Skip to content Skip to navigation

Sociala området

Företag:
Studentwork/Capgemini
Arbetsbeskrivning:

Studentwork & Capgemini hakevat rekrytointikoordinaattoria.

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä työskentelemään kahdessa mielenkiintoisessa yrityksessä rekrytointien parissa.

Capgeminilla pääset tutustumaan sisäisen rekrytoinnin maailmaan. Työsi painottuu suorahakuun sekä kandidaattien screenaukseen. Toivomme sinulta perusymmärrystä IT-alan profiileista sekä halua ja intoa oppia lisää. Kontaktoit kandidaatteja reippaasti – uskallat tarttua puhelimeen ja myydä potentiaaliselle kandidaatille tarjolla olevan tehtävän. Eduksi katsomme kokemuksen LinkedIn Recruiterin käytöstä.

Studentworkilla pääset mukaan asiakasprojekteihin researcherin roolissa. Tuet vakituisia Consultant Managereitamme rekrytointiprosessien läpiviennissä. Haettavat profiilit vaihtelevat IT-alan osaajista insinööreihin sekä hallinnon puolen ammattilaisiin. Research-työn lisäksi pääset pitämään työhaastatteluita ja auttamaan nuoria osaajia löytämään seuraavan askeleen urallaan.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja – tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla! Toivomme energistä kollegaa, joka ottaa omistajuuden omista vastuualueistaan.

Aloitus tehtävässä on tammikuussa 2019. Ensimmäiset neljä kuukautta tulet työskentelemään Capgeminillä, jonka jälkeen siirryt loppukevääksi ja kesäksi Studentworkin toimistolle. Syksyllä 2019 palaat kolmeksi kuukaudeksi Capgeminille auttamaan syksyn rekrytoinneissa, ja vuoden vaihteen teet taas Studentworkilla. Tämän vuoden rupeaman jälkeen voit jo sanoa hallitsevasi rekrytoinnin maailman erittäin monipuolisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Hieman kokemusta rekrytoinnista sekä intoa kehittyä alan ammattilaiseksi
- IT-alan perustermien hallintaa ja halua syventää osaamista erityisesti IT-alalla
- Itsenäistä ja proaktiivista työotetta
- Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Tehtävä on 12 kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta. Capgeminin toimisto sijaitsee Espoon Keilarannassa ja Studentworkin Kampissa. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com, 0505732425).

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=78927

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Jobbtitel:
Företag:
Suunto Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko mahdollisesti juuri valmistumassa tai valmistunut ja etsit työpaikkaa, jossa pääset kasvamaan projektinhallinnan parissa? Etsimme sinua, joka lähtee rohkeasti ja tarkasti avustamaan markkinointia erilaisissa projekteissa. Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja persoonaa. Lue lisää, ja hae heti - aloitamme haastattelut heti potentiaalisten henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista projektiassistenttia Vantaalle!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina Suunto Oy:llä.

Työtehtävä

Aloitat työsi markkinointimateriaalien parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. Suunnon uutiskirjeiden tekeminen eri maihin, erilaista materiaalien päivitystä, tuotteiden luomista järjestelmiin, sähköpostikyselyihin vastaaminen ja tapahtumissa ja messuilla tukeminen ja avustaminen. Tuet markkinointia, mutta tässä tehtävässä menestyminen vaatii enemmänkin projektikoordinointikykyä.

Olet myös osa Product Information Management -projektia, jossa itse operatiivinen työ alkaa keväällä. Tässä projektissa syötät Suunnon tuotteiden tietoja järjestelmiin ja teet sen kautta yhteistyötä eri osastojen kanssa. Tämä projekti vaatii erityisesti tarkkuutta.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat oppia erilaisista tiimeistä dynaamisessa ja nopeatempoisessa organisaatiossa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää osa työajastasi itsesi kehitykseen. Suunnolla on välitön ilmapiiri ja voit tulla töihin vaikka koirasi kanssa, jos haluat!

Etsimämme henkilö on

Tässä tehtävässä menestyminen vaatii ennen kaikkea oikeaa persoonaa ja asennetta. Etsimme sinua, joka astut ovesta sisään hymyssä suin ja luot ympärillesi lämpimän ilmapiirin. Tartut omatoimisesti tehtäviin ja viet ne itsenäisesti eteenpäin, vaikka saattaisikin tulla ongelmia vastaan. Näet kokonaiskuvan ja sinulla on yrittäjähenkinen asenne. On erittäin tärkeää, että olet se henkilö, joka vie aina projektit päätökseen ja teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Et kuitenkaan jää jumittamaan, vaan pystyt etenemään nopeasti vähällä tiedolla ja pystyt huolehtimaan monista asioista samanaikaisesti. Olet yhteyksissä eri tahoihin ja ymmärrät, miten tärkeää palveluhenkisyys on. Lisäksi puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. 

