Skip to content Skip to navigation

Teknik

Företag:
Webhelp Nordic
Arbetsbeskrivning:

Töihin kiehtovaan ja alati muuttuvaan digitaalisen median maailmaan!  

Haemme Helsingin Pasilan toimipisteeseen osa-aikaista palveluneuvojaa pohjoismaisiin toimeksiantoihimme. HBO on yksi maailman tunnetuimmista maksu-tv-palveluista, jolla on n. 130 milj. tilaajaa maailmanlaajuisesti.   

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä teknisesti orientoitunut. Työtehtäviisi kuuluvat erinäiset asiakaspalvelutehtävät puhelimitse sekä sähköpostitse. Sähköpostitse hoidettaviin tehtäviin kuuluu myös palautekäsittelyä vakuutustoimeksiannossamme.

Asiakkaita palvellaan sekä suomeksi että ruotsiksi, joten ruotsin kielen osaaminen on välttämättömyys.  

Koulutus ja siihen liittyvät testit suoritetaan englannin kielellä. Tämän lisäksi sisäinen kommunikointi tapahtuu pääosin englanniksi, joten vahva englannin kielen osaaminen on välttämätön päivittäisessä työssäsi.   

Työajat sijoittuvat arkisin 10:00 – 20:00 välille ja viikonloppuisin 12:00-18:00 välille. Viikkotyöaika n. 20-37,5 tuntia/viikko. Koulutus tehtävään kestää n. viikon.  

Olethan oppimishaluinen ja –kykyinen, nykyinen tai tuleva asiakaspalvelun ammattilainen, jolle teknisten asioiden ratkominen on arkipäivää ja kommunikointi sujuu sekä suomeksi että ruotsiksi! 

Laitathan hakemuksesi saman tien http://www.webhelp.com/en-fi/careers/, sillä aloitamme haastattelut ja valintatestit jo hakuaikana. Haku päättyy 28.2.2019  

Lisätietoja tehtävästä: Team Manager Allar Antson, sähköpostitse allar.antson@nordic.webhelp.com 

 

Webhelp is a global business process outsourcer (BPO), specialising in customer experience and payment management in addition to sales and marketing services across voice, social and digital channels. From more than 140 sites in 35 countries with 50,000 colleagues, our focus is on engineering performance improvements and delivering a real and lasting transformation in our clients’ operating models to generate financial advantage. We partner with some of the world’s most progressive brands including Sky, Shop Direct, Bouygues, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors and Valentino.

Headquartered in Paris, France, we have grown our revenues by more than 250% in the last 4 years by investing in our people, their work environment and in developing our analytical and operating capabilities to deliver a transformational outsourcing proposition that addresses the challenges of an omni-channel world. Webhelp is owned by its management and KKR, a leading global investment firm, as of March 2016. More information can be found at www.webhelp.com

Non-discrimination
Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us. 

Företag:
Espatent Oy / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Oletko vastavalmistunut tekniikan tai luonnontieteiden asiantuntija, jolta löytyy jo hieman kokemusta konetekniikan, sähkötekniikan, elektroniikan tai tietotekniikan alalta? Kiinnostaako sinua työpaikka uusimman teknologisen tutkimuksen ja innovaatioiden parissa? Voit olla etsimämme henkilö! 

Me Studentworkilla etsimme asiakasyrityksellemme Espatent Oy:lle Patenttiasiamiesharjoittelijaa Helsinkiin.

Patenttiasiamiesharjoittelijana aloitat työskentelyn käännöstehtävien parissa, jotta pääset sisään patenttikieleen ja alan toimintatapoihin. Lisäksi pääset vertailemaan erilaisten teknisten ratkaisujen yksityiskohtia toisiinsa ja tulet laatimaan patenttihakemuksia ja huolehdit niiden jatkokäsittelystä. Pääset heti syventymään alan kiemuroihin yhdessä kokeneemman patenttiasiamiehen kanssa. Lisäksi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työnkuva muokkaantuu valitun henkilön kokemus- ja osaamistaustan mukaan. Aiempi työkokemus tutkintoasi vastaavista tehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta sekä kokemus IPR-alan juridiikasta katsotaan eduksi - meille on kuitenkin tärkeämpää halu kasvaa ja kehittyä patenttialan huippuasiantuntijaksi!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Tekniikan alan ylempää korkeakoulututkintoa (esim. konetekniikka, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka tai fysiikka)
- Motivaatiota uuden oppimiseen ja pitkäaikaiseen kehittymiseen
- Hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- Kiinnostusta teknologiaan ja IPR-asioihin
- Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävässä tulet työllistymään kokoaikaiseen ja 7 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Studentworkin kautta. Etsimme kuitenkin sitoutunutta henkilöä, jolla on halua jatkaa tehtävässä myös määräaikaisuuden jälkeen. Työtä tehdään joustavasti toimistotyöaikoina ja työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa. Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com). 

