Skip to content Skip to navigation

Övriga

Företag:
Webhelp Nordic
Arbetsbeskrivning:

Töihin kiehtovaan ja alati muuttuvaan digitaalisen median maailmaan!  

Haemme Helsingin Pasilan toimipisteeseen osa-aikaista palveluneuvojaa pohjoismaisiin toimeksiantoihimme. HBO on yksi maailman tunnetuimmista maksu-tv-palveluista, jolla on n. 130 milj. tilaajaa maailmanlaajuisesti.   

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä teknisesti orientoitunut. Työtehtäviisi kuuluvat erinäiset asiakaspalvelutehtävät puhelimitse sekä sähköpostitse. Sähköpostitse hoidettaviin tehtäviin kuuluu myös palautekäsittelyä vakuutustoimeksiannossamme.

Asiakkaita palvellaan sekä suomeksi että ruotsiksi, joten ruotsin kielen osaaminen on välttämättömyys.  

Koulutus ja siihen liittyvät testit suoritetaan englannin kielellä. Tämän lisäksi sisäinen kommunikointi tapahtuu pääosin englanniksi, joten vahva englannin kielen osaaminen on välttämätön päivittäisessä työssäsi.   

Työajat sijoittuvat arkisin 10:00 – 20:00 välille ja viikonloppuisin 12:00-18:00 välille. Viikkotyöaika n. 20-37,5 tuntia/viikko. Koulutus tehtävään kestää n. viikon.  

Olethan oppimishaluinen ja –kykyinen, nykyinen tai tuleva asiakaspalvelun ammattilainen, jolle teknisten asioiden ratkominen on arkipäivää ja kommunikointi sujuu sekä suomeksi että ruotsiksi! 

Laitathan hakemuksesi saman tien http://www.webhelp.com/en-fi/careers/, sillä aloitamme haastattelut ja valintatestit jo hakuaikana. Haku päättyy 28.2.2019  

Lisätietoja tehtävästä: Team Manager Allar Antson, sähköpostitse allar.antson@nordic.webhelp.com 

 

Webhelp is a global business process outsourcer (BPO), specialising in customer experience and payment management in addition to sales and marketing services across voice, social and digital channels. From more than 140 sites in 35 countries with 50,000 colleagues, our focus is on engineering performance improvements and delivering a real and lasting transformation in our clients’ operating models to generate financial advantage. We partner with some of the world’s most progressive brands including Sky, Shop Direct, Bouygues, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors and Valentino.

Headquartered in Paris, France, we have grown our revenues by more than 250% in the last 4 years by investing in our people, their work environment and in developing our analytical and operating capabilities to deliver a transformational outsourcing proposition that addresses the challenges of an omni-channel world. Webhelp is owned by its management and KKR, a leading global investment firm, as of March 2016. More information can be found at www.webhelp.com

Non-discrimination
Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us. 

Företag:
Academic Work / Asiakasyritys
Arbetsbeskrivning:

Etsimme asiakkaallemme muutaman vuoden työkokemusta omaavaa ohjelmistokehittäjää vastuulliseen rooliin asiakasrajapintaan! Hallitsetko C++ tai Javan? Plussaa saat, mikäli C# pysyy hallussa. Lue lisää tehtävästä ja hae ilmoituksessa olevan linkin kautta!

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää pääkaupunkiseudulle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakkaamme loppuasiakkaalla, jossa pääsee työskentelemään monipuolisesti ohjelmistokehityksen parissa, mm. integroimaan valmistuotteita. Työtehtävä sisältää myös määrittelytyötä asiakkaan kanssa, joten halu työskennellä vahvasti asiakasrajapinnassa sekä arkkitehtityyppinen ajattelu ovat keskiössä. Työtä tehdään ketterillä menetelmillä, joten kokemus esim. Scrum- ja SAFe-menetelmistä on eduksi. Tässä on hieno mahdollisuus päästä vastuulliseen rooliin ja olla mukana merkittävässä projektissa!

