Skip to content Skip to navigation

Turism

Företag:
Barona / Hullut Päivät
Arbetsbeskrivning:

Hullut Päivät tulee taas!

Kuvittelepa millaista olisi olla osa hullun hyvää työporukkaa, keltaista tiimiä, jonka avulla legendaaristen Stockmannin myymälöiden arki muuttuu kuin taikaiskusta miksipä muuksi kuin Stockmannin Hulluiksi Päiviksi! Haemme kevään Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan huippuluokan myynnin ja varastotyön pariin.
Stockmannin Hullut Päivät koittavat taas maaliskuussa ja juuri sinun työpanosta kaivataan!

TAVARATALOT PÄÄKAUPUNKISEUTU:
- Kassatyöntekijä
- Myyjä
- Varastotyöntekijä

TAVARATALOT TURKU / TAMPERE:
- Kampanja-apulaisia myyntiin
- Kampanja-apulaisia varastoon
- Kassatyöntekijä

FOOD MARKET HERKKU:
- Kampanja-apulaisia Herkkuun

Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä työssä sinä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hulluilla Päivillä saat loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.
Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoa ja linkit hakuilmoituksiin löytyvät osoitteesta https://insights.barona.fi/hullut-paivat

Företag:
Teurastamo
Arbetsbeskrivning:

Etsimme harjoittelijoita monipuolisiin tapahtumatuotannon tehtäviin Teurastamolle. Harjoittelut voivat olla eri pituisia ja sijoittua ajalle maaliskuusta ja joulukuuhun.

Suvilahden ja Kalasataman kupeessa oleva Teurastamo on sekoitus makuja ja kaupunkikulttuuria. Se on Helsingin kaupungin omistama vuonna 1933 rakennettu vanha teurastuslaitos pihapiireineen, joka otettiin kulttuurikäyttöön vuonna 2012. Seitsemännen toimintavuotensa kynnyksellä alueelle on asettunut vajaat parikymmentä luovan alan yksityistä toimijaa painottuen ravintola- ja ruoka-alaan. Ainutlaatuinen yrittäjien ja julkisen kaupunkialueen yhdistelmä Teurastamo tunnetaankin jopa kansainvälisesti kiinnostavana ruoka- ja kaupunkikulttuurin kohteena.

Ravintolamaailman keskellä on viihtyisä puistomainen sisäpiha, joka riippumattoineen ja grilleineen tekee Teurastamosta kaupunkilaisen olohuoneen ja tapaamispaikan, mutta samalla venyy myös suurten tapahtumien näyttämöksi. Teurastamo on viime vuosina tullut tunnetuksi vilkkaana ja värikkäänä tapahtuma-alueena, jossa ravintolatoiminnan lisäksi järjestetään vuosittain kymmeniä musiikki-, ruoka ja markkinatapahtumia ja paljon muutakin toimintaa. Teurastamolla on syntynyt hienoja tapahtumia kuten Sideways-festivaali, Night Market, Teurastamo Jazz ja monia muita. Tapahtumissa vierailee vuosittain lähes 100 000 kävijää.

Harjoitteluaika 1.4. - 22.12.
Useita harjoittelupaikkoja, kesto sopimuksen mukaan.
Harjoittelujaksot painottuvat kesään, mutta haasteena on laajentaa tapahtumakalenteria myös keväälle ja myöhemmälle syksyyn. Harjoittelupaikkoja on siis tarjolla lähes ympäri vuoden.

Tarjolla on mahdollisuus kokeilla siipiään tapahtumatuotannon maailmassa aina tapahtumasuunnittelusta toteutukseen.
Teurastamolla pääsee luomaan uutta kaupunkikulttuuria nopeasti kehittyvässä ympäristössä. Harjoitteluun kuuluvat monenlaiset tapahtumantuotantoon, markkinointiin ja tiedotukseen liittyvät tehtävät. Harjoitteluaikana on mahdollista suunnitella myös oma projekti / kokonaisuus yhdessä esimiehen kanssa. Siten Teurastamo tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden myös lopputyön aiheeksi.

Teurastamo tarjoaa haastavan harjoittelupaikan kaupunkikulttuurista, makumaailmoista ja tapahtumista kiinnostuneelle tulevalle alan ammattilaiselle.
Hakijan tulee olla luotettava, hänellä tulee olla tarmokas ote työhön, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Lisäksi toivomme hyviä kommunikointitaitoja myös englanniksi. Aiempi kokemus tapahtumien järjestämisestä, ravintola-alasta ja / tai markkinoinnista on eduksi. Lisäksi arvostamme perusymmärrystä digiviestinnästä tai tapahtumatekniikasta.

