Skip to content Skip to navigation

Teknik

Företag:
Studentwork/CGI
Arbetsbeskrivning:

CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. Toimintamme tukee asetettujen tavoitteiden saavuttamista, työyhteisön avointa vuorovaikutusta sekä henkilöstön kehittämistä ja hyvinvointia. Olemme aidosti globaali yritys, jolla on toimintaa 40 maassa. Monipuolisilla koulutusohjelmilla sekä henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman avulla osaamista voidaan rakentaa askel askeleelta kohti tiettyä tavoitetta.

Asiakkaamme CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta sekä kasvua asiakkaidensa kanssa, ja hakee tämän tueksi Junior Java Developeria. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään valtionhallinnon laajojen tietojärjestelmien jatkokehityksen parissa. Työssä pääset ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja kirjoittamaan uutta koodia. Työ sisältää monipuolisia tehtäviä erittäin merkityksellisessä ympäristössä, sillä valtionhallinnon kehitettävät järjestelmät ovat yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-Soveltuvaa tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (esimerkiksi IT-alalta)
-Perusosaamista ohjelmoinnista Javalla, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
-Perusosaamista SQL-tietokannoista, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
-Perusosaamista moderneista web-teknologioista, esim. AngularJS, vähintään työharjoittelun/kesätyön tai harrastuneisuuden kautta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen. Ensisijaisen tärkeää on, että olet aidosti sekä kehittämis- että kehittymishaluinen yksilö – sinulla on intoa päästä vaikuttamaan ympäristöösi sekä syventämään ammattitaitoasi. Lisäksi toivomme, että nautit ongelmanratkaisusta sekä työskentelystä tiimissä ja asiakasrajapinnassa.

Tehtävä on kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta CGI:llä. Työpaikka sijaitsee Turussa. Paikkoja on auki useammallekin osaajalle, ja aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso e. marjukka.laakso@studentwork.com.

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=69500

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko työtä pelkäämätön ja sanavalmis opiskelija, joka etsii osa-aikaisia töitä opintojen ohelle? Etsimme nyt asiakkaallemme Atlas Copco Kompressorit Oy:lle työntekijää myynnin tukeen. Jos haluat saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä ja olet valmis heittäytymään uusien haasteiden pariin, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Lue lisää, ja hae heti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Myynnin tuen henkilöä Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Atlas Copco Kompressorit Oy:lla.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä toimit myynnin tuen roolissa ja tehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin tukitehtävät. Pääasiassa työtehtäväsi keskittyvät olemassa olevien ja potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointiin puhelimitse. Tiedustelen asiakkaiden kiinnostusta ja sovit heille asiakastapaamisia myyjien kanssa. Työ on osa-aikainen, 5-20 h/viikko, ja tarkempi tuntimäärä määräytyy myöhemmässä vaiheessa valitun henkilön toiveiden mukaan.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nuorelle osaajalle kehittää osaamistaan osaavassa, kansainvälisessä yrityksessä. Olemme työllistäneet Atlas Copcolle useampia konsultteja, jotka ovat viihtyneet töissään hyvin. Pääset näyttämään kyvykkyytesi ja mahdollisesti myöhemmin myös jatkamaan yrityksessä haastavimmissa tehtävissä.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on kaupallisen tai teknillisen alan opiskelija, mutta emme kuitenkaan tee valintoja pelkästään opintotaustan perusteella. Sinulla on jo jotain aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi asiakaspalvelusta tai myynnistä ja olet kiinnostunut kehittymään asiakastyössä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on innokas asenne työntekoon sekä kyky työskennellä itsenäisesti. Omaat asiakaslähtöisen työskentelytavan ja sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan toiveita. Työssä pääset soittamaan myös kylmäsoittoja, joten et pelkää tarttua puhelimeen ja nautit eri ihmisten kanssa kommunikoinnista.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi kesätöistä
 • Oma-aloitteinen ja ahkera työskentelytyyli
 • Hyvät kommunikointitaidot
 • Hyvä suomenkielen taito
 • Reipas can do-asenne

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä puhelimitse.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aikainen 5-20 tuntia/viikko, tarkempi tuntimäärä määritetään henkilön toiveiden mukaan

Kesto: 31.5.2019 asti

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Suomessa toimii kolme Atlas Copco –yhtiötä, jotka vastaavat kompressoreiden, generaattoreiden, louhinta- ja rakennustekniikkakaluston, teollisuustyökalujen ja kokoonpanojärjestelmien myynnistä ja huollosta.

Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n tuotevalikoimaan kuuluvat öljyvapaat ja öljyvoidellut kiinteät kompressorit, kaasu- ja prosessikompressorit, typpigeneraattorit, puhaltimet, kuivaimet, suodattimet, paineilmalaitteet, ohjaus- ja valvontalaitteet sekä kattavat huoltopalvelut.

Företag:
Lehtovuori Oy
Arbetsbeskrivning:

MYYNTIKOORDINAATTORI / SÄLJKOORDINATOR SUOMEN JA RUOTSIN MARKKINOILLE

 

TULE MUKAAN RAKENTAMAAN KANSAINVÄLISEN KASVUYRITYKSEN KASVUTARINAA!

Haemme ammattitaitoiseen ja energiseen joukkueeseemme myyntikoordinaattoria rakentamaan kasvuamme aktiivisella ja positiivisella otteellaan. Toimit sekä Ruotsin, että Suomen myyntiorganisaatioiden tukena, joten sekä suomen, että ruotsin kielen vahva hallinta on ehdoton vaatimus. Etsimme loppuvaiheen opiskelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden opinnäytetyön tai harjoittelun tekemiseen, jos valittu hakija sellaista toivoo. Työsuhteen alkuvaiheessa on mahdollista aloittaa osa-aikaisena jos opinnot sitä vaativat.

Myyntikoordinaattorina tulet toimimaan keskeisenä linkkinä myynnin, asiakkaiden ja tuotannon välissä. Hoidat aktiivisesti päivittäistä asiakaspalvelua ja myyntityötä puhelimitse, käsittelet myyntitilauksia ja lasket asiakkaille tarjouksia sekä osallistut kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtävään kuuluu myös nettisivujen päivittäminen (ei vaadi koodaustaitoja) ja myynti- sekä markkinointimateriaalien tuottaminen myynnin tueksi. Toimipisteesi sijaitsee joko pääkonttorillamme Ylöjärvellä tai toimistollamme Vantaan Tikkurilassa. Pääkonttorimme sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi:

 • myyntihenkistä asennetta, ja kokemusta myynnistä/asiakaspalvelusta B2B tai B2C asiakkaille
 • valmiutta pääosin puhelimitse tapahtuvaan myynti- ja asiakaspalvelutyöhön
 • kyky tuottaa materiaaleja sekä kampanjoita myynnin tueksi
 • kykyä hallita kokonaisuuksia ja itsenäisesti laskea ja hinnoitella tarjouksia
 • kykyä itsenäiseen työhön sekä hyvää järjestely- ja paineensietokykyä
 • hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä oppia uusia järjestelmiä
 • vahvaa suomen sekä ruotsin kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
 • halua oppia uutta ja kehittyä tehtävän mukana

Tarjoamme tehtäviin valittaville:

 • mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa kasvuyrityksen mukana
 • mielenkiintoisen ja vaihtelevan myyntityön kansainvälisessä kasvuyrityksessä
 • kattavan perehdytyksen tehtävässä menestymiseen vaadittaviin asioihin ja joukkueemme tuen
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä myyntikanavia ja myyntiprosessia uudelle tasolle
 • mahdollisuuden kehittyä elinympäristön kalustamisen ammattilaiseksi

Lehtovuori Oy on kotimainen yritys, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja elinympäristön kalustamiseen. Yritys on perustettu vuonna 1945, mistä asti Lehtovuori on ollut lujasti läsnä suomalaisen elinympäristön rakentamisessa. Lehtovuori on kasvuyhtiö, jolla on vientiä 39 maahan ja meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.  Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa liikevaihto seuraavan 3 vuoden aikana ja nousta Euroopan johtavien toimijoiden joukkoon älykkäissä jätteenkeräys ja kierrätysratkaisuissa.

