Skip to content Skip to navigation

Teknik

Företag:
Derigo
Arbetsbeskrivning:

Tyyppi: Määräaikainen, 3 kk (tämän jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen)
Suositusvuosikurssi: Neljäs vuosikurssi, opintojen loppuvaihe
Työaika: 37,5 h/vk
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Torikatu 3 B 18, 15110 Lahti
Haku-DL: 31.10.2018

Derigo on IT-palvelutalo, joka on erikoistunut yritysten tiedonhallinnan ja prosessien kehittämiseen. Pro3 tuoteperheemme kattaa projektityötilat, dokumenttien hallinnan, laatujohtamisen, johdon raportoinnin sekä sisäisen viestinnän tarpeet. Pro3 projektinhallintajärjestelmä mahdollistaa myös yhtenäisten toimintamallien jalkauttamisen hajautetussa organisaatiossa sekä tiedon jaon ulkopuolisille kumppaneille. Derigo on Microsoftin kultatason kumppani.

Etsimme Junior Developer -lopputyöntekijää osaksi Derigon Lahden tuotekehitystiimiä. Ensisijaisesti lopputyön aiheena on asiakaskuntaamme kohdistetun kyselyn suunnittelu ja toteuttaminen, ja tavoitteena on luoda tuloksista saatuun dataan perustuva road map. Lopputyön ohessa Junior Developer tutustuu liiketoimintaamme ja käytännön työnkuvaan, sekä kasvattaa osaamistaan ohjelmistokehityksessä. Tämä on alustava suunnitelma, mutta kuulemme mielellämme myös muita ideoita ja toteutustapoja lopputyölle.

Etsimme ensisijaisesti tietotekniikan tai vastaavan alan korkeakouluopiskelijaa, joka suorittaisi tutkintoonsa kuuluvan lopputyön Derigolla. Aiempi ohjelmointikokemus on eduksi, ja erityisesti JavaScript ja .Net -osaaminen antavat hyvän pohjan kehittymiselle. Palkallisena lopputyöntekijänä työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen kolmen kuukauden ajan. Tavoitteena on, että lopputyön teon aikana havaittava kehittymiskyky ja motivaatio mahdollistavat jatkon vakituisena työntekijänä kanssamme. Vakituisena työntekijä tehtävänkuva muotoutuu muun muassa lopputyönä syntyneen road mapin pohjalta. Näin ollen ensisijaiset tehtävät tulevat liittymään tuotekehitykseen, käyttöönottoon, Pro3-järjestelmän ylläpitoon sekä järjestelmän ohjelmointiin.

Tarjoamme sinulle:

● Merkityksellisen lopputyöpaikan, jossa pääset konkreettisesti kehittämään Derigon liiketoimintaa ja osaksi järjestelmäkehityshankkeiden koko elinkaarta
● Palkallisen lopputyöpaikan ja mahdollisuuden vakituiseen positioon työn valmistuttua
● Tekemisen vapauden osana pientä, mutta asiantuntevaa tiimiä
● Kattavan työterveyshuollon, hyvät työtilat ja työvälineet
● Mahdollisuuden päästä mukaan osaksi Derigon kasvua ja kansainvälistymistä

Hakijalta odotamme:

● Tietotekniikan tai vastaavan alan korkeakouluopintoja
● Ohjelmointikokemusta opintojen, töiden tai omien projektien parista
● Kiinnostusta IT-alaa kohtaan ja halua työskennellä kanssamme pitkällä tähtäimellä
● Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
● Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

● Ohjelmointiosaamisen JavaScript ja/tai .Net -teknologioita hyödyntäen
● Microsoft -tuoteperheen tuntemuksen

Mikäli kiinnostuit Junior Developer -lopputyöpaikasta Derigolla, lähetä CV:si, opintosuoritteesi ja hakemuskirjeesi viimeistään 31.10.2018 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/derigo-junior-developer-lopputyontekija-10-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Käy tutustumassa Derigoon osoitteessa https://www.derigo.fi. Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Företag:
Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Oletko meidän uusi Presales Coordinatorimme myynnin tekemistä ja onnistumista mahdollistavassa Presales -funktiossamme?

