla on halua tarttua asioihin ja ratkaista ongelmia. Lisäksi toivomme, että ymmärrät palveluhenkisyyden merkityksen työssäsi.

Valittu henkilö työllistyy Studentworkin kautta 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen työllistyminen asiakasyritykseen on mahdollinen. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työskentelet juuri uusituissa tiloissa Helsingissä Bulevardilla.

Olisitko sinä uusi mandatumlifelainen? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 28.10.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Företag:
CheapSleep Helsinki - United Investments Oy
Arbetsbeskrivning:

CheapSleep Hostel is currently offering internship opportunities at our hostel, in the position of reception.

 

As a reception intern, you will represent CheapSleep to our international and domestic guests. Your key role is to spread out our core value to our guests by showing great care, making them feel safe and well-treated during their stay in Helsinki.

 

Working environment in CheapSleep hostel is full of fun. We offer a flat hierarchy with a great chance to learn many interpersonal skills such as problem-solving, decision making, working under pressure and so on. We are an international team of young professionals working together for common mission to create the best hostel in Finland.

 

At CheapSleep hostel we believe in creating a welcoming and affordable accommodation for both domestic and international travellers. We are proud of being sincerely caring and friendly to our guests coming to Helsinki from all over the world and from a variety of diverse backgrounds. This is reflected in our staff as much as our guests.

 

What will I be doing?

 

As a Receptionist, you would be responsible for checking in and checking out guests in the hostel’s continuing effort to deliver outstanding guest service. Specifically, you would be responsible for performing the following tasks to the highest standards:

 

 • Checking in and checking out guests.
 • Respond to guest inquiries in time with friendly and efficient manner.
 • Provide directions for guests.
 • Ensure product knowledge of the hostel.
 • Assist fellow team members and other departments to maintain efficient system and positive working relationship.

 

Opportunities:

 

 • A chance to learn while having fun in an international working environment of workmates and customers from all over the world.
 • Develop greatly your customer-orientation mindset, a crucial characteristic which is demanded in any kind of business nowadays.
 • Learn to properly use property management software, channel managers, electronic lock systems and much, much more. All these knowledge are essential to gain while working in hotels and we use the same or similar software as many big chains.
 • Improving interpersonal skills: time management, working under pressure, communication skill, problem solving skills, etc with professional coaches - our CEOs and managers.
 • A reference letter for your future job from our CEO and positive feedbacks from customers and colleagues.
 • Free and comfortable accommodation in Vallila, close to the center of Helsinki, including furniture, sheets, electricity, fast wifi, washing machine, equipped bathroom and kitchen.
 • Free Helsinki/regional travel card.
 • Monthly staff evening to socialize with co-workers, with food and drink provided.
 • 300 EUR scholarship per month

 

If you are:

 

 • Good at English (Finnish and Russian is a plus)
 • A friendly, proactive and responsible student

 

Send your C.V to: stella.dinh@cheapsleep.fi and join greatest team of Helsinki. You can also learn more about us at http://www.cheapsleep.fi

 

CheapSleep Hostel tarjoaa tällä hetkellä mahdollisuuden harjoittelun suorittamiseen hostellimme vastaanotossa.

 

Vastaanoton harjoittelijana edustat CheapSleep hostellia meidän kansainvälisille ja kotimaisille vieraille. Ensisijainen tehtäväsi on edustaa tärkeintä arvoamme vieraille, mikä on erinomainen huolenpito vieraita kohtaan, sekä heidän olonsa turvalliseksi ja hyvin kohdelluksi tekeminen.

 

Työympäristö CheapSleep hostellissa on todella mukava. Meillä on tasainen hierarkia täynnä mahdollisuuksia oppia ihmissuhteisiin liittyviä taitoja, kuten ongelmanratkontaa, päätöksentekoa, paineen alla työskentelyä, jne. Olemme ryhmä nuoria kansainvälisiä ammattilaisia tavoitteenamme luoda koko Suomen paras hostelli.