Tuotevalikoimamme koostuu mm. Jätteenkeräys- ja kierrätysratkaisuista, katu- ja puistokalusteista, leikkipuisto- ja liikuntavälineistä sekä ympäristötuotteista. Olemme panostaneet myös teollisen internetin hyödyntämiseen tuotteissamme ja toimme vuoden 2018 alussa markkinoille aurinkoenergiaa ja sensoriteknologiaa hyödyntävän puristavan roska-astian. Citysolariksi nimetty tuote on herättänyt merkittävää kansainvälistä huomiota ja tukee kasvuamme kohti tavoitetta olla yksi euroopan johtavista toimijoista älykkäissä jätteenkeräysratkaisuissa. Jatkamme innovatiivisia tuotekehityspanoksia pysyäksemme toimialan edelläkävijänä myös tulevaisuudessa.

Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit ja kunnat, rakennuttajat ja rakennusliikkeet, liikekiinteistöt sekä kiinteistö- ja taloyhtiöt. 

Tietoa yrityksestä: www.lehtovuori.fi

Citysolarin esittelyvideo: Citysolar-video

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.12.2018 mennessä osoitteeseen: eero.ojanen@lehtovuori.fi

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eero Ojanen puh. 050 466 3610, perjantaina 14.12, maanantaina 18.12 ja perjantaina 20.12 tai myyntijohtajamme Toni Timonen puh. 050 340 5542 27.12 ja 28.12.

Företag:
Studentwork/Capgemini
Arbetsbeskrivning:

Studentwork & Capgemini hakevat rekrytointikoordinaattoria.

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä työskentelemään kahdessa mielenkiintoisessa yrityksessä rekrytointien parissa.

Capgeminilla pääset tutustumaan sisäisen rekrytoinnin maailmaan. Työsi painottuu suorahakuun sekä kandidaattien screenaukseen. Toivomme sinulta perusymmärrystä IT-alan profiileista sekä halua ja intoa oppia lisää. Kontaktoit kandidaatteja reippaasti – uskallat tarttua puhelimeen ja myydä potentiaaliselle kandidaatille tarjolla olevan tehtävän. Eduksi katsomme kokemuksen LinkedIn Recruiterin käytöstä.

Studentworkilla pääset mukaan asiakasprojekteihin researcherin roolissa. Tuet vakituisia Consultant Managereitamme rekrytointiprosessien läpiviennissä. Haettavat profiilit vaihtelevat IT-alan osaajista insinööreihin sekä hallinnon puolen ammattilaisiin. Research-työn lisäksi pääset pitämään työhaastatteluita ja auttamaan nuoria osaajia löytämään seuraavan askeleen urallaan.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja – tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla! Toivomme energistä kollegaa, joka ottaa omistajuuden omista vastuualueistaan.

Aloitus tehtävässä on tammikuussa 2019. Ensimmäiset neljä kuukautta tulet työskentelemään Capgeminillä, jonka jälkeen siirryt loppukevääksi ja kesäksi Studentworkin toimistolle. Syksyllä 2019 palaat kolmeksi kuukaudeksi Capgeminille auttamaan syksyn rekrytoinneissa, ja vuoden vaihteen teet taas Studentworkilla. Tämän vuoden rupeaman jälkeen voit jo sanoa hallitsevasi rekrytoinnin maailman erittäin monipuolisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Hieman kokemusta rekrytoinnista sekä intoa kehittyä alan ammattilaiseksi
- IT-alan perustermien hallintaa ja halua syventää osaamista erityisesti IT-alalla
- Itsenäistä ja proaktiivista työotetta
- Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Tehtävä on 12 kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta. Capgeminin toimisto sijaitsee Espoon Keilarannassa ja Studentworkin Kampissa. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com, 0505732425).