Harjoittelusta ei lähtökohtaisesti makseta palkkaa, ateriaetu.

HARJOITTELUPAIKKA
Teurastamo
Työpajankatu 2
00580 Helsinki
www.teurastamo.com
ig: Teurastamo
fb: teurastamohelsinki

HARJOITTELUN YHTEYSHENKILÖ
Kristian Schmidt
Tuottaja
kristian@teurastamo.com
+358505256780

 

Företag:
Strömma Finland Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

Etsimme Sales Expert / lipunmyyjiä kesäksi (touko-syyskuu 2019) kiertoajeluille ja saaristoristeilyille. Pääset työskentelemään rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä tapaamaan matkailijoita ympäri maailmaa. Tehtäviisi kuuluu kiertoajeluiden sekä risteilyiden aktiivinen myynti ja asiakashankinta kierrosten lähtöpaikoilla Esplanadin puistossa sekä Kauppatorilla.

Päivätyö (työvuorot klo 9.00-19.00 välillä), työvuorojen pituudet vaihtelevat, töitä myös viikonloppuisin. Työskentely tapahtuu ulko- ja sisätiloissa. Halutessasi voit aloittaa osa-aikaisena jo aiemmin keväällä.

Sovit porukkaamme, jos alla olevat piirteet ovat osa sinua:

    sinussa on iloista ja reipasta asennetta
    sinussa on positiivista myyntihenkisyyttä ja olet tehokas kiiretilanteissa
    sinulla on kykyä toimia ja ratkoa ongelmia itsenäisesti, mutta nautit myös me-hengestä ja sen ylläpitämisestä
    sinulla on paineensietokykyä, olet aktiivinen, joustava ja tarkka
    olet kielitaitoinen (vähintään suomi ja englanti, muu kielitaito eduksi)

Tarjoamme sinulle:

    mukavan työilmapiirin ja mahtavat työkaverit
    työpaikan luotettavassa, kansainvälisessä matkailualan konsernissa
    monipuolisen ja vaihtelevan toimenkuvan
    mahdollisuuden työskennellä koti- ja ulkomaalaisten matkailijoiden parissa sekä käyttää omaa kielitaitoa
    kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin

 
Haluatko liittyä mahtavaan porukkaamme?
 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@stromma.fi viimeistään 15.2.2019.

Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa antaa Myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö Martina Antas: martina.antas@stromma.fi tai 09 2288 1702.

Hakemuksesi tulisi sisältää myös seuraavat tiedot:

    kielitaito
    palkkatoiveesi (€/tunti)
    ajanjakso, jolloin voit olla töissä (alkamis- ja päättymispäivä) sekä mahdolliset rajoitukset
    olisitko kiinnostunut aloittamaan osa-aikaisena jo ennen kesäkautta

Företag:
Adiente Oy Ab
Arbetsbeskrivning:

Asiakkaamme Pihlajalinna, www.pihlajalinna, on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Heillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Pihlajalinna kasvaa voimakkaasti ja yhtiö työllistää parhaillaan noin 5 600 työntekijää. Heidän arvonsa ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus. Yritys on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Pihlajalinna Etälääketiede kasvaa ja he hakevat lisäapua tiimiinsä. Haluaisitko sinäkin olla osana heidän menestystarinaansa?

Haemme Pihlajalinnalle

Toimistoassistenttia

osa-aikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun saakka (n. 20h/viikko), jonka jälkeen työ jatkuu kokoaikaisena kesätyönä kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. Syksyllä työ voi halutessasi taas jatkua osa-aikatyönä. Osa-aikatyö on toimistoaikaan tapahtuvaa työtä, noin 4 h/päivä. Työajoista voi sopia ja niissä on myös tarvittaessa mahdollisuus joustoon. Tässä tiimissä vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä.

Toimistoassistenttina kuulut Pihlajalinna Etälääketieteen julkisen liiketoiminnan palvelutiimiin, joka vastaa vastuulääkäri- ja takapäivystyspalvelun tuottamisesta kunta-asiakkaille. Vastuulääkäripalvelun tiimissä toimii alan huippuammattilaisia, joiden vastuulla on lääkäreiden resursointi ja asiakaspalvelu sekä lääkäreille että kunta-asiakkaille.