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Academic Work / Asiakasyritys
Arbetsbeskrivning:

Etsimme asiakkaallemme muutaman vuoden työkokemusta omaavaa ohjelmistokehittäjää vastuulliseen rooliin asiakasrajapintaan! Hallitsetko C++ tai Javan? Plussaa saat, mikäli C# pysyy hallussa. Lue lisää tehtävästä ja hae ilmoituksessa olevan linkin kautta!

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää pääkaupunkiseudulle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakkaamme loppuasiakkaalla, jossa pääsee työskentelemään monipuolisesti ohjelmistokehityksen parissa, mm. integroimaan valmistuotteita. Työtehtävä sisältää myös määrittelytyötä asiakkaan kanssa, joten halu työskennellä vahvasti asiakasrajapinnassa sekä arkkitehtityyppinen ajattelu ovat keskiössä. Työtä tehdään ketterillä menetelmillä, joten kokemus esim. Scrum- ja SAFe-menetelmistä on eduksi. Tässä on hieno mahdollisuus päästä vastuulliseen rooliin ja olla mukana merkittävässä projektissa!

Etsimämme henkilö on
Etsimällämme henkilöllä on IT-alan korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) sekä aiempaa työkokemusta muutaman vuoden verran ohjelmistokehityksen parista. Hallitset joko C++ tai Java -ohjelmointikielet – erityisen hienoa, mikäli C# on sinun heiniäsi! Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista toimintatapaa sekä tiimityö onnistuu hyvin.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva koulutustausta
- Aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksen parista
- Osaaminen joko C++, Java tai C#
- Ketterät menetelmät (Scrum, SAFe)
- Itsenäinen ja vastuullinen työote
- Hyvät tiimityötaidot
- Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito

Valitulle henkilölle tullaan tekemään asiakasyrityksemme puolesta turvallisuusselvitys ennen työn aloitusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan (kevään 2019 aikana)

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Hae tehtävää tämän linkin kautta: https://jobs.academicwork.fi/annons/ohjelmistokehittaja-vastuulliseen-ro...

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Asiakkaamme on kriittisen turvallisuuden asiantuntijayritys, jonka asiakkaita ovat mm. viranomaiset, kriittisen infrastruktuurin ylläpitäjät ja teollisuuden digitalisaatioon panostavat yritykset. Asiakkaallamme on vuosikymmenten kokemus vaativista hankkeista ja merkittävä asema toimialallaan. Työntekijöilleen asiakkaamme tarjoaa haastavia tehtäviä ja suurehkon yrityksen kehitys- ja uramahdollisuudet.

Företag:
Eltel Networks Oy / Studentwork Oy
Arbetsbeskrivning:

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle kartoittajaa vakituiseen tehtävään. Kartoittajana pääasiallinen tehtäväsi on maastossa suoritettavat voimajohtojen mittaus- ja kartoitustyöt. Tulet kartoittamaan olemassa olevia voimajohtoja sekä merkitsemään uusia voimajohtoja maastoon ja mittaamaan voimajohtojen suunnitteluun vaikuttavia kohteita. Käsittelet mittausaineiston itsenäisesti sekä dokumentoit sen eteenpäin suunnittelijoille. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-Maanmittausalan perustutkintoa, opinnot maanrakennuksen tai sähköverkkojen alalta katsotaan eduksi
-GPS ja takymetrikaluston hallintaa
-Matkustusvalmiutta, B-ajokorttia ja omaa autoa
-Perus IT-taitoja (MS Office) ja edellytyksiä oppia uudet järjestelmät nopeasti.
-Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokasta ja oppimishaluista asennetta.
-Arvostamme kokemusta 3D-Win, ArcGIS ja CAD-ohjelmien käytöstä