 

Studentwork koostuu kunnianhimoisista tekijöistä, joita yhdistää tahto ja kyky luoda parempaa työelämää tukemalla nuoria osaajia alkuun omalla urallaan. Meillä kaikilla on intohimoa ja halua saavuttaa tuloksia. Vahvistamme myynnin funktiomme Presales-tiimiä, ja etsimme nyt kahta PRESALES COORDINATORIA laadullistamaan myynnin tekemistämme ja mahdollistamaan onnistumisia niin meidän kuin lopulta asiakkaidemmekin näkökulmasta.  

 

Presales koordinaattorien työ on strategisesti todella merkityksellisessä asemassa ja kasvutavoitteidemme ytimessä mahdollistamassa uusia asiakaskohtaamisia ja kohdennetumpaa palvelua asiakkaillemme. Heidän tärkein tehtävänsä on tuottaa prospekteja sekä lämmitettyjä liidejä myyntiorganisaatioomme. He ovat monessa tapauksessa ensimmäinen kontaktimme asiakkaillemme. Työllä on merkitystä etenkin Account Managereidemme työssä onnistumisen, mutta myös koko myyntijoukkueen menestyksen mahdollistamisen näkökulmasta. Tehtävä sopii hieman kokemusta omaavalle osaajalle, joka haluaa tehdä myyntiä monikanavaisesti myyntifunnelin alkupäässä tai uran alkutaipaleella olevalle myynnin tai markkinoinnin tulevalle ammattilaiselle, jolla on paloa henkilöstöpalvelualaa kohtaan. Koska haluamme olla parhaita siinä, mitä teemme, roolissa korostuu laadukkaan asiakaspalvelun tarjoaminen jokaiselle sidosryhmällemme. Outbound-tiimi tekee hyvin tiivistä yhteistyötä myös markkinointitiimin kanssa.

 

Presales Coordinator

 • Tuottaa laadukkaita prospekteja erilaisia työkalujamme hyödyntäen (mm. Vainu, LinkedIn)
 • Toimii keskustelun avaajana uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa markkinointiautomaation avulla
 • Suunnittelee prospektiviestinnän ja toteuttaa niitä työkalujamme hyödyntäen
 • Vastaa siitä, että olemme aktiivisesti asiakkaidemme mielessä

 

Hakemallamme Presales Coordinatorilla on..

 • halua ja sinnikkyyttä oppia markkinoinnillisen myynnin saloja
 • erinomaiset viestintätaidot, luovuutta lähestyä potentiaalisia asiakkaitamme sekä taitoa tulkita numeroita
 • erinomainen asiakaspalveluasenne, tiimityöskentelytaitoja ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa
 • kärsivällisyyttä sekä rutiiniensietokykyä
 • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • intohimoa työskennellä yrityksessä, jossa yhtenä strategisena kilpailuetuna on yrityskulttuuri ja arvot
  • ALWAYS DELIVER: Haluat saattaa projektit, tehtävät ja toimeksiannot päätökseen. Myyntihenkisyys näkyy kaikessa tekemisessäsi.
  • BE CREATIVE: Omaksut nopeasti uusia asioita ja tartut innolla tuumasta toimeen. Uskallat ajatella laatikon ulkopuolelta, kun kyse on asiakastyöstä.
  • TAKE RESPONSIBILITY: Asenne ennen kaikkea: sinulle mikään tehtävä ei ole vähäpätöisempi kuin toinen. Olet valmis kantamaan vastuuta ja tekemään osasi yhteisten tavoitteiden eteen.
  • SHARE FUN: Levität ympärillesi hyvää fiilistä, jonka huomaavat työkaverien lisäksi myös asiakkaat, konsultit sekä työnhakijat.

 

Olemmeko match?