Etsimämme henkilö on
Etsimällämme henkilöllä on IT-alan korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) sekä aiempaa työkokemusta muutaman vuoden verran ohjelmistokehityksen parista. Hallitset joko C++ tai Java -ohjelmointikielet – erityisen hienoa, mikäli C# on sinun heiniäsi! Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista toimintatapaa sekä tiimityö onnistuu hyvin.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva koulutustausta
- Aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksen parista
- Osaaminen joko C++, Java tai C#
- Ketterät menetelmät (Scrum, SAFe)
- Itsenäinen ja vastuullinen työote
- Hyvät tiimityötaidot
- Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito

Valitulle henkilölle tullaan tekemään asiakasyrityksemme puolesta turvallisuusselvitys ennen työn aloitusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan (kevään 2019 aikana)

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Hae tehtävää tämän linkin kautta: https://jobs.academicwork.fi/annons/ohjelmistokehittaja-vastuulliseen-ro...

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Asiakkaamme on kriittisen turvallisuuden asiantuntijayritys, jonka asiakkaita ovat mm. viranomaiset, kriittisen infrastruktuurin ylläpitäjät ja teollisuuden digitalisaatioon panostavat yritykset. Asiakkaallamme on vuosikymmenten kokemus vaativista hankkeista ja merkittävä asema toimialallaan. Työntekijöilleen asiakkaamme tarjoaa haastavia tehtäviä ja suurehkon yrityksen kehitys- ja uramahdollisuudet.

Företag:
Eltel Networks Oy / Studentwork Oy
Arbetsbeskrivning:

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle kartoittajaa vakituiseen tehtävään. Kartoittajana pääasiallinen tehtäväsi on maastossa suoritettavat voimajohtojen mittaus- ja kartoitustyöt. Tulet kartoittamaan olemassa olevia voimajohtoja sekä merkitsemään uusia voimajohtoja maastoon ja mittaamaan voimajohtojen suunnitteluun vaikuttavia kohteita. Käsittelet mittausaineiston itsenäisesti sekä dokumentoit sen eteenpäin suunnittelijoille. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-Maanmittausalan perustutkintoa, opinnot maanrakennuksen tai sähköverkkojen alalta katsotaan eduksi
-GPS ja takymetrikaluston hallintaa
-Matkustusvalmiutta, B-ajokorttia ja omaa autoa
-Perus IT-taitoja (MS Office) ja edellytyksiä oppia uudet järjestelmät nopeasti.
-Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokasta ja oppimishaluista asennetta.
-Arvostamme kokemusta 3D-Win, ArcGIS ja CAD-ohjelmien käytöstä

Työn aloitusajankohta on toukokuun alkuun mennessä soveltuvan henkilön löydyttyä. Voit olla urasi alkuvaiheilla tai jo kokeneempi osaaja. Eltel tarjoaa sinulle haastavan ja monipuolisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja mukava tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja hausta antaa Studentworkin Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, e. hanni.lehmusvirta@studentwork.com / puh. 050 401 0539.

Företag:
Empower Oyj / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt asiakasyrityksellemme Empower Oyj:lle Dokumentoijaa IT-projektiin.

Empowerilla pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävässä tulet sijoittumaan Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autetaan asiakkaita parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. He ovat mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehittävät järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelut kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässä pääset työskentelemään osana tietokantaintegraatioprojekteja ja vastaamaan projektien onnistuneesta dokumentoinnista. Lisäksi pääset osallistumaan testauksiin ja testisuunnitelmien dokumentointiin. Dokumentoijana pääset hyödyntämään ohjelmointiosaamistasi dokumentoidessasi projektien toteutuksen sekä tuottamaan tietoa toiminnan kehittämiseksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli pystyt koodia lukemalla tuottamaan ymmärrettävää ja selkeälukuista tekstiä, sinulta löytyy ymmärrystä .NET:ista ja projektien kanssa työskentely on sinulle luontaista. SQL-tietokantaosaaminen sekä QlikView-tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä sekä koet yrityksemme arvot omaksesi (www.empower.eu/web/fi/arvomme). Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan meille tärkeintä on oikeanalainen asenne ja halu kehittyä!