 

CheapSleep hostellissa pyrimme tarjoamaan ystävällisen ja kustannustehokkaan majoituspalvelun kansainvälisille ja kotimaisille vieraille. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme huolta vieraista, jotka tulevat Helsinkiin ympäri maailmaa erilaisista lähtökohdista. Tämä näkyy niin meidän henkilökunnassa, kuin myös vieraissa.

 

Mitkä ovat tehtäväni?

 

Vastaanottovirkailijana olet vastuussa vieraiden sisään- ja uloskirjaamisesta hostellin pyrkiessä erinomaisiin asiakaspalvelukokemuksiin. Erityisesti seuraavat tehtävät tulevat olemaan erittäin tärkeitä työssäsi vastaanottovirkailijana.

 

·         Vieraiden sisään- ja uloskirjaaminen

·         Vastaaminen vieraiden kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti.

·         Opastuksen tarjoaminen vieraille

·         Tiedon jakaminen hostellimme tuotteista.

·         Muiden ryhmän jäsenten ja työntekijöiden auttaminen tehokkaan systeemin ja hyvän työyhteisön ylläpitämiseksi.

 

Mahdollisuudet:

 

·         Mahdollisuus oppia kansainvälisessä ympäristössä työkavereiden ja asiakkaiden ollessa eri puolilta maailmaa.

·         Asiakaslähtöisen ajattelutavan kehittäminen. Merkittävä taito, jota vaaditaan nykyään työelämässä, minne ikinä menetkin.

·         Opit käyttämään hallintajärjestelmiä, varauskanavia, elektronisten avaimien järjestelmiä ja paljon, paljon lisää. Kaikki tämä on tärkeää hotellialalla ja käytämme samoja, tai samankaltaisia järjestelmiä, mitä monet suuret ketjut käyttävät.

·         Ihmissuhdetaitojen kehittäminen: ajan käyttö, paineen alla työskentely, viestintätaidot, ongelmanratkaisutaidot, jne. Kaikki ammattilaisten, eli toimiston väkemme opastuksessa.

·         Viitekirje tulevaa työtäsi varten toimitusjohtajaltamme.

·         Ilmainen ja mukava majoitus Vallilassa, lähellä Helsingin keskustaa, kalusteineen, lakanoineen, sähköineen, pesukoneineen, nopealla wifillä ja varustelluilla keittiöllä ja kylpyhuoneella.

·         Ilmainen Helsingin sisäinen matkakortti.

·         Kuukausittainen henkilökunnan ilta, jossa voit keskustella työkavereiden kanssa ilmaisen ruoan ja juoman kera.

 

Jos olet:

 

·         Hyvä englannin kielessä

·         Ystävällinen, ennakoiva ja vastuuntuntoinen opiskelija

 

Lähetä CV:si sähköpostilla osoitteeseen: stella.dinh@cheapsleep.fi ja liity koko Helsingin mahtavimpaan ryhmään. Voit lukea meistä lisää osoitteessa:  http://www.cheapsleep.fi

 

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

 

Team Manager, Customer Success, Helsinki

Management Events creates marketplaces for top level executives and vendors within IT and business consulting to exchange ideas and start business relationships. With 130+ events annually in Europe, Asia and the Middle East we are a market leader in B2B networking services. Our 300 employees take care of every step on the way to a successful event: From curating relevant content to executing world class customer experience.

We are proud of our energetic and positive culture centered around four core values: Passion for Customers, Clarity & Responsibility, Embracing the New and Winning together.

We are now looking for a Team Manager for Customer Success Managers.

As Team Manager Customer Success you will lead international team of Customer Success Managers and perform part of the team as an individual contributor. Our Customer Success Managers are the voice of the customers within our company. They strive daily to answer one simple question: How can we create value for our customers? Customer Success function is the main point of contact for our customers after the initial sale. The goal is to maximize the value our customer can gather from participating in our high quality invitation-only events. The CSM function is a part of our sales organization and we see every customer interaction as an opportunity to retain customers and increase sales. 