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on alkuun 6 kuukauden määräaikaisuus. Toivomme löytävämme tekijän, jolla olisi innokkuutta jatkaa tämän jälkeenkin mahdollisuuksien mukaan. Jos haluat saada arvokasta työkokokemusta henkilöstöpalvelualan ammattilaisten parissa ja liittyä osaksi huipputiimiämme, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme positiot heti sopivien kandien löydyttyä. 

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

 • Haku auki 17.10. – 31.10.
 • Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana
 • Haastattelut viikoilla 44-45
 • Valinnat viikolla 45-46

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistotyöaikaan Culture&Talent Manager Anri Helokangas 0442184381 tai anri.helokangas(at)studentwork.com.

 

Företag:
Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Meidän tekemistä ohjaa vahvasti ajatus ”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Se tarkoittaa sitä, että olemme Studentworkillä tavattoman ylpeitä siitä, että saamme joka päivä työllistää nuoria osaajia asiantuntijatehtäviin. Samalla autamme eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme löytämään heille huipputyyppejä tukemaan heidän kasvuansa. Haluamme itse olla myös mahdollisuus nuorille osaajille ja nyt etsimme Helsinkiin Finance-tiimiimme sinua taloushallinnon guruksi tähtäävä

FINANCE TRAINEE

Studentworkin Finance Trainee -jakso on erinomainen mahdollisuus sinulle, joka haluat saada kokemusta kokonaisvaltaisesti taloushallinnon prosesseista kasvuyrityksessä. Trainee-jakson aikana pääset ennen kaikkea oppimaan mutta myös hankkimaan monipuolista kokemusta taloushallinnon erilaisista tehtävistä ja omien kiinnostuksen kohteiden ja tilanteiden mukaan syventämään osaamistasi. Työtehtäviisi kuuluu tehtäviä mm. seuraavilta osa-alueilta:

 • palkanlaskenta ja työehtosopimusten tulkinta
 • osto- ja myyntireskontra
 • kirjanpito
 • sisäinen em. tehtäväkokonaisuuksiin liittyvä asiakaspalvelu ja konsultointi

Tärkeimmät onnistumisen avaimet työssä ovat asenne, sitkeys sekä vahva halu onnistua. Tunnet olosi kotoiseksi itsenäisesti työskennellen, mutta samanaikaisesti olet tärkeä osa erinomaista tiimiämme, meidän joukkuetta.

Toivoisimme tulevalta Finance Traineellamme olevan

 • soveltuvia opintoja esim. laskentatoimen, rahoituksen, liiketalouden tai vastaavalta alueelta
 • rakkautta numeroihin ja kiinnostusta kehittää omaa osaamistaan
 • ennakkoluulottomuutta, oma-aloitteisuutta ja rutiiniensietokykyä
 • asiakaspalvelutaitoa ja ratkaisukeskeistä maailmankatsomusta
 • halu työskennellä yrityksessä jonka arvot ovat: Always deliver, Take responsibility, Be creative sekä Share fun
   

Lupaamme sinulle
Lupaamme sinulle arvokasta työkokemusta opiskelemaltasi alalta ja mahdollisuuden päästä kokemaan kasvuyrityksen arkea oikealla tekemisen tasolla. Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat merkityksellisyyttä tekemässään työssä. Työ itsessään on jo merkityksellistä, mutta sitä ja henkilökohtaista kehittymistäsi tukeaksemme tarjoamme sinulle ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja näyttöjen myötä myös urakehityspolkuja. Haluamme tukea työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan sulavaa yhteensovittamista. Meille on tärkeää, että juhlimme saavutuksiamme sekä onnistumisiamme. Koska olemme yksi joukkue, meille on tärkeää viettää myös rennompia hetkiä kollegoidemme kanssa mm. kick-offin tai vuosikokousten merkeissä, kotimaassa ja ulkomailla.

Olemmeko match?
Työsuhde on 6 kk harjoittelujakso ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin Kampin Autotaloon. Tehtävästä maksamme Henkilöstöpalvelualan työehtosopimuksen palkan. 