Tehtäväsi:
Tässä tehtävässä työskentelet paljon potilastietojärjestelmän parissa. Tärkein vastuualueesi on liittää potilastietoja ja luoda uusia potilaita järjestelmään. Tehtävääsi kuuluu myös esimerkiksi sopimusten skannausta ja arkistointia sekä e-reseptinohjauksia ja muita avustavia toimistotehtäviä.

Haemme:
Tehtävässä käsitellään potilastietoja, joten luotettavuus ja tarkkuus ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia. Tehtävä ei vaadi alalta aikaisempaa työkokemusta, sillä kokeneet kollegasi perehdyttävät sinua työtehtäviisi. Toivomme, että olet halukas oppimaan uutta ja olet iloinen tiimin jäsen. Lisäksi toivomme, että olet näppärä tietokoneen käyttäjä ja sinulla on erinomainen suomenkielentaito.

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Sinulle on tarjolla paikka nuorekkaassa, dynaamisessa tiimissä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki. Toimitilat sijaitsevat moderneissa tiloissa Espoon Keilarannassa, aivan metroaseman vieressä. Rakennuksesta löytyy mm. ravintola, kahvila ja hyvin varustettu kuntosali merinäköalalla. Pihlajalinnan matkassa pääset kehittymään ja oppimaan uutta! Mikäli olet esimerkiksi alan opiskelija, pääset myös halutessasi osallistumaan erikoislääkäritason koulutuksiin. Tämä on tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin elokuun 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröidy kotisivuillamme www.adiente.fi ja liitäthän sinne hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2019. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Adienten Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

Företag:
Academic Work
Arbetsbeskrivning:

Viihdytkö asiakaspalvelutilanteissa kuin kala vedessä? Etsimme Academic Workin aulaan energistä asiakaspalvelijaa, joka rakastaa tavata uusia ihmisiä. Haussa korkeakouluopiskelija työskentelemään osa-aikaisena Receptionistina toimistoillamme Espoossa ja Helsingissä. Meille on tärkeää ylläpitää ainutlaatuista yrityskulttuuriamme, joka kannustaa pitämään hauskaa. Etsimmekin nyt henkilöä, jotka omalla läsnäolollaan vahvistavat yrityskulttuuriamme jakaen energiaa niin sisäisille kollegoille kuin toimistomme ulkoisille vierailijoillekin.

Kuvaus

Koko Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme: Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin.

Olemme laadukkaasti ja intohimolla palveleva nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä on Suomessa jo yli 200 työntekijää.

Työtehtävä

Näin osa-aikainen Receptionistimme Riina kuvailee työtään:

”Aulassa yksikään päivä ei ole tylsä, tasainen tai samanlainen. Otamme vastaan asiakkaat sekä haastatteluun tulijat lämpimästi luomalla rennon ilmapiirin aulaan ja tarjoamalla kupin kuumaa juotavaa. Tuemme koko toimistoa huolehtimalla, että jokaisella työntekijällä on työvälineet kunnossa ja kahvia riittävästi varastossa. Vastuullamme on huolehtia asiakaspalvelusta vaihteessa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelun lisäksi työhön kuuluu hallinnollisia tehtäviä, tapahtumien järjestämistä, toimistotarviketilauksia sekä vaihtuvia back-office-tehtäviä yksin ja yhdessä tiimin kanssa. Tiivistetysti tarjoamme maailman parasta asiakaspalvelua asiakkaille, työnhakijoille sekä myös sisäisille työntekijöillemme. Lisäksi Academic Workilla ja aulan tiimissä on ollut kaikin puolin hyvä olla!”

Asiakaspalvelu Academic Workilla on aktiivista ja se tehdään täydellä sydämellä. Receptionistina huolehdit niin vieraiden vastaanottamisesta, mieleenpainuvien asiakaskohtaamisisten luomisesta, tilausten tekemisestä ja käsittelystä kuin kahvitarjoiluista. Olet tärkeä osa Academic Workin toimistoa ja pidät huolen siitä, että kaikilla sisäisillä kollegoillasi on tarvittavat eväät menestyä työssään. Roolisi on merkittävä myös nuorten ammattilaisten ensimmäisten työpaikkojen saannissa, olethan usein viimeinen henkilö jonka he näkevät ennen työhaastatteluaan ja antamasi viime hetken tsempit voivat auttaa pitkälle tulevaisuuteen!