Työn aloitusajankohta on toukokuun alkuun mennessä soveltuvan henkilön löydyttyä. Voit olla urasi alkuvaiheilla tai jo kokeneempi osaaja. Eltel tarjoaa sinulle haastavan ja monipuolisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja mukava tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja hausta antaa Studentworkin Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, e. hanni.lehmusvirta@studentwork.com / puh. 050 401 0539.

Företag:
Empower Oyj / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt asiakasyrityksellemme Empower Oyj:lle Dokumentoijaa IT-projektiin.

Empowerilla pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävässä tulet sijoittumaan Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autetaan asiakkaita parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. He ovat mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehittävät järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelut kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässä pääset työskentelemään osana tietokantaintegraatioprojekteja ja vastaamaan projektien onnistuneesta dokumentoinnista. Lisäksi pääset osallistumaan testauksiin ja testisuunnitelmien dokumentointiin. Dokumentoijana pääset hyödyntämään ohjelmointiosaamistasi dokumentoidessasi projektien toteutuksen sekä tuottamaan tietoa toiminnan kehittämiseksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli pystyt koodia lukemalla tuottamaan ymmärrettävää ja selkeälukuista tekstiä, sinulta löytyy ymmärrystä .NET:ista ja projektien kanssa työskentely on sinulle luontaista. SQL-tietokantaosaaminen sekä QlikView-tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä sekä koet yrityksemme arvot omaksesi (www.empower.eu/web/fi/arvomme). Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan meille tärkeintä on oikeanalainen asenne ja halu kehittyä!

Toivomme sinulta:
- Soveltuvaa IT-alan koulutustaustaa (esim. AMK, yliopisto)
- Ohjelmointiosaamista ja kykyä lukea koodia (.NET ja/tai SQL)
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Tehtävässä tulet työllistymään kokoaikaiseen ja 9 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Studentworkin kautta. Kykynsä näyttävällä tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa tehtävissä määräaikaisuuden jälkeen. Työtä tehdään joustavasti toimistotyöaikoina ja toimisto sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäellä. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Företag:
Academy, a part of Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Koodia, uusia uria ja mieletöntä yhteishenkeä – Academyn Assistant Teacherina olet mukana koulutusmaailmaa mullistavassa menestystarinassa. Tarjoamme sinulle, uran alkuvaiheen nuorelle IT-alan ammattilaiselle, vuorovaikutuksellisen ja käytännönläheisen työn osana start-upin ydintiimiä. Palatko halusta päästä kehittämään Academyn toimintaa sekä avustamaan konsulttejamme muun muassa parikoodauksen, sparrailun ja tiimityön kautta? Jos hallitset vähintään yhden ohjelmointikielen ja haluat ihmisläheisen työn merkityksellisessä yrityksessä, tutustu uniikkiin positioomme!

Kuvaus

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvasta Academysta on pelkästään Suomessa reilussa vuodessa valmistunut jo yli 130 uudelleenkoulutettua junior tason konsulttia tekijäpulasta kärsivälle IT-alalle, ilman vuosien opiskelua. Intensiivinen 12 viikon koulutus vaatii konsulteiltamme täydellistä omistautumista. Oletkin avainroolissa varmistamassa, että kaikki pysyvät vauhdissa mukana ja tarjoamassa auttavaa kättä, kun sellaista tarvitaan.

Koska kyseessä on taloudellisesti vakaa ja kovaa vauhtia kasvava startup ison konsernin sisällä, on monipuolinen työnkuva taattu. Kurssien aikana tuet erityisesti kurssilla opiskelevia konsulttejamme oppimisessa, sekä myös opettajia. Toimit myös Program Managereidemme työparina ja annat panoksesi tulevien kurssien suunnitteluun ja Academyn toiminnan kehittämiseen.