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

 • Haku auki 17.10. – 28.10.
 • Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana
 • Haastattelut viikoilla 43-44
 • Valinta viikolla 44

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistotyöaikaan Studentworkin Finance Manager Olli Heinonen, p.  044 055 2857. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä myös sähköpostitse olli.heinonen(at)studentwork.com.

 

Jobbtitel:
Företag:
Johnson Controls Finland Oy
Arbetsbeskrivning:

Johnson Controls Finland Oy on erikoistunut kylmälaitosten, teollisuuden ja kiinteistöjen jäähdytysratkaisujen sekä lämpöpumpputeknologiaa hyödyntävien energian talteenottojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja kunnossapitoon. Yhtiö kuuluu Johnson Controls-konserniin, joka toimii yli 150 maassa. Emoyhtiö Johnson Controls Inc.on listattu New Yorkin pörssissä.  

Haemme Huolto-organisaatioomme Huoltoinsinööriä, jonka monipuolisiin tehtäviin kuuluu:

- asiakastarjousten ja sopimusten tekemistä, myöhemmin omaa myyntivastuuta.

- töiden suunnittelua ja resurssointia.

- hankintoihin osallistumista ja hinnoittelua.

- eri IT-järjestelmien käyttöä.

Henkilö toimii Huollon ohjauksesta vastaavassa tiimissä ja on läheisesti yhteistyössä asentajien, asiakkaiden, osto- ja laskutustoimintojen sekä toimittajien kanssa. Tehtävä on aluksi avustava, mutta tehtävään valitaan kehityskelpoinen henkilö, joka haluaa ottaa lisää vastuuta ja kasvaa tehtävän mukana.

Koulutuksesi voi olla kylmä-, energia-, kone-, automaatiotekniikan tai tuotantotalouden piiristä. Voimme tarjota mielekiintoisia ideoita lopputyöksi ja mahdollisuuden tehdä lopputyö yrityksellemme.

Tehtävä vaatii hyviä yhteistyötaitoja, oppimiskykyä ja -halua, asioiden loppuunviemistä ja peräänantamattomuutta. Henkilön tulee osata priorisoida ja kestää painetta, koska työ on ajoittain kiireistä. Työ muodostuu ajan kanssa itsenäiseksi, mutta edellyttää saumatonta vuorovaikutusta.

Olet osa ammattitaitoista Huoltotiimiämme, jolta saat hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen. Työssä on perusrutiineita, toisaalta edessä on jatkuvasti uusien asioiden oppimisen haasteet.  

Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämätöntä, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

 

Lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen: mikko.jaakkola-ext@jci.com

Huomaa, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttä, joten pidä kiirettä.

 

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko proaktiivinen ja utelias nuori ammattilainen, joka on halukas kehittymään IT Infran ylläpidon tehtävissä osana globaalia liiketoimintayksikön tuotekehitystiimiä? Oletko tietojärjestelmien ja niiden rakenteiden parissa kuin kotonasi? Etsimme nyt IT Infra Support henkilöä työskentelemään kokoaikaisesti Helsinkiin! Mikäli olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi talossa, joka tarjoaa urakehitykseesi lukemattoman määrän mahdollisuuksia, hae jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile! Saatat olla unelmiesi työpaikassa jo ensi viikolla.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista IT Infra Supportia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävässä työskentelet IT Infran ylläpitotehtävien parissa, pääasiassa Sharepointissa. Avustat kollegoitasi erilaisissa siihen liittyvissä teknisissä haasteissa osana liiketoimintayksikön tuotekehitystiimiä. Lisäksi käsittelet työssäsi dokumentteja ja syötät niitä laatujärjestelmään. Ylläpidät dokumenttipohjia sekä niihin liittyviä checklistoja ja teet tarkistuksia, että laatujärjestelmistä löytyy tarvittavat tietoja. Tehtävässä järjestät myös koulutuksia, hoidat käytännön järjestelyjä sekä avustat tiimiä juoksevissa asioissa.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • IT Infran ylläpito
 • Dokumenttien käsittely ja siirto laatujärjestelmään
 • Koulutusten järjestäminen
 • Tiimin avustaminen juoksevissa asioissa