Tehtävä edellyttää työskentelyä noin 2-3 työpäivänä viikossa. Vastaanotto on avoinna arkipäivisin 8.00-16.30 ja työt ajoittuvat näihin raameihin.

Etsimämme henkilö on

Etsimme tehtävään korkeakouluopiskelijaa, jolla on jo aiempaa työkokemusta kasvokkain tehtävästä asiakaspalvelusta sekä aito halu auttaa muita. Nautit yllätyksistä ja muuttuvista tilanteista, työskentelytavoiltasi olet positiivinen, itsenäinen sekä ratkaisukeskeinen.

Olet etsimämme henkilö mikäli:

 • Olet alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija
 • Sinulla on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta
 • Olet asiakaspalvelualtis ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon
 • Sinulla on rohkea lähestymistapa ja aito halu työskennellä ihmisten kanssa
 • Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä
 • Osaat käyttää Office-ohjelmia sujuvasti

TARJOAMME

 • Paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
 • Kannustavan ja energisen työyhteisön, jossa arvot näkyvät jokapäiväisessä arjessa
 • Erittäin sitoutuneet ja motivoituneet työkaverit sekä erinomaista johtamista

Emme mikromanageeraa, vaan annamme ansaitusti vastuuta ja tuemme tarvittaessa matkan varrella. Palautetta jaamme avoimesti, usein ja molempiin suuntiin, sillä kokemuksemme kertoo, että se on avain niin kehittymisen kuin viihtyvyydenkin kannalta.

Aloitus: Helmikuussa 2019

Työmäärä: Osa-aikainen 15–25 tuntia/vko (Espoo) ja 7,5h-25h/vko (Helsinki)

Kesto: Vakituinen

Paikka: Keilaranta 5, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan, tuntipalkka

Julkaisupäivämäärä: 31.1.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hakemaan pääset tästä: https://app.happo.com/external-application/KL-SIvQGVAyyv4UPLxOAd

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen

talentacquisitionhel@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Muuta tietoa

Meillä tekemiselläsi on selkeä suunta ja visio. Teet merkityksellistä työtä, jonka seurauksena tarjotaan ura- ja työmahdollisuuksia vuosittain tuhansille nuorille ammattilaisille. Saat ympärillesi yli 200 sitoutunutta kollegaa, jotka kaikki elävät ainutlaatuista yrityskulttuuriamme todeksi päivittäin. Työskentely kasvuyrityksessä takaa, että et tule kokemaan työssäsi kahta samanlaista päivää.

Pidämme henkilökunnastamme erinomaista huolta niin työterveyden, yhteisten vapaa-ajanviettomahdollisuuksien, toimitilojen viihtyvyyden kuin lounas- ja liikuntaetujenkin osalta.

Hae tästä

Företag:
GE Healthcare
Arbetsbeskrivning:

Haemme 35 kesäharjoittelijaa Vallilan tehtaallemme useille eri tuotantolinjoille sekä tavaran vastaanottoon ja lähettämöön.

Työtehtävät:
Työ tuotantolinjoilla sisältää kokoonpanoa, testausta, laadunvarmistusta, pakkaamista ja lähettämistä
Työ tavaran vastaanotossa sisältää tavaran vastaanottoa ja tarkastusta, keräilyä, varaston ylläpitoa, pakkaamista ja lähettämistä

Vaatimukset:
-Ammattikoulu, AMK tai yliopisto-opiskelija
-Vähintään 18 vuoden ikä
-Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
-Kyky työskennellä tarkasti ja huolellisesti
-Joustavuus
-Perus ATK -taidot
-Sujuva suomen- ja hyvä englannin kielen taito
-Työskentely kahdessa vuorossa tarvittaessa

Toivotut ominaisuudet:
-Aiempi kokemus kokoonpanotyöstä tai varastotyöstä, tavaran vastaanotosta ja lähettämisestä sekä trukkikortti on eduksi

Tarjoamme:
-Tilaisuuden oppia terveydenhoitoteknologia-alan ammattilaisiltain
-Mahdollisuuden työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä
-Työn mukavien ja tukea tarjoavien työkovereiden kanssa
-Toimiston Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrelta ja työnantajan tukemat ravintola- ja kuntosalipalvelut toimiston yhteydessä

Toivomme, että voit aloittaa jo touko-kesäkuussa ja jatkavaa tehtävässä ainakin elokuun puoliväliin asti.Haethan 24.2.2019 mennessä www.ge.com/careers sivujen kautta.Kerrothan hakemuksessasi oletko ensisijaisesti kiinnostunut työstä tuotantolinjoilla, tavaran vastaanotossa, lähettämössä vai tehdashuollossa sekä milloin olet valmis aloittamaan ja mihin saakka voit jatkaa tehtävässä.