Työtehtävä

Suurin osa työajastasi kuluu konsulttiemme oppimisen tukemiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että olet konsulttien tukena kurssien oppitunneille ja esiopintojen aikana sekä avustat heitä teknisissä asioissa. Lisäksi pääset tukemaan pääopettajaa kurssien aikana ja avustamaan muun muassa kurssimateriaalien tuottamisessa. Työskentelet myös läheisesti Program Managereidemme kanssa, jotka ovat vastuussa kurssien sisällöistä ja niiden kehittämisestä.

Assistant Teacherina kuulut pieneen viiden hengen Academy- tehotiimiimme, jossa lisäksesi loistaa Program Managerimme Maisa ja Nicolina, Brand Managerimme Vilja sekä Managing Directorimme Jukka. Pieni ja motivoitunut tiimimme takaa, että saat mahdollisuuden vaikuttaa Academyn kasvuun. Tämän lisäksi sisaryhtiöllämme Academic Workilla työskentelee lähes 200 kollegaa.

Etsimämme henkilö on

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista, mutta sinun tulee hallita vähintään yksi ohjelmointikieli sujuvasti. Osaamisesi voi olla peräisin opinnoista tai itseopittua - tärkeintä on, että olet innostunut oppimaan lisää!

Olethan lisäksi:

 • Utelias: Kovaa vauhtia kasvavassa yrityksessä sinulla tulee olla sisäänrakennettu halu kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.
 • Avulias: Autamme ja mahdollistamme ihmisten uranvaihdon. Siksi on luontevaa, että jaat innostuksen missiotamme kohtaan ja haluat auttaa muita menestymään.
 • Yhteistyökykyinen: Assistant Teacherina teet tiiviisti töitä eri sidosryhmien, kuten konsulttien, opettajien ja koko Academy-tiimimme kanssa. Siksi sinun tulee omata loistavat yhteistyötaidot ja todella nauttia ihmisten parissa työskentelystä.
 • Joustava: Academy on uusi ja jatkuvasti kehittyvä konsepti, ja siksi yksikään päivä ei ole samanlainen. Sopeudutko kivuttomasti muuttuviin tilanteisiin ja omaatko joustavaan asenteen?

Edellytämme myös:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (AMK tai yliopisto), tai että olet opintojesi loppuvaiheessa
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa
 • Vähintään yhtä sujuvaa ohjelmointikieltä

Aloitus: Joustavasti tilanteesi mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa

Työmäärä: Kokoaikainen 

Työaika: Joustavat työajat, ottaen kuitenkin huomioon, että opetusta tapahtuu klo 9-17 välisenä aikana sekä välillä konsultit tarvitsevat tukea opetuksen ulkopuolella

 Kesto: Vakituinen  

 Paikka: Keilaranta 6, Espoo

 Palkka: Sopimuksen mukaan, kuukausipalkka 

 Julkaisupäivämäärä: 16.1

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA 

 Hakemaan pääset tästä Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:eesi tai hakemukseesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen    

talentacquisitionhel@academicwork.fi.  

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.  

  Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme  

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Muuta tietoa

Academy on Academic Workin konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa intensiivikoulutuksia Accelerated Learning -menetelmään perustuen. Valmennamme ja koulutamme oikeilla ominaisuuksilla ja kunnianhimolla varustettuja henkilöitä uusiin haasteisiin ja ammatteihin aloille, joilla on osaajapula. Tutustu lisää Academyyn https://www.academy.fi/academysta/academy

Företag:
Eltel Networks / Studentwork
Arbetsbeskrivning:

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle useaa Jr. Projektipäällikköä 12 kuukauden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Vantaalle. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan Eltelille.

Positiossa pääasiallinen tehtäväsi on projektien johtaminen, johon kuuluu töiden laskuttamista, järjestelmäkirjausten tekoa, kommunikointia sidosryhmille ja yhteistyö asiakkaiden ja asentajien kanssa. Pääset olemaan mukana niin suuremmissa kuin pienemmissäkin asiakasprojekteissa, jotka sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Toivomme sinulta:

-Relevanttia koulutusta (AMK). Maanrakennus- ja tietoliikennetausta katsotaan eduksi.
-Erinomaisia kommunikointi- ja koordinointitaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.
-Itseohjautuvaa, vastuullista työotetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Työn aloitusajankohta on huhtikuun loppuun mennessä soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tässä tehtävässä pääset oppimaan projektijohtamisen maailmaa huippuosaajien joukossa! Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja mukava tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja hausta antaa Studentworkin Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, hanni.lehmusvirta@studentwork.com

Företag:
Maria DB/ Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Are you interested in working in a dynamic and growing international company with a strong Open Source culture and whose products are used by big Internet and other companies all over the world? MariaDB is looking for a skilled C/C++ developer to join the MaxScale team as a Software Engineer. If you have eagerness to develop and can do–attitude, you might be the person we are looking for! Read more and apply already today!