Tehtävä sopii sinulle, joka tahdot kerryttää monipuolista IT alan työkokemusta kehittyvässä yrityksessä globaalilla toimintakentällä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä loistavat puitteet päästä näkemään millaista on globaalin teollisuuden parissa toimivan yritysjätin tuotekehitys.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva IT alan koulutustausta (esimerkiksi AMK). Ideaalihakijamme on työskennellyt alalla esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Hallitset hyvin Sharepointin sekä Confluence on sinulle tuttu ohjelmisto. Työskentelet mielelläsi rutiininomaisten tehtävien parissa sekä omaat vahvat tiimityöskentelytaidot. Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen sekä utelias uusia asioita kohtaan. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Vaikka tehtäväsi onkin itsenäinen, saat kokeneemmilta kollegoiltasi tarvittavaa tukea työhösi.

 • Soveltuva korkeakoulutausta
 • Aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä
 • Sharepoint sekä Confluence
 • Sujuva Englannin kielen taito
 • Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä itseohjautuva työote
 • Siedät hyvin rutiininomaista ja pikkutarkkaa työtä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta suuremman yrityksen tietojärjestelmien tukitehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkaa

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10. 2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Linkki ilmoitukseen: https://www.academicwork.fi/annons/junior-it-infra-support/15015175

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100:ssa maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.

Företag:
Lähitapiola Kiinteistövarainhoito Oy / Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Hei sinä innokas asiakaspalveluhenkisellä asenteella varustettu henkilö, joka haluat päästä työskentelemään B2B-asiakasrajapinnassa! Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset kehittymään kiinteistöalalla? Etsimme Lähitapiola Kiinteistövarainhoito Oy:lle hyvät ongelmanratkaisukyvyt omaavaa ja oma-aloitteista Junior Leasing Manageria vastaamaan uusien vuokralaissuhteiden aktiivisesta hankkimisesta ja eri tahojen päättäjien kontaktoinnista.

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista Junior Leasing Manageria Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Toimenkuvassasi työskentelet osana kiinteistöjohtamisen tiimiä ja vastaat uusien vuokralaissuhteiden aktiivisesta hankkimisesta ja päättäjien kontaktoinnista. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu myös potentiaalisten asiakkaiden suunnitelmallinen tavoittelu, asiakassuhteiden ylläpito ja hoito. Toimitilojen markkinointi ja kampanjoiden toteutus yhdessä vuokraus- ja markkinointipäällikön kanssa kuuluvat myös olennaisena osana työnkuvaasi.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Vuokrauksiin liittyvien kampanjoiden rakennukseen liittyvät tehtävät
- Tavoitteellinen uusasiakashankinta, puhelinsoittokampanjat, suoramarkkinointi ja tapaamisten järjestäminen
- Osallistuminen buukkaamiisi vuokraus- ja suurasiakastapaamisiin
- CRM:n aktiivinen kehitystyö
- Leadien tallentaminen järjestelmään ja raportointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on henkilö, joka on ehtinyt jo kerryttää hieman kokemusta B2B-asiakasrajapinnassa työskentelystä ja jolla on erinomainen kyky oivaltaa asiakkaan tarpeet. Puhelintyö kuuluu olennaisena osana työnkuvaasi, joten aiempi kokemus puhelintyöstä on tärkeää. Sinulla on aktiivinen ja tiimihenkinen asenne ja erinomaiset ongelmanratkaisutaidot.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Opinnot loppusuoralla (esimerkiksi kaupallinen tai teknillinen korkeakoulutus)
- Oma-aloitteinen, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työote
- Erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
- Asiakaslähtöinen ajattelutapa
- Hyvät vuorovaikuttamis- ja neuvottelutaidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on tuntemusta kiinteistö- tai vuokrapalveluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Lokakuu 2018