Eduksi katsomme, jos olet koordinoinut projekteja aikaisemmin ja osaat pitää langat käsissäsi. Jos olet ollut erilaisten järjestelmien parissa ja/tai työskennellyt cross-functional-tiimeissä, kerro siitä meille!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5 h/vko

Kesto: 6 kk

Paikka: Tammiston kauppatie 7A, 01510 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Lisätietoa hakuprosessista

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Suunto sai alkunsa vuonna 1936, kun suomalainen suunnistaja ja insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä ja yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorita syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa.

Suunnon pääkonttori ja tuotantolaitos ovat Vantaalla. Yrityksellä on yli 400 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja Suunto-tuotteita myydään yli sadassa maassa. Yhtiö on Amer Sports Corporationin tytäryhtiö, kuten sisaryhtiönsä Salomon, Arc'teryx, Atomic, Wilson, Precor ja Mavic.

 

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Edda van der Ende tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15018017

Företag:
Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM
Arbetsbeskrivning:

Palkallinen kesätyö USA:ssa 2019

Hei, sinä 21-26 -vuotias ammattikorkeakoulu-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija! Haaveiletko kesätyöstä Yhdysvalloissa?

Vuodesta 1997 järjestetyn Work & Travel-ohjelman kautta on lähtenyt Yhdysvaltoihin kesätöihin jo yli 1000 suomalaisnuorta. Kauttamme järjestyy palkallinen kesätyöpaikka ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin 50 suomalaiselle korkeakouluopiskelijalle.

Voit tehdä Yhdysvalloissa noin 3 kuukautta töitä ja halutessasi matkustella töiden päätettyä kuukauden ajan. SAM järjestää työpaikat ja viisumiasiat, amerikkalainen työnantaja/viisumisponsori majoituksen. Työpaikat ovat asiakaspalvelutehtäviä Wisconsin Dellsissä (WI) ja Ocean Cityssä (MD). Viisumi tulee kansainvälisen Work & Travel -ohjelman kautta viisumisponsori ASSE International, Inc./ASPIRE Worldwide, LLC.tukemana.

Kesän 2019 työpaikkojen hakuaika päättyy 31.1.2019. Lisätietoja: http://samsuomi.fi/kesatyo-yhdysvalloissa/  ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen@samsuomi.fi

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Etsimme nyt vuoden kestävään sijaisuuteen henkilöstö- ja palkkahallinnon osaajaa Bestsellerille Espooseen! Päätehtävinäsi on toimia asiantuntijana ja tukena palkkoihin, työsuhteen elinkaareen sekä työehtosopimukseen liittyvissä asioissa ja tulkinnoissa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään nuorekkaaseen porukkaan tunnettujen brändien pariin, kuten Vero Moda, Vila ja Only. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista henkilöstö- ja palkkahallinnon osaajaa!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Bestseller Wholesale Finland Oy:hyn. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä pääset toimimaan monipuolisessa asiantuntijaroolissa palkkoihin, työsuhteen elinkaareen ja työehtosopimukseen liittyvissä asioissa sekä työsuojelupäällikkönä! Tehtävässä toimit myös palkkahallinnon ohjelman Personec W:n pääkäyttäjänä, joten tämän osaamisen koemme eduksi. Tehtäviisi kuuluu myös matkalaskujen tarkistusta sekä neuvontaa, työajanseurannan ja rekrytointiohjelman ylläpitäjänä toimimista sekä rekrytoinnissa avustamista. Tämän lisäksi myös työntekijätietojen ylläpito ja työsuhteiden päivittäminen SAPissa kuuluu työnkuvaasi.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on reipas tekijä, joka kokee henkilöstön tukemisen ja hyvinvointiin liittyvät asiat tärkeäksi. Voit olla etsimämme henkilö, jos omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. kaupallinen) sekä aiempaa työkokemusta HR:n parista ja osaamista työsuhdeasioista. Asiantuntemus kaupan alan työehtosopimuksesta ja palkanlaskennasta ovat avaimet tehtävässä menestymiseen. Työnkuvaan kuuluu lisäksi eri ohjelmistojen käyttäminen, joten kokemus palkanlaskentaohjelmista, Personec W:stä ja SAP:ista katsotaan suureksi eduksi. Työssä vaaditaan suomen lisäksi sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Koska toimenkuvaasi kuuluu myös työsuojelupäällikkönä toiminen, eduksi katsomme myös osaamisen työsuojelusta.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutus
 • Aikaisempaa kokemusta HR-tehtävistä ja hyvää osaamista työsuhdeasioista sekä palkanlaskennasta
 • Reipas asenne sekä motivaatio oppia uutta ja kehittyä roolissaan
 • Hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky oppia uusia ohjelmia
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä, viimeistään vuoden 2019 alussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.11.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Bestseller on kansainvälisesti toimiva perheyritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu yli 20 brändiä naisille, miehille, teini-ikäisille ja lapsille, kuten Jack & Jones, Name it, Pieces, Selected, Vero Moda, Only ja Vila. Bestseller Wholesale Finland Oy on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Espoo. Vuonna 2017 Bestseller Wholesale Finland Oy työllisti 64 henkilöä ja sen liikevaihto oli 62,7 milj. euroa.