Toivomme sinulta:
- Soveltuvaa IT-alan koulutustaustaa (esim. AMK, yliopisto)
- Ohjelmointiosaamista ja kykyä lukea koodia (.NET ja/tai SQL)
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Tehtävässä tulet työllistymään kokoaikaiseen ja 9 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Studentworkin kautta. Kykynsä näyttävällä tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa tehtävissä määräaikaisuuden jälkeen. Työtä tehdään joustavasti toimistotyöaikoina ja toimisto sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäellä. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Fortum SolarPlus / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Oletko valmis antamaan osaamisesi mielenkiintoisen projektin käyttöön? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme markkinointiassistentti!

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortumille markkinointiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on osa-aikainen (22,5 – 37,5h/vko) ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille projektin ajaksi. Projektin arvioitu kesto on 2-3 kuukautta.

Fortumin SolarPlus-tiimi myy ja kehittää aurinkoenergiaratkaisuja ja palveluita yritysasiakkaille. Markkinointiassistentin tehtävässä pääset kehittämään SolarPlussan sisäistä ja ulkoista markkinointisuunnitelmaa sekä kehittämään itse markkinointia.

Pääasialliset tehtävät

-Markkinointikanavien- ja toimenpiteiden tunnistaminen
-Markkinointimateriaalien laatiminen (myyntiesitteet, infograafit, esitykset)
-Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Odotamme sinulta

-Markkinointiosaamista esimerkiksi opintojen kautta
-Visuaalista silmää
-Reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

-Mahdollisuuden päästä luomaan innostuneen tiimin markkinointistrategiaa
-Joustavan ja rennon työilmapiirin
-Fortumin viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijoiden tuen
-Arvokasta työkokemusta markkinoinnista
-Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi aikataulutukseen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään maaliskuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager, Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lue lisää tehtävästä ja hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=85028

Företag:
Academy, a part of Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Koodia, uusia uria ja mieletöntä yhteishenkeä – Academyn Assistant Teacherina olet mukana koulutusmaailmaa mullistavassa menestystarinassa. Tarjoamme sinulle, uran alkuvaiheen nuorelle IT-alan ammattilaiselle, vuorovaikutuksellisen ja käytännönläheisen työn osana start-upin ydintiimiä. Palatko halusta päästä kehittämään Academyn toimintaa sekä avustamaan konsulttejamme muun muassa parikoodauksen, sparrailun ja tiimityön kautta? Jos hallitset vähintään yhden ohjelmointikielen ja haluat ihmisläheisen työn merkityksellisessä yrityksessä, tutustu uniikkiin positioomme!

Kuvaus

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvasta Academysta on pelkästään Suomessa reilussa vuodessa valmistunut jo yli 130 uudelleenkoulutettua junior tason konsulttia tekijäpulasta kärsivälle IT-alalle, ilman vuosien opiskelua. Intensiivinen 12 viikon koulutus vaatii konsulteiltamme täydellistä omistautumista. Oletkin avainroolissa varmistamassa, että kaikki pysyvät vauhdissa mukana ja tarjoamassa auttavaa kättä, kun sellaista tarvitaan.

Koska kyseessä on taloudellisesti vakaa ja kovaa vauhtia kasvava startup ison konsernin sisällä, on monipuolinen työnkuva taattu. Kurssien aikana tuet erityisesti kurssilla opiskelevia konsulttejamme oppimisessa, sekä myös opettajia. Toimit myös Program Managereidemme työparina ja annat panoksesi tulevien kurssien suunnitteluun ja Academyn toiminnan kehittämiseen.