About the role

Academic Work is looking for a Software Engineer to our client company MariaDB.

You will be recruited to our client company. Academic Work will take care of the recruitment process, therefore candidates are kindly asked to aim all questions to Academic Work at hel03@academicwork.fi

Job duties

The MaxScale team develops the MariaDB MaxScale database proxy that extends the high availability, scalability, and security of the MariaDB Server while at the same time simplifying application development by decoupling it from the underlying database infrastructure.

In this role, you will be developing and testing new functionality using C++. You will also debug and fix bugs and collaborate with the support organization to solve customer issues.

This is a great opportunity to contribute in each level of product development and be part of the growth of an international company!

We are looking for

Our ideal candidate has a suitable educational background (MSc/BSc) and good C/C++ programming skills. You have gained experience in programming for example through your own projects or work experience. Knowledge in databases and TCP/IP programming skills are also required. You also have some experience working in Linux environment. You communicate fluently in English and you have a passion for programming. It’s not expected that you’re an expert – more important is that you’re highly motivated and eager to learn more!

Apply for this position if you have:

 • Relevant academic background (MSc/BSc)
 • Good C/ C++ programming skills
 • Experience in databases (e.g. MariaDB, MySQL) and TCP/IP programming
 • Knowledge in Linux
 • Passion for programming
 • Fluent spoken and written English

It is also seen as an advantage if you have work experience for example in developing and debugging distributed and multithreaded applications, cloud environments, system administrator tasks on Linux or database administration.

Start: As soon as possible

Working hours: Full-time

Employment period: Permanent

Location: Helsinki

Salary: According to agreement

Published: 14.02.2019

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail.

We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

Client information

MariaDB Corporation is a Finland-based global software vendor. The company supports the adoption of MariaDB - the world's fastest growing open source database. It is a leader in open source database solution for SaaS, cloud, and on-premises applications that require high availability, scalability, and performance. Trusted by organizations like Deutsche Bank, DBS Bank, Nasdaq, Red Hat, The Home Depot, ServiceNow and Verizon – MariaDB meets the same core requirements as proprietary databases, but at a fraction of the cost.

Företag:
Academic Work / Markkinointitoimisto Sensei
Arbetsbeskrivning:

Oletko markkinoinnista kiinnostunut kunnianhimoinen tulevaisuuden web-kehittäjä, joka hakee osa-aikaista työtä opintojen ohelle? Haluatko työskennellä osana dynaamista ja kunnianhimoista tiimiä asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisen sekä teknisten haasteiden parissa? Mikäli omaat aikaisempaa kokemusta WordPressin ja CSS:n käytöstä sekä intohimoa markkinointia kohtaan, lue lisää ja hae jo tänään!

Kuvaus
​Academic Work etsii osa-aikaista web-kehittäjää Järvenpäähän!

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Senseillä.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä pääset työstämään sekä uusien että nykyisten asiakkuuksien toimeksiantoja. Osallistut asiakkaiden tarpeiden ratkaisemiseen sekä erilaisten teknisten haasteiden ratkaisuun. Tehtävään kuuluu muun muassa lisäysten ja muutosten tekeminen asiakkaiden verkkosivuihin, ohjelmien integrointi sekä muita muotoiluun liittyviä tehtäviä. Työskentelet pienessä ja energisessä viiden henkilön tiimissä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä.

Työtehtäviisi kuuluu:

Asiakkaiden tarpeiden ratkaiseminen ja teknisten ongelmien ratkaisu

Lisäysten ja muutosten tekeminen asiakkaiden verkkosivuihin

Ohjelmien integrointi

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä työssä, sillä työtehtävä muovautuu oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Asiakasyrityksemme tarjoaa dynaamisen ja kunnianhimoisen työympäristön sekä laajat mahdollisuudet vaikuttaa omaan työkuvaan ja yritykseen.