Työmäärä: 3-5 päivää viikossa

Kesto: 31.5.2019 asti, jatko mahdollinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Lähitapiola Kiinteistövarainhoito Oy. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito-konsernin muodostavat emoyhtiö LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy ja kiinteistörahastoliiketoiminnan hallinnointiyhtiöt. Vuonna 2007 perustettu LähiTapiola Kiinteistövarainhoito hallinnoi noin 3 miljardin euron kiinteistökantaa.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Tässä tehtävässä yhdistyvät monipuoliset tehtävät, asiakaspalvelu ja mukava tiimi. Etsimme nyt henkilöä IT Supportin tehtäviin terveysalalla toimivalle asiakkaallemme nopealla aikataululla. Pääset osaksi IT-tukitiimiä, joka ratkoo itse kaikki tiimille tulevat ongelmat, joten tehtävässä pääset oppimaan uutta eivätkä tehtävät ala toistaa itseään. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta, vaikka Service Desk -tehtävistä ja halua oppia uutta, hae tehtävää nopeasti. Etenemme haussa nopealla aikataululla.

KUVAUS

​Academic Work etsii kokoaikaista henkilöä IT-lähituen tehtäviin Helsinkiin!

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄ

​Työtehtäväsi koostuvat Windows-ympäristön tukitehtävistä. Asiakkaasi toimivat monella eri liiketoiminta-alueella ympäri Suomen, joissa jokaisissa on myös omat ohjelmistot. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea ohjelmia etukäteen vaan opit töitä tehdessäsi. Tukipyynnöt tulevat sekä tiketteinä, puhelimitse että sähköpostilla. Tiimi ratkoo kaikki tukeen tulevat pyynnöt ilman, että niitä lähetettäisiin eteenpäin. Tehtävässä pääseekin oppimaan ja syventämään osaamista monipuolisten ja haastavienkin tehtävien parissa.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Windows-ympäristöön liittyvät tukipyynnöt
 • Asiakkaalla käytössä olevien muiden ohjelmistojen tuki
 • Asiakaspalvelu

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi, pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä ja toimit luontevasti osana tiimiä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on IT-alan koulutus (datanomi, tradenomi) ja jo kokemusta IT Support -tehtävistä noin vuoden ajalta. Kokemus First Line Supportin tehtävistä riittää, tärkeää on, että haluat oppia uutta. Tuntemus Windows-ympäristöstä on edellytys tehtävässä onnistumiseen. Asiakkaallamme on käytössä useita ohjelmistoja, joiden parissa työskentelet. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea ohjelmia etukäteen vaan opit töitä tehdessäsi. Osaat selittää monimutkaisemmatkin ongelmat ja ratkaisut myös henkilöille, joita eivät tunne IT-kieltä.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään sopiva koulutus (datanomi, tradenomi)
 • noin vuoden verran kokemusta IT Supportin tehtävistä
 • halua oppia lisää
 • asiakaslähtöinen työote
 • sujuva suomen ja englannin osaaminen

Eduksi katsotaan myös, jos puhut sujuvaa ruotsia.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA

Asiakkaamme on suuri suomalainen terveyspalveluita tarjoava yritys, jonka toimisto sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Företag:
Spain Internship
Arbetsbeskrivning:

Our collaborator is a start up company, working in the finance and economics field.
As a start up, they are constantly developing all their IT system and tools and they are looking for people to support their departments and help them to grow.
This is a good opportunity for those who like to see fast changing environments as well as get hands dirty and really provide things and make an internship that makes a difference in their company.

Tasks:
iOS development

Requirements:

- 6 months required Ideally 10-12 months
- Advanced English 
- Basic knowledge of iOS 
- Github
- IT Bachelor

Benefits:
700 € per month

Location:
Madrid

Företag:
Spain Internship
Arbetsbeskrivning:

Our collaborator a rapidly growing energy drink brand that reaches over 45 countries all over the globe and sponsors the world’s top athletes. The company is looking for creative, outgoing individuals to join their dynamic and hardworking team to join their international and hard-working team in their offices in Marbella, Spain. This IT position will be split equally between the energy drink brand and car race and motorsport news website delivering English language news to every corner of the world. 