Key responsibilities 

 • Leading the Finnish team by creating high engagement to reach the goals
 • Creating an energizing atmosphere and motivation within the team
 • Cooperating closely with other functions

We are looking for a colleague with… 

 • 2 years of experience of relevant work experience within CSM, account management or other customer facing role in B2B environment.
 • Previous experience in leadership and accountability of team's success.
 • Genuine "can-do" attitude and superb customer service skills on the phone and face-to-face
 • Bachelor's degree in relevant field
 • Fluent Finnish and English language skills

Why choose a career at Management Events? 

 • We are international - Our events take place in 10 European countries, and we are currently expanding to Asia and the Middle East. You get to work with international colleagues on a daily basis.
 • We invest in people - After an extensive on-boarding process run by experienced trainers, we provide you with continuous training and self-development opportunities, for example in our Sales Academy.
 • We love our teams - Our employees enjoy spending time together during our Sportsday's, Friday bar's and during our team breakfasts and lunches. Our bi-annual trainings bring the whole company together in our headquarters in Helsinki.

Get a better idea of what it is like to work for Management Events by watching this video.

Does this position sound like the right challenge for you? Send us your application right now. We want to get to know you!

If you have further questions about the position, please contact: donna.apilado@managementevents.com

Företag:
Management Events
Arbetsbeskrivning:

Management Events is an innovative growth company that connects decision makers and solution providers together around the world at high quality business events. Our mission is to enable our customers to maximize the benefits from our services as a lead generation company. Our teams in Europe and Asia share our core values: Passion for Customers, Clarity & Responsibility, Embrace the New and Winning together.

Are you an energetic person who's passion is to create excellent customer experiences? We are now looking for a Customer Success Manager to work with our Finnish market!

In this role, you are the main point of contact for our customers after the initial sale. Your main task is to coach our solution provider clients participating in our high quality invitation-only events. The role is sales driven, since CSM-function is an extension of our sales organization with main purpose to retain customers. Customer Success Managers are the voice of the customers within Management Events. In your role, you look at every customer interaction as an opportunity to help generate sales. A happy customer is a recurring customer!

Key responsibilities:

 • Cooperate closely with the sales department to increase customer lifetime value (cross-selling, up-selling, portfolio sales)
 • Build personalized relationships with customers through various channels (F2F, Social Media, Event Execution, phone and email)
 • Coach and motivate our customers to use our online tool
 • Communicate our event concept to customers, and illustrate the value created by using our services

 We are looking for a colleague with...

 • Genuine "can-do" attitude and superb customer service skills on the phone and face-to-face
 • Couple of years of relevant work experience within sales, account management or other customer facing role 
 • Excellent time management and problem solving skills 
 • The ability to see the bigger picture as well as the smaller details at all times
 • Previous experience in B2B-field is a great advantage!
 • Fluent Finnish and English language skills

 Why choose a career at Management Events?

 • Be part of the culture where we enjoy spending time together and working together towards our targets. Experience our culture yourself by checking this video!
 • Get to work with a unique and rewarded business concept and join our growth story with plenty of opportunities. We are currently in 10+ countries around Europe and Asia.
 • We offer a well-organized On-Boarding process run by our experienced trainers at the start of your employment. We also provide you with continuous training and self-development opportunities on your ME career path.
 • We grow, and so can you: Our operation has achieved constant growth over the last years, giving our employees the opportunity to take on additional responsibilities fast and to become leaders.

Do you have the passion for exceeding expectations in customer service? Challenge yourself!

If you have further questions about the position, please contact:
Donna Apilado, Talent Acquisition Specialist: donna.apilado@managementevents.com

Get to know us in Facebook!

 

Sidor

Prenumerera på Övriga