 

Linkki ilmoitukseen: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/hr-and-payroll-responsibl...

Företag:
Barona Katowice
Arbetsbeskrivning:

Planerar du en internationell start på din karriär? Eller vill du utöka din utlandserfarenhet? Vill du få mer utmaningar i arbetet eller mervärde för ditt CV? Få ett lyft i karriären utomlands - kom och jobba med vårt IT-support team i Katowice i Polen!

Nu söker vi en Service Desk Agent till vårt Service center i Katowice, Polen. På kontaktcentret i hjärtat av Europa är du välkomnad av ett glatt team, och dina kommande arbetsuppgifter kommer att vara IT- stöduppgifter via telefon och chatt, e-post eller via andra digitala kanaler.

Eftersom du i ditt kommande arbete i huvudsak arbetar på svenska är goda muntliga och skriftliga färdigheter i svenska ett krav. Eftersom du i ditt nya arbete bor och verkar utomlands, är goda kunskaper i engelska en merit. Arbetet utförs i skiften: morgon, kväll eller natt.

För vem?

Du kan vara nyexaminerad, eller en expert som letar efter nytt jobb och som drömmer om nya utmaningar. Vare sig om du är självlärd inom IT-området eller utbildad så söker vi dig. Du behöver inte nödvändigtvis vara ett färdigt proffs, du lär dig via arbetet och vi stöttar dig från början.

Det är lätt att åka till Katowice! Vi hjälper dig med de praktiska arrangemangen och du kan åka iväg enkelt. Du välkomnas av ett sammansvetsat team som håller ihop både på jobbet och på fritiden.

Sök nu!

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum tveka inte att skicka oss din ansökan!

Det viktigaste är att du är kundorienterad, gillar problemlösning och trivs i IT-branschen.

Vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du har gedigen erfarenhet av IT uppgifter, har arbetat med internationella uppgifter, är ung men begåvad, eller om du vill åka utomlands för första gången!

Varför Katowice?

Livet i Katowice är mer än endast arbete. Stadens mångsidiga möjligheter till varierande fritidssysselsättningar erbjuder dig upplevelser och nya bekanta. Din lön garanterar dig även en bra levnadsstandard och det är enkelt och förmånligt att resa inom Polen och via Krakow till Europa.

Våra nuvarande arbetare anser att det bästa med Katowice är:

Livskvaliteten

Arbetsgemenskapen

Läget - staden och människorna

Företag:
Posti
Arbetsbeskrivning:

 

Posti Kotipalvelut Oy erbjuder bland annat professionella tjänster inom personlig assistans och hemvård. Inom dessa tjänster arbetar för närvarande över 500 personer. Vi är verksamma på flera olika områden och vi utvidgar vår verksamhet hela tiden. Vi utvecklar nya hemtjänster genom att utnyttja Postis riksomfattande utdelningsnätverk, som varje vardag når 2,8 miljoner hushåll. Vi vill garantera våra kunder ett självständigt, tryggt och meningsfullt liv genom att erbjuda alla tjänster som underlättar vardagen. Kom med i vårt växande team – vi skapar tillsammans en bättre vardag för våra kunder!

Vi söker till vårt växande team i Helsingfors

 närvårdare till heltids- och korttidsuppgifter inom hemvård.

Du är den person vi söker om du har ett raskt arbetsgrepp, kommunicerar flytande på finska och svenska och uppvisar professionalism och en positiv attityd i ditt dagliga arbete. Vi förväntar oss att du är en bra lagspelare och vill arbeta i förstakedjan.
 

Dessutom förväntar vi oss

 • åtminstone grundläggande yrkesutbildning inom vård,
 • goda kommunikationsfärdigheter, tillförlitlighet och flexibilitet
 • en positiv inställning till vårdarbetet
 • att du har erfarenhet av att arbeta hemma hos kunden
 • körkort. Egen bil är ett plus, kilometerersättning betalas
 • LOVe (Lop) giltig utbildning inom läkemedelsbehandling. Vi ordnar utbildningen vid behov.

Arbetet börjar enligt avtal.