Tasks:

- Web Programming 
- Answering technical queries and assisting users on iOS and OSX
- Network Maintenance
- Maintenance of Wordpress based site 
- Implementing fixes and changes to site
- Responsive web design

Requirements and professional skills: 
- Web Administrator knowledge
- Senior Student
- Wordpress development experience
- DoubleClick for Publishers and Ad Tech knowledge
- Experience in installing WordPress plugins and customising their code
- Computer operator - Apple Macintosh
- WEB PROGRAMMING skill in HTML, CSS, PHP, Javascript / jQuery, BOOTSTRAP, SQL
- Photoshop (basic)
- English is a must, Spanish is a plus

- Minimum 6 months

Internship hours: 
Monday- Friday 9.30am - 6.30pm with 1 hour lunch breaktion: 

Location:
Marbella

Benefits: 
350€/month

Företag:
Havator Oy / Academic Work Oy
Arbetsbeskrivning:

Oletko vastavalmistunut tai jo kokemusta kartuttanut henkilö, jolla on innostusta koneita kohtaan ja halua kehittyä ajojärjestelijän tehtävien parissa? Haemme nyt Espooseen ajojärjestelijää työskentelemään nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja satamanosturipalveluita tarjoavaan konserniin. Olet persoonana työtä pelkäämätön ja reipas, valmiina käärimään hihat ja ryhtymään hommiin! Hoidat tehtäväsi oma-aloitteisesti, olet joustava ja omaat hyvän paineensietokyvyn, etkä hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, lue lisää ja hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ajojärjestelijää Espoo!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Havator Oy:lla.

TYÖTEHTÄVÄ

Tässä työssä tehtäväsi on huolehtia nostureiden ajojärjestelyistä. Saat itsellesi esimieheltäsi tilaukset, jotka kirjaat järjestelmiin ja teet niiden pohjalta suunnittelutyön. Teet yhteistyötä myös muiden toimipisteiden kanssa. Lisäksi tarkistat laskuja ja kirjaat ne järjestelmään sekä huolehdit kuljettajien koulutuksista. Työsi tapahtuu pitkälti tietokoneen ääressä. Alussa saat apua suunnittelutyössä, mutta kehittyessäsi työssäsi pääset tekemään ajojärjestelyt täysin itsenäisesti. Tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus kehittyä esimieheksi.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Tilausten vastaanottaminen ja kirjaaminen koneelle
- Ajojärjestelyjen tekeminen
- Laskujen tarkistaminen ja kirjaaminen järjestelmään
- Kuljettajien koulutuksista huolehtiminen

Tehtävä sopii sinulle, joka etsit työpaikkaa, jossa päästä kehittymään ja oppimaan!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi AMK). Sinulla on hyvä paineensietokyky, etkä hätkähdä pikaisellakaan aikataululla tapahtuvia muutoksia. Sinulla on intoa ajojärjestelytyötä ja koneita kohtaan ja olet kiinnostunut oppimaan lisää! Osaat toimia jämäkästi yhteistyössä muiden kanssa ja reippaan asenteesi ansiosta käärit hihat ja tartut töihin oma-aloitteisesti. Työnkuva vaatii joustavuutta ja kykyä sietää epävarmuutta. Hakijalta odotamme lisäksi ymmärrystä, että ajojärjestelytyö tapahtuu pitkälti tietokoneen ääressä.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva koulutustausta (esim. AMK-insinööri)
- Kiinnostus ajojärjestelytyötä ja koneita kohtaan
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Hyvät IT-taidot ja kiinnostus tehdä töitä tietokoneella
- Motivoitunut, joustava ja paineensietokykyinen persoona

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel02@academicwork.fi](mailto: hel02@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA

Havator Oy on nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja satamanosturipalveluita tarjoava konserni. Havator toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Konsernin liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 500 työntekijää.

Sidor

Prenumerera på Teknik