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=78927

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Roxon / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Projektipäällikkö monipuolisten projektien pariin, kokoaika, Roxon

Hei sinä projektityöskentelystä kiinnostunut insinööri! Etsimme projektipäällikköä monipuolisten projektien pariin. Tässä tehtävässä saat laaja-alaisen näkemyksen Roxonin toimialasta sekä hienon pohjan uralla etenemistä varten. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lue lisää ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Projektipäällikköä Hollolaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Roxon.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneiden valmistuksen parissa. Työtehtäviisi kuuluu projektien hallinta alusta loppuun. Pääset työskentelemään moniammatillisen tiimin kanssa, johon kuuluu niin suunnittelijoita kuin ostajia ja tuotepäälliköitä. Pidät huolta projektien aikataulusta ja kustannuksista.

Työtehtäviisi kuuluu:

-Projektien hallinta

-Matkustus Pohjoismaissa

-Asiakasrajapinnassa työskentely

Tehtävä sopii sinulle, joka nautit projektityöskentelystä ja haluat päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä. Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia vaativampiin tehtäviin. Lue lisää Roxonin projekteistä täältä: http://www.roxon.com/projects/

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on opintojensa loppusuoralla, vastavalmistunut tai jo työelämässä oleva projektitoiminnasta kiinnostunut henkilö. Olet tavoitteellinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää ruotsin ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Soveltuva teknillinen korkeakoulututkinto (konetekniikka AMK/DI, prosessi-tekniikka AMK/DI)

-Kiinnostus projektityöskentelyyn

-Tavoitteellinen työote ja hyvät vuorovaikutustaidot

-Sujuvat MS Office-taidot

-Sujuva ruotsin ja englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito

-B-ajokortti

-Matkustusvalmiutta

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta projektityöskentelyn parista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Hollola

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa kotisivuiltamme painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta: 

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/projektipaallikko-monipuo...

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Roxon on Hollolassa toimiva materiaalinkäsittelyyn, niiden komponentteihin ja huoltoon erikoistunut yritys. Hollolan lisäksi huoltoyksiköitä on Savitaipaleella, Kuopiossa, Kemissä ja Ruotsissa Gällivaarassa. Liikevaihto vuonna 2017 oli 41,5 mEUR. Henkilöstöä on noin 70 henkeä, joista Hollolassa työskentelee noin 45. Yrityksen asiakkaina toimii voimalaitoksia, kaivoksia ja laivateollisuuden toimijoita. Materiaalinkäsittelyn tulevaisuus alkaa nyt!

Företag:
Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Haluatko työskennellä myyntikumppanuuksien hoitamisen ja kehittämisen parissa nopeasti kasvavassa palveluyrityksessä? Studentwork etsii asiakkaalleen Junior Business Consultantia vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Asiakkaamme tarjoaa uusasiakashankinnan tukea B2B-myynnin tarpeisiin. Junior Business Consultantina kartoitat oman asiakasprojektisi kohderyhmän avainhenkilöt ja lähestyt heitä. Työtehtäviisi kuuluu eri toimialojen päättäjien kanssa keskustelu, tarpeiden kartoittaminen sekä myyntimahdollisuuksien rakentaminen asiakasyrityksen omalle myyntiorganisaatiolle.

Toimintamallin tarkoitus on antaa syvällistä tietoa kohderyhmästä sekä tehostaa ja kehittää asiakasyrityksen myyntiprosesseja. Samalla mahdollistetaan ajankäytön ja resurssien tehostuminen sekä myyntimahdollisuuksien realisoituminen pitkällä aikavälillä.

Junior Business Consultantin vastuulla on myyntikumppanuuden hoitaminen suunnittelusta, aikatauluttamisesta ja kehittämisestä aina raportointiin saakka.

Tehtävässä saat mahdollisuuden verkostoitua useiden toimialojen avainhenkilöihin ja tutustua eri toimialojen myyntikulttuuriin. Asiakkaallamme sinua odottavat huolellinen perehdytys tehtävään, nuorekas ja energinen tiimi sekä motivoivat ansaintamahdollisuudet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Myyntihenkistä ja päättäväistä otetta työhön
- Korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa työkokemusta
- Uteliaisuutta sekä kykyä omaksua ja hallita suuriakin asiakokonaisuuksia
- Suunnittelu- ja organisointitaitoja
- Erinomaista taitoa ilmaista itseään sekä suullisesti että kirjallisesti

Haethan pikaisesti, sillä aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, alkuvuodesta 2019. Toivomme sinun etsivän pitkäaikaista työsuhdetta, ja että haluat edetä ja kehittyä kanssamme. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).

Hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=76367
Hakuaika päättyy 31.12.2018.

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Rejlers Finland Oy / Studentwork Oy
Arbetsbeskrivning:

Rejlers Finland Oy tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2017 oli noin 48,6 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 600 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia. Rejlers AB työllistää yli 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.

Me Studentworkilla haemme nyt asiakasyrityksellemme Rejlers Oy:lle nuorempaa konesuunnittelijaa Hyvinkäälle 12 kuukauden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja määräaikaisuuden jälkeen sinulle on hyvät mahdollisuudet jatkolle.

Nuoremman konesuunnittelijan tehtävässä olet osa ammattitaitoista suunnitteluryhmää ja työnkuvaasi kuuluvat konesuunnittelutehtävät teollisuudelle. Merkittävä painotus tehtävässä on osallistuminen asiakaskontaktien ylläpitoon ja toimimiseen yrityksen myyntiryhmän rinnalla. Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella, joten voit olla nuori, vastavalmistunut nouseva alan tähti. Pääasia on, että sinulla on aito innostus omaa alaasi ja suunnittelutyötä kohtaan, ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä alansa parasta toimijaa.

Toivomme sinulta:

Soveltuvaa koulutustaustaa
Aitoa innostusta teknologiaa kohtaan ja halua oppia uutta kehittyä raudanlujaksi ammattilaiseksi
Mallinnusohjelmien perustason osaamista (esim. Autocad, Solidworks, Vertex G4, NX)
Hyviä ihmissuhdetaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme kokemuksen konesuunnittelusta esimerkiksi kesätöiden osalta sekä nosto- ja siirtolaitteiden tuntemuksen.

Rejlers tarjoaa sinulle kykyjäsi vastaavia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä osana motivoitunutta suunnitteluryhmää, jolta aina tukea, kun sitä tarvitset. Tässä tehtävässä sinulla on huikeat urakehitysmahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa.

Hakuohjeet:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. 050 401 0539.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Do you know your way around circuit cards and embedded systems? We are looking for a test engineer to help our client company plan and develop testing equipment for their production line. You can be graduated from electrical, mechanics or software engineering with previous experience from maintenance and repair as well as testing.

About the role

Academic Work is looking for a test engineer for our client company in Hyvinkää.

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant for our client.

Job duties

Our client is a leading company in their field. They offers production, maintenance and development for their products and solutions. In this position you will be a part of the development team that consists of approximately 12 people. You will be working with a person specialized in circuit cards. You will plan circuit card testing equipment for a production line. This equipment is combination of electrical, mechanics and software.

This job offers a great opportunity for a newly graduated Young Professional to gain some good job experience working with experts of this field.

We are looking for

Our ideal candidate has finished or is currently finishing their relevant engineering studies. You have knowledge on electrical systems as well as hardware. You are able to work with embedded systems and testing. Previous work experience is seen as an advantage but it is not a requirement. You are a team player and a self-motivated worker.

Apply for this position if you have:

 • Suitable academic background in e.g. electrical- or mechanical engineering (DI/AMK)
 • Relevant hardware knowledge of circuit cards/diagrams and structures
 • Understanding of embedded systems, Labview, SQL and C/C++
 • Full professional proficiency in English, Finnish is an advantage

Previous experience from hardware testing or production line maintenance is appreciated.

Start: January 2019

Working hours: Full-time

Employment period: 12 months

Location: Hyvinkää

Salary: According to agreement

Published: 11.12.2018

In this position you will be employed by Academic Work and we take care of all the legal responsibilities of an employer such as salary payments, insurances and health care. It is important for us that you feel well and perform in your job. Your consultant manager will be in regular contact with you during the assignment and guides you on your career. Academic Work is an authorized staffing and recruitment agency and our employees are extremely satisfied, something that we are very proud of. We are here to help you succeed!

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel02@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are ongoing screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, who’s role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

Client information

Our Hyvinkää based client is one of the leading companies in their industry. They offer whole solutions from production and shipping to maintenance and modernization services.