Etsimämme henkilö on
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK) sekä aitoa kiinnostusta ja innostusta web-kehitystä ja markkinointia kohtaan. Sinulla on tietämystä WordPress-ympäristöstä sekä CSS-kielestä. Sinulla saattaa olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi harjoittelun tai kesätyön kautta, mutta tärkeintä on kuitenkin innokkuutesi sekä intohimosi alaa kohtaan. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen ja kunnianhimoinen. Osaat työskennellä itsenäisesti etkä pelkää vastuun ottamista ja uusien ehdotusten antamista. Tämän lisäksi sinulla on sujuvat suomen ja englannin kielen taidot.

Etsimällämme henkilöllä on:

- WordPress ja CSS-osaamista

- Innokkuutta ja intohimoa markkinointia kohtaan

- Kunnianhimoinen ja ratkaisukeskeinen asenne

- Kykenevä itsenäiseen työskentelyyn ja rohkea ote työhön

- Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta markkinointi-/digialalta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, noin 10 tuntia viikossa

Kesto: 6 kuukautta + mahdollisuus rekrytoitumiseen

Paikka: Sibeliuksenkatu 19, Järvenpää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Markkinointitoimisto Sensei on vuonna 2013 perustettu markkinoinnin eri osa-alueisiin erikoistunut yritys. Heidän palveluihin ja tuotteisiin kuuluvat muun muassa verkkosivut, graafinen suunnittelu, painotuotteet, markkinoinnin strateginen suunnittelu sekä markkinointikampanjat. He palvelevat organisaatioita laajalla skaalalla ja yhteistyössä ammattilaisten kanssa eri puolelta Suomea ja ulkomailta.

Företag:
Konecrane/Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla on aikaisempaa kokemusta SAPin käytöstä? Pidätkö ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on aiempaa kokemusta viennistä tai tilausten käsittelystä? Etsimme nyt reipasta ja sosiaalista vientikoordinaattoria Konecranesille osaksi vienti- ja tilaustiimiä. Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kerryttää kokemusta mielenkiintoisella toimialalla. Lue lisää ja hae jo tänään, sillä etenemme haastatteluihin heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kuvaus

​Academic Work etsii kokoaikaista vientikoordinaattoria Hyvinkäälle!

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesilla.

Työtehtävä

​Vientikoordinaattorina Konecranella tulet työskentelemään osana kansainvälistä order management -tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu tilaustenkäsittely, sekä vientitehtävien hoitaminen, kuljetusmuotojen valinta asiakkaan tarpeet huomioiden, rahtikirjojen ja dokumenttien valmistelu sekä toimitusten ja tilausten lähettämisen varmistaminen yhdessä tilaus- ja varastotiimin kanssa. Työnkuva pitää sisällään noin yhden päivystysvuoron viikossa, jolloin työt päättyvät klo 18:00.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Tilausten käsittely sekä vientitehtävien hoitaminen
 • Rahtikirjojen ja dokumenttien valmistelu
 • Toimitusten ja tilausten lähettämisen varmistaminen

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on joko kaupallisen tai logistiikan alan koulutus sekä jo hieman aikaisempaa työkokemusta tilaustenkäsittelyn tai viennin työtehtävistä. Toivoisimme sinulla olevan myös aikaisempaa kokemusta SAPin käytöstä. Persoonaltasi olet avoin, aikaansaava ja joustava. Tartut erilaisiin tehtäviin ennakkoluulottomasti sekä halukas oppimaan uutta. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutus, esim. logistiikka/tradenomi (AMK)
 • Jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävstiä
 • Kokemusta SAPin käytöstä
 • Itsenäinen, reipas ja järjestelmällinen työote
 • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkinen asenne
 • Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Koko-aika

Kesto: 6kk

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.2.2019

​Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

​Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Konecranes on maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. He ovat yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. He uskovat kestävän kasvun syntyvän vastuullisesta toiminnasta.

Sidor

Prenumerera på Teknik