About Us:
GE Healthcare provides transformational medical technologies and services to meet the demand for increased access, enhanced quality and more affordable healthcare around the world. GE works on things that matter - great people and technologies taking on tough challenges. From medical imaging, software & IT, patient monitoring and diagnostics to drug discovery, biopharmaceutical manufacturing technologies and performance improvement solutions, GE Healthcare helps medical professionals deliver great healthcare to their patients. Learn More About Careers at GE Learn More About GE Healthcare
GE is an Equal Opportunity Employer. Employment decisions are made without regard to race, color, religion, national or ethnic origin, sex, sexual orientation, gender identity or expression, age, disability, and according with all local laws protecting different status.
Follow us on Twitter, join our LinkedIn Group or become a fan of our Facebook page. Receive job and event notifications by becoming a member of the GE Talent Community. Stay up to date on what’s happening at GE around the globe by checking out the GE Careers Blog.

Företag:
Suomen suurlähetystö Dar es Salaam
Arbetsbeskrivning:

Dar es Salaamin suurlähetystö Tansaniassa hakee toimistoharjoittelijaa

Suomen Dar es Salaamin suurlähetystö hakee harjoittelijaa avustamaan maahantuloasioissa ja toimistotehtävissä kesäkaudella 2019. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä monikulttuurisessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.

Toimistoharjoittelijan työtehtäviin kuuluu maahantulotehtävissä avustaminen (oleskeluluvat, viisumit) ja lisäksi mm. asiakastiedusteluihin vastaaminen, erilaiset hallinnolliset tehtävät sekä osallistuminen tapahtumien koordinointiin ja tiedottamiseen.

Harjoittelijan toivotaan olevan esim. ammattikorkeakouluopiskelija, jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, perusvalmiudet tietotekniikan käyttöön sekä joustava ja palveleva asenne. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Harjoittelun kesto on viisi kuukautta erikseen sovittuna ajankohtana, mahdollisuuksien mukaan aloitus olisi 1.5.2019.

Suurlähetystö ei osallistu palkkauskustannuksiin vaan harjoittelijalla tulee olla ammattikorkeakoulun tai muun yleishyödyllisen tahon myöntämä rahoitus harjoittelulle. Suurlähetystö avustaa asunnon ja työluvan hankkimisessa. Edustusto ei osallistu asunnon tai työluvan hankkimisen kustannuksiin. Harjoittelijalla tulee olla myös työtapaturmat kattava matkavakuutus.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen visa.dar(a)formin.fi 28.2.2019 mennessä. Viestin otsikkokenttään merkintä ”Toimistoharjoittelija”.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn.

Företag:
EverGrow Oy
Arbetsbeskrivning:

 

What do we do:  EverGrow Oy is the official partner of Slush China in the Nordic. Established in 2015, EverGrow focused on collaborations between Finland and China, in areas of culture, technology, education and business development. We have extensive experience in arranging delegation visits to Finland for Chinese government, industrial associations, corporations, investors, students and other groups. For Finnish clients, we provide market research and pre-market entry preparation service, arrange visits to China, connecting them with local partners, participating in Chinese trade fair and roadshows.

 

Who we are looking for:  

 • Students major in Business, media, marketing, communication and tourism
 • Students who can speak English and Chinese, or English and Finnish.
 • Students who is willing to learn and take on various tasks in a responsive manner.

 

When is the internship : Start from now for 3 month. Work time will be 5 hours per day and 5 days a week on average. Our business forum will be held in Mid March. So ideally internship would start in February.