 

Företag:
RKM Group Oy / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Me Studentworkillä etsimme asiakkaallemme RKM Group Oy:lle kehityshaluista ja projektijohtamisesta innostunutta työnjohtajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Tehtävässä pääset työskentelemään tutkimus-ja korjaustöiden monipuolisissa projektijohtamisen tehtävissä. Huolehdit projektien suunnittelusta, aikatauluttamisesta, kustannustehokkaasta läpiviennistä sekä raportoinnista. Lisäksi pääset kehittämään esimiestaitojasi ja toimimaan projektien vastuuhenkilönä myös omalle projektihenkilöstöllesi. Työssäsi tulet myös huolehtimaan projektiviestinnästä asiakkaille ja muille sidosryhmille.

Olet ”match” tehtävään, mikäli koet projektien johtamisen intohimoksesi ja haluat johtaa joukkuettasi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla yhteisten tavoitteiden hyväksi. Haluat haastaa itseäsi, ottaa vastuuta projektien etenemisestä ja kokonaisuuden sujuvuudesta. Hahmotat ihmisten kohtaamisen tärkeyden ja laadukas asiakaspalvelu- sekä asiakaskokemus ovat aina sinulle tavoittelemisen arvoisia. Lisäksi sinulta löytyy suurta paloa asiantuntijuutesi sekä ammatillisen osaamisesi kehittämiseen. Sinulla ei tarvitse olla monen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, vaan meille on tärkeintä oikeanlainen asenne tekemiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projektien ja työnjohdon tehtäviin yhdessä osaavien tutkimus, vahinkosaneeraus ja rakennusalan asiantuntijoiden kanssa. RKM Group Oy on yksi alansa johtavia yrityksiä tarjoten vakaan toimintaympäristön ja turvallisen työpaikan ilman rakennusalan sesonkivaihteluita. RKM Groupilla ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet päästä kehittymään työurallasi!

Toivomme sinulta löytyvän

Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja valmius esimiestyöskentelyyn
Hyvät organisointitaidot sekä kyky hallita kokonaisuuksia
Sujuvat tietotekniset taidot
Soveltuva rakennustekninen koulutustausta, ymmärrys rakennusalasta tai projektien johtamisesta katsotaan eduksi

Etsimme henkilöä, joka tulisi kasvamaan asiakasyrityksemme pitkäaikaiseksi tulevaisuuden tekijäksi. Työsuhde alkaa 9 kuukauden kokoaikaisella ja määräaikaisella työsuhteella Studentworkin kautta, jonka jälkeen tavoitteena on sisäistyä asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi. Työtä tehdään joustavasti toimistotyöaikoina projekteista riippuen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Kuntien Tiera Oy
Arbetsbeskrivning:

Me Kuntien Tieralla haemme kaksikielistä (ruotsi, suomi) IT-asiantuntijaa Länsi-Uudenmaan toimipisteiden alueelle (Inkoo, Karkkila, Vihti) lähitukitiimiin. Keskeisin työtehtäväsi on toimia alueen lähitukitiimin jäsenenä tehden kokonaisvaltaisesti erilaisia lähituen tehtäviä. 

Tarjoamme sinulle osaavan tiimin tuen, monipuolisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä IT-alan osaajana. 

Edellytämme tehtävään hakevilta tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta (ammatillinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto) ja matkustusvalmiutta toimialueella. Tehtävässä on tärkeää, että tulet toimeen molemmilla kotimaisilla kielillä asiakaspalvelutilanteissa.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteista työskentelyotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, sekä tarvittavan hyvää teknistä osaamista. Osaaminen IT-päätelaitteista ja oheislaitteista, sekä Windows-käyttöjärjestelmistä ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävään. Tehtävä edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Avaintes mukaisesti.

Määräaikainen tehtävä alkaa tammikuussa ja sen kesto on 31.12.2019 saakka. 

Hakuaika 14.12.2018 saakka. Huom! Suunniteltu haastattelupäivä on 18.12.2018 (Inkoo) – haastatteluun erikseen kutsutaan soveltuvimmat hakijat.

Sidor

Prenumerera på Teknik