Työtehtävä

Suurin osa työajastasi kuluu konsulttiemme oppimisen tukemiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olet konsulttien tukena kurssien oppitunneille ja esiopintojen aikana sekä avustat heitä teknisissä asioissa. Lisäksi pääset tukemaan pääopettajaa kurssien aikana ja avustamaan muun muassa kurssimateriaalien tuottamisessa. Työskentelet myös läheisesti Program Managereidemme kanssa, jotka ovat vastuussa kurssien sisällöistä ja niiden kehittämisestä.

Assistant Teacherina kuulut pieneen viiden hengen Academy- tehotiimiimme, jossa lisäksesi loistaa Program Managerimme Maisa ja Nicolina, Brand Managerimme Vilja sekä Managing Directorimme Jukka. Pieni ja motivoitunut tiimimme takaa, että saat mahdollisuuden vaikuttaa Academyn kasvuun. Tämän lisäksi sisaryhtiöllämme Academic Workilla työskentelee lähes 200 kollegaa.

Etsimämme henkilö on

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista, mutta sinun tulee hallita vähintään yksi ohjelmointikieli sujuvasti. Osaamisesi voi olla peräisin opinnoista tai itseopittua - tärkeintä on, että olet innostunut oppimaan lisää!

Olethan lisäksi:

  • Utelias: Kovaa vauhtia kasvavassa yrityksessä sinulla tulee olla sisäänrakennettu halu kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.
  • Avulias: Autamme ja mahdollistamme ihmisten uranvaihdon. Siksi on luontevaa, että jaat innostuksen missiotamme kohtaan ja haluat auttaa muita menestymään.
  • Yhteistyökykyinen: Assistant Teacherina teet tiiviisti töitä eri sidosryhmien, kuten konsulttien, opettajien ja koko Academy-tiimimme kanssa. Siksi sinun tulee omata loistavat yhteistyötaidot ja todella nauttia ihmisten parissa työskentelystä.
  • Joustava: Academy on uusi ja jatkuvasti kehittyvä konsepti, ja siksi yksikään päivä ei ole samanlainen. Sopeudutko kivuttomasti muuttuviin tilanteisiin ja omaatko joustavaan asenteen?

Edellytämme myös:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (AMK tai yliopisto), tai että olet opintojesi loppuvaiheessa
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa
  • Vähintään yhtä sujuvaa ohjelmointikieltä

Aloitus: Joustavasti tilanteesi mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa

Työmäärä: Kokoaikainen 

Työaika: Joustavat työajat, ottaen kuitenkin huomioon, että opetusta tapahtuu klo 9-17 välisenä aikana sekä välillä konsultit tarvitsevat tukea opetuksen ulkopuolella

 Kesto: Vakituinen  

 Paikka: Keilaranta 6, Espoo

 Palkka: Sopimuksen mukaan, kuukausipalkka 

 Julkaisupäivämäärä: 16.1

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA 

 Hakemaan pääset tästä Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:eesi tai hakemukseesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen    

talentacquisitionhel@academicwork.fi.  

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.  

  Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme  

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Muuta tietoa

Academy on Academic Workin konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa intensiivikoulutuksia Accelerated Learning -menetelmään perustuen. Valmennamme ja koulutamme oikeilla ominaisuuksilla ja kunnianhimolla varustettuja henkilöitä uusiin haasteisiin ja ammatteihin aloille, joilla on osaajapula. Tutustu lisää Academyyn https://www.academy.fi/academysta/academy

Företag:
Studentwork/North European Oil Trade Oy
Arbetsbeskrivning:

NEOT (North European Oil Trade) on merkittävä Itämeren alueella toimiva polttoaineiden hankinta- ja jakeluyhtiö. Yhtiö hoitaa Pohjoismaissa toimivien suurten huoltamoketjujen St1:n, ABC:n ja Shellin polttoainehankinnan. NEOT:n päämääränä on mahdollistaa omistajiensa, St1:n ja SOK:n, menestyminen tarjoamalla heille kilpailukykyisiä ja vastuullisia polttoaineratkaisuja. NEOT:ssa panostetaan henkilöstön työhyvinvointiin, minkä ansiosta yhtiö sijoittui ykkössijalle Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -listauksen pienten organisaatioiden sarjassa. Listauksen voitto myönnetään yhtiölle, joka on satojen yritysten joukosta saavuttanut parhaat tulokset Corporate Spiritin toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa.

Haluaisitko työskennellä Suomen innostavimmassa työpaikassa? Miltä kuulostaa yrityskulttuuri, jossa päätöksiä tehdään huomisen sijasta tänään, ja menestyksen uskotaan koostuvan motivaatiosta, hyvinvoinnista ja hyvästä fiiliksestä?

NEOT (North European Oil Trade) on merkittävä Itämeren alueella toimiva polttoaineiden hankinta- ja jakeluyhtiö. Yhtiö hoitaa Pohjoismaissa toimivien suurten huoltamoketjujen St1:n, ABC:n ja Shellin polttoainehankinnan. NEOT:n päämääränä on mahdollistaa omistajiensa, St1:n ja SOK:n, menestyminen tarjoamalla heille kilpailukykyisiä ja vastuullisia polttoaineratkaisuja.

NEOT:ssa panostetaan henkilöstön työhyvinvointiin, minkä ansiosta yhtiö sijoittui ykkössijalle Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -listauksen pienten organisaatioiden sarjassa. Listauksen voitto myönnetään yhtiölle, joka on satojen yritysten joukosta saavuttanut parhaat tulokset Corporate Spiritin toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa.

Etsimme asiakkaallemme NEOT:lle, Assistant Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Kamppiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Assistant Controllerin tehtävässä tulet toimimaan osana kirjanpidon tiimiä.

Tehtävä sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle tai muutaman vuoden työkokemusta omaavalle hakijalle. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi innostavaa tiimiä ja ottaa seuraava askel urallasi.

Pääasialliset tehtävät

-Taloushallinnon avustavat työtehtävät
-Reskontran hoito
-Laskujen käsittely
-Sisäinen raportointi
-Yhteistyö muiden NEOT-tiimien kanssa

Odotamme sinulta

-Tehtävään soveltuvia opintoja, esimerkiksi laskentatoimesta
-Aiempaa työkokemusta taloushallinnosta
-Proaktiivista työotetta ja tiimityötaitoja
-Hyvää englanninkielen taitoa

Tarjoamme sinulle

-Mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen ja yhteiskunnallisesti merkittävään toimialaan
-Arvokasta työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
-Hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja toimialaan
-Erinomaiset työsuhde-edut
-Kannustavan työyhteisön, jossa panostetaan hyvään fiilikseen
-Yrityskulttuurin, jossa kaikki pyrkivät olemaan parhaita versioita itsestään

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään maaliskuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Eltel Networks / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle useaa Jr. Projektipäällikköä 12 kuukauden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Vantaalle. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan Eltelille.

Positiossa pääasiallinen tehtäväsi on projektien johtaminen, johon kuuluu töiden laskuttamista, järjestelmäkirjausten tekoa, kommunikointia sidosryhmille ja yhteistyö asiakkaiden ja asentajien kanssa. Pääset olemaan mukana niin suuremmissa kuin pienemmissäkin asiakasprojekteissa, jotka sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Toivomme sinulta:

-Relevanttia koulutusta (AMK). Maanrakennus- ja tietoliikennetausta katsotaan eduksi.
-Erinomaisia kommunikointi- ja koordinointitaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.
-Itseohjautuvaa, vastuullista työotetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Työn aloitusajankohta on huhtikuun loppuun mennessä soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tässä tehtävässä pääset oppimaan projektijohtamisen maailmaa huippuosaajien joukossa! Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja mukava tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja hausta antaa Studentworkin Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, hanni.lehmusvirta@studentwork.com