 

What’s your task :

 • Participating in organizing a China Europe Business Forum with       high level attendees from China, Finland and nearby countries.
 • Company/ clients calls
 • Face to face meetings
 • Marketing material- photos, text and videos
 • Media contact (Local newspaper, TV and online media)
 • Event organizing (Preparation pre-event, During event, and after event )
 • Client data entry and upkeep
 • Ongoing follow up after event
 • Interpretation and translation
 • Market research

 

Where: Sturenkatu 27, Helsinki, Finland

 

What’s your benefit :  

 • 300 euro scholarship + performance based bonus
 • Free accommodation in Helsinki
 • Valuable learning and working experience
 • High level business contacts from China and Finland

How to proceed: Email to jun.yao@evergrow.fi with your CV. We will contact you for an interview if you are selected.

 

         

         

 

Företag:
Tallink Silja Oy
Arbetsbeskrivning:

Haemme Turun terminaaliimme LÄHTÖSELVITTÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 4/2019 – 9/2019

Lähtöselvittäjänä hoidat lähtöselvitystä sekä avustat asiakkaita terminaaleissa, lähtöselvitysautomaateilla ja matkustajaporteilla. Työ sisältää myös matkojen myyntiä ja varauksia terminaaleissa tai myyntipalvelussa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olethan palveluhenkinen, kielitaitoinen ja hyvä tiimipelaaja. Koulutus tai aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta tai matkailualalta katsotaan eduksi.

Tehtävät ovat osa-aikaista vuorotyötä (minimissään 32h/kk). Työsuhteet ovat määräaikaisia. Työvuoroja voi olla viikon jokaisena päivänä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi viimeistään 24.3.2019 tämän linkin kautta:https://tallink.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=1619&key=&o=A_RJ&rs...

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Työ alkaa huhtikuussa 2019 sopimuksen mukaan ja kestää syyskuuhun 2019.

Lisätietoja työtehtävästä antaa lähtöselvityspäällikkö Henriikka Vainio-Östergård sähköpostilla henriikka.vainio-ostergard@tallinksilja.com. (Huom! Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä)

Företag:
Tallink Silja Oy
Arbetsbeskrivning:

Töitä näkyvissä Siljan iloisessa ja reippaassa miehistössä!

Miltä kuulostaa auringossa kimmeltävä meri, inspiroivat työpäivät ja vaihtuvat maisemat, kansainvälinen huippuporukka, uudet mielenkiintoiset haasteet ja mahdollinen lähtölaukaus uudelle uralle? Tee check-in elämäsi kesään ja ole mukana rakentamassa aurinkoisia ja ikimuistoisia risteilyelämyksiä Resort-vieraillemme.

Silja Linen laivat kuljettavat risteilymatkustajia Tukholmaan sekä Helsingistä että Turusta. Onnistunut risteily vaatii monenlaista työpanosta. Haemme nyt työntekijöitä Silja Serenadelle ja Baltic Princessille seuraaviin tehtäviin: ravintoloihin, keittiöön, myymälöihin, leikkihuoneelle ja hotelliosastolle.

Mitä odotamme?

Olethan palveluhenkinen, kielitaitoinen (ainakin suomi ja englanti - muu kielitaito lasketaan meritöissä eduksi), positiivinen, joustava ja reipas tiimityöntekijä. Aikaisempi työkokemus hakemistasi tehtävistä on eduksi, kuten myös hakemaasi tehtävään liittyvä tutkinto tai koulutus.

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi haemme kesätyöntekijöitä laivojemme kansi- ja koneosastoille. Näihin tehtäviin vaaditaan tarvittavat pätevyyskirjat ja koulutus.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työympäristön, haastavan ja vaihtelevan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen, sekä hyvät mahdollisuudet uran luomiselle suuressa organisaatiossa.

Tarjolla olevien työsopimusten pituus vaihtelee ja työtä löytyy keikkaluontoisesti jo ennen kesää sekä kesän jälkeen. Etsimme myös laivojemme sijaispankkiin kesän ajaksi keikkatyöntekijöitä. Kesän aikana työssään hyvin menestyneille voimme mahdollisesti tarjota töitä myös jatkossa.

Kesätyöntekijöitä rekrytoidaan aina huhtikuun loppuun asti. Olemme kuitenkin jo kevään aikana yhteydessä osaan niistä hakijoista, jotka kutsutaan haastatteluun. Kaikkiin hakijoihin ollaan joka tapauksessa yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Käy katsomassa aiempien kesätyöntekijöidemme mietteitä työstään youtube-kanavallamme.

Hae kesätöitä viimeistään 30.4.2019.tämän linkin kautta: https://tallink.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=1621&key=&o=A_RJ&rs...

Huomiothan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Sidor

Prenumerera på Turism