Frågor angående uppgifterna kan skickas till paivi.savolainen@posti.com

Fyll i ansökan senast 30.11. via länken nedan www.posti.fi/kotipalvelut

Posti är Finlands ledande tjänsteleverantör inom post- och logistikbranschen. Vår kärnverksamhet omfattar posttjänster, paket, frakt och logistiktjänster. Vi har landets mest omfattande tjänstenätverk och besöker omkring tre miljoner hushåll och företag under vardagar. Vi ser till att vardagen förlöper smidigt i elva länder. Vår omsättning år 2017 var 1 647 miljoner euro och vår personalmängd är cirka 20 000. www.posti.com

 

Jobbtitel:
Företag:
JAG Assistans Ab
Arbetsbeskrivning:

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL MAN I SIBBO, NICKBY - ca 30h/mån

Hej! Jag är en trevlig 28-årig man och söker en snäll och pålitlig svensktalande personlig assistent för att stöda mig i mina fritidsaktiviteter. Jag gillar bl.a. att gå på kaffe och besöka biblioteket. Jag önskar att du är en lugn person med gott tålamod. Vi skulle träffas ca 30h/månad, främst vardagseftermiddagar och ibland veckoslut.

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab, en icke vinstdrivande serviceproducent, som anordnar personlig assistans för personer med funktionshinder. JAGs mål är att personer med funktionshinder skall kunna leva som andra i samhället.

För tilläggsinformation kontakta personalchef Isabella Roitto, 045 6419907. Skicka din ansökan och CV till rekry@jagassistans.fi med rubriken "4321" Ansökningarna behandlas löpande och platsen fylls så fort en lämplig assistent hittas.

Jobbtitel:
Företag:
JAG Assistans Ab
Arbetsbeskrivning:

VI SÖKER EN SAMVETSGRANN OCH INITIATIVRIK PERSONLIG ASSISTENT TILL UNG MAN I HELSINGFORS - deltid

Jag är en aktiv 19årig ung man med autism som söker en samvetsgrann, snäll och initiativrik personlig assistent till mitt hem i centrala Helsingfors. Jag uppskattar flexibilitet och önskar att du är en bra människoläsare. Jag är fysiskt i gott skick och älskar att röra på mig i mån av möjlighet. Jag kommunicerar mest med hjälp av bilder. Ditt stöd skulle jag behöva främst eftermiddagar/kvällar, ungefär 40 h/månad.

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab,en icke vinstdrivandeserviceproducent, som anordnar personlig assistans för personer med funktionshinder. JAGs mål är att personer medfunktionshinder skall kunna leva som andra i samhället.

Tilläggsinformation fås av personalchef Isabella Roitto, 0456419907. Sänd din ansökan och CV med rubriken "1889" till e-postadressen rekry@jagassistans.fi. Ansökningarna behandlas löpande och platsen fylls så fort en lämplig assistent hittas.

Företag:
Disabled person
Arbetsbeskrivning:

We are looking for a personal assistant to work with a disable woman in wheelchair living in Malmi, Helsinki. The job is 20 hours/week and it is payed by the City of Helsinki. The wage is 10,35 €/hour, plus extras if worked during evenings or weekends.
The assistant duties are assisting the person with her hobbies, shopping trips and household chores. The timetable is a lot flexible and can basically be optimized to not interfere with a student's academic activities. I have been working in this position for 4 years now, but I'm gonna leave Finland next month, and I'm trying to help my employer to find a new assistant before I leave.
For non-native Finnish speakers, fluency in English language is a must. Basic communication skills in Finnish are necessary, while fluency, altough not required, will be considered a plus.
If interested in the job, please send me your CV via e-mail at sammarts@arcada.fi. You can also contact me by phone through my number +358 449249883 if you wish to get more infos about this job.
The job can start as soon as you will be available.

Jobbtitel:
Företag:
JAG Assistans Ab
Arbetsbeskrivning:

VECKOSLUTSARBETE ERBJUDS!
Sökes personlig assistent till kvinna i Esbo, Olars (1-2 platser, 8h/dag)

Hej! Jag är en kvinna (50+) som söker en långvarig personlig assistent i form av en vänlig, mogen person med mycket humor. Du bör tala god svenska. Till dina arbetsuppgifter hör att stöda mig i min vardag, och datorkunskap ses som ett plus. Observera att pälsdjur kan förekomma hemma hos mig. Arbetstiden är 8h/dag lö och sö, förlagd ca kl. 12-20 eller enligt överenskommelse.

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab, en icke vinstdrivande serviceproducent, som anordnar personlig assistans för personer med funktionshinder. JAGs mål är att personer med funktionshinder skall kunna leva som andra i samhället.

Tilläggsinformation fås av personalchef Isabella Roitto, 0456419907. Skicka din ansökan och CV till e-postadressen rekry@jagassistans.fi. Sätt som rubrik "2020 vslut". Nämn även om du är intresserad av att arbeta varje veckoslut eller vartannat veckoslut. Platsen fylls så fort en lämplig assistent hittas.

Sidor

Prenumerera på Sociala området