Företag:
Academic Work / Nordea Oyj
Arbetsbeskrivning:

Are you a detail-oriented and a logical thinker, who has some experience from banking / financial sector? We are looking for a compliance officer who wants to help Nordea do a good job in its communication with authorities - especially with their financial supervisors. This is an opportunity for you to help Nordea maintain a good relationship with our supervisory authorities and develop your understanding of authority communication. Sounds interesting? Continue reading and apply as soon as possible.

Kuvaus
Academic Work is looking for 3 Compliance Officer / Regulatory Coordinators to Nordea.

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant at our client company.

Työtehtävä
Your main duty is to support the day-to-day authority interactions, including identifying and involving relevant stakeholders and arranging supervisory meetings. You will also ensure adequate documentation and logging of authority interactions, and support in providing historical material when needed. You will also support in following up on FSA issues.

You’ll join Nordea Regulatory Affairs. This unit that focuses on Nordea’s interaction with financial supervisors (and other authorities) and tracking that issues raised by supervisors are being addressed. The Regulatory Affairs unit is located in Helsinki, Stockholm and Copenhagen. This role is based in Helsinki.

Etsimämme henkilö on
Our ideal candidate has a relevant educational background in law, finance or business administration. You have some previous experience from banking or financial sector (either from studies or work). We expect you to have attention to detail and an analytical mindset. You also have strong people skills and you communicate well in English.

Apply for this position if you have:

- BSc/BA in law, finance, business administration or a related field

- Knowledge from banking / financial sector (either from studies or work)

- Strong people skills

- Attention to detail and an analytical mindset

- Good communication skills in English (oral and written)

Finnish and/or Swedish skills are seen as a plus.

Start: As soon as possible

Working hours: Full-time

Employment period: End of 2019

Location: Vallila, Helsinki

Salary: According to agreement

Published: 14.2.2019

In this position you will be employed by Academic Work and we take care of all the legal responsibilities of an employer such as salary payments, insurances and health care. It is important for us that you feel well and perform in your job. Your consultant manager will be in regular contact with you during the assignment and guides you on your career. Academic Work is an authorized staffing and recruitment agency and our employees are extremely satisfied, something that we are very proud of. We are here to help you succeed!

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail.

We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, whose role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

Muuta tietoa
Nordea is the largest financial services group in the Nordic region and one of the biggest banks in Europe. Collaboration. Ownership. Passion. Courage. These are the four key values that guide us in being at our best.

Företag:
aTalent Recruiting
Arbetsbeskrivning:

Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen (38 h/vko)
Haettu tausta: Valmistunut, uran alkuvaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, esim. maaliskuussa 2019
Sijainti: Kampin Autotalo, Helsinki
Haku DL: ke 27.2.2019

aTalent Recruiting on talouden, IT:n ja tekniikan alan ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 15 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta lähes 70 hengen asiantuntijayritykseksi. Tuomme yritykset ja tulevaisuuden osaajat lähemmäs toisiaan ja tarjoamme parasta palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja sekä asiakasyrityksillemme että työnhakijoillemme. Olemme kasvuyritys, ja tänäkin vuonna tavoittelemme lähes 40 % kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. aTalent elää henkilöstöstään, mikä näkyy arjessamme: työntekijöidemme viihtyminen, kehittäminen ja urasuunnan tukeminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

Recruitment Managerina vastaat useampien rekrytointiprosessien toteuttamisesta samanaikaisesti ja ratkot asiakasyritystemme erilaisia rekrytointihaasteita. Tehtävänkuvaasi kuuluu muun muassa asiakkaan rekrytointitarpeen kartoittaminen ja hakukriteerien määrittely, työpaikkailmoitusten laatiminen, hakijoiden soveltuvuuden arvioiminen esikarsinnan ja haastatteluiden perusteella sekä erinomaisesta hakijakokemuksesta huolehtiminen. Toimimalla tiiviissä yhteistyössä myyntitiimimme kanssa varmistatte yhdessä, että aTalentin asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua.

Sinulla voi olla esim. kaupallinen tai tekninen opintotausta, ja voit olla sivunnut rekrytointia opinnoissasi tai aikaisemmissa tehtävissäsi. Tehtävä sopii mainiosti esim. opintonsa juuri päättäneelle tai jo aikaisempaa asiakastyökokemusta kartuttaneelle. Meillä pääset työskentelemään hyvin monenlaisten yritysten kanssa, joten on varmaa, että rekrytointiosaamisesi lisäksi myös työmarkkinatuntemuksesi kasvaa tässä tehtävässä kohisten. Aikaisempaa kokemusta tai tietämystä IT-alalta emme edellytä – tärkeintä on aito motivaatio alaa kohtaan ja halu oppia!

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä yhdistämään osaavat tekijät oikeisiin yrityksiin. Tarjoamme ammatillisen kasvuympäristön, jossa pääset rekrytointitoimeksiantojen hoitamisen lisäksi jättämään myös oman kädenjälkesi aTalentin kasvuun, toimintaan ja palveluiden kehittämiseen. Meillä kehitysideasi eivät jää byrokratian rattaisiin!

IT-rekrytiimissä pohdimme muun muassa sitä, miten aTalent tulee tulevaisuudessa kehittämään IT-rekryprosessejaan vastaamaan entisestään kiristyvään IT-alan osaajapulaan. Toivomme, että kaikki tiimiläisemme osallistuvat toimintamme kehittämiseen jakamalla ideoitaan ja ajatuksiaan vapaasti. Panostamme myös osaamisemme jatkuvaan kehitykseen esimerkiksi workshopien avulla. Työyhteisönä olemme moderni, rento ja aidosti matalahierarkkinen. Suhtaudumme innokkaasti työhömme, ja osaamme myös pitää hauskaa!

Toivomme sinulta:
- Kokemusta asiakastyöstä tai rekrytoinnista
- Korkeakouluopintoja (AMK tai yo)
- Myynnillistä ja konsultatiivista työskentelyotetta asiakastyössä
- Projektinhallintataitoja
- Erinomaisia viestinnällisiä taitoja suomeksi sekä englanniksi
- Aitoa motivaatiota oppia IT-alasta ja toimia alan yritysten parissa

Eduksi luetaan:
-Ymmärrys tietotekniikasta ja alan lainalaisuuksista opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään ke 27.2.2019 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-recruitment-manager-it-2-pos.... Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa ja ilmoitathan samalla arvion siitä, milloin pystyisit aloittamaan uudessa tehtävässä.

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:
ke 13.2. - ke 27.2. hakuaika tehtävään
to 28.5. - ma 4.3. ensimmäisen kierroksen haastattelu aTalentin toimistolla osoitteessa Salomonkatu 17B, 00100 Helsinki
ti 5.3. - pe 8.3. toisen kierroksen haastattelu + case-tehtävä
ma 11.3. - pe 15.3. soveltuvuusarvioinnit (online) ja näiden läpikäynti sekä kahvittelut tiimin kanssa
pe 15.3. lopulliset valinnat

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Team Lead, Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

aTalentiin voit tutustua tarkemmin mm. täällä https://atalent.fi/toihin-atalentille/, minkä lisäksi kannattaa tsekata esim. nämä blogitekstit: https://atalent.fi/blog/kuukauden-atalentti-niklas-huotari-y-sukupolven-... ja https://atalent.fi/blog/kasvutarina-jatkuu/.
Kurkkaa myös meininkimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) tai LinkedInissä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Sidor

Prenumerera på Övriga